30;de mars

jag har inte mycket ork till att skriva nå speciellt idag...

daigen har gått ovanligt fort, praktik i caféterian på skolan. tidsfördrift!
sen när jag satt i bussen fick jag ett roligt sms! "du kan nu hämta din telefon" :D åh, gud så glad jag blev. nu slipper jag äntligen mammas telefon!! vilken lättnad. min förra telefon var svart & rosa. och nu när jag fick tillbaka var allt nytt förutom locket där bak + att jag fick en annan färg. nämligen svart & blå. men det spelar ju inte så stor roll vad det är för färg på telefonen, huvudsaken är att den funkar!

när jag var på väg hem så ringde det en tant och sa att håret som jag hade beställt var slut och dom skulle inte få in nå mer förens nästa vecka. så jag fick beställa annat. jag hade beställt lockligt hår, men fick ta rakt istället, för det hade dom hemma. forhoppningsvis så kommer det på onsdag! =D

imorgon ska ja äntligen klippa mig,
snart ska jag färga håret,
och på onsdag blir det nytt löshår..

rubrik

  • när hon går ifrån dig och är arg, gå då efter henne.
  • när hon stirrar på dina läppar, kyss henne då.
  • när hon buttar eller slår dig, ta då tag i henne och släpp inte.
  • när hon är tyst, fråga då vad det är för fel.
  • när hon börjar gråta, håll då om henne och säg ingenting.
  • hon hon ser ut som värst, titta då i hennes ögon och säg att hon är vacker.

underbara vecka!

det blev inte som planerat. jag skrev tidigare att jag skulle komma hem på fredag, men jag kom hem idag istället. så nu har jag ganska mycket att skriva.

shit, undra vart jag ska börja?
jag vet inte ens om jag kommer ihåg allt jag har gjort.



onsdag;
morgonen började med att jag klev upp 6 ungefär. gjorde mig iordning och for ner till bussen in till stan på broman. jag började kl 8. också var det fislisa som visade oss runt ;) vi fick svetsa och massa annat. det var faktiskt ganska kul!! vi fick sluta kl 11 ungefär. sen var jag kvar på broman till kl 2 då lisa sluta, så åkte vi ner på stan sen vidare hem till henne. hemma hos henne gjorde vi inte så mycket. åt mat, bakade negerbollar, satt vid datorn, kikade på tv och pratade lite strunt (: men det var roligt att vara med henne ändå!! =)

torsdag;
lisa väckte mig vid 7 någongång och då var jag helt dötrött även att hon redan hade klätt på sig och sminkat sig då ;o sen skjutade hennes mamma ner oss på bergsjö. och äntligen blev jag klar med samhälle (Y) så nu har jag enbart engelska kvar att jobba med, förut hatade jag engelska, men nu har jag börjat gilla det! iaf, efter skolan åkte jag in till stan och kikade på lite kläder. hittade 1 tröjja och 1 bh som jag köpte (: sen träffade jag lisa en sväng på stan innan j (♥) kom. när j (♥) kom så for vi hem till honom. vi hann inte mer att äta mat innan johnny ringde och frågade om vi ville följa med honom till stan för att han skulle köpa en såg ^^ så vi var snäll och följde med, hade ändå inget bättre för oss. först åkte vi på öb, sen dollar och efter det så åkte vi till skutan och fikade, mumma! när vi hade fikat klart så ville johnny & j (♥) spela så vi for iväg till några spelautomater och att spela. men dom bara spelade bort massa pengar >< sen kom vi hem till j (♥) vid 10 nångång, sen somnade vi!

fredag;
jag vaknade jättetidigt, har för mig att kl var 5, men jag somnade om. varken jag eller j (♥) orkade kliva upp så vi låg kvar och skippade skolan istället. även att jag hade ont i magen dagen innan, och på morgonen när jag vaknade. men det gick över (: så vi låg kvar i sängen ett bra tag, hela dagen tror jag ^^ det var meningen att j (♥) skulle åka till stan och vara med några kompisar. men det blev inte så. istället låg vi bara och slappade och spelade wii. men senare på kvällen ringde johnny också bestämmde vi att jag, j (♥), chrille & johnny skulle åka till gnarp och köpa nå gotta på statoil. även att vi åkte ner cabbat till gnarp, kallt! också träffade vi starsken en stund. jävla skön grabb! åkte och snurrade lite, sen for vi hem. när vi kom hem så gjorde vi inte så mycket. tittade på tv sen somnade vi,

lördag;
jag vaknade tidigt även idag. jag har börjat gjort det nu för tiden. jobbigt. iaf, så var det meningen att jag skulle åka hem och j (♥) skulle fara till gnarp och vara med starsken, men så blev det inte heller ^^ johnny ringde och sa att han ville ut och åka till sundsvall en sväng bara. så vi bestämme oss för att följa med honom. så vi tog en snabbdusch, klädde på oss och for iväg, men vi orkade inet åka till sundsvall så vi åkte till stan och fikade på skutan istället. sen träffade vi andré och kent som ville ha skjuts till stocka på fest. så vi skjutsade dit dom och precis när vi kom dit så var det 2 stycken som ville ha skjuts till stan så det var bara att åka tillbaka ;P på vägen hem så¨stannade vi på statoil och köpte chips =) sen for vi tillbaka till stocka en snabbis. sen skjutsade johnny hem oss till j (♥). när vi kom hem så tittade vi på film, åt chips med dipp och sov.

söndag;
imorse vaknade jag kl 9 och j (♥) kl 1. ganska tråkigt, men jag låg och glodde tv i väntan på att han skulle vakna. när han vaknade så ringde hans lillebror christian och frågade om vi ville äta på pizzan med honom & julia. och det ville såklart j (♥). så jag åt innan vi gick, jag tycker inte om pizza så mycket. det kan vara gott ibland bara! sen gick vi hem igen, och på en gång när vi kom hem så for vi till stan för att hämta marlene. det blev en extra svänga eftersom j (♥) tycker så mycket om att övningsköra. haha! när vi kom hem så myste vi lite innan pappa kom och hämta mig. när jag kom hem så värmde jag lite mat och nu sitter jag här. senare blir det att duscha, kika på tv sen sova.

det blev mycket åkande med johnny i helgen har jag lagt märke till, men det är alltid lika kul! tack för en superhelg ni som varit inblandade (:


   
denna vecka har varit som en saga för mig. ♥


24;de mars

det blev inte att jag åkte till min gullhöna, han kom hit istället =D vi hann inte göra så mycket, bara umgås lite. sen for han hem igen. han hade massa mattegrejs han måste bli klar med tills imorgon.. JAG ÄR LYCKLIG!! (:

iaf, nu kommer jag inte kunna skriva på några dagar. jag åker iväg tidigt, väldigt tidigt imorgon också kommer jag inte hem förens på fredag.. hoppas ni saknar mitt skrivande ;) så det kommer nog bli en hel del skrivande när jag kommer hem igen. gör er beredd =)

måste bara säga det en gång till, jag är lycklig (:
kan ni tänka er det? jag som har gått genom en massa depp.
och äntligen så kan jag vara glad och lycklig!!  <3

<3

ja, som sagt så är jag lyckligast i världen nu!
imorse vaknade jag med ett leende på mina läppar.
det är som en dröm som har kommit i uppfyllelse.
jag trodde aldrig att det skulle bli såhär igen, hoppas att allt går bra och som planerat nu...
jag hade nästan gett upp hoppet men det hjälper att kämpa.

tänk att en ända sak kan få en att må såhär bra, att skina som en sol och bara njuta av livet.
det är sjukt jäkla underbart helt enkelt.

äntligen så kanske min otur har vänt, jag hoppas det iaf. att allt går bra nu...
<3

         nog om min glädje, nu tänker jag skriva lite om hur dagen har varit än så länge.
just nu sitter jag på skolan, och äntligen så har jag blivit klar med samhälle. nu har jag enbart engelskan kvar att göra.. hoppas det blir klart snart så att jag får sommarlov tidigare än alla andra (: imorgon blir det att kliva upp väldigt tidigt. vid 6eftersom att jag ska till broman igen! och hoppas att det blir mycket roligare än igår. efter det så ska jag följa med lisafisa hem och sova hos henne. massa myyyys (: <3

vi ska igentligen sluta 14.20 idag, men vi får sluta 13.00 istället. och jag har ingenting att göra idag. kanske att jag åker till min gullhöna en sväng, men det är inte säkert. annars blir det att sitta hemma och tråka. men imorgon blir det iaf kul. och eftersom att jag är på så bra humör så kanske det inte blir så tråkigt att vara hemma ändå.


hoppas ni får en bra dag, det ska jag ha!

happyface

just nu är jag nog den lyckligaste människan på jorden!...
jag skiner som en sol och hoppar som en boll.
you make my life great! <3

23;dje mars

imorse klev jag upp vid halv 8, gjorde iordning mig och åkte ner till bussen. där jag träffade mathias & niklas. vi åkte först till harmånger och åt frukost på skolan. sen åkte vi till stan. hoppade av vid fordon och lyssnade på någon gubbe och det var skittråkigt. sen gick vi och kikade runt lite inne på fordon. efter att vi var klara med det så gick vi upp till broman och kikade runt där. sen fick vi äta och sluta vid 11. men jag var kvar ända till halv 4 ^^ det mesta jag gjorde var att gå runt och träffade massa folk. träffade även sötemelie (: det var kul! sen när lisa slutade så åkte jag, lisa, mathias & viktor ner på stan och fikade på dackås.. mumma! sen tog vi halv5 bussen hem.

när jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, bara suttit vid datorn...

imorgon blir det skola, sen på onsdag blir det broman igen =D och efter det så ska jag troligen följa med lisa hem och sova hos henne (: eftersom att jag ska till skolan på tordag så slipper jag åka massa bussar, då är det bara att gå ner till skolan...

hoppas, hoppas, hoppas. jag håller tummarna...


även att jag fick några otroligt gammla bilder av hanna ikväll (:

 
jag, jocke & hanna i 7an.          jag i 8an.



och här är min ängel. en person som alltid ställer upp i vått och tort.

i love you! <3

22;a mars- godnatt

det var ju tråkigt att det var sista filmen av beckfilmerna som visas ikväll...
jag tycker om beckfilmerna så mycket. gunvald är bäst! och grannen till beck är knäpp i huve, men det gillar jag. fast jag tror ändå att jag har sett alla dom filmerna nu. den som visades ikväll hade jag inte sett, men den var kanon (väldigt oväntat, eller inte.) jag skulle vilja att det kommer ut fler. många fler...

nog om beck. nu ska jag torka håret sen gå och lägga mig.
jag tar skolbussen vid 8 imorgon till harmånger för att äta frukost där med mathias, sedan åker vi vidare till stan.
hoppas det blir kul imorgon! men vad ska man göra efter det?
någon som vill hitta på något? bara att höra av sig...


godnatt och sov gott.
hoppas ni har haft en bra helt. det har jag haft iaf!
snart kommer det en ny också... veckorna går så snabbt nu för tiden.
snart är det lov, IGEN. och innan man hinner blunda så är det SOMMARLOV.
åh, gud vad jag längtar.

tänk er att ligga på stranden under solen och bara ta det lugnt. inga bekymmer som tar över hjärnan.. ligga där på en filt och äta smultron och dricka cider.
lite mer "Mmmmmm" i livet.

shit, jag kan ju inte sluta skriva. haha!
godnatt nu!

22;a mars

imorse när jag vaknade så tittade jag på klockan och då var hon 06.00 så jag slocknade om på en gång. sen vaknade vi igen vid 10 skulle jag tro. fast vi låg kvar ett tag till. sen gick vi på och fikade. sen blev det tv & film. sen lagade J mat. fast självklart så är han snuskig och tycker om päsmos & körv. det är något jag aldrig skulle kunna stoppa i käften!! fy för det. så jag åt mackor istället ;) iaf, efter det så spelade vi wii. och det är så otroligt roligt att spela det med J. sen vid 7tiden kom pappa och hämtade mig så nu sitter jag här hemma :(

jag ska snart gå ner och duscha och göra iordning lite saker.
imorgon bilr det broman, (fordon). vet inte vad jag ska göra efter det. men något bilr det alltid.
på onsdag blir det broman igen, (HIT).
och på torsdag blir det broman ännu en gång. eller ja, lansen. ska nämligen vara på HR då.
tisdag & fredag har jag ingen aning om vad jag ska göra eftersom jag går ju bara i skolan på torsdagar och i nulägen letar praktik dom andra dagarna.. så vi får se hur det blir.


21;a mars- andra inlägget

när pappa kom hem så skjutade han mig till harmånger på en gång. vi åkte först och handlade. jag köpte godis bara för att jag & J skulle ha något att göra ikväll ^^ när jag kom dit så kikade vi på film och myste. när filmen tog slut så satt vi
på tvn och somnade till den efter ett tag.

det blev inet så mycket gjort denna kväll. men det kan vara skönt det med!
iaf när man är med dig (:
massa + på dig. <3


21;a mars

jag vaknade nångång vid 11-12 idag. och det var grymt varmt när jag vaknade eftersom jag deckade på en gång när jag kom hem igår så jag lyckades somna med kläderna på ^^ duktigt linda (Y) gårdagens kväll var iaf kul.

sen jag vaknade har jag bara ätit frukost och suttit här. jag ska snart ner och duscha och göra iordning mig för att åka till J. men jag måste vänta till halv 5, för då kommer pappa hem och kan skjutsa mig (: jag har ingen aning om vad vi ska göra, men ajg antar att det blir en lugn kväll för jag tror att även han är sliten idag....

linda runnfors; namnet du aldrig glömmer!

20;de mars, fredag...

det började med att jag åkte till skolan. och det var kul som vanligt. även att vi åkte på pizzan och åt lunch. när ni kom tillbaka så hade vi bild. frän gubbe! även att jocke & johnny kom och hälsade på en snabbis på skolan. när vi slutade så skjutsade carina hem mig & mathias. jag hann knappt hem förens jag fick främmande= förfest. det blev att jag började dricka vid 2- halv 3tiden ^^. efter ett tag lastade vi in allihop i bilen och for iväg, sen åkte vi hem till kent också skulle han med till stan. så dp blev vi ännu en till i bilen. drygt .-. iaf, när vi kom till stan åt dom på pizzan sen for vi till systemet för att jag skulle hämta pengar hos mamma sen gick jag ner på pastavagnen och köpte mat. efter det så skjutsade dom mig till tascha. där fortsatte festen, vi var där en stund sen for vi vidare till idenor på fest. där var det skitkul med superroliga människor!!! synd att det slutade så illa bara.

även att varje gång jag såg en människa som jag inte visste vem det var så skakade jag hand med personen och sa "linda runnfors, namnet du aldrig glömmer!" så hoppas dom kommer ihåg mig ;)


                     

19;de mars

imorse var jag extremt vädligt trött och hade en vädlig huvudvärk. så jag stannade hemma, men det skulle jag inte ha gjort! jag ångrar mig sjukt mycket just nu. eftersom det blev som det blev. i hate myself sometimes.

aja, vi får väl se hur det blir imorgon... hoppas!
jag har ingenting att säga om dagen eftersom att jag bara har legat och slappat idag.

kanske skriver mera sen om det händer något!

eller en sak har jag att berätta.
jag skulle gå ut och röka och precis då sprang min katt upp på stegen och rakt upp till taket. jag blev skiträdd och trodde att hon skulle ramla ner. men tur var väl att hon kom ner. nu är hon någon annanstarns och håller på.
jag hoppas att hon kommer in snart! hon har varit ute ända sen jag vaknade :(


                          

18;de mars

tascha väckte mig vid 7-8 någongång. så vi gjorde iordning oss, åt frukost sen gick vi till broman. jag trodde att jag skulle vara med carro och vara med på hennes lektioner. men så blev det inte. istället var vi med 1;orna. alltså med mela, sara och deras klass. det var faktiskt kul. bra att man kände någon iallafall! det var hamburgare till lunch men så dum som jag var så tog jag en vegitarisk hamburgare. och det var inte gott. iaf, sista lektionen fick vi ta stick i fingrer och kolla blodprov. (deabetes). sara & mela fick ta på mig. jag hade 4,2 i ena fingret och 5,2 i andra fingret. ganska kneigt. sen när vi slutade så gick jag med sara ner till ÖB sen satt vi vid busshållsplatsen och åt godis. efter det gick jag ner till hemköp (jag gick alltså från broman ner till stan, känner mig stolt! på hemköp träffade jag jana. också följde jag med henne hem. vad vi gjorde säger jag inte eftersom att det är en överaskning till frida. men det blev inte riktigt så bra. så jag måste göra om det. sen så kom mamma & pappa och hämtade mig så jag slapp ta bussen hem. när jag kom hem gjorde jag inte så mycket eftersom att jag var jättetrött. somnade en stund i bilen på väg hem också.

17;de mars

jag åkte in till stan med 2bussen, gick på stan ett tag. köpte en tröjja och hårfärg. träffade frida och gick på stan ett tag med henne. sen gick vi upp till pastavagnen för att jag skulle köpa mat. sen tog jag bussen till tascha. medans jag satt i bussen åt jag upp maten. när jag kom dit så slingade tascha håret på mig. skitnöjd, fast det kunde ha blivit lite ljusare. men det får bli en annan gång. efter det gick vi ner på kvantum och köpte frukt. när vi kom hem så gjorde vi fruksallad och glass. mumma! sen gjorde vi inte så mycket mera. jag la mig i soffan och tittade på tv. sen somnade jag.


     

truth

det behövs så lite för att göra mig glad,
men det behövs ännu mindre för att få mig ledsen.

- tänk på det nästa gång du pratar med mig.

ett par kallingar, en tröjja & en ring.
massa minnen att tänka på.

- det är bara dig jag älskar, ingen annan.


kärlek handlar inte om att hitta någon att leva med,
utan kärlek handlar om att hitta någon man inte kan leva utan.
- det har jag gjort, synd att det blev som det blev.


16;de mars- godkväll

klockan är nu 00.32 och jag börjar bli lite småtrött. även att jag både är hungrig och mätt på samma gång. hur går det ihop? .-.
det finns iaf 1 person som är social och vill prata med mig, annars har jag fett med boring. du får en stjärna av mig nu!
det blir nog att lägga sig i sängen och häva igång en film snart.

imorgon sticker jag till stan med 2bussen och kommer inte hem förens sent på onsdagkvällen. först blir det att springa runt på stan ett tag. ska köpa lite saker som jag behöver till min present också vill jag köpa hårfärg så att jag kan slinga håret imorgon. hoppas tascha vill slinga det på mig och hoppas att jag har pengar till det. jag har ju tyvärr inga pengar just nu så jag måste låna av mamma >< det suger.
även att jag vill köpa nytt och riktigt löshår. vart tar alla pengar vägen igentligen? ;o
fast det väntar jag nog ett tag med, tills jag har bestämmt vilken jävla färg jag vill ha på mitt jäkla hår som i övrigt börjar bli långt igen, och bara därför blir det slitet och måste klippas........

ha det bra gott folk.
goodnight.

praktik, min dag & present

min morgon gick faktiskt bra troligt nog. ja klev upp vid halv 8, klädde på mig och åt frukost. sen var det liksom typ 20 minuter kvar tills jag skulle åka ;S (jag som inte ens brukar hinna bli klar innan jag måste åka). så jag gick ut och satte mig på bron, drack kaffe och rökte. och det där med praktiken, den gick väl bra idag. även att det var min sista dag idag. jag åkte enbart dit för att säga hejdå idag. så nu är jag ledig imorgon för att jag ska leta någon ny praktikplats (iaf försöka hitta någon). men jag har ingen aning om vad jag vill göra. det är sååå svårt. iaf så slutade jag halv 2, då satt jag kvar och väntade på att pappa skulle sluta kl 2. när han slutade så åkte vi och handlade sen for vi hem. sen dess jag jag suttit här vid dumburken och fixat lite med en present åt frida. jag är inte riktigt klar, har knappt börjat. fixar resten på onsdag. hoppas hon blir glad, för det kommer att bli en speciell present (:

ja, som sagt så är jag ledig imorgon. då blir det att åka in till stan sedan sova hos tascha eftersom att jag ska vara på broman på onsdag. jag ska nämligen vara med på OPs lektioner. hoppas det blir kul! efter det ska jag träffa min brors fru också ska hon hjälpa mig med fridas present...

nu ska jag gå ut och röka sedan gå och duscha och fixa lite. sen blir det nog att jag sätter mig vid burken igen.. movie, movie, movie. så kommer nog min kväll att se ut. och det kommer knappast bli en tidig kväll.

bus på festen i lördags

måste bara tillägga att i lördags när jag var på 30års fest så busade vi lite i brors lägenhet. det är ett måste! (: först tänkte vi smula ner hårbröd i hans säng men tyvärr så hade han inge hårdbröd så det fick bli pasta istället. och dagen efter fick jag höra att det var hans fickvän som hade lagt sig först i sängen. och hon for upp lika snabbt som hon hade lagt sig. roligt, men synd att det inte var jörgen som la sig först.
- men han hade nog ändå inte känt så mycket så askalas som han var ;)


jag hittade en bild på mig när jag häver pasta 
över hela sängen på min kusins blogg.

....

att le på utsidan och på insidan blöda och kämpa för att klara av dagen.
det är något man får lära sig att leva med.

+ gånger 1000 på dagen & helgen.

imorse vaknade jag vid halv 12, låg kvar i sängen och tittade på en film (bedtimes stories). skitbra! sen så gick jag ner och åt frukost. sen for jag till J och var med honom. vi hade "vattenkrig" och jag blev helt dungsur så att jag måsta låna kläder av honom. sen åt vi lite och spelade wii. och jag ägde på bowling ;) helt klart. HAHA! det var så roligt, för J blev sur hela tiden. sen kom pappa och hämtade mig vid 8tiden. nu ska jag snart gå ner och kika på beck, om jag inte redan har sett den. är så dålig på att komma ihåg vad saker och ting heter... sen blir det att sova.

imorgon är det praktik, jag som inte har varit där på över 2 veckor (a) .... iaf, så funderar jag på att sluta praktisera på hagänsgården och försöka hitta något annat. vad som helst är nästan bättre än det där.

dagen har varit underbar! helgen har varit underbar. hoppas det fortsätter såhär.
för då blir jag happyface :D

VEM
Vem är i rummet med dig?
ingen.
Vem fick du senast sms av? j <3
Vem tänker du på nu? personen jag alltid tänker på.
Vem pratade du senast i telefon med? pappa.
Vems hus var du senast i? jockes.
Vem sa du senast jag älskar dig till? j <3
Vem sa senast till dig;   ingen aning.
Vem önskar du var med dig nu? you.
Vem är din favoritsläkting? ? svår fråga.
Vem i din skola går dig mest på nerverna? dom flesta.

VAR

Var går du i skolan? bergsjö
Var är din telefon? i fickan.
Var är din mamma? nere vid tvn tror jag.
Var sover du? in my bed.
Var handlar du mest?  olika.
Var fick du tag i tröjan du har på dig?  från jockes garderob ;)
Vart åkte du bil senast? harmånger-stocka.
Var i ditt rum är du? vid datorn då kanske?
 

VAD 
Vad åt du senast? mikromackor.
Vad drack du senast? fanta.
Vad är den närmaste saken som är blå? kudden.
Vad gillar du mest i skolan? engelska, eftersom jag bara har det + idrott.
Vad har du på fötterna? strumpor.
Vad är din favoritfärg? vit/grå/svart.
Vilken film såg du senast?  bedtimes stories
Vad hör du just nu?  musik


lördag

dagen började med att jag vaknade upp brevid den bästa. vi låg och drog oss en stund sen gick vi upp och åt frukost sen kom pappa och hämtade mig vid 2tiden :( då åkte vi och hämtade mormor sedan åkte v hem för att jag skulle fixa iordning mig lite. sen åkte vi in till stan på 30årsfest för att min bror fyllde år. massa mat, massa tårta och massa knäppa folk i släkten. haha! efter ett tag så kom några av min brors vänner. då drog nästan alla släktningar och jag & några till gick in till brors lägenhet för att titta på melodifestivalen. och hon som vann var sämst! sen gick jag ut för att röka och träffade johnny, jocke, niklas, andré och någon mer. jag såg och pratade med dom en stund. sen gick jag in igen. och efter en stund så åkte vi hem. och jag hade varit sugen på godisbilar ända sen igår. så äntligen så köpte ja en påse när vi åkte hem. mumma.

grattis på 30års dagen bror! <3
här kommer lite knäppa bilder från kvällen.

 
här är min stiliga bror                              tobias & maja. (mina bröders barn)
 
här står släkten och sjunger för bror            jana & nidia. stringkallingar. hoppas att du inte använder dom! ;)
 
massa presenter        öhm, han fick en ko av sina vänner. fråga inte vad man ska ha den till! ;)

också den där stiliga tröjjan han har på sig har sara & nidia gjort till honom. på framsidan står det "igår 29 idag 30" och på baksidan står det "smiska mig". även att han måsta ha den på sig när han gick ut på korgen ikväll. hm, undra om han hade det. då skäms jag lite över honom ;)


nu ska jag gå ner och ta en nattmacka och sedan krypa ner i sängen.
för nu är jag jättetrött! blir nog att jag häver på en film också.
godnatt allihop.

pappa räddade min kväll

nu ska jag berätta om gårdagen.
och dedär med att fredagen den 13de ska vara en otursdag. det trodde jag på i början av dagen. men sen gick allt skitbra! jag ska nog sluta planera dagarna. det kommer ju av sig själv har jag märkt (:

när jag kom hem så räddade pappa min dag! jag frågade om han ville betala så att jag, tascha & kuken kunde bowla. och som tur va så ville han det. så jag gjorde iordning mig och tog 16.30 bussen in till stan. gick en sväng på stan och sen upp till mamma på systemet för att hämta pengar sen tog jag bussen upp till tascha. jag var hos tascha en sväng sen tog vi bussen ner till stan igen för att bowla kl 20.00. kuken vann och jag kom sist. men det skiter jag i. det var kul iaf. sen for dom hem och jag trodde att min kväll var förstörd. men det var fest hos vendel så jag gick dit. sen kom wiken och skulle hämta jocke. då åkte jag, jocke, wiken, niklas & johnny till harmånger för att tanka och titta på en bil. även att vi bytte till johnnys bil. sen åkte vi till stocka igen, sen till harmånger igen och bytte bil ännu en gång, fast denna gång till jockes. sen drog vi in till stan och åkte runt lite. även att vi såg en tjej som satt på tågrelsen och tänkte ta livet av sig :/ men som tur va så var polisen på plats! sen skjutasde vi walle, markus & två tjejer till forsa. sen skjutsade wiken hem oss till jocke. sen slockna vi ganska snabbt.

rubrik

minuterna känns som evigheter just nu.

igentligen har jag inget att skriva om, men jag har så tråkigt.
dumma vecka, dumma dag, dumma liv. ge mig sommar & lov genast!
ska jag behöva sitta hemma ikväll? (att sitta hemma på en fredag för mig är självmord). jag har absolut inget planerat... och det känns JOBBIGT! allt är jobbigt just nu. det är lunch nu och jag åt 2 hårdmackor och drack en klunt vatten. jag vågade inte äta mera. men som tur var så spydde jag inte upp frukosten jag åt imorse. jag lyckades få i mig 2 mjukmackor och 2 koppar te. (Y) great!

kl 12.00 när lektionerna börjar vet jag inte vad jag ska göra. antingen blir det att jobba sammhälle eller att sätta sig ner och prata med carina. och då föredrar jag att sitta och prata med carina. för jag orkar verkligen inte göra något just nu...

skolan

morgonen var jobbig. vaknade 5 över 7 och kom på att min buss gick om 20 minuter. då blev det väldigt bråttom. så ja slängde på mig kläderna och väckte pappa så att han kunde skjutsa mig till bussen. jag skulle igentligen ha åkt på praktik idag men jag åkte till skolan istället. vet inte varför, kände bara för det... praktiken är så jäkla tråkig så det är inte sant! måste hitta något annat att göra.

iaf så har jag nyss hafr engelska, och ska även ha det i en timme till. nästa lektion vet jag inte vad jag ska göra. orkar inte ha engelska hela dagen men jag har ju bara engelskan kvar att jobba med.. suuck!
då var det fredag och jag har inget att göra ikväll. det käns piss.

måste även säga grattis till frida olovsson som fyller 18 idag.
grattis till dig älskling <3
och hon var så söt i tidningen!

nu ska jag springa ut och röka innan lektionen börjar.
hoppas alla får en bajsdag!


ingen ork

gu vad jag inte orkar med det här längre.
nu har jag spytt upp yoghurten & flingorna jag åt..

vet inte vad jag ska göra för att bli bra igen, och jag har ingen jävla aning om vad det är för fel heller... inte ens doktorn vet vad det är. var ju på sjukhuset för ett tag sen och rönkade matstrupen också. men den var det inge fel på. så jag ska dit igen snart.
och då hoppas jag att jag får ett svar på vad det är..
jag har absolut ingen ork kvar.

lay all your love on me

sitter och spolar genom filmen "mamma mia" och lyssnar på alla låtar.
och det är så fint när dom sjunger "lay all your love on me" - älskar denna låt! <3

" då lämnar du väl aldrig mig?
skojjar du!? du har vänt min värld upp och ner. "

filmen är bara för underbar. usch, det kommer tårar varje gång man tittar på den.
snyft.


mumma

det blev inte så mycket bilder, jag började frysa såfort jag kom utanför dörren ^^ haha. jag har nog mest suttit framför datorn idag, inte gjort nå nytta eller något kul. = boring.
igår blev jag lycklig när jag fick 6 ciggarettpaket :D tack så mycket <3

nu sitter jag och äter yoghurt med banan och flingor. det räcker med 1 banan och 1 mugg med yoghurt och flingor. helt perfekt för min mage, blir mätt som satan. hoppas jag inte spyr ut det bara. + att det är jättegott.
fredag imorgon, och vad i tusan ska man göra? jag får panik snart.
jag klarar inte av att sitta hemma på fredag.
HÖR AV ER!


                       


torsdag

jaha, då var det torsdag igen. gud vad veckorna går snabbt.
fast det kan ju bero på att jag har varit hemma hela veckan.

imorse väckte mamma mig och jag frågade vad klocna var. hon svarade "halv 8". då suckade jag och sa "jahaa, då gick min buss för 5 minuter sen". så jag vände mig om och somnade om. vaknade igen vid 9 för att min lärare ringde och sa att hon saknade mig. sen somnade jag om till 1 igen. gud så skönt! jag har inte gjort så mycket mer än att ätit frukost..

nu sitter jag och dricker kaffe och funderar på vad jag ska hitta på idag.
jag vill göra nå roligt. men hallå! jag bor liksom i stocka, så vad finns det mer att göra än att sitta inne? :/
aja, tänker iaf dricka upp kaffet och sedan gå ut och titta om det går att få ihop några fina kort.
jag älskar mnin kamera <3

vad händer i helgen då? det är ju liksom fredag imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska göra. på lördag ska jag iaf vara med släkten och stå i baren och servera alkohol för att min bror fyller 30! =)

frukt

yes, ofcourse. jag har spytt ännu mera. fanfanfanfan! snart springer jag till sjukhuset.
nu ska jag försöka få i mig 1 banan och 1 apelsin. men igentligen så vågar jag inte äta dom. eftersom jag troligen kommer att spy upp dom igen. men jag blir så jävla hungrig efter att jag har spytt så jag måste!

det är det varmt och skönt i mitt rum, nästan för varmt.
nu ska jag lägga mig i sängen, slå på en film, äta frukt och vänta på att telefonen ringer.
hoppas den ringer snart! annars bryter jag ihop om du inte hör av dig.
jag är så orolig, även fast jag inte borde!

hoppas jag kan sova bra inatt.
godnatt med er.

äckligt

åh, gör mig frisk!!
nu har jag spytt upp all mat jag ätit idag.
sitter och dricker vatten nu, men det borde jag inte göra igentligen.
eftersom jag även spyr upp det jag dricker.

så jävla less på det här nu!

stan, tascha & broman

det blev inge skrivade igår eftersom jag inte var hemma.
så det kanske blir lite mycket nu...

igår åkte jag in till stan med 2bussen för att jag skulle sova hos tascha. vi var på stan ett bra tag, sen for vi hem vid 5 tror ja. tittade på tv & film och bara slappade. blev även en hel del godis.. usch! finns inte så mycket mer att säga om denna dag förutom att jag vill döda greger i andra avenyn! fyfan vad jag hatar honom. för övrigt så är andra avenyn den bästa serien ever.

jag vaknade vid 7 imorse, gjorde iordning mig, åt frukost och gick till broman vid 8. och precis efter att jag hade rökt så fick jag spykänsla i magen. men ja ville inte spy på broman, så ja höll mig. och tur nog så kunde ja ghålla mig! sen hävde jag in mina saker i taschas skåt och satt och väntade på att hon skulle få rast.. satt mest still, gick en sväng men hittade inge kul folk. sen träffade jag J när han hade rast. sen när tascha gick hem så satt jag och väntade på att cicci & melissa skulle sluta vid 3 så att jag kunde åka ner till stan med dom. cicci åkte hem nästan på en gång. sen gick jag, melissa & tascha till dackås och fikade. mumma på negerbollar. sen gick vi ner till stan igen, och nästan på en gång gick till bussen för att åka hem. även att J följde med mig hem. vi gjorde inte så mycket mer att kikade på en film och åt mat.. sen for han hem :(

nu sitter ja och pratar med J i telefonen, men han ska snart åka till stan på korgen!!!!
det blir nog en sen natt ikväll.

helt krossad

helvetes jävla skit, jag klarar inte av detta. fan!
jag kan inte sova om nätterna. klockan är fan 01.20 och jag har inte somnat än...
jag vill bara ringa dig och höra din röst.
mitt hjärta är helt krossat nu!
fans jävla skit.. varföööööööööööööööööööör? :'(

jag har lyckats att inte ringa dig på en hel dag. och det är för mycket för mig.
jag bryter ihop. vad ska jag göra för att kunna somna?
vad ska jag göra för att bli lycklig och glad?

jag vill att du ska vara min.
min kärlek till dig är för stark!!!! </3

det ända jag försöker göra nu är att tilltala mig själv att jag är stark! en väldigt stark person. men det funkar fan inte. jag klarar inte av dehär längre. jag vill bara försvinna.

morgondagen

om min morgondag & onsdagen blir som planerat
så kommer det att se ut såhär.


först kliva upp och åka på praktik, sen efter praktiken åker jag in till stan och umgås med tascha, tar en fika på stan eller nå. sen följer jag med henne hem och sover där för att sedan på onsdagen följa med carro till broman och vara med på hennes omvårdnadslektioner. hon trodde att hon hade idrott första lektionen och att dom skulle vara nere på glysis och åka skridskor. det ska bli kul att se (: hoppas jag får följa med nu också! men det lär inte bli nå besvär, jag har ju varit med förr.


nu ska jag packa, krypa ner i sängen, slå på en film och sova.
hoppas inge spya kommer och hoppas de blir som planerat.
och även så hoppas jag på att jag kommer vara lika stark imorgon som jag har varit idag!
en stor stjärna till mig själv.

godnatt allihopa,
hoppas ni får en bra natt.



tascha, älskling! <3

dudududu&jag, baby.
tills döden skiljer oss åt, right!?

i love you so much that nothing could get between us.
you will allways be my best friend.
you are everything for me and
you rock my world! ♥

farmor&farfar, spya & tascha

jag har nyss kommit hem från farmor och farfar. jag och pappa åkte dit och spelade bingo. jag vann ungefär 36 kr ^^ haha. roligt att träffa dom, det var ett tag sen nu!

iaf, jag var nyss på toaletten. och vad tror ni händer? jo, jag spyr igen! mysigt värre. jag spydde upp allt jag fikade hos farmor & farfar :( jävla skit! varöf rkan det inte bara gå över?
jag hatar det här...

jag hoppas att jag inte spyr något inatt, för imorgon vill jag vara frisk och fara in till stan och träffa tascha! saknar dig gumman. och hoppas det blir broman på onsdag. carina skulle ringa och prata med dom imorgon (Y) för om det blir så så sover jag hos tascha imorgon.
det gillas! <3


 
i love you my best friend! ♥


helt otroligt

shit, det är helt otroligt. du har hört av dig. jag blir stolt över dig. hoppas detta funkar nu.

för övrigt så är jag trött på att spy och vill till sjukhuset nu! orkar inte vänta tills nästa månad.
ta mig till sjukhuset! gör mig frisk.
det är inte kul att spy upp det man äter, jag blir ju hungrig jämt.

home

jag blev hemma idag från praktiken, orkade inte gå. spydde inatt så kände att jag ville stanna hemma idag. har inte gjort så mycket hitils. ätit frukost och tittat på tv bara.

hur ska jag klara detta? det är ungefär 15 timmar sen jag pratade med dig och jag tänker på dig hela tiden. vill bara ta telefonen och ringa dig. men jag vill visa mig stark och försöka klara detta! men jag vet inte om jag kommer lyckas... det kommer tårar hela tiden.

hoppas, hoppas!

jag är faktiskt lite stolt över mig själv just nu, hoppas jag klarar det också!
hoppas att jag är lika stark sm jag tror att jag är.


det blir nog bäst såhär, hoppas jag. för mitt eget bästa. jag orkar inte gå runt och må dåligt över detta längre. och jag hoppas verkligen att jag får komma till sjukhuset snart!
vänner kommer vi fortfarande att vara, men inte på samma sett. hoppas att det funkar.

hårda skalet

tänk om någon kunde förstå hur man igentligen mådde.

" jag vet hur du är linda, och egentligen är du en förjävla stark person, men du har blivit så jävla sårad å sviken. så det "hårda skalet" har spruckit och man blir sårad för minsta lilla grej. det behövs något nytt och något bra för att kunna bygga upp det igen. "

bio och massa mys

vid 7tiden igår gick jag ner till hemköp och köpte en dricka sen gick jag vidare till bion för att vänta på J (♥) där jag även träffade johnny en sväng. jag kommer inte riktigt ihåg vad bio hette men jag förstog inte riktigt slutet.. iaf, efter det träffade jag simone, becca och lina en sväng sen gick jag & J (♥) iväg och träffade frasse och åkte bil med han en sväng. sen släppte han av oss vid busstationen för att jag trodde att 22.20 bussen gick. men den gick tydligen inte på lördagar >< jag som trodde att den gick varje dag. så ringde J (♥) till uffe och som tur va så ville han hämta oss! så vi gick till statoil och köpte snus och chips. sen for vi hem till J (♥), kikade på film och svulla chips. vi somnade vid 4-5 kanske. knepigt, jag var inte trött men ögonen höll på att dö av trötthet. sen vaknade jag vid 9 kanske, sen sov vi vidare till 1 ungefär. åt frukost sen har vi bare legat och degat i sängen. skönt!! sen vet jag inte vad som händer. något bild det nog (:

imorgon är det måndag, och det betyder praktik, tråkigt nog!
jag vill ha lov i en vecka till...

hos min muppbror

jag vaknade vid 1tiden, åt frukost och fixade mig för att jag skulle in till stan på kalas för att min kusin karin fyllde 15 år (grattis på henne!). massa kakor och tårta. synd att jag inte tycker om tårta bara. fast det finns en tårta jag tycker om, daimtårta som mamma eller farmor gör. mumma på det!  nu sitter jag hos min bror i väntan på J (♥). även att maja sitter och håller på med mitt hår. skitskönt!


><

hur kan en människa bli så dum i huve?
jag förstår mig inte på mig själv....

i'm stupid, really stupid.

and i mean it.


stan, fika, bowling & fest (?)

jag åkte till stan med 2bussen, tog en fika med tascha. köpte ett par skitsköna mjukisbyxer sen gick jag till mamma och hämta pengar och åt på pastavagnen. sen gick jag till bowlinghallen och mötte jörgen (min bror), maja (hans barn) och tobias (min andra brors barn). det var skitkul att spela, men självklart så vann maja som är snart 9 år. haha! det var bara för att hon hade staket ;) höhö. sen åkte vi hem till göran (min bror) och kikade på tv en stund. sen for vi hem till jörgen. sen ringde frida och ville hitta på något som hon kom och hämtade mig sen drog vi på "fest". aaaasgrym fest, NOT. jag drack typ, hmmm. 10 klunkar öl? alltså, NYKTER! och det är jag fan glad över. synd att jag var så depp bara. men det tar vi igen någon annan dag ;) iaf, så kom frasse och hämtade mig så jag slapp gå ända till busstationen, åkte en sväng med honom och en brud, sen hoppade jag av och tog nattbussen hem.

nu är klockan 02.38 och jag är svintrött! nyss ätit en kvällsmacka och tagit en kvällsrök.
hoppas morgondagen blir som planerat!! =)
godnatt med er.

godnatt

nu är klockan 02.06 och jag har precis tittat klart på rallybrudar. den var kanon! skitbra. den rekomenderar jag absolut. men nu är jag skittrött och ska lägga mig i sängen och mysa med min älskade katt!
godnatt ännu en gång.

trötter

det ser ut som att det blir ett lov utan alkohol ändå. för nu har jag planerat morgondagen och förhoppningsvis lördagen. och söndagen blir nog som vanligt, slappdag.

nu har jag absolut ingenting att göra. är fortfarande sugen på något. hatar mig mage. och jag längtar tills nästa månad när jag ska till sjukhuset. hoppas jag får ett svar snart. klarar inte av att vänta. spydde idag, även igår. jag som trodde att det hade gått över. men fan heller.

nu ska jag lägga mig i sängen och äta äpplen och nyponsoppa (det kulle vara gott med glass i nyponsoppan men jag tror inte att vi har nå) och kika på rallybrudar. jag har för mig att den ska vara bra. men när man trot att en film ska vara bra brukar det alltid bli svärtom så vi får väl se hur det blir med det.
nu är jag sjukt trött, fast det beror nog på att jag har sovit för mycket. jag sov ju middag idag ^^ men jag är fan jämt trött, på ett eller annat sett. nu säger jag, eller snart säger jag godnatt!


boring

yes, min natt var ju väldigt bra, inte! jag satt uppe hur länge som helst, höll på att somna på tangentbordet. också skulle jag lägga mig i sängen för att bara vila och INTE SOMNA. men va troru ja gör? jo, somnar såklart. också vaknade jag kl 6 i morse av att det kokade i rummet eftersom jag lyckades somna med kläderna. menmen, allt för dig. du kom inte, men men det gör inget när jag fick höra vad som hade hänt.

sen somnade jag om och vaknade vid halv 12, gick ner och åt frukost. pratade med J (♥) och bestämmde att jag skulle åka dit med pappa eftersom han började jobba vid halv 3. när jag kom dit så la vi oss i sängen och kikade på film (yes man, jag trodde den skulle vara bättre än vad den var). jag var skittrött och J (♥) var sliten sen igår. så båda somnade. även att jag drömmde världens knepigaste och verkligaste drömm. höl på att dö när jag vaknade för att det var så verkligt, kände det verkligen i kroppen när jag vaknade. och ja tror att J (♥) den jäven väckte mig (för att jag snarkade) så att jag inte hann drömma klart. sen gick vi upp och åt, sen la vi oss i sängen och tittade på en till film. sen kom tråkigt nog pappa och hämtade mig... jag hatar att åka ifrån dig!

nu sitter jag här i mitt rum alldeles själv, är hungrig och mår allmänt dåligt.
imorgon är det fredag och vafan ska man hitta på? på dagen ska jag iaf ta en fika med tascha, sen har jag ingen aning om vad som händer. JAG VILL GÖRA NÅGOT KUL! har haft så jävla tråkigt på lovet så ni anar inte.
lördag, vad ska man göra då? någon som vill bowla eller gå på bio? (:


varför vara ledsen när man kan vara glad?

jag bryter ihop snart. jag skulle vilja gå i ide och vakna upp som en ny människa.

varför blir jag ledsen när jag borde bli glad?
att ha dig som vän, en bästa vän. det är bra. du bryr dig fastän du är dålig på att visa det.
så varför ska jag bli ledsen? bättre jag borde bli glad för det lilla jag får av dig.


låt mig få bli barn, igen!

jag är så trött på att skriva om det här, men det känns faktiskt lite bättre när jag har fått ur mig lite. vad ska jag ta mig till? inget blir som jag vill längre. och det jag vill, är det rätt igentligen? det vette fan. allt känns så knepigt och fel. vad ska jag göra för att det ska bli rätt? det är ju dig jag vill ha. men jag vet inte hur det ska gå till. varför kan jag inte bara glömma och börja leva om på nytt? det skulle vara skönt nu. slippa leva med smärta, gråt och allt sånt där varje dag. det är så mycket som påminner om dig. kläder, musik, det jag ser, ja. i stort sett allt. och det är hemskt!

låt mig få glömma, låt mig få leva om mitt liv.
låt mig få ställa allt till rätta (om jag nu kunde), låg mig få bli barn igen.


ny design

äntligen hade hanna tid att fixa min blogg (eftersom jag inte fattar något) haha!
så nu är det suuuperfin (: tack så mycket.

hoppas, hoppas, hoppas!

övik

imorse klev jag och malin upp vid halv 8nångång, klädde på oss, åt frukost och åkte till bussen. det var skitdrygt att åka dit. åkte vid 8 och var där halv 12 ungefär. också allt jävla babbel och skit på bussen gjorde att man inte kunde somna. men men, när vi väl var där så bytte vi om och gick och badade. det var kul ända tills jag slog huve och fick en bula. det gjorde svinont.. usch. det var mycket roligare på hemvägen än på ditvägen iaf. jao, nu har jag inte så mycket mer att säga om dagen.

måste även tillägga att när vi var ute och badade så skulle malin ut i snön och kliva, så jag var tvungen att följa med. åh, jävlar. det kändes som att benen skulle gå av. det var inte så skönt att gå på snön >< fast det var skönt i nuften knepigt nog ;S höhö!

ikväll vet jag inte alls vad som händer. antingen så blir det att sitta hemma, tråka, se film och sova. men förhoppningsvis så blir det att jocke fixar skjuts hem så att jag kan komma hem till honom och sova där. mysigt värre. me like it.

imorgon, jo. vad händer då? det blir väl att jag är med jocke om jag sover där. annars blir det nog att vara med kikki. även att jag är supsugen som fan. kände att det blev lite för mycket, så nu har jag varit nykter i 2 helger. och det räcker! lite kul måste man få ha. + att det är lov. det måste bara firas. så någon dag i veckan ska jag dricka. det har jag bestämmt.

 
jag                                                                 kikki, angelica & emilia
 
angelica, kikki, jag & emilia                                         jag
 
jag, kikki och lite av emilia                                       malin & jag

godnatt

nu ska jag och malin krypa ner i sängen och sova som stockar.
klockan är igentligen alldeles för mycket. uuusch och fy.
menmen, hoppas vi får kul imorgon! (:
godnatt på er.

hudiksvall

igår tog jag 2bussen in till stan för att köpa hårfärg och träffa tascha. vi gick runt och kikade lite efter kläder, och det tog väldigt lång tid för mig att välja hårfärg, till slut valde jag en, men valde inte rätt ändå. iaf, så kom J en sväng och träffade mig. även att vi gick på hoppes och åt. sen for han hem tråkigt nog. då gick vi in på guldsmeden och köpte kaffe. sen så åkte vi hem till tascha för att hon skulle färga håret på mig. efter det så gick vi ner på donken och åt. sen så bestämmde vi att jag skulle sova där. och pinsamt nog så pratade jag i sömnen och kukens mamma hörde allt. "fan vad jobbig du är, låt mig va" haha, jag är ju som jag är jag också! skulle vara roligt om jag kom ihåg vad jag drömmde ^^ sen så vaknade jag vid 9 nångång >< och var trött som ett as. så vi gjorde iordning oss och åkte ner på stan. gick på dollar och handla lite. sen gick vi på stan ett tag. sen for jag hem. så kom mamma & pappa och hämtade mig vid busshållsplatsen för att åka till harmånger han handla. sen när jag kom hem så städade jag kylskåpet (känner mig snäll) haha! nu sitter jag här och är sugen på pannkaka och väntar på att malin ska dyka upp.

det blir nog en tidig kväll ikväll eftersom vi ska upp vid 7tiden, jobbigtjobbigt! hoppas man kan sova lite på bussen. för vi ska nämligen till övik och bada imorgon. hoppas det blir kul!
malin, du är knas. men jag gillar dig ändå (: <3


nu är det fan sista gången jag färgar håret på väldigt länge! mitt hår är slitet som fan också måste jag klippa bort hur mycket som helst. jag kommer sitta och gråta när jag ska klippa mig. ne, uuusch! vill jag göra något mer med håret nu på ett tag så blir det bara slingor. ljusa slingor, vill ha mitt hår ljust nu när det börjar bli sommar.


trött, väldigt trött.

nu är kl 01.18 och jag måste fan gå och läggga mig nu. mina ögon är så jävla trött så dom orkar knappt vara öppna. ska ju upp någolunda tidigt imorgon. iaf till kl 12. men det klarar jag nog! som sagt så ska jag till stan imorgon, och jag hoppas verkligen att jag hittar nå fint att ha på mig. jag har hittat en skitfin tunica på jack&jones (som jag bara måste ha), men den kostade typ 400 har jag för mig och jag har inte så mycket pengar just nu.. typiskt .-. även att jag måse fylla på telefonen, köpa hårfärg, fika och köpa godis tills på onsdag. fy, nu blev det mycket. men jag hoppas det blir mer. haha, i love to shop.

godnatt allihop.
hoppas ni får en bra natt,
jag kommer nog sova gott inatt iaf. (:

only mine!

bara så att ni vet så är julia öberg min, bara min & ingen annans.
hon är min lillasyster, och så förblir det.
i love you sis! <3



   

design

jo, jag vet att min blogg ser tråkig ut. men det kommer en design snart hoppas jag.
hanna har nämligen gjort en åt mig, men jag vet inte riktigt hur man häver in den. hon ska hjälpa mig med det senare.

söndag, lugn och skön dag.

gokväll på er.
hoppas alla har haft en bra helg, det har jag!

jag vaknade runt 11tiden, låg kvar i sängen ett tag sen gick jag ner och åt frukost och duschade. sen la jag mig i sängen och kikad epå en film och väntade på J (♥) . när han kom så höll jag fortfarande på att kika på den där filmen så vi tittade klart på den, jag gick ner och åt sen gick vi ner till kiosken för att köpa kakor och snus. sen när vi kom hem igen så fikade vi sen tittade vi på en till film. helsjuk film! haha. sen gjorde vi inte så mycket mer.

J (♥) åkte precis hem och jag saknar honom redan!
kärleken är grym.

imogon var det ju tänkt att jag skulle åka till stan med hanna, men så blir det inte. hon ringde för ett tag sen och berättade att hon skulle åka tillbaka hem till söderhamn imorgon. men jag måste in till stan. måste inhandla lite. någon som vill göra sällskap? (:




hate

jag hatar falska personer och idioter.
ni kan dra åt helvetet allihop!

RSS 2.0