the lost valentine

- superbra och extremt romantisk film som jag grät genom. oerhört bra!

Andra världskriget rasar och löjtnant Neil Thomas blir kallad ut i krig. Han tar farväl av sin gravida unga hustru på deras bröllopsdag den 14 februari 1944 på tågstationen LA Union, och lovar att komma tillbaka på deras nästa årsdag. Men innan deras son hinner födas störtar Neils flygplan i Stilla havet och han förklaras saknad i strid. Caroline blir förkrossad. Hon väntar på tågstationen i 60 år, varje alla hjärtans dag, som ett sätt att hedra hans minne, och kanske med en strimma hopp om att han ska komma tillbaka. En ung kvinnlig journalist får reda på historien och bestämmer sig för att undersöka vad som hände med Neil under kriget. Till en början ställer sig en åldrad Caroline skeptisk, men Carolines (och Neils) sonson lyckas övertala henne. Reportern och sonsonen blir dessutom förälskade i varandra under arbetet med reportaget.

 

håller tummarna

mamma hade tydligen följt med någon kompis till sundsvall så det var bara pappa som kom. men de gjorde inte mig något. när han kom så gick vi och kikade på lägenheten som var superfin. den sån nästan ut som min, fast finare tapeter osv. jag hoppas att jag får den! det ska läggas nytt golv och den ska få nya tapeter i hallen. spännande! när vi kom hem igen lagade vi mat och åt. sedan åkte vi till stan på bostäder och pratade lite med dom sen tog vi en fika på dackås innan han åkte hem.
 
 
nu ska jag lägga mig i soffan, kika klart på filmen som jag inte hann se klart igår. även att det är en sånhär grinfilm som jag egentligen inte tycker om. 

mysiga kissemissar

igårnatt var mina kissar väldigt mysiga. jag försökte att få ett kort på när båda ligger och myser med mig men dom vägrar. jag tror inte att dom tycker om varandra så mycket trots att det är mamma och 'bebis'. det syns inte, men skrållan, den svarta är mamman. hon fräser så fort dino kommer i närheten.

tisdag, 26 juni

imorse ringde klockan 09.50 och jag var supertrött. ögena satt ihop, kunde nästan inte titta. men jag pallade mig upp, klädde på mig, tog tvättkorgen och gick till tvättstugan. jag har nyss ätit frukost och just nu sitter jag och kikar på film i väntan på att tvätten ska bli klar.
 
om ett tag kommer pappa och förhoppningsvis så följer mamma med. vi ska kika på en ny lägenhet åt mig. eller förmodligen två st. spännande!
 

you may not kiss the bride

De befinner sig där alla vill vara – nygifta och på smekmånad mitt i Karibien. Så varför känns inte allt perfekt? Tja, kanske för att hon är dotter till en maffiaboss som tvingat fram bröllopet – med en make hon inte ens känner. Och kanske för att hon jagas av sällsynt envisa kidnappare. En fartfylld, hysteriskt rolig och - faktiskt! - superromantisk komedi om att hitta den rätta i helt fel situationer.
 

hur mycket du än klagar kommer jag aldrig förändra mig. jag är nöjd över mig själv och det är det ända som räknas.

det blev att jag åkte in till stan och tog en fika och snackade lite skit med tascha ändå. men när jag kom hem igen kröp jag ner i soffan under täcket och kikade på filmen jag hade laddat ner. mitt i filmen ringer tascha och vill att jag ska komma och bada med henne. så jag tar på mig morgonrocken och åker till forsa och badar. det var iskallt i vattnet men skönt efter ett tag när man hade domnat bort.
 
efter att vi hade simmat lite kom tascha på den smarta ideén att åka in till stan i morgonrock? så det gjorde vi! vi gick in på hemmakväll och köpte godis också gick vi in på en pub en sväng. jag kan ju säga att vi fick allas blickar. men eftersom vi aldrig skäms så brydde vi oss inte. sedan körde vi bilkurragömma i ett antal timmar. när jag åkte till forsa för att bada var klockan drygt 20.00 och NU är jag hemma, 02.29.
 
jag hade jättekul, som vanligt när man är med tascha. det händer alltid roliga saker, konstiga saker, sånt som ingen annan gör. och man får alltid ont i magen av allt skratt. i love you my friend! ♥
 
nu ska jag lägga mig i soffan, titta klart på filmen och sen sova. godnatt alla bloggläsare!
 
riktigt gammal men väldigt fin bild på mig & tascha.

måndag, 25 juni

igår tillbringade jag hela dagen i soffan och tittade på alla johan falk-filmerna. det var riktigt skönt faktiskt! jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig i skaplig tid, men var ändå vaken till 3 så jag sov till halv 12 idag. jag var nyss och bokade en tvättid kl 10.00 imorgonbitti så imorgon blir det ingen sovmorgon! 
 
jag har nyss tagit en skön dusch och nu sitter jag i morgonrocken. hör tascha av sig snart så åker jag in till stan en sväng och träffar henne annars lägger jag mig i soffan och tittar på en film jag nyss laddade hem. 
 
jag har lagt intresseanmälan på tre stycken lägenheter och fått en visning på en, så jag ska förmodligen gå och kika på den någon dag framöver. hoppas den är fin, då tar jag den direkt!
 

somliga ljus brinner aldrig ut



varför ändra på något som redan är bra?


midsommarbilder

sill&laxlunch, skogspromenad, rulltårta&hallon&glass&kaffe, spel, skratt, grillning, jordgubbstårta&kaffe, kubb-turnering.
 
och att få springa barfota i sanden var helt underbart.
jag måste säga att jag älskar stocka! ♥
 

project x

Tre killar som fört en anonym tillvaro i skolan gör ett sista desperat försök att bli ihågkomna genom att anordna tidernas hemmafest. Deras idé är till synes harmlös: att anordna en fest som ingen ska glömma? men ingenting hade kunnat förbereda dem för den här festen. Ryktet sprider sig som en löpeld och det eskalerar till en kväll där drömmar krossas, rykten fläckas och legender föds. Du kommer önska att du var där.
-

18 juni, måndag

igårkväll var jag barnvakt och kom hem väldigt sent så jag sov ganska länge idag. men när ja hade vaknat till liv åkte jag in till stan och solade lite på möljen med trepp och tascha. efter en stund åkte vi upp på dollar och handlade lite. bland annat köpte jag en tavla till toaletten. jag har faktiskt nyss lagat mat och det händer inte ofta. stekt potatis, köttbullar, gräddsås och lingonsynt. riktigt gott var det!
-

ända affärer som levererade var BIK BOK

superskönt linne från BIK BOK 129 kr
-
vanligt svart linne med genomskinlig bakdel från BIKBOK 149 kr

tripp till sthlm

åkte med elias, henke och tascha till stockholm idag och det var meningen att jag och tascha skulle gå på grönan men eftersom det regnade så mycket gick vi i affärer istället. fast de va så in i helvete med folk så det var ganska jobbigt att gå på stan. jag fick iaf två linnen med mig hem. jag prövade dom inte ens innan jag köpte dom men pröva dom nyss och dom satt perfa!
-

en loser som jag

Du kan tycka att jag är en nolla, Men alla du själv vill bli startade nog som jag. Du kan säga att jag är töntig, jag bryr mig inte. Men ge oss bara lite tid, jag lovar att du ändrar dig. All den där skiten som du slängt efter mig, den väger ganska lätt. Just det! För jag vet att en dag kommer du att ropa mitt namn, men du tittar jag bort. Just det! Fortsätt bara att hata mig och sprid förtal, så alla kan höra. Slå mig så hårt du bara kan och sänk mig helt. Baby, jag bryr mig inte. Fortsätt du men ganska snart märker du att du vill bli, du vill bli en loser som jag. En loser som jag. En loser som jag. Tackla in mig mot skåpet, men jag bara ruskar på mig, du får igen när jag är din chef. Jag bryr mig inte om er som hatar, för jag kan bli superstjärna. Vi ses när du tvättar min bil. All den där skiten som du slängt efter mig, den väger ganska lätt. Just det! För jag vet att en dag kommer du att ropa mitt namn, men du tittar jag bort. Just det! Fortsätt bara att hata mig och sprid förtal, så alla kan höra. Slå mig så hårt du bara kan och sänk mig helt. Baby, jag bryr mig inte. Fortsätt du men ganska snart märker du att du vill bli, du vill bli en loser som jag. En loser som jag. En loser som jag. All den där skiten som du slängt efter mig, den väger ganska lätt. Just det! För jag vet att en dag kommer du att ropa mitt namn, men du tittar jag bort. Just det! Fortsätt bara att hata mig och sprid förtal, så alla kan höra. Slå mig så hårt du bara kan och sänk mig helt. Baby, jag bryr mig inte. Fortsätt du men ganska snart märker du att du vill bli, du vill bli en loser som jag. En loser som jag. En loser som jag.

Juni 12, 2012

ställde klockan på 11.00 imorse, men snooza till 12.45 typ. och min klocka ringer var 5te minut så jag tröck på snooze var 5te minut. haha. var oerhört trött. sen jag klev upp har jag varit i tvättstugan hela tiden och tvättat. är strax klar! har även hunnit med en liten "middag". såhär brukar mina middagar se ut. eller så blir det chips, ostkrokar eller godis.
-
gröt med plommon, kaffe och osthårdmacka.
-
jag har fått ETT till jobb, så nu har jag TVÅ jobb. jag klagar inte, det är bra. för pengarna rullar in och jag har mycket jag vill köpa. eftersom jag ska jobba hela sommarn kommer jag inte ha tin att göra så mycket eller umgås så mycket. så därför åker jag & tascha till stockholm på grönan nu på lördag, så att man kan unna sig något i sommar iaf.

think before you judge anyone, there's a story behind EVERY person.


11 juni

imorse ringde klockan 08.00, då klev jag upp, klädde på mig, åt frukost och åkte iväg till lotta för att hämta henne och nellie för att åka till sundsvall och shoppa. vi hade bråttom, så vi fick stressa lite. väl hemma i iggesund igen kom vi på massa saker som vi hade glömt så jag och lotta åkte in till stan en sväng. när vi kom hem till henne åt vi sen åkte jag hem. lite senare drog jag ut och pratade lite skit med frida och nu ska jag lägga mig i soffan, titta på några avsnitt glee och sova.
'
även att jag köpte ett par jeans på cubus på barnavdelningen för 13åringar som passade utmärkt!
barnkläder är mycket finare nu än när jag var liten. man ser ju knappt skinnad förutom att dom är i mindre förmat då. dom följer modet liksom.
'
i fredags hade vi avslutning på skolan vilket kändes tråkigt och jag kände mig lite tom när jag åkte därifrån. tur är ju att jag ska jobba hela sommarn och att sommarlovet kommer gå fort, så snart sitter jag i skolbänken igen!
även att det är mamma som har bakat dom extremt goda sockerkakorna som står på borden :-)
'

RSS 2.0