nattinatti

nu är NCIS slut och jag ska bara föna håret sen sova, försöka iaf. imorgonbitti vid 9 kommer lollo och hämtar mig för att jag ska åka med henne till skolan. så jag får en liten sovmorgon imorgon, skönt! jag ska även åka med henne hem.

valborg

vad ska ni göra imorgon?
jag ska först grilla tillsammans med älsklingen, lollo, niklas, hanna och marcus. lite senare på kvällen drar vi ner på måsen för att kika på majbrasan osv. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
jag hoppas på bra väder, jäklar om det regnar just imorgon.. jag känner nästan på mig att det kommer bli en bra kväll :)

jag tänkte försöka ha kameran med mig hela kvällen så jag hoppas inte att jag glömmer bort att knäppa lite kort.

min första jordgubbe

gomiddag. niklas skjutsade nyss hem mig för att jag skulle äta. men jag ska snart dit igen :) idag har jag och lollo storhandlat inför imorgon, busat med katterna, ätit glass, jag har även ätit min första jordgubbe för iår idag (sommarlängtan!), burit in bord till förådet osv.


torsdag

då var det torsdag och jag är fortfarande hemma från skolan. jag har nyss ätit frukost och klätt på mig, siter nu och väntar på att lollo ska komma och hämta mig. vi ska till vattrång och hälsa på hästen.

igår när jag kom till lollo så satt vi och småprata och drack kaffe och efter ett tag åkte vi in till stan för att lämna tillbaka pengar till lollos kompis, träffa hennes pappa, fika och gå i lite affärer. när vi kom hem vid 7tiden var niklas hungrig så dom ringde och beställde pizza och hämtade dom i harmånger. han hämtade även jocke i samma veva. vi blev kvar hos där och tittade på andra aventyn sen skjutsade dom hem oss. innan dom åkte så gullade dom med kissarna lite :)

underbara öga

idag är inte mitt öga rött och det rinner inte heller. underbart!
jag har nyss ätit frukost och klätt på mig. nu ska jag bara fixa till håret så man ser ut som folk sen ska jag cykla över till lollo.

uffa, jag drömde en jäkla tråkig dröm inatt. jag drömde att brandlarmet eller nått gick på huset så alla sprang ut, alla katter också. så var det en hund ut eoch ena katten blev uppäten. jag grät nästan när jag vaknade :/

årets först cykeltur

efter maten tog jag med cykeln på en tur. satt på kiosken ett bra tag tillsammans med viktor, niklas, mathias, kenny, kristian och nå fler. nu är jag hemma, sitter i sängen och tittar på tv. älsklingen kommer snart och gör mig sällskap ♥

snabbis på skolan

jag kom till skolan vid 11:45, då började matten och jag märkte direkt att mitt öga inte ville vara med så jag tog 12:50 bussen hem igen. sen jag kom hem har jag daumsugit, häft sängkläderna på vädring och busat med kiseemissarna.

nu sitter jag och lyssnar på musik. jag ska bara ta det lugnt idag, har inte min förkylning gått över förens ikväll/imorgonbitti så stannar jag hemma imorgon för jag måste bli frisk tills på fredag!

tisdag

idag bålser det, men jag tror inte att det är så kallt ändå. jag var ut i några sekunder nyss och då kändes det kvaft iaf.
klockan ringde kl 09:00 och då klev jag upp, klädde på mig, plattade håret, åt frukost och nu sitter jag här. jag kan inte sminka mig för det rinner fortfarande i ögonen. jag hatar det! det svider som bara den.
helst av allt hade jag velat stannat hemma i sängen hela dagen idag, jag som går till 17:30 idag..

good nigth

det svider fortfarande i ögat och runt näsan men jag ska till skolan imorgon ändå. jag har sovmorgon till 11:40 imorgon så jag tar 10:55 bussen in till stan. väldigt skönt, men det är synd att man missar lunchen..

nu ska jag bädda ner mig i sängen, kika på NCIS och försöka sova i normaltid.
godnatt allihopa.

i'm back in black

efter att vi hade ätit idag så övningskörde jag till stan för att lämna tillbaka brörosten som var sönder, så vi fick en ny. jag hämtade även mina glasögon som hade blivit klara. vi hälsade även på jörgen och fikade hos honom och innan vi åkte hem handlade vi på kvantum där jag köpte en ny plattång.

när jag kom hem vid 20 tiden färgade jag håret så nu är jag svarthårig igen! medans färgen verkade gjorde jag te och rostade mackor, åh gud som jag har längtat efter rostade mackor sen brörosten gick sönder!


här är en bild på min fina nya plattång med 3 m sladd och det är 5 olika nivåer på värmen. 120, 140, 160, 180 cch 200 grader.
jag har tyvärr ingen bild på mitt nya fina hår och glasögonen, det kommer kanske imorgon.

då var det måndag igen


alla fem kissarna kom springandes till trappen när jag gick ner imorse. sötnosar! jag vill behålla allihopa, jag kommer inte klara av att sälja fyra sötnosar..
iaf så är jag hemma idag. det rinner fortfarande i ögat och jag är jättesnorig. jag hade igentigen körning idag men det gick ju inte pga av mitt öga. det ända jag har gjort idag är att ätit frukost och tittat på tv. jag ska nog mysa ner mig i sängen och slå på en film eller nått strax.


såhär ser mina kissemissar ut nu. dino har lagt sig på köksgolvet där solen lyser, dom två gråa har lagt sig i tvättkorgen, lilly har somnat i papperskorgen och skrållan passar på att äta i lugn och ro.

stars

jag är såå jävla sugen på att tatuera mig! synd att det är så jävla dyrt bara. men jag tänkte ta med mig bilden under till en tatuerare och be honom göra om bilden. olika storlekar på stjärnorna och lite annat snyggt. vad tror ni?

och ja, jag vet att jag har skrivit detta förut. men jag har varit så osäker. man ska ju trots allt leva med tatueringen i restan av sitt liv.. men nu tror jag nog att jag har bestämt mig.


less på mitt hår

nu är jag riktigt less på mitt hår!
det är inte rött längre, det är missfärgat..
det går inte att ha rött, man måste färga, färga och färga för att det ska hålla sig snyggt. röfärgen åker ut jättefort + att det åker ju ut ännufortare när man duschar håret men det måste man ju göra..
jag funderar starkt på att färga det svart igen! eller svart överhår eller nått liknande. synd att det blir/är så jävla slitet..

det är inte ofta man kan säga att man har haft en rolig söndag!

imorse vaknade jag först vid halv 9 och då tänkte jag gå ner och äta frukost men jag somnade om och vaknade vid 12 så det fick bli frukost då istället. lite senare åkte vi ner på kiosken där viktor och tobbe satt. sen kom macke, mathias, hanna och niklas en stund. efter att vi hade suttit där och stekt ett tag så åkte jag, älsklingen, mathias och viktor hem till mig för att grilla kött tillsammans med mamma. suuupergott var det! efter maten blev det äppelpaj och kaffe. när maten hade smällt så for vi till timmerplan för att kika på jeepen men det hade tydligen varit nägra där och förstört den lite så vi ringde arnström och han kom med en jäkla fart. innan vi sa gokväll så skjutsade vi runt mathias i bakskuffen på polon runt stocka. jag funderar funderfarande hur han fick plats där bak med sina långben..

älsklingen åkte hem för en stund sen och nu börjar wallander igen som jag ska titta på. tänk att det fortfarande finns wallander-filmer som man fortfarande inte har sett.
det har varit en underbar söndag, det händer inte ofta!

grillning ute i solen

jag, jocke och mamma har nyss grillat och fan vad gott det var! underbart att grilla hamburgare, det är mycket godare än att steka dom.
just nu tittar jocke på fotboll på tvn och jag ska börja byta om och fixa håret lite så jag är klar när madde ringer då dom har kommit hem så vi kan åka dit.


dino

kommer ni ihåg att jag berättade att jag hade döpt en till katt, till busan? jag har döpt om honom igen. nu heter han dino och det kommer han få heta! det är honom jag ska ha kvar, alltså inte sälja.


lördag

när joakim kom igår så gjorde vi och åt tacos och sen gjorde vi iordning oss inför kvällen. göran, jana & tobbe kom på besök med sin buss så vi åkte med dom till stan. även viktor och tobbe åkte med oss.
kvällen började hos elias & frida på håsta sen vidare till öster och sen skutan och zapata.

här är bussen vi åkte.


idag mår vi inte så bra. jocke är bakis och förkyld och jag är jätteförkyld. det rinner som bara den ur ögat som det alltid gör när jag är förkyld.. mamma är på möte just nu och om ett tag när hon har kommit hem så ska vi äta hamburgare sen åker jag & joakim till delsbo för att hälsa på mdde, richard & saga.

friday

nu är det fredag och helg igen. och om bra några veckor är det sommarlov. tiden går fort nu.

jag hade bild som första lektion idag och det är alltid lika roligt! efter det så skulle vi ha matte men vi hade en vikarie och hon var dubbelbokad si vi hade bara matte i 10 minuter ungefär. efter lunhen hade vi svenska och jag gick lite tidigare från den bara för att jag skulle hinna ner på ö&B för att köpa kattleksaker, matskål och guacamole och till H&M för att köpa hårspray och rouge också åkte jag hem med 12.50 bussen.
nu sitter jag här och är jättehungrig och väntar på att joakim ska komma.

här har ni en bild på mina inköp idag.


13 månader idag ♥


torsdag

det var tjejkväll på gina idag och jag ju självklart där. jag köpte ett linne, ett par leggins och ett par byxleggins. efteråt satt jag på skutan och åt tillsammans med tascha.


jag hittar tyvärr ingen bild på legginsarna.

kuddkrig

jag & joakim har nyss haft kuddkrig. jag vann! och innan det spelade vi kort med mamma och pappa. vi har även fikat och ätit äppelpaj. nu ska vi lägga oss i sängen och kika på andra avenyn :)
efter det ska jag fixa ordning lite. borsta håret, häva fram kläderna jag ska ha på mig imorgon, packa ner teoriböckerna mm.


grön kitkat

jag tycker om kitkat men jag vet inte riktigt vad jag skulle tycka om denna..


källa

den är grön och i körsbärsblommors-smak.
nägon som har prövat den?

fail

fail på mamma! hon tittade fel på klockan imorse och väckte mig en timme för tidigt.. men det var inget jag tänkte på, inte hon heller. så jag klev upp och klädde på mig och DÅ. när jag hade klätt på mig tittade jag på klockan och när jag såg hur lite den var så frågade jag mamma var klockan var ifall de hade blivit nå fel men icke. så jag gick och la mig igen och somnade, med kläderna på. ett tag senare när det bara var 15 minuter kvar tills bussen skulle gå vaknade jag igen så jag hann inte göra något så jag har sett ut som skit idag..

nu är jag iaf hemma igen. ska snart äta sen mysa ner mig i sängen framför en film tillsammans med joakim tänkte jag.

älska pankakor

åh, så skönt det var att ha sovmorgon imorse. fast jag vaknade tidigt. det är som vanligt när man får sova länge..
erdovisningen gick bra. vid 3tiden gick jag ner på trafikskolan och satt mig vid en dator och plugga lite sen hade jag teori till 17.30 då jag tog bussen ner på stan och när jag kom hem så åt jag pankakor. ja, igen. det är tredje gången jag äter pankakor på en vecka. det går snabbt att göra och jag vill inte att mamma ska behöva göra värsta maten till mig när jag kommer hem sent på kvällarna. dessutom är pankakor gott!

just ja

innan jag åkte hem från skolan igår så åkte jag till synsam för att lämna in glasögonen och säga vilka jag hade bestämt mig för. det blev dom röda och dom är mina om en vecka ungefär.


godmorgon

solen skiner idag igen. fast den är inte så stark tror jag men jag hoppas att den är varm och skön när jag ska gå till bussen! joakim gick percis till bussen för att åka hem, han mådde inte så bra.
nu ska jag platta luggen sen drar jag till skolan. jag har matte och OP idag. på POn ska vi redovisa inför halva klassen. hoppas det går bra!

när jag slutar skolan går jag ner till trafikskolan för att sätta mig vid en dator och plugga lite och kl 16:00 är det teorikurs så jag kommer hem sent ikväll.

Ruby Dickinson, 3 år.



denna lilla flicka Ruby Dickinson, har blivit uppvuxen med tatueringer eftersom att hennes pappa är tatuerare. nu när hon är 3 år tauterar hon för först gången. hennes pappa är 'försökskanin' och detta gör henne till världens yngsta tatuerare. coolt va?

infot till detta har jag tagit från foki.
tyckte det var lite småintresant och coolt så jag snodde detta.


ett nytt favoritställe.

just precis. katterna har fått ett nytt favoritställe. -badrummet!
alla fem stog på ett led utanför badrumsdörren när jag öppnade dörren efter att ha duschat. sötnosarna mina! :) ♥

här ligger kissarna i badrummet på min smutstvätt.

 

jag undrar om kattmammorna tycker att det är skönt när kattungarna diar? skrållan kurrar för fullt när sötnosarna äter så jag tror nog att det är jätteskönt! :)

sunday night

nu har jag kommit hem från malin. vi låg mest bara i soffan, degade, tittade på tv & mamma mia. mamma mia skulle jag kunna se om och om igen. så troligt bra film!
sen jag kom hem har jag bara ätit pankaka och busat lite med kissarna. jag har döpt två stycken nu. den som är mesdt vit heter lilly och den andra vita heter busan.

kl 21:00 är det wallander på 4an som jag tänkte kika på sen blir det natten. jag ska försöka somna direkt efter wallander.


en gammal bild på mig & malin.


sunday

maten var underbar igår! efter maten var det dragning av lotteriet och mamma vann 1000 kr :) en stund senare var det två tanter som strippade. vid 9 tiden åkte jag, joakim, adam & malin till sundsvall på bilträffen. det var inte så roligt men allas jävla iq gjorde resan klockren! rött, haha!
när vi kom hem somnade vi på en gång.

nu är farmor och farfar här, vi har nyss varit ute och köpt glass av glassbilen som tog en extratur idag. normalt brukar den komma på fredagar. om en lietn stund kommer ulf och hämtar oss. joakim ska hem och tvätta bilen och jag ska umgås med malin.

dagens outfit


linne- gina tricot
tshirt- H&M
leopardleggins- gina tricot
kofta- fått av min kusin tror jag.

härliga sol

godag alla glada läsare!
även idag lyser solen, helt underbart!

jag vaknade typ halv 9 imorse. fast jag låg kvar ett tag framför tvn. när jag skulle gå ner och göra frukosten så funkade inte rosten. åh, vad arg jag blev!! jag som var sååå sugen på rostat bröd och marmelad! istället fick det bli lite hårdmacka och te.. jag har duschat, fixat mig och klätt på mig. jag plattade nyss joakims hår. nu väntar jag bara på att klockan ska slå två då vi skla åka till harmånger för att gratta min morbror som fyller 50.

lugn kväll

nu ligger jag & joakim i sängen och har just tittat på jalla jalla. strax börjar beck, kommer inte ihåg vilken men hoppas att det är någon som det var länge sen man såg. jag äter tacoships och dipp. fast jag blev sugen på en rostad macka med marmelad och tacoships på men jag orkar inte gå ner och göra en. jag är inte ens hungrig, bara sugen.

bilder är tagen från google.


glasses



vad tycker ni, passar jag i glasögon?

glasögon


här är mina 5 glasögon som jag har lånat hem. på måndag eller tisdag ska jag lämna in dom och innan dess ska jag helst ha bestämt mig över vilka jag vill ha. det lutar mest åt dom röda. fast jag tycker om dom svart/vita också. och dom helsvarta..

dom översta är dom svart/vita och dom nedersta är dom röda.

torsdag

igårkväll var jag på bockarna (nyktert) tillsammans med malin, johannes och peder. fast grabbarna åkte hem ganska tidigt, vi blev kvar till 1 ungefär. trevlig kväll!

idag har jag varit i skolan som vanligt. kvart över tre tog jag bussen ner på stan för att kolla min syn hos en optiker. jag är närsynt, vilket betyder att jag ska köpa glasögon. fast jag behöver inte ha dom jämt. bara när jag läser och tittar på tv.

efter att jag hade varit hos optikern gick jag på stan med cicci och malin en stund. jag köpte en tshirt och ett par leggins :) när jag kom hem så åt jag lite sen övningskörde jag till bergsjö för att titta på när jocke hade match.
nu är vi nyduschade och ska bädda ner oss i sängen och kika på andra avenyn.

tisdag

godkväll, hur står det till?
ännu en varm dag har gått. jag hoppas på lika väder hela veckan!

jag kom hem vid 7 ikväll och då gjorde mamma världens godaste pankakor åt mig sen gosade jag med mina underbart söta kissemissar som jag inte vill sälja. jag vill behålla allihop..
nu, ja vad ska jag göra nu.. lägga mig i sängen och titta på tv låter vettigast. eller ja, åtmiståne skönast!

efterlyst

igårkväll när jag inte kunde somna så låg jag och tittade på efterlyst å gud så hemskt det var..
en 20årig tjej var tillsammans med en kille som hade åkt fast för både misshandel och våldtäckt förut men det hindrade inte henne att bli tillsammans med honom, hon var ju kär och då finns det inga hinder. men efter ett tag började dom bråka mer och mer, hon fick blåmärken osv så hon ville öra slut men hon gjorde det på skolan för hon visste inte hur han skulle reagera om dom var ensamma.

hon tog med sig en vän och gick till ungdomsmottagningen för att få någon att prata med också polisanmälde hon honom för misshandel. några dagar efteråt fick han tag i henne. han slet in henne i bilen, körde iväg och drog ut henne på en täckt. han våldtog henne och misshandlade henne grovt. hade inte polisen kommit i just de ögonblicket dom kom så hade hon inte klarat sig.

idag går hon med rulator, hon kan inte prata och inte äta. det ända hon kan göra är att häva tummen upp eller ner för att svara på frågor osv.
hennes liv är helt förstört och det är tack vare en idiot till pojkvän. fyfan vilka idioter det finns nu för tiden. allt går inte att lösa med våld men det har inte alla fattat riktigt än.

mina sötnosar bara växer och växer.

det står inte på förens dom har ett nytt hem :(


måndag

gokväll.
jag har precis kommit hem från en liten biltur tillsammans med malin och mela. åh, vad jag längtar efter körkortet nu!!
innan ja skulle ut och åka med dom så hade jag precis kommit hem från en övningskörningstur till göran fram och tillbaka :) underbaaaaart att köra bil!

imorgon har jag sovmorgon till 11.40 så jag tar 11bussen in till stan. halv 3 har jag en körlektion och klockan 4 har jag teorilektion så jag kommer inte hem förens imorgonkväll. vilket betyder att jag inte kan skriva något i bloggen förens då.

fyfan vilket jäkla väder det har varit idag. älska solen! nu har det varit sol både igår och idag och jag hoppas att detta väder håller i sig ett bra tag.

kvällsfika

nu är det reklam, nyheter och vädret på tvn.. hatar sånt. varför kan det inte vara mellan programen istället för i mitten av dom??
jag blev lite hungrig så jag gick ner och gjorde iordning lite äpplen och banan i en skål men direkt efter det blev jag sugen på te och hårdmacka så jag gjorde lite sånt också. nu ska jag föna håret och äta frukten i väntan på att wallander ska bärja igen. klockan står på ringning 07.00 imorgonbitti.
detta är nog det sista inlägget för ikväll så jag säger godnatt nu!


med grabbarna

nu är jag hemma efter en heldag ute. jag och joakim har varit ute och gått. vi har haft picknik med mathias och arnström och vi har tittat på när arnström och mathias lekte med jeepen, jag vågade inte åka..

nu är jag nyduschad och väntar på att wallander ska börja, den går på 4an kl 21.00.

tjejkväll på gina tricot

nu är det söndag och imorgon börjar skolan igen vilket betyder att lovet tar slut idag. det ska bli ganska skönt att vakna tidigt så man slipper sova bort halva dagarna. fast jag har ju haft klockan på ringning vid 10tiden nästan varje dag på lovet.
det ända jag har hunnit gjort idag är att ätit frukost och suttit här. joakim ligger fortfarande och sover bakom mig..

den 22 april mellan 18.00 - 20.30 är det tjejkväll på gina tricot i hudiksvall. dom bjuder på småtugg och nått att dricka. det är även 20 % på hela butiken.

är det någon mer än jag som funderar på att gå dit?

behov av en telefon?

jag har en rosa sony ericsson z750 och en svart sony ericsson w995.
den rosa är låst till 3, men det går ju att låsa upp den. den har också lite repor men inte så allvarligt.
pris: högst bud!

jag har också ett minneskort på 2 gb som jag säljer för 100 kr.



slappdag

det har känts som att det har varit söndag idag. bara slappat hela dagen. joakim kom vid 5 ungefär. mamma & moster kom en stund senare och då åt vi sen stäade vi ur en garderob. och det var inte lite saker i den, tog fan flera timmar. när vi var klara drack vi te och efter det åkte moster hem. vi har nyss kikat på flickan som lekte med elden på tvn. nu ligger vi i sängen och myser tillsammans med påskmust och ships.

vitamindrinkar

är det någon av er som har smakat vitamindrickerna som går att köpa nu? eller dom har väl säkert funnits ett tag men jag smakade min första igår och det var grapefrukten. och just nu sitter jag och dricker svartvinbär.
av dom två som jag har smakat så tycker jag att grapefrukten var godast!


21 kr kostar dom på ICA i harmånger och 29 kr kostar dom på statoil.. det är mycket pengar för lite saft..

hemma i underbara stocka

jag kom hem till stocka från stan för ungefär en timme sen. jocke hoppade av i harmånger, han skulle fippla med bilen imorgon när han vaknade så han kommer senare på dagen imorgon :) 
sen dess att jag har kommit hem så har jag bara suttit och gullat med mina sötnosar som har blivit så stora och kan gå. snart ska jag börja mata dom med barnmat :)




när jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett brev och när jag öppnade brevet så stog det att jag inte hade fått nå sommarjobb. det var vissa mål man måste ha gjort/klarat av om man skulle få ett jobb och ett var att man skulle vara mellan 16 och 18.. man fick alltså inte vara 18 år och vi skulle vara garanterad sommarjobb av skolan? hmm..

500 inlägg

nu har jag skrivit 500 inlägg och med det tänkte jag passa på att skriva grattis åt christian som fyller 17 år idag. lillgubben :)

GRATTIS CHRISTIAN WALTHER!

vibration till ögonen?

är det någon av er läsare som har prövat en batteridriven mascara?
igår när jag var inne på kvantum så stog jag och tittade på just en sån. och precis då kom det en från personalen och frågade om jag visste hur den fungerade och hon sa att den var bra, den var änve rea på den just på kvantum och man kan ju använda den som en vanlig mascara också, vibrationen behöver inte vara på.

jag blev faktsikt sugen på att pröva denna så nästa gång jag ska behöver köpa en ny mascara så kanske det blir en sån här.


fanfanfan

helvetes jävla skit! när jag kom till trafikskolan för att ha teorilektion så sa läraren "skulle inte du ha körlektion idag?" det som jag totalt hade glömt bort :( fanfanfan! aja, gjort är gjort. jag tror iaf att jag har fler bokade så jag har nog en ny nästa vecka.. måste komma upp dedär imorgon.

teorilektionen slutade 17.30, så jag fick vänta i 45 minuter på att 18.15 bussen skulle komma. men den kom 18.30 och precis när jag hoppade på så pratade chaufören i telefonen och jag hörde en tant sa att han måsta vänta och åka in i stan igen för att han hade tydligen kört förbi någon som skulle åka med bussen...
trött, hungrig och jävlig var ja..

vi myste ner oss i soffan för en stund sen för att kika på andra avenyn och äta popcorn. just nu sitter joakim fraför den andra datorn och spelar cs... men vi ska snart myra ner oss under täcket och kika på en film, hoppas jag iaf!


hello thursday

vi skulle igentligen ha fikat på dackås igår men det blev donken istället och efter det bowlade vi. det var jätteroligt, men jag förlorade ganska rejält. haha! sen blev det några snurr runt stan, vi kom hem vid 12tiden då vi la oss i soffan, tittade på film och somnade.

vi har nyss varit ute med lexus. jag ska snart duscha och göra mig klar för att åka in till stan för att ha en lektion på trafikskolan.

onsdag

det blev en sen frukost idag. vi var så trötta och det var så skönt att ligga kvar i sängen en stund efter att vi hade vaknat. just nu spelar jocke cs och jag har precis sminkat mig. lite senare åker vi in till stan tillsammans med hanna & marcus. vi ska fika på dackås och bowla. :)

i harmånger

efter att ha gått på stan och köpt ett skärp, tagit ut pengar på banken, varit på teorilektion, varit i iggesund för att lämna tillbaka GPSen och firat nellie, varit på skutan med tascha, tittat på tv och ätit kvällsfika så ska jag strax mysa ner mig i sängen med underbara joakim.
äntligen så är vi i harmånger hos joakim och sover. det känns som att det är evigheter sen jag var här.

mina katter ♥


redhead

joakim har nyss åkt hem och jag ska strax åka in till stan för att träffa tascha, gå på banken, köpa ett skärp också ska jag på teorilektion. senare kommer joakim in till stan och då åker vi till iggesund för att lämna tillbaka GPSen. medans jocke är på träning så umgås jag nog med tascha.

just nu älskar jag mitt hår! ♥


stockholm 4/4 - 5/4

nu är vi äntligen hemma efter en tripp med polon till stockholm. vi var framme i solna vid 8 igårkväll men först vid kl 10 var vi på vandrarhemmet. det låg ju för fan mitt ute i skogen nästan så det var ganska så svårt att hitta dit. efter att vi hade åkt runt och yrat i ungefär 1½ timme så åkte vi och frågade på statoil.
AIK förlorade med 1-0, jävla skit! men den 2 maj är det därby och då jävlar!






(klicka på bilderna för att få dom större)
jag shoppade lite också :) leopardbikini från H&M, röda örhängen och leoparddiadem från glitter och en tjocktröja från gina tricot. AIKhalsduken fick jag av min älskling!

tack för en grymt rolig resa med underbara människor! som sagt, den 2 maj far vi igen :)
just nu ligger älsklingen bakom mig och sover och jag har precis färgat mitt hår rött igen. helt underbart! fast jag tror att jag måste färga det igen, det blev lite ljust på vissa ställen. men det skiter man väl i. godnatt!

bilder sen i fredags




nu far vi till stockholm

hejhopp. imorse hade jag klockan på ringing kl 10.00, låg kvar ett tag sen gick jag ner för att äta frukost och göra mig iordning. nu har jag precis packat klart och sanna åkte nyss hem. hon var här en sväng och myste med katterna.
strax bär det av till stockholm i en minipolo med 5 pers. det kommer bli en upplevelse :)
vi kommer hem imorgonkväll igen.

familjemiddag

nu är det lugnt och skönt.
det har varit fullt upp här hela dagen. först kom det en kille och köpte min moped och efter det hjälpte jag mamma med maten, gjorde sallad osv. åkte ner på kiosken och köpte lite bröd sen kom jörgen, göran, jana, tobias, dennis, farmor och farfar. först vart det förätt. lite ägg, sill, lax osv. till middag blev det porterstek, potatis och gosås.
till efterätt blev det kaffe och nybakt äppelpaj.

när vi var mätta och belåtna så åkte vi med farmor och farfar till karelen för att hoppa av hos jockes mormor och morfar för att låna deras bil. nu ska vi mysa lite sen blir det en tripp till hudiksvall. imorgon bär det av till stockholm!

NU är min pärla såld!

..tråkigt nog, men jag fick lite mer pengar
till körkortet iaf vilket är jättbra ;)


spricker av längtan

åååh, jag blir galen på mitt hår.. det är gult/orange och fult!
varför är inte affärerna öppet på helgerna?? jag bara längtar tills jag kan köpa lite röfärg och smeta i.


vårens första grillning

godmiddag!
idag är jag väldigt seg. fast bar trött, inte bakis.

igår åkte vi till niklas & lollo för att grilla (vårens första grillning) och sprätta några cider. det var lagomt med folk och det var bara folk man kände, lyckad kväll! vi kom hem vid 4 nångång och vi slocknade ganska så fort när vi kom isäng.
jag hade ingen kamera med mig så det blev inga bilder men jag kanske kan sno några av hanna sen när hon lägger ut dom hon knäppte :)

om en stund kommer det en kille och ska kika på min moped, hoppas han köper den!
lite senare kommer mina bröder + familj och farmor & farfar hit på middag. ikväll blir det nog polon med hanna, macke och tjompe?

yellowhead

som sagt, det var ju första april igår. lurade ni någon? eller ni kanske blev lurade?
för mig vart det varken eller..

igårkväll var jag, jocke, tjompe & cicci ute med poolon. rolig och knepig kväll! innan det så klippte och färgade cicci håret på mig så just nu är jag yellowhead. men om några dagar, eller så fort jag får tag i röd färg så blir jag redhead igen. längtar!

idag vaknade vi vid 12tiden ungefär. jocke åkte hem nästan på en gång, men han skulle bara hem och duscha å lite grejjer sen kommer han igen. jag har bara hunnit ätit frukost och duschat. ska klä på mig nu och fixa mig lite sen tror jag att vi ska åka och säga hej åt jockes pappa som är här i stocka under påsk.

RSS 2.0