torsdag

hej bloggen!
det första jag vill säga är grattis till min söta vän antonia som klarade uppkörningen idag och vilket innebar körkort för hennes del :) så stort grattis till dig! :)

och för det andra så vill jag säga grattis till ulf, jockes låssaspappa, som fyller år idag. så grattis till dig! :)

idag innan jag, jocke och viktor åkte hem så svängde vi förbi dollar en sväng. där köpte jag nya gardiner, en tavla, schampoo, balsam och lite grejer. bilder kommer sen när gardinerna är uppsatta. dom var mycket för långa så dom behövs fixas till lite.


tidigare ikväll skjutsade vi viktor till enånger och när vi kom hem igen så tittade vi på idol och nu väntar jag bara på att det ska fortsätta.

goodnigth

nu har vi kikat klart på idol. jay och minnah gick vidare. kung!
det kommer att bli jävligt spännande och tufft på fredag. det är ju som sagt dom bästa som går vidare.

nu ska jag klä av mig, bädda ner mig, titta på tv. imorgon ska jag på ett hemligt uppdrag som jag kanske avslöjar imorgon.
godnatt alla läsare, hoppas ni har haft en bra dag!

min kväll

jag och pappa for till farmor för en stund sedan. fikade och bytte bil. pappa ska åka in till stan imorgonbitti för att lämna hennes bil på lagning. vi kom hem för en stund sen och jag har hunnit duschat.
för ett tag sen skickade älsklingen ett sms och sa att han bara skulle duscha sen komma hit, men han har inte dygt upp än. hoppas han hinner komma innom 5 minuter, för då börjar idol. undra vilka som går vidare ikväll..

nu sitter jag i sängen och myser i morgonrock och toffler.



jag fick även ett mail för en stund sedan där det stog att killen har skickat datorn till mig och att den kommer om 2-4 arbetsdagar. längtar!

onsdag

imorse började jag 10:20 pappa skjutsade mig till harmånger så jag kunde ta bussen därifrån och till skolan. jag träffade malin på bussen och följde med henne på apoteket innan vi började.
idag har jag bara haft två lektioner, OP. och det ända vi har gjort är tagit stick i fingret på varandra och kikat på massa grejer.

innan jag åkte hem så gick jag på banken och förde in pengarna till han som jag köpte datorn av så jag hoppas att datorn kommer om några dagar.
nu ligger jag i sängen, tittar på tv och plugga teori.

godkväll

godkväll alla läsare.

sen jag kom hem från skolan så har jag ätit, varit och handlat, pluggat teori, hjälpt mamma (hon är sängliggandes pga ont i ryggen), tittat på idol, tagit bort sminket och borstat tänderna.

jag har precis pluggat klart så nu tänkte jag lägga fram kläderna jag ska ha på mig imorgon och vänta på att idol ska börja igen. undra vilka som åker ut och vilka som får stanna kvar ikväll. spännande!

vunnit på tradera

jag har precis vunnit en bärbar dator på tradera :)


sjukt irriterande

fyfan vad irriterande!
jag hade klockan på 06:30 imorse som ni vet. jag skyndade mig upp, gjorde iordning mig och åkte iväg till skolan. eller först skynda vi oss till statoil för att få lite frukost. klockan var prick 08:05 när jag kom till skolan och så fick jag reda på att jag inte hade någon lektion förens kl 10.00...

snacka om att vara less nu alltså.
snacka om att lärarna kan informera..





och att det var 3 grader när vi åkte till skolan gör inte saken bättre. det blev typ 5,5 när vi kom till stan, men ändå. fortfarande sjukt kallt!

eftersom att jag inte har nå bättre för mig just nu så sitter jag i bibblan (i tjockjacka och halsduk) och roar mig.



dagens film



det kanske är lite svårt att se vad det står.
"har precis tittat klart på tooth fairy, bra slut! rekomenderar filmen."



tooth fairy

medans jag väntade på att idol skulle börja igen så pratade jag med älsklingen i telefonen och sa godnatt. jag har även klippt och målat naglarna.
nu ska jag sätta igång filmen jag började titta på igår. nämligen tooth fairy.

imorgon börjar jag 08:05, jocke kommer och hämtar mig vid halv 8 så klockan ringer 06:30 imorgonbitti..


rätt tjej gick vidare i idol

yes, rätt tjej vidare i idol! chris var också bra.
jag håller tummarna för linda i resten av idol.



shopping



linne: gina tricot 129 kr
cardigan: gina tricot 199 kr
tröja: new yorker 99 kr


jag köpte även ett armband och en ring men det orkade jag inte knäppa kort på.

jag hittade inte så mycket jag ville ha. jag letade mest ett par skor men hittade heller inga såna. jag har iaf beställt en tid hos axsis (fotvårt eller vad man ska säga. jag ska juta sulor som jag ska häva i skorna så jag slipper gå sönder dom) nu. jag har tid om 2½ vecka ungefär så jag får vänta tills dess med att köpa skor.

måndag

idag började jag skolav kl 10 så jag hade en liten sovmorgon idag, skönt! efter skolan åkte jag och jocke till delsbo för att hälsa på richard, madde och saga. vi stannade även på middag, tacos. vi åkte hem vid 6tiden och jag har inte hunnit gjort så mycket sen jag kom hem.

en gammal bild på saga.


nu kl 20.00 ska jag titta på idol och efter det ska jag plugga teori. och någonstarns där imellan ska jag försöka hinna med att knäppa kort på vad jag har käppt i helgen så ni får se :)

helgen i sthlm

fredag: jag, jocke, chrille & simon åkte vid 11tiden mot sthlm, eller rättare sagt vallentuna. (och som vanligt när jag åker förbi tönnebro så stannade vi där och köpte tacochips med guacamole!) vi var framme vid halv 3 då sanna mötte mig med en stooor kram. efter att vi hade ätit middag och efter att pia & tomas hade åkt iväg (dom åkte till ullared tills lördagkväll så vi var barnvakt) så åkte vi och shoppade lite och på kvällen åt vi massa gotta och tittade på idol & se upp för dårarna.



lördag: efter frukosten så åkte vi på knallemarknaden, åkte lite karusell & tog några lotter sen och shoppade vi lite till och kl 3 uppträdde ola från idol på vallentuna center. innan vi åkte hemåt så åt vi och köpte lite gotta tills kvällen. när pia & tomas kom hem så tittade vi på de bästa av dag-otto och åt gotta.

tyvärr så gick det inte att få så bra bilder eftersom att han rörde sig hela tiden.



söndag: dagen började med att vi åkte iväg och tittade på fotboll och sen vidare på sannas avslutning av fotbollen. när vi kom tillbaka hem så lekte jag, jocke & simon med sanna och hennes kompisar och efter middagen åkte vi hem och gud så skönt det var att komma hem och sova i sin egen säng!

torsdagskväll

efter skolan idag åkte vi först hem till jocke och efter ett tag hem till mig då vi la oss i sängen framför tvn ett bra tag tills vi gjorde middag. när pappa kom hem så åkte vi iväg och lämnade min bil till bengt-olof som förhoppningsvis kan laga den tills imorgon.

 


efter att vi hade varit där så åkte vi till farmor och farfar på en fika också skjutsade jocke hem oss innan han åkte på träning. sen dess har jag haft ansiktsmask, duschat, rakat benen och packat tills imorgon.



om ett tag blir det popcorn och idol. trotts att vi är lediga imorgon så hoppas jag att vi somnar ganska tidigt. jag tror nog att jag tar med mig en kudde så att jag kan vila lite i bilen imorgon också. jag ska även köpa en godispåse så att man har något att smaska på :)

torsdag

god morgon bloggen.
nu har njag gjort mig klar och ätit frukost. jag ska snart åka in till stan med mamma och hennes jobbarkompis. idag börjar jag halv 11 och slutar vid 12tiden. soft!


imorgon åker jag, jocke och christian till stockholm och hälsar på deras pappa. första natten ska vi vara barnvakt och på lördan hoppas jag att vi går och shoppar lite :)


onsdag

idag har jag bara haft två lektioner, OP båda två. soft som fan. slutade vid 2tiden och då åkte vi hem. eller jocke skjutsade hem mig sen åkte han hem till sig. efter att jag hade pluggat lite så åkte jag & pappa till stan för att hälsa på min brorsa. länge sen man träffade honom!
sen vi kom hem från honom har jag duschat, tittat på tv, ätit kvällsfika och pluggat.

jocke kom precis när idol började så vi låg och kikade på det och medans jag har pluggat har han kikat på tv och nu strax ska vi ner och borsta tänderna och sedan sova.


jag håller tummarna för både dig & mig imorgon baby.

dagens fråga

vad tycker ni om tandläkaren?
är ni skrajja för att gå dit?


själv tycker jag att det är ganska skönt. jag skulle kunna somna i en sån där tandläkarstol!

nerbäddad

ikväll har jag pluggat teori som fan, tittat på idol & dokumentären av teatergänget från hudikteatern. vad duktiga dom är! nu ligger jag, joakim och dino nerbäddad i sängen framför tvn och ska sova.

tisdag

hej bloggen.
just nu sitter jag i sängen, tittar på tv, äter toast, yoghurt och dricker oboy.
när jag har ätit klart ska jag plugga lite teori.



idag var jag ju hos tandläkaren och jag lagade ett hål. fick även bedövning som satt i i flera timmar. när jag var klar hos tandläkaren och kom upp till skolan så var det lunch och det gick ganska bra att äta. det kändes som att allt bara gled ut igen.

innan vi for hem så åkte vi in på dollar där jag köpte ansiktsmask och tandkräm. och innan vi åkte hem till mig åkte jocke hem för att hämta fotbollsgrejerna.
men när han kom på träningen så hade han ingen träning, det var för många som jobbade..

rött igen?

sitter och funderar på om jag ska färga håret rött igen.
jag måste ju bleka det först isåfall så att det blir ljust och sen häva i det röda.

det är skitsnyggt med rött hår, synd bara att det går ur så fort!


måndag

hur röstade ni igår? tyckte ni att rätt parti vann?
själv röstade jag på socialdemokraterna.



på måndagar börjar vi 10.05 men just idag så började vi 09.15 och det hade jag alldeles glömt bort så jag kom till skolan kvart i tio och till lektionen vid 10
. vi tog hand på sex st nior idag. vi hade olika stationer som dom gick gå på. tex stick i fingret, ta puls, högre upp i säng osv.
efter lunch hade jag 2 engelska-lektioner och sen slutade jag. sen jag kom hem har jag bara latat mig i sängen framför tvn och ätit middag.

joakim åker hem från skolan nu, då ska han bara hem och äta och så sen kommer han och hämtar mig också åkter vi till iggesund och hälsar på hans morbror. ikväll sover vi hos joakim och imorgon har jag tid hos tandläkaren.


en bild på min tv som kom hem i fredags. just nu tittar jag på top model 6.


pluggat teori

nu har jag pluggat mera. har gjort två tester till.

"stort grattis! du hade blivit godkänd med god marginal om detta varit vägverkets prov."


nu tänker jag gå ner på toa och om en stund ska jag nog poppa lite popcorn och mysa ner mig i sängen med min  söta joakim tillsammans med en film :)




middagen


supergott var det! och tyvärr så glömde jag bort att knäppa kort på efterätten.

söndag

jag har nyss varit nere och hjälpt mamma lite med maten. eller jag gjorde iordning en sallad. idag blir det porterstek, potatis, sallad, portersås och baugetter till middag. vi har bjudit farmor och farfar på middag så dom kommer hit och äter med oss. till efterätt blir det äppelpaj.

joakim har match snart, så han är och värmer upp inför den. sen kommer han hit, äter middag och myser med mig. ikväll blir det irene huss, trodde jag... nu när jag tittar på tvplaneten så ser jag att det inte är nå irene huss ikväll. jag kanske laddar ner den då annars kanske vi kikar på filmen som går på 3an kl 21. music och lyrics hette den.

jag har två trafiktester idag och jag blev godkänd på båda. jag har tänkt göra två st till också innan dagen är slut.

lördagen

jag har nyss varit och röstat för första gången i mitt liv.

igår var det ju meningen att jag, antonia, erik & jocke skulle på bio men dom hade skrivit fel i tidningenbion gick aldrig. så istället var vi hemma hos antonia, tittade på film, svullade och spelade kort. vi åkte till bion ändå bara för att köpa popcorn och ta med hem, biopopcorn är såå gott!



fredagsmys

igårkväll hade jag, antonia och jocke fredagsmys. vi spelade wii, åt massa gotta, tittade på idol och åkte lite bil. min tv som har varit på lagning fick jag även hem igår så om en stund när vi åker hem till mig så ska den sättas upp :)

idag blir det bio med jocke, antonia och erik. jag tror vi ska titta på i rymden finns inga känslor. innan det kanske det blir middag hos antonia,
det återstår att se.

bakat

så, nu har jag gjort rulltårta och brysselkakor. fast brysselkakorna ska vara inne i kylskåpet ett tag innan dom ska gräddas (också ska dom rullas i socker med karamellfärg) så jag hinner inte göra klart dom innan vi åker till farmor och farfar så det får bli efteråt.


lite förändringar i rummet

ända sen jag vaknade vid 11tiden så har jag bara ätit frukost sen hållit på med mitt rum. monterat speglar och hängare. även dammat, damsugit och städat lite.

nu är mitt rum fint och frächt igen :)
det ända som saknas nu är lite saker på väggarna. skulle behöva en jättestor tavla (helst en stor zebra) och en lite mindre tavla.


speglarna satt på andra sidan väggen förut, men flyttat dom hit nu.

 


har hängt upp speglarna jag köpte på ikea i söndags och hängarna jag köpte igår på ö&b.


och såhär ser mitt rum ut.


jag hör att mamma står och lagar mat nu. idag blir det banspagetti och baconsås. efter maten tänkte jag baka rulltårta och sen åker jag och mamma till farmor och farfar medans jocke är på fotbollsträning.

ledig imorgon

så, nu har jag gjort 2 till tester. jag har alltså gjort 4 st idag och det får räcka. jag har nyss skalat morötter och gjort dipp som jag ska äta när jag tittar på idol som börjar om några minuter. jag tänkte även göra lite te med honung i. dels för att jag fryser + att det är bra att dricka sånt när man är förkyld.


har jag berättat att jag är ledig imorgon föresten?
jag har inge samhälle pga ingen lärare så fick nån hemuppgift så igentligen ska jag ha två lektioner engelska men jag pratade med läraren idag så jag fick en hemuppgift istället för att åka in till skolan i 2 timmar. skööönt!


middagen

pannkakor, hallonsylt, grädde, mjölk och ostmacka.


pluggar teori

jag hittade två hängare på ö&b som jag köpte men jag kan varken sätta upp dom eller speglarna idag. färgen på väggarna har inte torkat än så jag gör det imorgon och då får ni bilder på det.

jag har just gjort 2 teoritester. det går jättebra. jag har inte pluggat på två veckor och på första testen jag gjorde fick jag 60 av 70 rätt och på andra fick jag 62 av 70 rätt. hoppas jag har körkortet innom kort!

men en sak som stör mig är att när man gjort klart testen och tryckt på rätta så står det "grattis! du hade blivit godkänd om detta varit vägverkets prov". menmen, snart så :)





nää, nu kurrar magen. idag blir det tjockpankaka till middag och jag hoppas att det är klart snart.

sitter i skolan

jag är inte nå bättre i förkylningen idag men jag sitter ändå i skolan. jag klarade av fotograferingen, även att vi tog enskilda kort också. det trodde jag inte att man gjorde i 2an. jag ska iaf bara beställa skolkatalogen tror ja.

nu sitter jag i bibblan och väntar på att tiden ska gå. jag tar 12.50 bussen hem också kommer pappa och hämtar mig vid bussen. innan jag hoppar på bussen tänkte jag gå in på ö&b för att kika efter några hängare. alltså, krokar man hänger saker på.

pappa har målat min vägg idag igen så jag hoppas att jag kan sätta upp speglarna idag.


kvällen

nu sitter lampan i taket. skitsnyggt blev det och jätteskönt med riktigt ljus för en gångs skull! (jag har aldrig haft en taklampa i detta rum, bara massa små skitlampor).
sen jag skrev sist har jag spelat kort med pappa & mamma, duschat, dammat, fixat lite i rummet och klätt på mig. nu blir det idol och popcorn och efter det kommer jocke och hämtar mig.

tisdag

god eftermiddag bloggen.
här regnar det, hur är det hos er?

jag började bli förkyld igår och när jag blir förkyld så sätter det sig på ena ögat. det bara rinner och rinner. inte alls kul. så jag ringde pappa för att fråga om han kunde hämta mig men han var redan i stan, passande! innan vi åkte hem svängde vi in på kelles där jag fick en taklampa, en kaktus och en kruka av mamma.



vi svängde även förbå dackås och köpte fikabröd.


sen jag kom hem har jag bara legat i soffan, tittat på tv och ätit mat. det blir inte så mycker mer än så idag. ikväll kanske jag åker till jocke, beroende på hur jag mår.



imorgon ska vi knäppa kort till skolkatalogen på skolan så vi får se om jag kan vara med på det eller inte. får hoppas på att ögat ser ganska bra ut imorgonbitti.



och just nu är det en ända stor oordning i mitt rum. det har blivit massa fläckar på väggen så den förra färgen lyser igenom så pappa har målat de idag men det behövs målas imorgon också. när det är färdigtmålat så åker dom nya speglarna upp, lite tavlor kanske och förhoppningsvis min tv som är på lagning fortfarande. nu ska jag gå ner och äta min negerboll och kika på en film med en kopp te.

help me

vi har fått i uppgift att göra en egen skylt om något med humor som inte finns.
men jag har absolut inga idéer så snälla, hjälp mig!!


helgen

jag var på marknaden fredag och lördag. båda dagarna med joakim, antonia och erik. på fredagen åkte jag & antonia en karusell, vi båda blev så yr satt det blev det inga fler.

på lördagskvällen åkte jag och joakim in till stan och åt på 49an. supergott var det! efter det gick vi en liiiiten sväng på marknaden sen ringde antonia och ville att vi skulle komma till henne. hon hade krävfskiva och förfest. vi var där ett tag sen skjutsade vi dom på krogen också åkte vi hem och sov.
på söndagen åkte vi till erik för att hämta honomn och antonia för att åka vidare till sundsvall och shoppa. vi kom hem till mig vid 9tiden och då tittade vi på irene huss sen gick vi och la oss.
det har varit en väldigt trevlig helg och trevligt sällskap.




1. linne från carlings
2. 2 speglar från ikea
3. sminkborttagning, mascara, nagellack, läppglans, parfym och läppstift.
4. marknadsnougat
5. plåtask
6. hårfön
7. marknadschips
8. massagegrej (jockes)


det är säkert nå mer som jag köpte också fast jag glömt bort det.
på marknaden köpte jag två stenar som det står "världens bästa farfar" och "världens bästa farmor", fast dom har jag redan gett till dom.

tragiskt

det har hänt mycket sådant i lilla hudiksvall.
finner inga ord, varför?


godnatt bloggen

jag ber om ursäkt för dålig uppdatering.
men jag har gått på marknan, ätit ute, varit i sundsvall och shoppat osv.


nu ska jag och joakim sova, men jag berättar lite mer om min helg imorgon efter skolan. så får ni även se lite bilder på vad jag har köpt :)
godnatt bloggen.

clothes

hittade en kofta, två tröjjer och en väska som jag skulle vilja ha.
ska spana lite extra på dessa grejer på söndag när jag, jocke, erik och antonia åker till sundsvall. jag har hittat kläderna på H&M och gina tricot.


marknan

imorgon drar marknaden igång i hudiksvall.

efter skolan drar jag & joakim hem till antonia och väntar på att erik ska jobba klart sen drar vi vidare till marknan, åker karuseller och går i stånd.

jocke vill igentligen inte gå men det skiter jag i. marknanden är en gång per år så han får fan stå ut! (;

sebastian krantz



snacka om att vara bra och fin.
han kommer nog vara bland topp 10.

pysslat om mig själv

ikväll kände jag för att pyssla om mig själv lite. så jag prövade ansiktsmask för första gången. man blev alldeles len på kinderna. jag har även duschat, gjort hårinpackning, målat naglarna röda och tagit bort sängklädera från sängen. jag ska byta så det blir extra skönt att lägga sig i sängen ikväll :)

nu ska jag bädda om i sängen, sen göra kvällsfika och titta på idol och vänta på att joakim kommer. han är och köper en mazda.


coolt liksom

igår vid 5tiden åkte jag & jocke in till stan för att först hämta antonia hemma hos henne sen åka på bockarna och äta pubmacka. vid 8tiden åkte vi till hemköp och köpte dipp och när vi kom hem till antonia så åt vi morötter med dipp och tittade på idol.


iag skulle vi som sagt samlas på möljen kl 9 för att vara statist på en film. vilket var jättetråkigt. det ända vi gjorde var att klappade händerna. vid 11tiden fick vi 1 timmes rast då vi gick på stan sen var det lunch. vi skulle vara där tills kl 17.00 men jag tyckte att det var så tråkigt att jag åkte hem med 12.15 bussen.
även att clas malmberg och marie robertson och en till som jag inte kommer ihåg vad han heter (jätteirriterande) i lilla hudik idag. coolt liksom.



nu sitter jag och pysslar om mig själv lite gran. skriver mera om det senare.

tisdag

jag och joakim har nyss tittat på premiären av idol som äntligen har börjat igen! till det så åt vi nyponsoppa och glass. nu sitter jocke i chrilles rum och spelar tvspel medans jag sitter här.
men nu ska jag gå ut, röka, ringa antonia sen duscha.

imorgon har jag bara en lektion, börjar 9 och slutar typ 11 nångång. när jag slutar går jag nog ner på trafikskolan och jobbar lite.

på torsdag ska alla som går OP samlas på möljen. vi ska vara publik för en film. glada hudik teatern ska göra en film och vi ska vara med som publik. eller ja, jag fattade inte så mycket. menmen, det blir säkert bra. vi skulle få biobiljetter för att vi var med. vi blir dessutom bjudna på lunch.


jävla bullshit

såhär ska inte löshår se ut efter bara några dagar. det stog på hemsidag att det skulle hålla i 3 till 4 månader. bullshit!



jag har skickat och klagat men det ända jag får tillbaka är att "jag har utsatt håret för något det inte borde"..
jag har inte plattat det eller något sånt. jag har bara haft det på mig, borstat det och haft det flätat när jag sover.




fint va? skulle ni vilja ha på er hår som ser ut såhär?
- nej, det tror jag inte!

slingat håret

idag har jag gått i skolan från 10 till 3. har haft OP och engelska. och som vanligt var det äcklig mat. blodpudding och pärbullar, bläää. imorgon är det tacosoppa, hoppas den är godare iaf. fast man blir ju inte mätt på soppa, menmen.
viktor åkte nyss, jag har slingat håret på honom och det blev lyckat.




nu ska jag packa lite kläder, smink osv sen duscha för att sedan åka hem till jocke och sova där inatt. imorgon ringer kl 6. börjar 8 imorgon men bussen går kl 7.

godnatt bloggen

nää fy. nu bäddar jag ner mig i sängen och gör ögonen trötta genom att spela lite sudoku på telefonen. joakim ligger redan bakom mig och sover.

imorgon börjar jag 10.20 tror jag. men måste ändå upp kl 7 för att ta 8 bussen. drygt som fan. men fan va skönt det kommer bli när man har körkort!!

sockerbullar



nu är vi hemma från farmor och farfar. iaf jag och jocke, mamma och pappa är fortfarande där. äppelpajen blev super! även att farmor hade bakat mina älsklingsbullar, sockerbullar. =)

nu sitter vi bara och väntar på att irene huss ska börja kl 21.00 och efter det blir det natta.

proppmätt

nu är jag proppmätt! har nyss ätit potatisgrattäng, kött, svampsås och grönsaker. jocke åkte precis hem för att han ska sälja bilen, han kommer tillbaka senare.
nu väntar jag på att äppelpajen som står i ugnen ska bli klar. vi ska ta med oss den till farmor och farfar för att fika/äta efterätt där.



en gammal goding

som sagt så bowlade vi igår. jocke vann, antonia kom tvåa, jag kom trea och erik sist. kul var det! :) när vi var klar åkte vi till hemköp, köpte chips, dipp och dricka och sen åkte vi vidare hem till erik och spelade monopol i flera timmar. det blev en lyckad kväll :)





imorse flög vi upp ur sängen. jocke hade ställt klockan fel så vi vaknade 15 minuter innan hans samling började. så han skjutsade hem mig sen och han på match. sen jag kom hem har jag bara legat i soffan under täcket och tittat på en gammal goding (föräldrarfällan) och ätit frukost.




om en liten stund ska jag och pappa åka till harmånger för att handla och jag tror jocke åker med oss hem. idag får det nog bli en slappdag. vi kommer nog bara ligga och titta på film idag. och ikväll, på tvn är det ju irene huss.  dom är bra!

lördag

igår blev vi sugna på tacos så när vi hade hoppat av bussen gick vi in på ica för att handla tacogrejer sen kom ulf och hämtade oss. när vi kom hem lagade jag och jocke maten. det var otroligt gott oh jag blev supermätt!




senare på kvällen spelade jag, jocke och erik monopol. erik vann såklart.. innan vi somnade tittade vi klart på dear john som vi började titta på här om dagen. den var jättebra och jag rekomenderar den till er som tycker om romantik :)


nu ska jag sminka mig och klä på mig för om en stund ska vi åka till stan och umgås med antonia och erik. vi börjar med bowling :)

så går det ibland

just nu sitter jag i biblioteket i skolan med linn. jag klev upp vid 6 imorse och gjorde iordning mig för att ta 7bussen till skolan, skynda i mig frukost på skolan sen insåg jag att jag började 09.20 idag pga att jag inte har någon matte än.. jävla skit!! kul liv.

09.20 har jag samhälle och efter det har jag idrott tror jag och efter lunch vet jag inte vad jag har. sista lektionen är iaf i-val.

roliga gåtor

när föddes adam?
- strax före eva.

vem går från hus till hus utan att någonsin komma innanför dörren?
- vägen.

hur kan man skriva 13 med 4 ettor?
- 11+1+1= 13

vem får aldrig en fisk i sitt fångsnät?
- spindeln.

vad gör man med en strumpa med hål i?
-  sätter in foten.

vem är en alla tiders flicka?
- fröken ur.


dear john

jag har laddat hem dear john så att vi har något att titta på innan vi somnar. jag spolade nyss genom den och den verkade jättebra så jag hoppas att den är det också :)

imorgon börjar jag 08.05 och går till 15.30. dryg fredag men sista lektionen är kung. i-val, GKO, typ som blid. jätteroligt ämne! :)


nybakta bullar

hej hopp alla glada. vad har ni för er?

själv har jag nyss bakat kanelbullar och dom blev supergoda!




idag när jag, jocke, chrille och viktor var på väg hem från skolan så fick vi soppartorsk mitt på e4an.. några km från harmånger. så vi fick sätta ut varningstriangeln och vänta på att jockes mamma skulle komma med bensin. jag har även shoppat lite idag. jag fick med mig ett par jenas (rea på h&m, 99 kr), body lotion, rakhyvlar, ansiksmask och kattmat.


TIK TOK KESHA Parody: Glitter Puke - Key of Awesome


dagens gåta

gårdagens gåta var såklart tappan.

och här kommer det en ny som också är från fångarna på fortet.
jag är mindre än en mus men lika stor som ett hus, vem är jag?

mys framför tvn

medans vi tittade på fångarna på fortet så åt vi popcorn, glass, toblerone och drack trocadero. katterna fick också lite godis.




joakim har redan klätt av sig och bäddat ner sig i sängen och det ska jag också göra snart. ska bara blir klär här vid datorn, klä av mig och lägga fram kläder som jag ska ha på mig imorgon.
kl ringer 07.00 ungefär imorgonbitti och då ska jag vara utvilad.

mammas goda äppelkräm

 

den var supergod, godare än min men inte godare än farmors.


1 september

ja, då var det första september. tiden bara rullar iväg, snart är det iskall och vinter. fy!
jag har redan börjat med halsduk..


jocke sov över imorse så han tog 09.20 bussen med mig in till stan. han gick upp till skolan och jag gick till trafikskolan och satt där i drygt 4 timmar. vi tog bussen hem till jocke och bilen därifrån till stocka. innan vi åkte hem och åt så åkte vi in på stocka motor och fritid och sa grattis åt johnny som fyller år idag.

dino växer som ogräs. han har snart växt ifrån mamma sin. lilly (som jockes lillasyster köpte) är fortfarande jätteliten och supersöt. undra hur stor hugo är? han som var störst av alla.


nu tänkte vi åka ner till kiosken och dricka kaffe sen åka hem och äta öppelkräm. mamma ska göra en ny till mig idag eftersom hon åt upp den jag gjorde här om dagen.


ikväll är det final på fångarna på fortet. handbollslaget vs fortets mästare.
någon mer än jag som ska se det ikväll?

RSS 2.0