It's always good to venture

dom senaste dagarna har jag färgat håret och bytt frisyr men jag är fortfarande mig själv och nöjd som fan är jag!
-
You can change your hair and you can change your clothes
You can change your mind, that's just the way it goes
You can say goodbye, you can say hello
But you'll always find your way back home.
-
-

jag har nyss ätit kvällsfika och tvättat bort sminket. nu ska jag lägga mig i sängen och titta på big brother. sov gott bitches!



varför klaga på något som du rår för själv?

nu är det en till sak som jag inte förstår och stör mig som fan på...
VARJE söndag handlar exakt alla inlägg på facebook om hur jävla bakis folk är. vet man själv att man blir superduperjävlabakis då ska man fan inte dricka, man kan iaf ta det lugnt eller håll det för dig själv om du blir bakis. det är INGEN som vill läsa alla jävla inlägg som tex "idag är jag fan inte människa!" "nu börjar jag bli människa igen" "har aldrig mått så dåligt" "jag är så jävla bakis att jag inte får i mig nå mat, jag är huuuuuuuuuungrig!" "fan vad dåligt jag mår idag" osv osv..
-
det är så sjukt tråkigt att läsa så ge upp för fan! man får fan räkna med att bli bakis när man dricker alkohol.

never look back

jag förstår faktiskt inte varför det ALLTID blir bråk på korgen. man går väl ut för att ha kul, och inte bråka, eller? jag såg minst 10 slagsmål igår på krogen och själv blev jag slagen av en kille ragt på näsan så jag ramlade på dansgolvet. nu är jag öm om näsan och har en bula/blåmärke på knä.. jag förstår bara inte..
-
men annars hade jag en jättetrevlig kväll!
jag har nyss duschat och ätit frukost och om en liten stund ska jag åka iväg och jobba.
-
sedan åkte jag med detta vrålåk hem. det är inet alltid man åker brandbil hem från krogen!

if I live on my life, I had not changed anything.

just nu sitter jag i morgonrock och chillar. jag ska snart börja packa lite sedan fara till forsa till johan och cim. cim fyller nämligen hela 18 år idag så ska fira henne innan det är dags att inta sovläge i deras soffa.
-
imorgon är det fredag, alltså helg. igen! helt otroligt vad veckorna går fort nu. och allt går bra, det rullar på i skolan och känns fan bra. härlig känsla liksom.

before i die...


livskvalité

hejhejhallå. allt bra med er? - med mig är det finfint. en vecka kvar till lovet, fredagen innan lovet åker jag till hassela med klassen och har frilufsdag. och förhoppningsvis har jag fått nycklarna till lägenheten innan lovet så jag har något att göra på lovet.
-
jag har suttit ett bra tag nu med att fixa till lite småsaker här på bloggen. jag är inte riktigt nöjd ännu men jag orkar inte pilla längre. jag ska snart sätta mig och måla naglarna, göra en ansiktsmask, läsa SOLO och ta en lååååång dusch. sedan kika på bb och sova. liiivskvalité på hög nivå här.



Life is not a problem to be solved but an adventure to be experienced


onsdag 22 februari

känner att jag är helt död idag. jag måste lära mig att gå i säng i tid! inatt fick jag för mig att jag skulle duscha så jag ställde mig i duschen vid 1. det hade ju kanske varit lite smartare att duscha nu på morgonen, men nej. och som vanligt kliver jag alltid upp för tidigt så jag blir klar tidigt och får sitta och vänta på att kunna åka.
-
men nu ska jag gå ut till bilen och styra mot skolan. hare!

butterflies in my stomach are among the best I know


20/2-2012

även fast jag var jätteförkyld imorse så åkte jag till skolan, inte likt mig. men jag orkade bara med 1 lektion sedan åkte jag hem. nu ligger jag i sängen, läser SOLO knaprar halstabletter, knarkar sönder nässpray och äter nya kexchokladen som konstigt nog är mycket godare än den vanliga.
-
nää, nu ska jag läsa klart SOLO sen börja packa ner alla mina saker i kartonger. fick nyligen reda på att jag troligen kan flytta in redan nästa vecka!! happyface.



är inte mig själv idag

fan vad jag känner mig bitter idag...
ända gången jag VILL se på tv så fungerar INTE skiten.. alla bah "yäy ikväll börjar äntligen big brother kl 9 på kanal 11." håll käften! hungrig men orkar inte ställa mig och laga mat.. fryyyser även fast jag har tjocktröja, tjocksockar och filt på mig och det är 20 grader här inne.
-
längtar som fan tills jag flyttar, men gubbfan är så otroligt jävla seg på att flytta ut så det läre dröja 7 jävla år innan jag kan flytta in.. okej, det är 1 månad kvar tills flyttdatumet men ändå.
-
ja, jag vet att jag klagar mycket nu. men jag är fan inte mig själv idag. allt är bara bajs. det finns så mycket mer jag skulle vilja klaga på också, men orkar fan inte.
-
-
aaa, bra, fint, hörs, hej!

♣ inspiration


utvilad

jag har sovit jättedåligt hela veckan så igår när jag kom hem från skolan tänkte jag ta en liten tupplur men vaknade halv 12, var vaken i ca en halvtimma sen somnade jag om till 10 igen. så jag missade skolan idag, men utvilad är jag!

onödig dag

egentligen förstår jag inte varför alla hjärtans dag finns. det är tydligen meningen att man ska tillbringa den dagen med sin flickvän, pojkvän eller med någon som står en nära och visa sin kärlek till varandra. men vafan, resten av året då? ska man bara visa att man älskar personen en gång per år? nej, det ska man visa varje dag!! också får säkert denna dag dom ensamma, som inte har någon att fira med ledsna. så jag tycker att dagen är väldigt meningslös. jag tror att det är enbart för att alla affärer ska tjäna massa pengar på skit som blommor, godis osv.. nää, fuck you valentine's day. inte för att jag bryr mig, men ändå.

härliga måndag

pulkåkning bakom en bil är superkul och det borde alla pröva. fast man kan få räkna med några bulor och lite blåmärken + att man borde ha några pulkor på lager. dom vill inte hålla länge.. (pulkan ni ser på bilden köpte vi idag.)


6/2-2012

godmorgon! jag har precis duschat och ätit frukost. jag ska snart klä på mig och bege mig mot skolan där smörgåstårta väntar. johan fyller 20 år idag så han tar med sig smörgåstårta till skolan och bjur klassen!
när klockan ringde ville jag absolut inte kliva upp. det kändes så kallt utanför täcket. men efter en het dusch och efter att jag tittat på termometern så gick det bättre. -5 grader idag, det ska inte bli mer än 5 minusgrader denna vecka heller. skönt! med tanken på att det har varit över 20 minusgrader nu i några dagar..
i lördags var jag ut med tascha. eftersom att E-type var på folkan så trodde jag inte att det skulle bli så mycket folk på gossip, men jag hade fel. mot slutet var det nästan fulla dansgolvet med folk. jag har träningsvärk efter allt dansade, inte så skönt men jag klagar inte. det var en rolig kväll!

4/2-2012

eftersom det är ca -15 grader ute så tänkte vi att det kunde vara bra med en varm mössa så vi gick och köpte oss en varsin! den är otroligt skön och varm. endast 80 kr på hollywood nu!
jag har precis kommit hem från stan. var umgåtts med tascha lite. och jag vet inte hur många bilar vi sett som kört fast, hamnat i diket och fastnat på vägarna. nu ska jag krypa ner i sängen och värma mig framför ett avsnitt chuck. godnatt!


RSS 2.0