tre sötnosar


redhead again, soon anyway

hejhopp.
idag har jag mest varit irriterad på exakt allt skulle jag tro. jag har klagat på nästan allt.. det har varit en kort och skön skoldag iaf! innan jag åkte hem så köpte jag några tavlor på stan.
när jag kom hem stog det våfflor på bordet och väntade på mig :) mumms!

nu sitter jag och lyssnar på akon, leker i PS och väntar på cicci. hon ska klippa och slinga mitt hår. jag ska slinga det tills det blir riktigt ljust och sen ska jag färga det rött. urläckert!
jag behöver troligen slinga det en gång till efter det hår också. efter det kanske det är tillräckligt ljust. det blir så mycket finare rödfärg om man har ljust innan man färger det rött.

love to drive

just ja. kom på att innan vi var och åt hos grannarna igår så tog jag en körtur med jörgen. körde först mot harmånger sen vidare mot jättendal och in i jättendal sen vidare till gnarp och tillbaka hem igen :)

nu är joakim här och vi ligger i sängen och ska kika på NCIS och mysa :)

rullar fram

jag var så hungrig att jag måsta gå ner för att äta något.. nu har jag ätit så många mackor att jag är jättemätt. känns som att jag ska rulla fram..

tisdag

brrrr. det är kallt!
just nu sitter jag och kikar lite på bilar. jag har faktiskt hittat två st som är lite intresanta, dock inga volvosar..

när jag kom till skolan så gick jag till skolsyster och pratade om min rygg och nacke. de ända hon sa var "om det inte har gått över tills efter påsklovet så bör du gå och titta upp det på hälsocentalen.." mm, jättekul. hoppas det går över snart! sen hade jag bara en lektion kvar och det var OP sen åkte jag ner på stan vid 3tiden. jag köpte hårfärg och träffade tascha en sväng sen träffade jag jörgen, han skulle med hem så jag fick köra :)

när vi kom hem till stocka så lagade jag mat sen kom farmor och farfar och efter en stund så kom joakim. vi fikade och spelade lite bingo..

inte mycket till sömn inatt

godmorgon.
inatt har jag sovit jättedåligt. först hade jag jättesvårt för att somna sen på morgonen när joakim gick till bussen så vaknade jag och somnade inte om förens efter en hel timme.. då sov jag i 1 ½ timme. jag har bara hunnit med att sätta på akon och gulla lite med kissarna. nu har alla fått ögon, åtminståne lite. det är bara en som har fått ögon helt och hållet.
nu ska jag klä på mig, fixa mig lite, äta frukost och sen åka ner till bussen.

dålig uppdatering

väldigt dåligt uppdaterat på siståne..

i fredags var jag i skolan som vanligt, eller ja. jag hade bara två lektioner. det sista måsta jag ta ledigt på för att gå till tandläkaren, hade tre hål så måste dit och laga.. efter jag hade varit hos tandläkaren så skulle jörgen hämta maj i delsbo så han frågade om jag ville köra dit och det ville jag ju såklart! när vi kom dit så fick inte jörgen köra hem, maja ville att jag skulle köra hem så jag gjorde det. när vi kom tillbaka till stan så handlade vi på lidl sen åkte vi hem till stocka. jag körde hela vägen :)

i lördags tillägnade jag hela dagen åt att ligga i soffan, titta på tv och spy. jag fick nämligen magsjuka.. (typiskt att bli sjuk på en helg!) jag blev lite bättre igårmorse men sämre åt kvällen så jag blev hemma idag men nu mår jag bra. eller ja, förutom att jag ramlade ute på våran stentrapp och slog armbågen, armen, ryggen och nacken. inte så skönt, nej. det gjorde skitont i ryggen, i nacken och i armen när jag skulle sova så jag visste inte riktigt hur jag skulle ligga men det gick till slut.

idag har jag damsugit och bäddat rent i sängen. just nu är jörgen här så jag ska gå ner och vara lite social strax. vi är bjudna på middag hos våra grannar idag så jag hoppas att det är något gott för jag är redan hungrig. ikväll kommer älsklingen och sover med mig :)

mina sötnosar

mina småttingar bara växer och växer.
två av dom har nu ögon :)

jacket

hur snygg var inte den här då?

ge miiiiiiiiig.


trebooocks


nu ska jag ta bilen och övningsköra till harmånger, hämta joakim sen hoppa på bussen som tar oss in till stan. jag hoppas på en trevlig kväll!

onsdag

jag sov över imorse, eller bara lite. jag hann med rätt buss men jag fick skynda mig väldigt mycket och jag hatar stressiga mornar!
vi hade bara en lektion idag och på den tog vi stick i fingret på varandra.. nödvändigt? nej, inte mycket. lärare hade nått tjoffs dom skulle göra så alla slutade vid lunchtid idag. när jag hade slutat så åkte jag ner på stan med lina, hanne och joakim och efter en stund gick jag upp till min bror för att sedan ta en tur med bilen. det gick skitbra!

nu ska jag duscha sen ska jag plugga lite körteori och sen ska jag göra mig iordning för ikväll blir det pubmacka med joakim, peder, hanne, lina, amanda & jimmy.
hoppas ni får en trevlig kväll, för det ska jag ha!

inhandlade igår

din sko, 599 kr

inter sport, 500 kr

första körlektionen avklarad

gokväll!
just nu sitter jag i stan i zaras soffa och vilar magen efter en middag på kina tillsammans med joakim. det var supergott! det var typ flera timmar sen vi åt och jag är fortfaranade mätt. vi åt kykling, curry och ris. jag tog friterade bananer och joakim tog glass till efterätt.

när jag kom med bussen till stan så gick jag på banken och tog ut lite pengar sen åkte jag upp på skolan en liten stund sen gick jag ner till körskolan för att ha körlektion. det gick jättebra! :) först skulle man ställa in stolen, speglarna osv. det var en praktikant med i bilen också. först körde jag runt runt på parkeringen sen körde jag runt lite omkring kvantum, fordon och dedär. jag var faktiskt lite närvös, men det är nog alla första gången. jag har nästa körlektion på torsdag.

innan vi gick och åt på kina så shoppade jag lite. jag letade och letade efter en jacka och till slut hittade jag en fin som fick duga! jag hittade även ett par björn borg skor som jag köpte. göörsnygga!

sovmorgon

8760 timmar, 365 dagar, ett helt underbart år tillsammans. jag älskar dig joakim! ♥


jag har precis gjort klart mig. sminkat mig, klätt på mig osv. jag ska strax gå ner och äta frukost, men mage börjar kurra mer och mer nu. 10.55 går bussen jag ska åka med så jag har ingen bråska. men det kommer nog bli så i slutet, att jag måste jäkta..


riskettan avklarad

imorse var jag uppe med tuppen! klockan 6 ringde klockan. jag måsta ju åka 7bussen imorse eftersom att jag hade risk1an kl 8 fram till kl 12. det gick bra, tiden gick faktiskt ganska så fort trots allt. så nu har jag den gjord iaf och imorgon väntar en körlektion!

när riskettan var klar gick jag upp på skolan och åt lite sen spelade jag fia med lina, viktor & älsklingen. efter det hade jag svenska då vi skulle läsa noken vi lånade här om dagen men jag hade tyvärr min hemma så jag hade inget att göra.. idrotten var inställd idag pga att läraren var sjuk så vi slutade vid 2tiden då jag åkte ner på stan och var med tascha en stund.
när jag kom hem så åt jag och tittade till katterna lite sen åkte vi och hälsade på farmor och farfar. jag körde dit. nu sitter jag här och gör ingenting. igentligen borde jag göra uppgiften som vi skulle skriva om praktiken. jag ska nog också kika på en film och saltön sen sova. jag är jättetrött idag. kan nog vara för att jag klev upp så tidigt..

imorgon är det tisdag vilket betyder sovmorgon till 11.40! :) det betyder också 1 år tillsammans med joakim och jag tror att jag ska bjuda honom på kina imorgon :)

rött hår, igen?

jag älskade mitt hår när det var sådär rött! jag tror faktiskt att jag ska färga det rött igen. men först blir det några omgångar blonda slingor så att den röda färgen blir riktigt snygg!

eller vad tror ni, passade jag i rött? :)


rubrik

jörgen har nyss åkt hem. jag tog en sväng runt skäret innan han for. idag har jag bakat mera, hallonkakorna som jag pratade om igår. dom blev supergoda! vi åt även samma middag som igår, supergott. senare ska vi kika på en film, kanske plugga lite körkort också.. jag hoppas på en tidig kväll ikväll. jag ska ta 7bussen imorgon eftersom att jag har risk1an från kl 8 till kl 12. så jag har bara två lektioner imorgon.


jag knäppte tyvärr inga bilder på kakorna idag heller så även denna bild är från google.

fick kattungar imorse :)

mamma kom och väckte mig imorse och sa att skrållan hade fått kattungar. jag sprang ner och fick syn på två söta små kattungar som nu har blivit fyra små sötnosar. :) ♥

EU-moped hyosung till salu

Hej! Nu vill jag sälja min Hyosung pga köp av bil. Den är tjejkörd och i fint skick. Den har gått 6900 mil. Årsmodellen är 2004. Den har stått ett tag nu så den är inte körd på ett tag men det är inga fel på denförutom att dynan är lite skadad. Den är inte trimmad och kommer upp i 65 ungefär.
pris: 5700 kr



Är det något ni undrar över så är det bara att ringa eller maila.
mobilnr: 0761413836
hotmail: [email protected]
MVH Linda.

dagens låt


taio cruz - break your heart

bakdag

godkväll! har ni haft en bra dag?
det har jag, jag har iaf haft fullt upp hela dagen.


ett tag efter att jag hade vaknat så fick jag ett ryck och ville baka. så jag bestämde mig för att baka sockerkaka och när det var klart så ville jag baka mera. men vi hade tyvärr inge margarin hemma, så jag och joakim tog en promenad ner till kiosken för att köpa margarin, socker och lite annat. när vi kom hem så bakade jag äppelpaj. det var också meningen att jag skulle baka nå syltkakor men jag hade glömt att köpa en sak så det får nog bli imorgon istället.



medans jag bakade så glorde mamma mat. och jag tror nog att hon gjorde världens godaste mat. köttgryta och ris med broccoli, blomkol och vitlöksbröd. Mmmums!
efter maten bakade jag kärleksmums och ringde till farmor för att bjuda hem henne och farfar på lite fika. farmor hade även emd sig dedär som saknades för att göra kakorna när dom kom. men klockan hade blivit så mycket så jag får baka dom imorgon hade jag tänkt.



just nu sitter ju jag här och skriver och lyssnar på akon och joakim ligger och läser. kl 21.00 visar dom män som hatar kvinnor på tvn som vi tänkte se tillsammans med mamma och lite lördagsmys.
bilderna är från google, jag knäppte tyvärr inga egna bilder.

grattis på namnsdagen älskling

godmorgon, eller kanske godmiddag.
vi har inte varit vaken så länge än. men jag har hunnit ätit frukost, gosat med kissen och legat och kikat på tv. jag tror nästan att det är lilo & stith-maraton på disney chanel :)
joakim & kim har namnsdag idag, så grattis på namnsdagen älskling! :] ♥


fredag, igen.

imorse började jag 09.20 med bild men innan det åt jag frukost tillsammans med amanda. efter bilden hade jag matte sen slutade jag 11.45. vi skulle igentligen ha svenska efter lunchen, men så blev det inte.
efter skolan hade jag tänkt åka ner på stan och vara med tascha men så blev det inte.. bussen åkte runt hela stan innan man kunde hoppa av så jag hann inte. jag tänkte stanna och ta 14.25 bussen hem men tascha slutade kl 2 och då skulle det bli för mycket väntande och för lite tascha så jag gick på stan, köpte ett armband sen tog jag 12.50 bussen hem. mathias var även med på bussen och vi åkte med till harmånger för att joakim skulle hoppa på där sen åkte vi till stocka igen och hoppade av där.

sen vi kom hem har vi tittat på tv, lagat tacos och ätit. nu ligger vi framför tvn igen och väntar på att mathias ska traska sig hit.. så vanligt.. det blir en lugn kväll ikväll, vi ska bara chilla och titta på film.


bilden är tagen från google.

äntligen midsommar

jag och mamma tittade nyss på äntligen medsommar. det var inte så bra, eller den var okej.
nu pratar jag med älsklingen i telefonen och ska snart säga godnatt och sova hoppas jag.


dagarna går verkligen snabbt nu

jaha, då var det torsdag. imorgon är det redan fredag och helg!
dagarna går verkligen snabbt nu..
det står inte på förens det är sommar och man ligger på stranden och solar.

jag har nyss kommit in efter en körtur. det går bättre och bättre :) men teorin är ju inte lika kul.. istället för att vara på min första kärlektion igår så låg jag hemma och spydde ;( men på måndag har jag iaf risk1an och på tisdagen har jag en ny körning.

nästa tisdag, om 5 dagar, då har jag och joakim varit tillsammans i ett underbart år. ♥



idag har jag varit i skolan som vanligt. men vi fick sluta tidigt, halv 2 ungefär. vi skulle igentligen ha svenska och engelska men vi behövde bara låna en bok så fick vi sluta sen. då tog jag en buss ner på stan för att träffa hanne och efter en stund kom även amanda. jag tog 16.25 bussen hem och när jag kom hem så åt jag sen tog jag en tur med bilen.
nu ska jag läsa lite teori hade jag tänkt och jag hoppas att det blir så också! tvn eller datorn får inte hindra mig. jag vill faktiskt ha körkortet till sommaren!

godmorgon

godmorgon, har alla sovit gott? :)
bara för att jag har sovmorgon och kunde sova till kl 10 så vaknade jag halv 9. typiskt! nu har jag gjort iordning mig och toasten ligger på grillen så jag hinner tyvärr inte skriva mera nu.
ha en bra dag!

sovmorgon

nu har svullnaden i min tunga gått ner, eller det gjorde den imorse :) så nu är den som vanligt igen.. förutom att staven är vääldig lång då.. men jag väntar nog en vecka eller så med att byta, jag vågar inte än.
just nu ligger jag och tittar på NCIS. imorgon börjar jag kl 11.40. det kommer jag göra många tisdagar härdanefter. härligt med lite sovmorgon! även att det går en buss 10.55, helt perfekt!

sandor i spårlöst

hej alla glada!
nu har jag skrivit till julleunited och sagt att jag är intreserad och vill börja dansa, helst streetdance! jag vill skaffa en hobby, något som jag blir riktigt glad över att göra. jag har ju dansat förut men la av tråkigt nog..

iaf så sitter jag här nyduschad. åt en toast med ost och tomat för en stund sen och drack yoghurt till det. underbart! jag har också tittat på 'spårlöst' som gick på 4an. åh, jag blev helt gråtfärdig. underbara lycka. Sandor är spårlösts svåraste fall.

sandor blev bortlämnad av sin mamma i väldigt tidig ålder (en vecka gammal) och placerades på barnhem. nu, 25 år senare vill han hitta sin mamma och få reda på vad som gick fel. som tur var så fick dom tag i hans moster och hans syskon och sedan hans mamma! hon var 17 år när hon fick honom och det var hennes pappa som tvingade henne att lämna bort barnet bara för att sandor inte var vit.. sjukt dåligt tycker jag, men så är det väl här i världen. iaf på vissa ställen..
när sandor hade fått träffa som familj och var på väg hem så bestämde dom att han skulle åka dit igen i augusti.

 

jag hoppas att dom kommer kunna leva som en normal familj trots att han blev bortlämnad en vecka gammal. men han kan ju inte vara arg på hans mamma för det. hon hade ju inget annat val.. hon var underårig och hennes föräldrar bestämde..


nödvändig skoldag

gokväll! nu är det mörkt ute.. men det har varit en härlig dag, fast liiite kallt. men snart så, snart är det vår :) marken är nästan helt bar och man kan gå i bara tjocktröjja ute nu, riktigt härligt!

jag har faktiskt haft fullt upp hela dagen. jag gick i skolan från 09.30 till 10.30.. EN ända lektion.. vi skulle igentligen ha haft svenska och engelska efter lunchen men vi hade ingen lärare också skulle vi ha idrott 14.30 men det orkade jag inte vänta på! jag hade ändå inga idrottskläder med mig så jag tog 12.50 bussen hem. när jag hoppade av drack jag & mathias kaffe på kiosken sen gick jag hem och lagade mat och åt med mamma. sen dess har jag haft fullt upp med att brottas med min skrivare och lagt in en annons på min moped och nu hoppas jag att jag får den såld!

den svaga punkten

joakim ligger bakom mig och sover, som vanligt så är han alltid lika tråkig och somnar först. jag har kikat på wallander- den svaga punkten. jag hade inte sett den förut, ja som trodde jag hade sett alla dom där beck & wallander. men tydligen inte då.
nu ska jag borsta håret, klä av mig och lägga mig i sängen för att se SCI. skola imorgon!
godnatt alla bloggläsare.

slut på lovet & praktiken

idag har vi varit i stan hos min bror för att han fyller 31 år idag! jag körde både dit & hem. underbart! jag älskar att köra bil. första körlektionen på onsdag :)
när vi kom hem spelade vi bingolotto utan vinst. bingolotto är bara skit! nu ligger jag & joakim i sängen och tittar på wallander som går på tvn. eller just nu är det reklam, nyheter och sport.. jag hatar reklam. det borde bara vara mellan programmen och inte i mitten av dom!

då var det söndag, vilket betyder slut på lovet och slut på praktiken så imorgon återvänder jag till skolan. underbara måndag imorgon.

alone tonight

jaha, det blir en ensam natt inatt.. joakim är ju hemma hos honom och sover och katten vill aldrig sova med mig nu för tiden.. hon vill mest vara ifred nu när hon är med kissar :)
jag ligger i sängen, kikar på tv och kikar runt lite här på datorn just nu. jjag åt nyss en ost&tomat macka och det var otroligt gott! det får nog bli sånna mackor till frukost imorgon. mumms!
jag hade tänkt ställa klockan på 10.00 imorgon (om inte älsklingen hinner komma och väcka mig) så jag inte sover bort hela dagen.

påskmust med smak av skumbanan

är det någon som har smakat påskmusten med smak av skumbanan?
det är väldigt god, men man märker inte att det smakar banan om man inte vet det. så var det för mig iaf..


jag hittade tyvärr ingen bild på påskmusten med skumbanan.

piercingar ♥


i stormens öga

gokväll! hur mår alla bloggläsare?
själv mår jag bra!


joakim åkte hem för en stund sen. han har fått möta bra'a lag så dom har förlorat alla gånger dom spelat.. imorgonbitti har han en match kl 07.30 i sundsvall. usch vad jobbigt! han kom hit vid halv 6 ungefär, lagomt till maten. vi åt fiskpinnar och pärer idag, supergott! och det gick bra för mig att äta också :)
efter maten tittade jag, mamma, pappa och älsklingen på beck- i stormens öga. det var inte alls så bra som jag hade förväntat mig.. mycket besviken.

jag vaknade väldigt sent idag, klev upp kl 1.. då åt jag lite frukost sen kom moster för att hämta mamma för dom skulle till mormor och hälsa på så jag följde med jag också. det var länge sen man åkte och hälsade på henne!
nu ska jag.. hmm. bara sitta och njuta av akons röst!

kärlek vid andra ögonkastet

nu ligger joakim och sover bakom mig men jag är fortfarande vaken.. som vanligt att han somnar först. jag hade tänkt titta på 'kärlek vid andra ögonkastet' som går på tvn snart. men vi får se hur länge jag orkar vara vaken, jag kommer säkert somna ifrån filmen..
nu ska jag pussa på joakim lite innan filmen börjar. godnatt!

jag älskar dig min underbara joakim! ♥


nyduschad

nu sitter jag här nyduschad och tittar på tv i väntan på att joakim ska komma. han är påväg från sundsvall nu så han dyker nog upp om en stund.
jag har tagit bort nagellacken från naglarna, filat naglarna, kopplat in dvdn jag köpte här om dagen och gjort rent kattlådan. nu känner jag mig hungrig så jag ska gå ner och kika om det finns något att äta.


lugn kväll

det blir en lugn kväll ikväll! joakim är på väg mot sundsvall på cup och jag sitter hemma i stocka. skrållan har blviti så himla tjock nu, snart kommer dom nog :) jag längtar! ikväll ska jag inte göra annat än att lata mig framför tvn. synd att jag inte kan äta popcorn än.. menmen, det får gå ändå.
jocke kommer hit vid 23.00 ungefär och sover så får vi se om jag följer med på cup imorgon. det är ganska så tråkigt att sitta i flera timmar själv och titta på fotboll, det skulle ha varit bättre om någon kunde följa med och hålla mig sällskap :)
det börjar en film på disney chanel nu som jag kanske kikar på, ska iaf se om den är värd att titta på.

fredag

jag sitter och småfryser lite, det är inte så varmt i detta hus just nu.. men fint väder är det iaf, solen lyser för fullt!
jag vaknade ganska så tidigt men jag log kvar i sängen till halv 12 tror jag. då gick vi upp och åt frukost och nu sitter jag här medans jocke står i duschen.
joakim ska till sundsvall på cup ikväll, imorgon och på söndag. eller det beror på hur det går för dom. så jag har ingen aning om vad jag ska göra i helgen. på söndag ska jag iaf till min bror som fyller år.

idag känns det bättre i tungan. fast det kommer och går. ibland känns det helt okej och ibland gör det ont.

hemma i harmånger

godkväll! just nu ligger jag i joakims säng medans han spelar cs. jag är jättetrött, har svinont i tungan och ska snart sova!
jag vaknade vid 9 imorse, men vi låg kvar till klockan var halv 1. då gick vi upp och åt frukost. vid 4tiden körde jag in till stan. vi åkte och hälsade på min moster som fyller år idag. medans jocke var på träning så var jag hos min kusin och kikade på lite tv sen tog vi 22.20 bussen hem och nu ligger jag här med världens värk..

vad som händer i helgen, det har jag ingen aning om. jocke har cup i sundsvall och jag ska inte med så det blir ensamt.. hör av er om ni vill hitta på något!
nu orkar jag inte skriva mera, vi hörs.

hål i tungan :)

medans tascha och trepp är i forsa och hämtar pengar så sitter vi i deras lägenhet och värmer mat. jag kokar soppa och jocke äter pan pizza :) för drygt en timme sen tog jag hål i tungen och det är inte det lättaste att prata direkt ;p och det kommer säkert ta sin lilla tid att få i sig soppan, jag får ha lite tålamod ;p

onsdag

god morgon! det ser ut som att det är varmt idag också.
det rinner från taket. härligt! men usch vilken plaskig vår det kommer att bli..

jag har nyss vaknat men sitter fortfarande i sängen. jag ska snart väcka jocke så blir det nog några till avsnitt av mysteriet på greveholm. sen ska jag packa, klä på mig, äta frukost sen gå ner mot bussen in till stan.
jag ska ju ta hål i tungan kl 15.30 sen efter det ska vi till tascha för att äta, fixa iordning oss sen gå på förfest sen vidare mot bockarna.
ha en trevlig onsdag alla läsare!

tisdag

hejhopp!
igår vaknade vi ganska tidigt, åt frukost och for till harmånger. sen for vi till gnarp för att hamta chrille för att han skulle med och bada i iggesund men icke. han stannade hemma han, så det blev bara jag, jocke & marlene som åkte. vi svängde in i stan först för att lämna in ett papper på elgiganten och köpa en dvd.
när vi kom till iggesund så bytte vi om och duschade. det var ganska så kallt i vattnet så jag la mig i barnbassängen en stund. jag badade inte så länge eftersom jag har mens.
marlene hittade en kompis där som hon ville sova hos så hon stannade i iggesund och vi åkte mot stan där jag köpte en tröjja och en väska sen for vi och åt pizza sen åkte vi hem. på vägen hem ringde jag och beställde tid för att ta hål i tungan, så jag ska göra det idag, onsdag, kl 15.30! vi hann bara vara hemma i drygt 30 minuter innan bussen gick mot stan igen och det var dags för joakim att ha träning så jag var med simone under tiden han tränade. vi tog 22.20 bussen hem och när vi kom hem tittade vi på några avsnitt av mysteriet på greveholm sen somnade vi.

jag hade fullt up hela dagen så jag hade inte tid att skriva något här, det är därför jag skriver nu.


tröjja från gina tricot, 149 kr                   väska från H&M, 99 kr

en heldag på stan

oj vilket härligt väder det har varit idag! 10+ här hemma. lovely! fast det är mindre bra på vägarna. det var hemskt att köra till stan idag. från ström till via var det bara massa blask på vägen..
jag körde till körskolan där vi skrev in mig, bokade risk1an och 2 körlektioner. jag har min första körlektion nästa onsdag. efter det så åkte vi till elgiganten för att jag skulle hämta ett papper som jag och jocke måste skriva på för att telefon ska bli skriven på mig och att jag ska få räkningarna hit hem istället för till jocke. efter det så åkte vi och handlade på coop sen vidare på dollar sen släppte pappa av mig på busstationen där jag väntade på att amanda skulle komma.
då hon kom gick vi upp till ungdomsmottagningen för att hämta ett recept på p-piller till mig sen gick vi på banken för att jag skulle betala räkningar sen vidare till apoteket för att hämta ut p-pillerna. på stan var det dött som vanligt och jag hittade ingenting. eller jo, jag hittade en liten och bra handväska, fast jag köpte den inte. det för vänta tills nästa gång jag är i stan. till slut gick vi på jambo för att fika sen kom moster och hämtade mig.

nu sitter jag här och är mätt i magen, vi har nyss ätit kyklingwook och ris. nu hjälper moster mamma att städa lite sen ska vi fika och senare kommer min älskade pojkvän hit och gör mig sällskap. det blir nog sängen och film hela kvällen skulle jag tro.

monday

gog morgon alla bloggläsare!
jaha, då var det måndag igen, vilket betyder ny vecka och första dagen på lovet för många men jag fick ju mitt lov i torsdags.


jag har nyss ätit frukost och sitter nu i sängen och lyssnar på akon♥ och är jäkligt förbannad! men akons röst får mig att lugna ner mig. jag ska slå på tvn en liten stund nu tänkte jag sen ska jag göra iordning mig för att åka in till stan. det var ju meningen att jag skulle åka till bergsjö också men pappa åkte så tidigt så det blev inte så..

godnatt

nu har jag klätt av mig för att lägga mig i sängen, slå på ett eller två avsnitt på mysteriet på greveholm. eller klätt av mig, jag har gått i pyjamasbyxor hela dagen så det var bara sockarna och tjocktröjjan jag behövde ta av mig. och detta betyder ju då att jag har varit inne exakt hela dagen. jag hade ju hoppats på vint väder idag också, men icke. så därför blev jag inne!
aja, det var allt för mig idag. godnatt alla söta bloggläsare!

wallander

jag trodde att jag hade sett alla wallander-filmer, men icke. denna, mastermind, är nog den bästa av dom alla! jag blev helt till mig och satt och spände mig. hähä!
jag rekomenderar denna iaf, fast dom flesta har nog redan sett den!

mastermind

godkväll. hur står det till?
med mig är det bra, förutom att jag är ensam och har ont i magen.. menmen.


just nu sitter jag och väntar på att nyheterna/vädret/reklmen ska sluta så att wallander - mastermind börjar igen. jag har faktiskt inte sett den här wallander som visas ikväll knepigt nog. man tror att man har sett alla men inte då.
jag tror ja vet varför jag har ont i magen nu. först är det pga den där dumma jävla mensverken också kan det vara för att jag nyss ätit ett äpple och popcorn..

imorgonbitti ska jag övningsköra först till bergsjö för att pappa ska till arbetsförmedlingen sen vidare till stan för att skriva in mig på körskolan (äntligen), handla mat och sedan umgås med amanda! jag tror även att jag ska boka en tid för att ta hål i läppen imorgon också. jag ska även boka en tid för tatuering, men jag vet inte om det blir imorgon. det återstår att se.
nu börjar filmen igen så nu måste jag sticka. vi får se om vi hörs något mer ikväll, jag ska som sagt upp iaf ganska tidigt imorgon.

söndag

joakim åkte nyss hem vilket betyder att jag måste sova ensam inatt och det gillar jag inte. jag ringde pappa för en stund sen och bad han ta med sig en flyttlåda hem från jobbet så att jag kan bädda åt skrållan eftersom att hon ska få barn. jag bad han även åka in på snäckan för att se om det fanns några bingolotter att köpa där så det återstår att se.

the stepfather

mycket bra film, värd att se!


grym kväll

godmiddag!
jag hade hoppats på att det skulle vara lika fint väder idag som det var igår när jag vaknade, men så blev det ju såklart inte..


det blev att vi följde med till min farbror igår. vi var där ett bra tag sen när vi for hem så hoppade vi av hos viktor, hämtade honom och hans föräldrars bil sen for vi upp till mig för att jag skulle byta om osv sen for vi mot harmånger för att hämta johnny sen vidare till hudik. vi åkte runt och satt på skutan. vi gick hem från viktor och kom hem vid 4 ungefär. grym kväll!

idag vaknade vi ganska tidigt. det var meningen att vi skulle åka till hassela på rally men eftersom vi inte hade någon bil så blev det inte av.. min bror och hans barn kom och hälsade på, dom har nyss åkt. nu ska vi lägga oss och kika klart på filmen som vi började titta på igårnatt när vi kom hem så får vi se sen vad resten av dagen har att erbjuda!


medans jag och mamma lagade mat igår så satt jocke och skrållan och tittade på fotboll. jag tror att skrållan tycker om fotboll för hon brukar sitta sådär och försöka ta bollen när det är fotboll på tvn.

min man



summer nights

vi har nyss varit ute och gått på isen. jäkla härligt väder ute idag! det fattas bara en skoter, man skulle ha köpt sig en sån.. eller en hjuling skulle ha varit ännu bättre!
åh, nu vill jag ha sommar!

nu står grease på högsta volym i högtalarna!

solen skiner

god morgon!
idag skiner solen, härligt va?

jag ligger fortfarande i sängen, fast jag har varit upp och ätit frukost också. jag ska lata mig en liten stund till sen ska jag klä på mig, hjälpa mamma med att hänga upp gardiner sen gå ut på isen hade jag tänkt.
idag blir det god middag. pärer, värsta köttet, vilöksbröd och massa goda grönsaker. bert, men farbror fyller år idag så vi ska fira honom idag men jag får se om jag följer med dit eller inte. johnny ville att jag skulle följa med honom på krogen ikväll men jag har inge pengar till det så vi får se hur kvällen slutar.

luftslottet som sprängdes

joakim sov över imorse så när vi vaknade tittade vi på luftslottet som sprängdes eftersom vi var för trötta för att titta på den igårkväll när vi kom hem. den var iaf skitbra, lika bra som dom andra två. fast ettan är nog bäst ändå!
vi har nyss ätit och innan det så damsög jag, strök gardiner och bäddade rent i sängen.

igårkväll satt jag på skutan med tascha och simone. det var trevligt!

lång övningskörningstur

nu sitter jag här mätt och belåten med en joakim bakom mig som ligger och läser. vi har nyss ätit leverbiff, potatis och sås. fast pappa hävde i för mycket salt i såsen så den gick inte att äta så jag åt mest mackor.

innan maten var jag ute och övningskörde. jag förde först mot harmånger och lönnånger sen mot bergsjö och mot harmånger igen för att hämta upp jocke sen hem. det blev en lång och kul tur. på måndag ska jag åka och skriva in mig på körskolan, då börjar allvaret. fan vad jag ska plugga!!

19.35 går våran buss in mot stan. joakim ska på fotbollsträning och jag ska på skutan med tascha och simone. jag tänkte ta en drink bara för att 'fira' att mitt sportlov har börjat. 22.20 går bussen hemåt.
och föresten, grattis till min kusin karin som fyller 16 år idag!

sportlov

idag är det torstag och det har varit min sista praktikdag så nu har jag äntligen sportlov. det kommer nog kännas lite tomt att jag inte ska tillbaka till hemtjänsten men samtidigt så längtar jag till skolan fast dedär kommer jag att ångra efter en vecka i skolan.

iaf så har det gått bra idag, det var lugnt idag också. jag slutade vid 1 nångång, pappa kom och hämtade mig och innan vi for hem så åkte vi på ica och handlade lite. pappa köpte luftslottet som sprängdes åt mig så nu kan jag äntligen se tredje och sista filmen av stieg larsson! jag körde hem från ica och just nu sitter jag här och... ja, gör ingenting. jag ska ta en övningskörningstur om en stund igen. en långtur tänkte jag. om nu pappa går med på det. så hämtar vi upp jocke i harmånger sen åker vi hem hit och äter.

nu ska jag sätta igång tv-spelet och spela lite innan jag ska iväg på en tur.


onsdag

hej hopp!
hoppas att allt är bra med er för det är det med mig.


jag klev upp vid 06.45 imorse för att göra iordning mig inför praktiken som började 07.30. det har varit en väldigt lugn och skön dag. jag slutade omkring kl 3 idag och då kom frans och mamma och hämtade mig men innan vi åkte hem åkte vi och hämtade jocke. när vi kom hem så kom åsa och bert så vi fikade och pratade lite. jocke tog med sig sitt gamla nintendo spel som jag satte in i min tv men tyvärr så hade dom inte den rätta och roligaste super mario så jag ska försöka få tag i det!

nu sitter jag nyduschad här medans jocke ligger och läser. innan jag duschade så gjorde jag iordning lite mat tills imorgon på min sista praktikdag. det gick bli kykling & makaroner med lite gurka och morötter. idag åt jag kykling och potatissallad.

nää, nu ska jag gå ner och hämta lite chips och något att dricka så vi har något att knapra på medans vi tittar på efterlängtade andra avenyn!

hon vill väga 450 kg

donna simpson väger 285 kg men vill gå upp 165 kg till då hon hamnar i guinness rekordbok som världens fetaste kvinna. hon är redan med i guinness rekordbok, fast som världens fetaste föderska.
hennes pojkvän philippe, som hon träffade på internet på en dejtingsajt, älskar hennes fett. "mjukheten och hennes kurvor är fantastiska".

hon älskar tanken av att bli tjockare. hon äter som mest på nätterna då man blir som tjockast. som stadard äter hon 40 bitar sushi men då hon är riktigt hungrig äter hon 70 bitar.

donna lever på att lägga ut avklädda bilder på nätet. det är hennes pojkvän som är fotograf och efter varje gång han har fotat henne så har dom sex. han blir så kåt av henne, hon är sexig enligt honom.

Aliaune Thiam

- du är min gud & jag älskar dig! ♥


gangsta pop är nog den bästa låten han någonsin har gjort.

ballerina kladdkaka


är det någon som har smakat ballerina kladdkaka?
är den god? lika dom som vanliga ballerina?

själv så har jag inte smakat den nya men jag gillar ballerina choko bäst!


första mars

godkväll!
kan ni tänka er att det redan är första mars?!
tiden går så otroligt fort just nu. det står väl inte på förens det är sommar heller.

jag har inte skrivit på hela dagen.. men det är pga av att jag har haft saker att göra hela tiden.
jag slutade kl 2, då övningskörde jag hem eftersom pappa slutade samtidigt som mig. då jag kom hem satt jag mig en liten sväng vid datorn sen åkte vi till farmor och farfar för att fika och spela bingo och nu har jag bara varit hemma en liten stund.
jag ska snart packa, äta något, sätta igång en film sen sova. jag ska sova hos joakim imorgon och jag följer nog antagligen med honom in till stan på kvällen och jag förmodar att vi åker till tobbe och nadja innan joakims träning börjar för att planera båtresan lite mera.

RSS 2.0