tisdagskväll

nu har jag varit utan godis i 3 dagar och när jocke kom så hade han med sig chips, dipp och julmust. som att jag skulle klara av att sitta och titta på när han åt? nejnej, jag åker nog lite iaf ;)

han står i duschen nu, men när han är klar ska vi lägga oss i sängen, titta på film och sova.
imorgon börjar min praktik på sjkhuset. jobbar mellan 10 - 15 imorgon tror jag. det ska bli spännande! hoppas det är kul också.

recept på haollndrömmar

tänkte göra en ny kategori som heter "baktips" där jag skriver ner recepten på det jag bakar. hoppas ni gillar det! :)

250 G smör
1 ½ DL socker
1 ½ TSK bakpulver
4 ½ DL mjöl
1 DL vanlijsåspulver
1 MSK socker
hallonsylt


1. rör ihop allt i en bunke men ta vanlijsåspulvret sist.
2. rolla degen till bollar och lägg i formar. (dom jäser ganska så mycket)
3. gör ett litet hål i bollarna med ett finger. häv sylten i hålen, ganska mycket så att det rinner utanför, det ska synas att dom är hemgjorda.
4. grädda i ca 15 minuter i 175 graders värme.

det går fort att göra dom och de blir ca 30 st.

hallondrömmar

nu är jag klar med mina kakor. dom luktar supergott men jag har inte hunnit smaka än eftersom jag nyss tog ut dom från ugnen så dom är fortfarande är jättevarma.


xperia x10

ingen som vill köpa en xperia x10 för ett rimligt pris?


traskat i snön

när jag var klar med skivan så skulle jag bröva den i pappas sterio men den tar inte brända skivor så jag satte på mig stövlarna och traskade i snön ner till sjöboa för att hämta min sterio. den var alldeles iskall så den fungerar inte riktigt än. jag ska pröva igen om ett tag när den har blivit lite varm.

jag har nyss spelat lite kort med pappa och han ska snart åka iväg och jobba. jocke kommer om ett tag hoppas jag. nu tror ja att jag ska leta fram receptet till kakorna mamma ville att jag skulle baka!


 

tittar man noga så ser man mina fotspår i snön. det ser inte ut som att det är så djupt men det var det. snön var till knäna och stövlarna var, ja lite kortare.


julskiva

pappa väckte mig vid halv tio imorse och sen dess har jag varit vaken. jag har bara hunnit ätit frukost och laddat ner massa julmusik. så nu ska jag bränna en julskiva.

dessa låtar är med i skivan:
  • julen är här
  • mössens julafton
  • jingle bell rock
  • merry twistmas
  • Rudolf med röda mulen
  • tänd ett ljus
  • happy christmas
  • hej mitt vinterland
  • jag såg mamma kyssa tomten
  • nu är det jul igen
  • nu tändas tusen juleljus
  • tomten jag vill ha en riktig jul
  • jag drömmer om en jul hemma
  • god jul önskan vi er alla
  • o helga natt
  • stilla natt
  • jul, jul strålande jul
  • juletid


bakat pepparkakor

sådär. mamma och pappa kom hem för en stund sedan och jag har precis blivit klar med pepparkakorna. eftersom att jag är ledig imorgon också så ville mamma att jag skulle baka kakor åt henne imorgon.
mamma lagar mat nu och det är klart när som helst. idag är det röspätta, pärer och remoladsås som står på bordet.


spotifylista ♫

  • hey, soul sister - train
  • gonna get this - miley cyrus
  • take it off - ke$ha
  • california gurls - katy perry & snoop dogg
  • teenage dream - kary perry
  • fallen - volbeat
  • highway man - hoffmaestro
  • only girl - rihanna
  • just the way you are - bruna mars
  • dj got us fallin' in love - usher

skönt att vara hemma

idag vaknade jag vid 11. då klädde jag på mig, åt frukost, packade och åkte hem. det är så skönt att komma hem efter att man varit borta ett tag. jag tror katterna hade saknat mig också. jag har iaf saknat dom! jag åkte nyss ner på kiosken för att köpa lite pepparkaksdeg, men som vanligt så finns inte det man ska ha..

mamma och pappa är i harmånger hos farfar så dom skulle köpa deg innan dom åkte hem så idag ska jag baka pepparkakor igen :)

fint han sitter va? :)


- 20 grader

jag var nyss ut en sväng och tittade sedan på termometern. - 20 grader, fyfan!! usch, bara för att det är vinter behöver det väl inte vara så kallt.. det räcker med 5 minus iaf! visst är det mysigt med vinter men inte minusgrader.




imorgon är jag ledig, och på tisdag. på onsdag börjar min praktik på sjukhuset börjar på onsdag och fortsätter i 6 veckor. det ska bli spännande och sjukt skönt att slitta skolan i 6 veckor!

just nu är det nyheter och väder på 4an. men snart börjar beck igen.

 

 

 

 

 


första advent

slapp söndag. jag har inte gjort ett piss idag förutom pakat pepparkakor som ni får bilder på imorgon. jag kan inte hitta sladden till kameran så jag har inte kunna lagt in bilderna än. jag och joakim ligger i sängen och tittar på beck, fast just nu är det reklam.

just ja, det är ju första advent idag också. men vi har inte tänt nå ljus.


mätta och belåtna

tacosen blev bra och alla blev mätta och belåtna. kvällen har varit lugn. har mest bara legat i soffan framför tvn. nu ligger jag och myser lite med älsklingen innan han ska sätta sig och spela lite cs. undra vad jag ska göra medans? spela lite sims kanske?

det har varit uppehåll ett tag nu med snön. hoppas det inte snöar så mycket inatt så inte bilen blir så snöig.

väx upp

jag börjar bli ganska så less på anonyma kommentarer. vill ni säga något kan ni lika gärna stå för vem ni är också! det är så otroligt töntigt att sitta och kommentera att jag är ful osv anonymt! väx upp.

snöbil

yes, linnea åkte ut igår. nästa fredag blir det spännande!

idag vaknade jag vid halv 11, då klädde jag på mig och åt frukost sen väckte jag joakim. efter att han hade ätit frukost så gick vi ut och skottade bilen/gården. det var en liten julmarknad i harmånger som vi kikade lite på också innan vi åkte hem till mig.
så nu sitter vi hemma hos mig och bränner lite julmusik. om en stund ska vi åka tillbaka till jocke och göra tacos.

såhär såg bilen ut imorse.

 

nu tycker jag att det räcker med snö på ett tag. det har snöat i flera dagar nu. det kan snöa lite på julafton och sen är det stopp. jag gillar inte mycket snö, lite snö är mysigt.


26 november

skoldagen har varit riktigt soft. det ända vi har gjort är att gått genom lite grejer inför praktiken, fikat och julpynktat klassrummet. när jag, chrille och jocke skulle ta bilen hem från bussen så var den typ helt igensnöad. efter en stund kom vi hem men då fick vi börja med att skotta gården, dels för att komma upp och för att pappa skulle komma upp när han slutar.

när vi åkte till harmånger så åkte vi på pizzan och åt och nu sitter vi hemma hos jocke och väntar på att idol ska börja. hoppas linnea åker ut ikväll.

 

 


jultidningarna har kommit

innan vi åkte till farmor så kom jultidningarna så vi köpt i år. jag köpte två grejer. en kill-almenacka (även att min pojkvän chad michael murray var med) och en bok som det står massa kortspel och tarningsspel i. jag tänkte att det kunde vara kul att ha när har tråkigt. det är alltid roligt att lära sig nya kortspel :)


hälsat på farmor

jag och mamma tog med oss lite lussebullar och rischoklad och åkte till farmor och fikade och kom nyss hem. nu pratar jag med antonia på msn och kikar på tv i väntan på att joakim ska komma.

imorgon ska jag till skolan. andra dagen denna vecka som jag är i skolan imorgon ;p
sen har jag ledigt tills på onsdag då praktiken börjar!

knepig kommentar

fick nyss en kommentar som såg ut såhär:

Anonym om lussebullar:
jhdlfj


fin kommentar va?
undra vad det står :)

sovit med kläderna på

inatt var det så jävla kallt i mitt rum så att jag måsta sova med kläderna på.
jag vaknade vid 11 imorse, tror ja. sen dess har jag ätit frukost, spelat kort med mamma & pappa, varit på kiosken och bakat rischoklad :)

 

nu står rischokladen ute på kylning. längtar efter att få smaka en!

 

nu ska jag bädda sängen och duscha. sen får jag se vad som händer. jag vill baka mera! men tyvärr så är det fullt i frysen.. jag ska försöka få ihop lite låtar till en ny skiva också.


chili & chokladsmak

nu blev det många inlägg på rad. men jag tänkte visa min favoritglögg.
vilken är eran favoritglögg?


mysigt med jul

jag kom hem strax efter nio och då tittade jag på maria vern som började idag på 4an. när jag kom hem hade mamma städat hela huset, även mitt rum :) hon hade också satt upp lite ljusstakar. ååh, det är så mysigt med jul! men kallt och jävligt, så låt det gå fort!



jag blir nog hemma imorgon också. jag har bara två lektioner. men jag ska till tandläkaren kl 10. så då hinner jag bara med en lektion. så jag avbokar tandläkaren, beställer en ny tid och stannar hemma istället.

lussebullar

ja, som sagt så åkte jag till antonia och bakade lussebullar idag. jag köpte med min favoritglögg (chili & chokladsmak) som varken antonia eller hennes mamma hade smakat. båda tyckte om den :) lussebullarna blev supergoda. haft en jättetrevlig dag med gullpullan min :)

 

det är väl inte för tidigt för julbak? det är ju bara 1 månad kvar till julafton. jag längtar tills jag och mamma ska baka julgrejer. om jag får bestämma så blir det lussebullar, pepparkakor och rischoklad! :)


onsdag

idag är det studiedag vilket betyder att alla elever är lediga, skönt!
imorse vaknade vi vid 12. så jag har bara hunnit ätit frukost än. jag ska snart göra mig iordning och åka iväg till antonia och baka och dricka glögg :)

men nu ska jag lägga mig i sängen, slå igång tvn och mysa lite med joakim innan han åker hem.

miley cyrus 18

idag fyller miley cyrus 18 år. grattis!! =)


tisdag

jag har varit hemma från skolan idag. sov till tio, åt frukost och tittat på tv/film. vid ett-tiden hämtade vi farmor och åkte och hälsade på farfar ett tag. efter det handlade vi också följde farmor med oss hem på middag. vi spelade även lite spen, bla bingo. jag vann 65 kr, tror ja :)

nu ligger jag i sängen och tittar på tv. snart kommer joakim, hoppas jag! då ska vi titta på film och äta chipis dipp och dricka julmust :)

godnatt

jag mår inte alls nå bra. nu känns det som att jag är jättesjuk. det gör ont i halsen och halvvägs ner i magen varje gång jag andas. det är en väldigt jobbig känsla.
nu ska jag slå igång en film och hoppas på att somna. men innan kanske jag ska göra mig en kopp te med honung i?

Miley Cyrus Ft. Iyaz

this boy, that girl. gonna get this


måndag 22 november

jag hatar kiosken här i stocka! det finns aldrig det man behöver.. jag åkte dit för en stund sen och skulle köpa chips och dipp men då var gräddfilen slut.. så irriterande!!

skolan var lugn, skön och kort! jag tog 14.15 bussen till harmånger, hämtade bilen och åkte hem. sen jag kom hem har jag bara slappat och duschat. nu ligger jag i sängen och tittar på hannah montana. i love disney chanel ♥

jag känner mig hängig, har ont i huve och i magen. hoppas det går över, annars blir jag nog hemma imorgon..

min bil hatar mig

jävla skit bingolotto! man vinnar aldrig någongång och när man ska ringa dit så kommer man aldrig fram.. mamma var ett nummer ifrån 1000 kr, men nära räcker inte.

det blev att jag åkte till joakim efter bingolotto och vi har nyss tittat klart på beck. nu står gubben i duschen och när han kommer ut ska vi kika klart på ms and mrs smith som vi började titta på här om dagen. efter det ska vi sova.

jag hade tänkt tagit bilen till skolan imorgon men mamma är så orolig när jag är ute och kör så jag tar nog bussen. bilen är ändå så krånglig på morgonen. låset krånglar. alla får upp den utom jag. jag börjar tro att min bil hatar mig.



ute i sista minuten

jag ringde nyss till kiosken och hörde ifall det fanns nå bingolotter kvar. (som vanligt så är jag alltid ute i sista minuten.) men som tur var så fanns det tre st kvar så jag åkte och köpte två st. ikväll hoppas jag på vinst!!

så kl 19.00 sitter jag bänkad framför tvn med lotterna.

slappdag

söndag = slappdagar. söndagar är sköna! idag har jag & joakim bara tagit det lugnt, tittat på tv och film. filmen vi tittade på heter uptown girl och var faktiskt bra. i början verkade den vara dålig men det blev bättre och bättre. mamma har varit och bakat bröd och kom nyss hem i samma veva som joakim åkte till sin mormor.

nu står mamma och lagar röspätta och pärer. mummmms!
senare ikväll åker jag kanske till jocke och tittar på beck och sover. eller så stannar jag hemma och tittar på beck med mamma. jag har inte riktigt bestämt mig än.


tips på tjejfilmer



bring it on (finns i 6 filmer, tror jag), she's the man, the proposal, sydney white, mamma mia, sex and the city, the backup plan, freaky friday, flicka, the last song, a walk to remember.
och många fler.

<3

JAG ÄLSKAR DIG LINDA //JOCKE

jay smith - like a prayer

- han är så otroligt bra. jag hoppas han vinner idol 2010!
i början av programmet sa jag att jag ville att en tjej skulle vinna men icke.
jag tycker inte alls om linnea med däremot så är minnah bra. men inte lika bra som jay.


nanny diaries

när vi hade hämtat mamma i harmånger så lagade vi mat också kom jörgen & maja och åt med oss. efteråt spelade vi memory, kortspel, blokus och svarte petter. när dom åkte hem la vi oss i sängen och där ligger vi än. vi kikar på en film som går på tv4 plus, nanny diaries. efter den är det en till film på samma kanal, min bäse väns bröllop. får se om det är nå att titta på.

en i jockes fotbollslag har fest ikväll och vi tänkte åka dit, men det är så tråkigt väder att köra bil i så vi sket i det. så det blir tvn hela kvällen som vanligt. men skönt är det! nu börjar filmen igen.



20 november

det är redan 20 november. idag är det 28 dagar kvar till julafton och och 49 dagar kvar tills jag fyller 19 år. dagarna bara rinner iväg.

det första jag fick göra idag när jag kom hem var att ta reda på spya. jag fattar inte varför katterna spyr. får dom för mycket mat? ätit något dom inte tål?

jag har nyss duschat och nu ska jag bara ligga och vila lite framför tvn innan joakim kommer hem från träningen. vid 4 ska vi hämta mamma i harmånger och sen åka hem och äta. vad som händer ikväll återstår att se.



dagens film

mr. & mrs. smit får bli dagens film.
grrr så snygg han är!



fredagsmys

när jag skulle gå ut, starta bilen och åka till skolan så startade den inte, igen!! jag blev så irriterad och stressad. jag skulle åka och hämta mamma också och skjutsa henne till jobbet så då blev jag mer stressad. men efter ett tag fick jag igång bilen och både jag & mamma kom i tid.
efter skolan åkte vi och handlade lite sen åkte vi till delsbo och hälsade på madde, richard och saga. vi åt tacos, busade, tittade på idol och åt lite gotta. när idol var slut åkte vi hem och somnade direkt.

jag och saga :)

 

jag tyckte att det var bra att andreas åkte ur idol igår. han är väldigt duktig på att sjunga men jag har andra favoriter. nästa gång vill jag att linnea ska åka ut, efter det olle och sen ska jay och minnah vara kvar till finalen! hur tycker ni?

 


lilla paris

imorse var det jobbigt att kliva upp. att det var iskallt i husen imorse gjorde inte saken bättre heller. jag hatar att börja kl 8! man måste kliva upp så tidigt..
jag slutade iaf 11.15, då åkte jag ner på stan, hämtade mamma också åt vi lunch på lilla paris :) det var supergott! ris och kyklinggryta, mumma!

innan jag åkte hem åkte jag till harmånger och hälsade på farfar. nu ligger jag i sängen, tittar på tv och fryyyser.

tisdag

imorse hade jag verkligen bråttomt till bussen. jag vaknade en kvart innan bussen skulle gå. så jag skyndade mig upp, klädde på mig, sminkade mig lite och sprack ut till bilen eftersom jag inte visste om den skulle starta, men det gjorde den! halvvägs till bussen kom jag på att jag hade glömt plånboken hemma, med busskortet i, så det var bara att vända. men jag hann precis till bussen ändå! :)

efter skolan åkte jag till jocke ett tag sen åkte jag och hjälpte farfar att flytta. nu ligger jag och joakim, nyduschade, i en nybäddad säng med tända ljus. jag köpte ett ljus på ikea som luktar äpple igår, så jag var tvungen att pröva det, men jag tror inte att jag känner någon lukt..


pusss ♥


jag älskar dig joakim!


shopping i sundsvall

imorse när jag skulle gå till bilen och åka till skolan så vägrade den starta. eller, jag fick inte ens i nycklarna i låset. jag prövade allt! eldade på nyckeln, prövade båda dörrarna, marre fick hoppa in genom skuffen för att försöka låsa upp innifrån, hon försökte starta bilen.. men ingenting fungerade!
så jag blev hemma idag.

efter en stund kom mamma och pappa och hämtade mig så for vi till sundsvall. jag hittade ett par vantar, en t-shirt, en bh (världens skönaste bhar!!!), två par skor och en tunika/skjorta.

 


skopunkten

imorgon efter skolan åker jag, mamma och pappa (beroende på vädret) till sundsvall och shoppar lite. en grej som måste följa med hem är vinterskor! jag har kikat lite på skopunktens hemsida och hittat några jag gillar.



jag gillar mest den andra på övre raden och den första på undre raden. fast jag gillar också den första på övre raden. men jag undrar hur det blir med den på undre raden om man viker upp kanten pga den där grejen på kanten.

fars dag

igårkväll åkte vi till lennie och var med honom och slickarn. efter tag åkte vi ut och åkte lite och hamnade i stan. helt plötsligt står det en neger mitt i vägen och hade rumpan mot mig och vägrade flytta på sig så jag tutade, då kom det en annan neger bakifrån och börja slå på bilen. ja bah va? fattade ingenting. jag åkte iaf därifrån. vi kom hem vid 3tiden och somnade direkt.

idag vaknade vi vid 12. åt frukost och gjorde iordning mig lite sen kom göran och jana på fika. jag har nyss duschat och ska snart äta middag. efter maten åker vi till farmor och farfar. och senare kommer jörgen på fika. ikväll åker jag till älsklingen, tittar på beck och sover.


eftersom det är fars dag idag så fick pappa trisslotter och tialotter av mig men han vann inte ett skit. inte ens en tio. skitgrejer..


lördag

jag kom hem för en liten stund sedan. vi har varit i harmånger och kikat på en lägenhet som farfar ska flytta in i. efter det var vi och handlade och när jag kom hem gjorde jag en tårta till farsdag imorgon. nu ska jag göra iordning mig för att åka och gratta min kusin andreas som har fyllt år.
jag önskar mina läsare en härligt lördag!

crap

jävla skit att elin åkte ut ikväll. jag hade hoppats att linnea skulle åka..


16 wishes

dagens film får bli 16 wishes. helt okej film!


tvkväll

hannah montana i'll always remember you var bra, 16 wishes var bra och idol var bra. nu återstår det bara att se vem som åker ut idag. spännande! jag hejjar på jay, elin och olle.
efter idol kikar vi nog på en film och sover.

fredag

jag blev hemma från skolan idag. en lång lektion var inställd så jag hade ett långt hål i mitten av dagen sen resten av lektionerna är så tråkigt så jag blev hemma.
jag har bara tagit det lugnt, tittat på tv, film och spelat lite sims. snart kommer pappa hem och då åker vi och hälsar på farmor och farfar en sväng. sen kommer joakim och då lagar vi mat. idag blir det kykling, curry och ris. mumma! efter middagen åker jocke eller pappa och hämtar mamma i bergsjö.

såhär ser kvällen ut. jag ska alltså tillpringa min kväll i sängen framför tvn. det krockar lite med 16 wishes och idol. men jag får sappa lite :)
jag har även laddat ner två filmer som vi kanske tittar på efteråt.


hierro

hierro var inte så bra. den var spännande ibland men på slutet var den helt psykad.jag blev så irriterad på filmen! fyy.

nu fryser jag jättemycket och har bäddat ner mig i sängen för att sova.
godnatt.

fast and fearless

jag har nyss tittat klart på fast and fearless och jag tyckte inte att den var så värst bra. snart när mamma kommer hem ska vi titta på hierro, äta popcorn, chips, dipp, bilar (som man fick när man hyrde två filmer) och dricka julmust.

skönt med sovmorgon

det var såå skönt att få sova ut idag. jag vaknade vid 11, åt frukost och tittade lite på tv. sen fick jag så tråkigt så jag åkte till farmor och farfar. så skjutsade jag dom till harmånger för att dom skulle på apoteket så medans dom var där åkte jag på ica och hyrde två filmer. fast and fearless och hierro.

fast and fearless tänkte jag titta på nu och hierro väntar jag med tills mamma kommer hem eftersom det var en skräckis. hoppas hon vill se den med mig! :)


sydney white

jag har nyss kikat klart på sydney white och det var en skitbra tjejfilm som jag rekomenderar :)



slår igång en film

i väntan på att filmen som jag laddat ner skulle bli klart så åt jag choklaf, chips och dipp (som jag skulle ha till filmen) men nu när jag har ätit lite så vill jag inte ha mer. så jag får kika på film utan att äta något.
jag borde börja äta lite nyttigare och sluta upp med all chips och godis. men popcorn är något jag inte ska sluta med iaf! så underbart gott!
jaja, nu bäddar jag ner mig i sängen och slår igång filmen.

Christmas music

bara för att det är snö ute och jag längtar lite efter julafton så får ni en jullåt. en av dom bästa, enligt mig.


snön vräkte ner inatt

jag hade hoppats på att det INTE skulle vara nå snö ute när jag vaknade imorse, men inte då. det var snö överallt. fyy och brrr.




idag efter skolan var vi på en rättegång. det var ganska så roligt och intressant. våran lärare skulle höra om det fanns nå fler vi kunde komma och titta på. hoppas!
innan jag åkte hem handlade jag lite och när ja kom hem åt vi tacos. idag ska jag bara slappa och ha de gött! :)

i ♥ popcorn

jag har precis poppat popcorn och lagt mig i sängen. så nu slår jag igång en film och sover. imorgon börjar jag 10.20 så jag tar bilen till skolan :)
godnatt alla läsare! (:


dagens film


skön dag

grymt skön dag idag. efter skolan åkte jag till harmånger vid halv ett och hämtade bilen och åkte hem sen. sen dess har vi bara legat i sängen och tittat på film. jocke åkte hem för en stund sen och nu ska jag titta på tv och spela lite sims.

imorgon efter skolan ska vi vara med och titta på en rättegång med samhället. och eftersom det är efter skolan så skippar vi samhället på torsdag. vilket betyder att jag bara har en timmes lektion då, så jag stannar hemma.

redan skrivit önskelista

just ja, jag har (redan) skrivit en önskelista idag.
såhär ser den ut:

  • pengar
  • presentkort på tatuering
  • laila bagges parfym
  • 6x9er (högtalare till bilen)

 


brrrrr!!

ja, det är kallt ute!!! nyss när jag tittade var det - 5,5 grader kallt.. brrr! igår på vädret sa dom att att det kommer snö på onsdag. jag vill inte ha snö!! det räcker gott och väl om det är snö en vecka innan och en vecka efter julafton.


halsduk, mössa, vantar och sockor är bra att ha när det är kallt.

jag har nyss spelat kort med mor och far. nu tänkte jag spela lite sims innan jag packar väskan och åker till pojkvännen och sover!


monday

det var såå skönt med sovmorgon imorse. alltid skönt att ha det på måndagar :)

min första lektion var op. vi fick en uppgift också blev vi indelade i grupper. på lunchen följde andrea med mig på stan. jag köpte ett par tights och en pännvässare. efter det åt vi på jambo och sen åkte vi till dackås och köpte oss en varsin negerboll sen åkte vi vidare till håsta för att hämta simone. när vi var tillbaka i skolan hade jag engelska. det har blivit så mycket roligare nu när jag har en ny lärare!
även fast lovet är över och skolan har börjat igen så var det okej.
alldeles lagom skoldag!

nu sitter jag i sängen och tittar på tv. men ska snart spela lite sims innan jag åker till älsklingen :)


jag idag


godnatt

nu har vi kikat klart på beck och ska klä av oss och lägga oss i sängen. jocke kommer nog somna ganska så fort men jag tänkte kika klart på en film som jag började kika på här om dagen. men först ska jag ställa klockan på 08.30. jag har sovmorgon till 10.15 imorgon, skönt!


jag har bäddat ner dino och han började snarka direkt :)

gamen

nu ska jag och joakim lägga oss i sängen, titta på beck - gamen, äta popcorn, äta godis och dricka cola :)


söndag 7 november

igårkväll åt vi middag (potatisgratäng och kött) hemma hos joakim. mia och ulf hade några vänner där också. efter maten spelade vi lite spel sen åkte vi bil och var med viktor en stund.

imorse åkte jag hem ganska tidigt från jocke. när jag kom hem gjorde jag ordning sen åkte jag till stan med mamma och farmor. vi kom hem för en stund sen och har nyss ätit middag.
om ett tag kommer joakim och ikväll blir det beck och popcorn!

idag är det söndag, vilket betyder att lovet är slut och att det tyvärr är skola imorgon.


dagens film

jag har nyss tittat på en jättebra film som heter old dogs som jag vill rekommendera.

jag häver ofta ut 'dagens film', vill ni att jag ska fortsätta med det eller ej?
jag gillar att titta på film och sen jag började med dagens så har det mest blivit dagens film. gillar ni det?



fredag 5 november

5 november?? shit vad tiden går. snart är det jul och snart fyller man år..

jag hade ställt klockan på 10 imorse och tänkte precis hoppa in i duschen och då får jag ett sms av jana också står det att vi inte kan åka dit för hon hade fått feber. tobbe, min brors barn fyllde år igår så vi tänkte åka dit och fira honom idag. men det får bli en annan dag.

jag har nyss brännt två nya skivor till bilen. alla skivor jag har är så utnötta.
jocke åkte precis hem. han ska åka iväg med sin morsbror och köpa en bil. vid 7tiden ska jag åka in till stan och hämta mamma från jobbet sen blir det idol.

laila bagges parfym

visste ni att laila bagge har en egen parfym? det visste inte jag iaf. inte förens idag när jag var på stan och luktade på den. den luktade så gott! måste köpa den så fort jag får pengar.


bilder från igår

det blev inga bilder på förfest men på dansgolvet tog jag några :)


maja, jag, antonia och petronella


jag & antonia


dagens film




det som följde med hem från sthlm

jag hittade inte så mycket i sthlm som jag ville ha. men en grej som jag ångrar att jag inte köpte var en jättesnygg klocka. jag fick jag med mig ett linne, en kjol, en halsduk och ett armband.


idag fyller världens bästa mamma år

imorse vaknade jag vid 9. då åt jag frukost, duschade och gjorde iordning mig sen åkte jag och pappa in till stan och köpte lite presenter till mamma som fyller år idag :)
när vi kom hem gjorde jag dekorationen på tårtorna som mamma hade gjort sen öppnade hon alla sina presenter. nu gör mamma och pappa mat, så om en stund ska vi äta sen fixa lite innan det kommer folk.



vasen var från mig och resten var från pappa men jag var med och valde ut allt han skulle köpa :) hon fick även ett halsband med ett hjärta på av mig.

borta bra men hemma bäst

yes, nu är vi hemma. men jag är alldeles för trött för att knäppa kort och lägga in grejer på vad jag har köpt så det får ni imorgon.

det är iaf jätteskönt att vara hemma. precis som rubriken: borta bra men hemma bäst! det är alltid skönt att komma iväg ett tag men det är ändå skönare att komma hem igen.

nu kurrar min mage alldeles för mycket så jag måste gå ner och ta mig något att äta sen lägga mig i sängen och titta klart på en film som jag började titta på innan vi åkte till sthlm.
imorgon fyller mamma år och jag har köpt jättefina presenter :)

RSS 2.0