lördag

godmorgon alla bloggare. jag hade ställt klockan på 09.30 (pga att ja skulle hämta jocke i iggesund vid 12tiden) men jag pratade med honom nyss och dom var lite försenade så jag skulle hämta honom vid halv 2 istället.

jag har nyss ätit frukost och nu ligger jag i sängen och tittar på tv. efter att jag har hämtat jocke ska vi bara hem och äta sen åka till timrå på hockey.

visst är det inatt man ställer tillbaka klockan?
jag vill inte. det är mörkt till 8 på morgonen ungefär och nu när vi ställer tillbaka klockan en timme så blir det ju mörkt en timme längre, alltså till kl 9. jag gillar inte vintern!

Phat Girlz

dagens film får bli denna bra film. jag rekomenderar den starkt. speciellt till dom som är lite rund/fet. ni kommer att älska den här filmen.
och killen i filmen, är han inte snygg!?


29 oktober

idag gick jag i skolan till halv 4. på lunchen åkte jag och simone ner på kvantum (som fyller 1 år) och där bjöd dom på julmust och tårta. så jag och simone tog ett varsit glas och sen ställde vi ifrån oss dom för att kunna äta tårtan och då kom det en kille som tog mitt glas. då sa jag "jag har druckit ur den där ja" men han hörde inte vad jag sa så jag pratade lite högre och då hörde han mig sen gick han iväg och skämdes. haha!

när jag kom hem så färgade jag håret, åt middag och spelade fia med knuff med pappa. nu har jag iordning mig och tänker åka in till stan lite senare. jag kör ikväll, så jag hoppas det ringer någon som vill ha skjuts :)
det var en kille som ringde nyss (som bodde i gävle) och ville ha skjuts. men njaa, det är väl lite väl för långt bort..


helgplaner

såhär ser mina helgplaner ut:

  • fredag: vet jag inte än.
  • lördag: vara chauför, åka till timrå och titta på hockey (timrå - djurgården).
  • söndag: åka till sthlm och hälsa på jockes pappa och hans familj.
  • onsdag: utgång!


vi blir i sthlm till på tisdag. på onsdag fyller mamma år så jag ska försöka hitta något åt henne i sthlm. så på onsdagen, på dagen ska jag fira mamma och på kvällen ska jag troligen ut med antonia. längtar!

det är så otroligt skönt att det är lov imorgon!


28 oktober

idag var min skoldag enormt skön! jag började kl 08.05 med att titta på film och efter det hade jag engelska (som var rolig!!) och klockan 11.15 slutade jag. hur skönt låter inte det?

när jag slutade åkte jag ner på stan och gjorde några ärenden. sedan åkte jag på kvantum och handlade och där väntade viktor och älsklingen på mig. innan jag åkte hem åkte jag till trafikskolan och betalade allt jag var skyldig där så nu är det överstökat också. superskönt!

när vi kom hem så myste vi lite, gjorde och åt mat och sen åkte jocke hem och jag åkte till bergsjö och hämtade ut mitt körkort. sen han jag bara varit hos älsklingen och myst innan han åkte.
när jag kom hem för en liten stund sedan drack jag te och åt några mackor. jag ska snart krypa ner i sängen, titta på film och sova.

jag hade tänkt att färga håret idag men det får nog vänta tills imorgon.



hårfärg från h&m, 59 kr
körsbärsörhängerna från gina tricot, 20 kr
vingörhängerna från ur & penn, 25 kr


fattybom skaffat lösen

nu när jag gick genom min blogglista så märkte jag att fattybom har skaffat lösenord på sin.. jag som tycker så mycket om att läsa hennes blogg! :(

torsdag

idag har det varit kasst med uppdatering. jag har haft saker att göra hela dagen och just nu sitter jag hos älsklingen men han åker snart iväg och kommer hem på lördag.

när han kommer ut från duschen ska jag mysa lite med honom innan han åker. när jag kommer hem så uppdaterar jag mera.


ostkaka med saftsoppa

efter middagen åt jag en supergod efterätt, ostkaka. efter att jag hade nördat vid datorn en stund så åkte jag, mamma och pappa till farmor en sväng. sedan skjutsade jag viktor till enånger och har nyss kommit hem.

så nu sitter jag och väntar på att joakim ska komma. ikväll är det sista avsnittet av kungarna av tylösand så det ska vi nog se på. efter det ska jag sova, böjar åtta imorgonbitti..


onsdag

det var riktigt skönt med lite sovmorgon imorse. jag klev upp vid 9, gjorde iordning mig och åkte till skolan. idag har jag bara haft op, skönt!

jag har nyss kommit hem och ligger och slappar i sängen nu. hungrig som bara den, men mamma håller på med maten :)

efter maten ska pappa få hjälpa mig med engelskan. efter det kommer antingen jocke hit eller så åker jag till honom. jag sankar min lilla älskling!

camp rock

jaja, jag ger upp letandet på musik och gör någon annan dag istället.
jag har heller inte läst något i fridatidningen som jag fick på posten idag. istället fastnade jag här vid datorn. men nu ska jag gå upp och göra lite te sen mysa ner mig i sängen och titta klart på camp rock 2 som vi började titta på igårkväll.

alldeles still

jag har så otroligt med skivor i bilen men det är typ samma låtar på alla skivor + att låtarna är 90764286742 år gammal så nu sitter jag och laddar ner musik. fast, när man väl ska ladda ner låtar så står det still i huve. jag har laddat ner 4 låtar och nu står det alldeles still. fyra låtar räcker ju inte till en skiva...


who Owns My Heart


miley cyrus - who owns my heart



nu har miley spelat in dom sista avsniten av hannah montana. hon känner sig kvävd av hannah montana och är trött på att folk ska styra hennes liv. vad hon ska ha på sig, hur hon ska sminka sig osv. så nu är dom 92 nya och sista avsnitten av hannah montana inspelade och visas på disney chanel.

26 oktober

dålig uppdatering, jag vet.

imorse började jag kl 8 med ival, gko. efter det hade jag omvårdnad och sen lunch. på lunchen åkte jag & jocke å hämtade viktor sen åkte vi ner på sibylla och åt. när jag kom tillbaka till skolan hade jag samhälle och då började vi titta på filmen "flyga drake". sista lektionen var matte och när jag hade slutat skjutsade jag ner andrea, linda och ida på stan. jag gick även med andrea en sväng på stan men eftersom hon var såå duktig vid biljettautomaten varade det inte så länge.

så jag åkte upp på skolan igen, väntade på chrille och jocke och for sedan till iggesund för att hämta halsduken jag glömde där igårkväll.
när jag kom hem så åt jag och packade och nu sitter jag hos joakim. fast han är och jobbar, så jag ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa frida.


måndag

som sagt så började jag 10.15 idag så jag tog bilen. jocke sov över så även an åkte med mig till skolan. första lektionen var OP och halv 12 fick vi lunch. vi hade lunch till 13jag, malin, rebecca, therese och stina åkte ner på frasses.
nu har jag engelska men har ingenting att göra så jag sitter bara och längtar på att få åka härifrån.

sugen på en x10 mini?

jag har en till salu.


vid din sida

vid 5tiden kom jag hem till joakim och då stog tacosen på bordet. precis efter att jag hade ätit klart så kom jag på att jag hade glömt datorn hemma (som jag hade häft alldeles vid dörren för att inte glömma den). men som tur va så var min moster kvar hos oss så hon tog med sig den när hon åkte hem så mötte jag henne och fick min dator.

vi har nyss spelat wii och nu sitter älsklingen och spelar cs så jag tänkte spela lite sims. kl 21 visas 'vid din sida' på 3an. här kommer en liten kort handling:

Isabel är Lukes nya flickvän, även om han är nästan dubbelt så gammal. Luke har också två barn, Anna och Ben. Lukes exfru gör dock allt för att inte förlora kontrollen över barnen och, framför allt, att Isabel inte ska komma dem nära. Men så drabbas hon av cancer och börjar inse att en dag måste någon ta över som mamma.



filmen verkar bra så jag tänkte kika på den innan jag somnar. imorgon har jag sovmorgon till 10.15 så jag tar bilen till skolan, malin åker med mig :)


24 oktober

igårkväll åkte vi till stan och var hos antonia en sväng sen skjutsade jag hem älsklingen och efter det var jag chauför till johnny. kom hem vid 1 och somnade nästan på en gång.

imorse hade vi klockan på ringning vid halv 10. då klev vi upp, klädde på oss och åt frukost. jocke åkte med mig hem för att han skulle hämta sin bil som var hos mig också åkte han iväg och jobbade.
jag & pappa åkte och hämtade farmor och farfar och åkte till bergsjö på marknan. med mig hem fick jag en tjocktröja-jacka, hjortsonsylt, ostkaka och getost.



farmor och farfar följde med oss hem på fika och när vi kom hem så var brorsan och moster på besök så vi fikade allihopa. nu strax ska jag packa sen åka iväg till älsklingen :)

23 oktober

idag har jag och joakim varit tillsammans i 19 månader :) ♥


lördag

igår hade jag en myskväll med joakim :)
vi tittade på idol, myste framför brasan, drack julmust, åt chips, dipp och choklad.




idag vaknade jag kvart i tolv. skönt att få sova ut! efter att jag hade klätt på mig och ätit frukost så gick jag ut och gick med mia och lexus. senare tog vi med oss larmene och åkte till bergsjö på marknan. alla tre tog två varsina lotter på ett chokladhjul. och jag vann :D fast bara två små tarraogna-chokladkakor, men ändå :)



sen när vi kom tillbaka till harmånger hämtade jag mamma på ica. sen jag kom hem har jag duschat och ätit middag. om en stund kommer joakim och då åker vi in till stan en sväng :)


tråkigt men sant

vilket jävla skit. jag som ringde in och röstade på linda, igen. också åker hon ut.
tråkigttråkigt, jag gillade verkligen henne!

nu är mina allra favoriter olle & jay.
fast elin är också jävligt bra!


spännande

det kommer bli sjukt spännande att se vem som åker ut ur idol ikväll. alla är så duktiga! fast hon jag tycker minst om just nu är linnea. och snacka om tur minnah hade då som fick komma tillbaka bara för att alice åkte hem..

jag har inte ringt in och röstat idag, har ni?
jag har ringt in och röstat en gång detta år och den rösten fick linda!


friday 22 oktober

igår blev det inge skrivande för att jag följde med joakim & chrille till sthlm en sväng. jag körde till rönnebro på vägen dit och från enånger och hem på hemvägen. vi var där i 2 timmar kanske. bytte däck och pratade lite bara. vi kom hem vid 11 och somnade på en gång.

idag har jag gått i skolan från halv 11 till kvart över 3. jag skulle igentligen börja 09.20 men jag sov över lite. efter skolan åkte vi hem till mig och hämtade vinterdäcken också skjutsade jag viktor och elise till harmånger. när jag kom till jocke bytte vi till vinterdäck på min bil och nu har vi nyss kommit hem från ica. var och köpte lite gotta tills idol börjar.

vi har inga planer inför kvällen förutom att titta på idol och bli lite fetare. så är det någon som vill ha skjuts så är det bara att höra av sig :)

te, salami & kungar

sådär. då har jag gjort iordning mig och fixat kvällsfika. te, tostat med salami och kex. snart börjar kungarna av tylösand och det ska jag kika på sedan sova.

imorgon börjar jag kl 8, tar bilen till skolan. joakim ska till sthlm imorgon för att byta bil så jag följer förmodligen med. vi båda slutar kl 12 imorgon så det passar bra att åka efter skolan, så hinner vi hem innan sängdags.


Wednesday

vid 5tiden åkte jag till antonia, var där en sväng sen åkte vi till bockarna och åt pubmacka. mumms! trevligt var det också :)
vid halv 8 skjutsade jag hem henne också åkte jag hem.
när jag kom hem duschade jag och nu sitter jag i sängen och tittar på hannah montana. efter det ska jag föna håret, fläta det och göra varm oboy tror ja.

onsdag 20 oktober

imorse, eller vid halv 10 åkte jag till skolan. skjutsade även mamma till jobbet. hade 2 lekioner idag, bara op. jag slutade vid 1 fast jag åkte hem vid 2. jag tycker så synd om min lilla baby som fick böter idag på 3200 kr.. surt!

nu ligger jag i sängen, tittar på tv och fryser som en get. imorse snöade det, lite idag också. jävla skitväder! kan inte snön vänta lite? uschaa, måste byta till vinterdäck snart..

ikväll ska troligen jag och antonia på bockarna och äta en pubmacka,
gottgott!

home from school today

jag blev hemma från skolan idag. inatt hade jag sånna kramper både i ben och armar så jag knappt har sovit något. det tog ungeför 2 timmar innan jag somnade sen jag somnat, vaknat, somnat vaknat osv. på det så har jag huvudvärk, mensvärk och börjar bli förkyld. not fun!

men något som är mer roligt är att jag snart ska åka iväg och rida för första gången på flera flera år. spännande!

måndag

hej bloggen.
dålig uppdatering idag för att jag har varit ute och kört bil nästan hela dagen. :)

när jag kom till stan så skrev jag först. fick precis 52 rätt och superglad blev jag! efter det gick jag till carlings för att lämna in ett cv. hoppas jag får jobbet! kl 12 tog jag bussen till skolan och vid halv 2 åkte jag hem med arnström. första svängen jag tog med bilen var till farmor och farfar för att berätta att jag hade fått körkort.

efter att jag hade ätit middag ringde elin och grattade mig. hon följde även med på en tur :) vid 18 åkte jag till joakim, fast jag svängde in på ica och köpte lite godis först.

imorgonbitti börjar jag kl 8 och jag tar bilen till skolan, malin åker med :) chrille kanske följer med. jag fick inget riktigt svar, vet inte om han vågar ;)

så jävla glad

för drygt en timme sedan så klarade jag körkortet och jag är sååå jävla glad!
det går inte att beskriva känslan. så otroligt skönt!


dejtar sängen snart

jag pratade med trude (min kusins tjej) för en liten stund sedan och jag ska troligen rida med henne någon dag i veckan. hon har en egen häst, synd bara att hon inte hade två så vi kunde rida båda två på en gång.
det kommer nog kännas läskigt bara för att det var sååååå länge sedan jag red, men kul kommer det att bli!

nu ligger jag i sängen, spelar sims, tittar på rallybrudar och äter popcorn.
jag ska snart stänga av datorn och sova. jag är så jävla trött, har varit trött hela jäkla helgen.. jag har lite sovmorgon imorgon så pappa får skjutsa in mig till stan vid 10tiden. jag ska först göra några ärenden på stan sen åka upp på skolan till kl 1 för lektion.

dagens låt

~ Selena Gomez - roud and round ~

sunday

jag och joakim låg vaken till ca 3 inatt och tittade på film och för att inte sova bort hela dagen så ställde jag klockan på 11, men jag klev upp vid halv 12. sen åt jag frukost, pluggade, spelade sims och sen åkte vi till stocka för att först hälsa på tomas, pia och sanna och för att äta middag hemma hos mig. jag har längtat efter tacos hela helgen så det fick bli det idag. efter middagen spelade vi kort sen åkte jocke iväg för att träffa sin pappa.

jag har nyss duschat, rakat benen, smörjt in mig i body lotion och ska nu föna håret. jag tittar även på en film som går på disney chanel just nu, vet inte riktigt vad den heter.
jag funderar på att plugga lite mer strax och spela sims. eller, jag kanske tittar på rallybrudar som går på tvn ikväll istället för sims. det återstår att se.

bilder från ulf&mias bröllop

igår var mats-erik (mia bror) och (hans tjej) siv hos joakim på middag också hade siv med sig lite bilder från ulf & mias bröllop som jag tänkte visa nu.


horse

när jag var mindre, för ett antal år sedan så gick jag på en ridskola här i harmånger och jag längtar så mycket tillbaka. det är så underbart roligt att rida. jag skulle vilja börja rida igen men helst av allt ha en egen häst.

tänk vad underbart å bara sätta sig på en häst och ta en ridtur någon gång ibland och bara rensa huve?


bilder är tagen från google.


lördag

idag när mamma kom hem vid 4 tiden så skjutsade vi henne till ström för att hon skulle stå i baren på jokerfesten. när vi hade gjort det så åkte vi hem till jocke men nästan på en gång när vi hade kommit fram så ringde sanna (jockes lillasyster) och ville att vi skulle komma och sparka lite boll med henne hemma hos sin mormor (i stocka) och det gjorde vi.

efter ett tag åkte vi hem till mig, släppte in katten sen åkte vi hem till joakim igen och åt middag. efter middagen har jag bara legat i sängen, spelat sims, ätit godis och pluggat lite.
nu ska vi ut och röka sen äta popcorn och titta på film skulle jag tro.


jag bara älskar popcorn. det är så otroligt gott och det bästa är ju att man inte blir fet av dom. iaf inte fet som man blir av chips!

gårdagen

igår gick jag i skolan till halv 4 och när jag slutade så åkte jag och älsklingen hem till mig sen vidare hem till honom för att äta. vid 7tiden åkte vi hem till mig igen och då gjorde jag iordning popcorn, hällde upp massa godis i en skål, gjorde dipp, skalade morötter och gjorde saft. kl 8 var det dags för idol (alla var skitduktiga igår och det var såå spännande och se vilka som skulle få diulera och vem som skulle åka ut) och mamma kom hem och kikade med oss. efter idol spelade vi kort till typ 12. när vi la oss i sängen spelade jag sims till 2- halv 3 sen somnade jag som en stock.



idag vaknade jag vid 12tiden och då klev jag upp, åt frukost och tittade på tv. nu ligger vi i sängen igen. jag tänkte plugga lite nu sen spela sims :)

 


torsdag 14 oktober

hej bloggen!
idag är det sämst väder ute. det blåser som fan. å kallt är det också.. jag stoppade undan den nya jackan när jag köpte den men jag var tvungen att ta fram den idag pga vädret.

på första lektionen hade jag samhälla och jag pluggade på som bara fan (känner mig stolt). efter lektionen åkte jag, jocke och viktor ner på kvantum och köpte glass trots att det är iskallt ute. men jag var så sugen!



nu har jag engelska, men läraren sitter i ett rum med två i klassen som gör nationella provet. jag vet inte när jag ska ha det, men det blir väl någon dag.

eftersom att jag har en annan engelskabok än dom andra i klassen så vet jag inte vad jag ska göra så jag sitter här och försöker skriva ett CV istället. men det går inte så bra för jag har absolut ingen idé på vad jag ska skriva om.. menmen, jag hoppas det fixar sig! jag har iaf skickat det till min hotmail så jag ska skriva klart hemma.

om drygt 1 timme slutar jag och då åker vi hem och latar oss men innan så tänkte jag äta lunch på skolan.


red nails

kommer ni ihåg att jag skrev att jag målade naglarna igår? jag har målat om dom nu, i rött. dels för att ena naglen gick av och då blev det inge fint med fransk manikyr + att det blev inte så bra endå.



nu ska jag gå ner och ta bort sminket, borsta håret, klä av mig, krypa ner i sängen, titta på kungarna av tylösand och mysa med joakim som kom för en liten stund sedan.
imorgon börjar både jag och jocke kl 8 och vi båda slutar kl 12 (sååå skönt!) så vi tar bilen till skolan imorgon.

funderingar

jag har funderat på att byta design ett bra tag nu. men jag är inte alls nå bra på sånt och har inte alls någon bra bild på mig eller så. men nu har jag hittat en tjej som är duktig på att göra designer också har jag snackat lite med antonia och hon ska nog fota mig ute i höstvädret någon dag :)

jag har hittat två bilder som har inspererat mig lite men jag tänker inte visa dom ifall någon skulle ta min idé så det får bli en liten hemlis än så länge.

13 oktober

jag är hemma från skolan nu och sitter i sängen och tittar på tv. idag har jag bara haft op, vilket är skönt! och även kortdag, ännu bättre.

idag ska jag (som vanligt) bara lata mig, ligga i sängen och titta på tv. men jag tänkte plugga lite trafik också.
såhär ser min tvschema ut för dagen (övriga tider är disney chanel igång :)


kung film

the karate kid är en grymt bra film som jag vill rekomdera!
i slutet gör man inget annat än ryser.


dagens låt


selena gomez - round and round

~

 



- ja, jag vet. jag ser lite drogad ut.
men jag har som sagt nyss duschat och tagit bort sminket. och vem bryr sig? man måste inte alltid ha smink på sig och se bra ut.


denivit - vitare tänder

jag kom hem från farmor och farfar för en stund sedan och har precis duschat och borstat tänderna med denivit som jag börjat använda idag. man ska få vitare tänder på 10 dagar. så hoppas det fungerar! jag skriver om denna produkt om tio dagar igen så berättar jag om det har fungerat eller ej.



om ett tag kommer joakim, han skulle kika på första halvlek av sveige - holland hemma och andra halvlek här.

innan vi åkte till farmor och farfar så målade jag naglarna. denna gång blev det fransk manikyr. nästa gång blir det rött tror jag. jag tänkte göra idag men det får bli nästa gång!


bild tagen från google.


axis

jag kom hem för en liten stund sedan och har nyss ätit en supergod middag. torsk, potatis och remuladsås. :)
det gick jättebra på axis. jag tröck fötterna på nånting så att han fick mitt fot-avtryck. nästa vecka nångång är dom klar och då kan jag äntligen köpa skor :)



just nu sitter jag i sängen och tittar på disney chanel (totally spies), jag bara älskar kanalen! fast medans jag tittar så hade jag tänkt att måla naglarna.
om en stund åker vi och hälsar på farmor och farfar, tror jag iaf.

 


tisdag

usch, imorse var det inte alls nå roligt att kliva upp. jag somnade sent igår och klev upp tjugo i sju.. gjorde mig klar och kvart över sju kom jocke och hämtade mig. när jag kom till skolan åt jag gröt och kl 8 började min första lektion, gko. kl 10 lysnade vi på en föreläsning som handlade om våld å grejer. mycket interesant föreläsning. sista lektion var samhälle vilket jag inte gillar.

sen när jag satt i bilen och tänkte åka hem så kom jag på att jag har en tid hos axis (fotvård) kl 3. så nu sitter jag hos min bror och väntar på att få åka dit.

måndag 11 oktober

hej bloggen.
idag gick jag i skolan från 10.15 till 14.45 och när jag slutade så åkte vi hem till joakim fast jag åkte hem på en gång typ. när jag kom hem så åt jag sen åkte jag, mamma och pappa till min bror och hälsade på. vi har nyss kommit hem.

nu tänkte jag slå på tvn och bara chilla, om en stund kommer joakim så då ska vi nog sätta igång en film och sen sova. börjar kl 8 imorgon.

för tjejer

för en stund sedan när jag läste bunnys blogg så såg jag att det går att prenumera på tamponger, helår eller halvår. dom kommer direkt hem i brevlådan. då får man 24 st i månader. hur bra är inte det då?

direktlänk till sidan.
http://www.womanstore.se/


10/10-10

nu har jag duschat, fönat håret, klätt på mig, flätat håret och busat lite med joakim. nu står han i duschen och jag laddar ner ännu en till film. jag har laddat ner 5-6 filmer idag.

när joakim har duschat klart så ska vi åka till ica och hämta ulf & mia. dom har varit och åkt birka. när vi kommer hem blir det nog en film och sova.

idag är det den 10de i 10de år 2010.
det är inte så ofta det händer.

klara

jag vaknade först vid halv åtta imorse, men somnade om till halv tolv. sen des har vi bara slappat. legat i sängen och spelat kort med mamma. efter middagen så åkte vi hem till joakim. sen vi kom hit har jocke legat i chrilles rum och spelat tvpspel och jag har tittat på klara. en skitbra film som jag blev tårögd av.

om en liten stund ska jag duscha sen kika på en till film.


dagens film

jag skrev här om dagen att jag skulle kika på den här filmen har jag för mig. och jag tycker att den var jättebra så jag rekomenderar den.


9 oktober

jag och älsklingen ligger i sängen och fetar oss. vi äter kinderäggschoklad, chips, dipp och morötter medans vi tittar på ps. i love you, men just nu är det långreklam.

det blev inte att antonia och erik kom. erik har ju nyss köpt en lägenhet och han håller på för fullt med att tapetserar osv. å det får bli en annan gång istället :)


snart middagsdax

jag är superhungrig just nu, magen kurrar. maten är snart klar och snart kommer maja och jörgen. dom har varit och badat i sundsvall också kommer dom hit på middag :)
länge sen man träffade jäntan, så jag har saknat henne!



ikväll hoppas jag att antonia och erik kommer hit. (beroende på hur jäkla mycket erik ska jobba, han får snart jobbsjukan) heh!
men om dom kommer så ska vi äta lite gotta, spela kort och kanske något annat spel.

nya gardiner

kommer ni ihåg att jag var på dollar här om dagen och köpte nya gardiner?
och att jag lovade att jag skulle visa hur dom ser ut?


nu har mamma klippt av dom (eftersom att dom var för långa) och hängt upp dom.
jag är supernöjd!


gårdagen

igår gick jag i skolan till halv fyra och när jag kom hem så åt jag sen kom jocke och hämtade mig så åkte vi till iggesund till hans morbror. vi åt massa gotta, tittade på idol osv. vi blev där till tolv nångång. innan vi åkte hem så tog vi en sväng runt stan och när vi kom hem tittade vi klart på swat som vi började titta på här om dagen och när filmen var slut somnade jag som en stock.



innan vi åkte till iggesund så skulle jag öppna bagageluckan för att häva in en dunk bensin men luckan åkte rakt ner i mitt huve så jag fick
värdens bula i huve..

 



imorse vaknade vi vid halv elva. jocke åkte hem på en gång för att skjutsa ulf och mia också skulle han duscha osv. han kommer nog tillbaka snart :) när han åkte så åt jag frukost och jag har nyss duschat. det gick inte så bra att duscha eftersom jag fortfarande har ont i huve sen igår.

fruktansvärt less

just nu är klockan 02.10 och jag har ingen ork till att skriva vad jag har gjort idag., det får ni veta imorgon. jag tänkte bara skriva av mig lite och sedan sova.

jag är så fruktansvärt arg så ni anar inte. less på allt. hels hudik, och alla orter som ligger här omkring. allt jävla skitsnack som sprids fortare än trafikolycker.

vårat lilla prat idag har fått mig att tänka lite och jag kommer att göra något åt det, det lovar jag.


besöksrekord

vi har nyss kikat klart på lyxfällan. medans vi tittade på det så åt jag hårdmacka med ost och te även ikväll. supergott! joakim har redan klätt av sig och krypit ner och det ska jag också göra nu. jag ska bara klä av mig, häva telefonen på laddning och ställa klockan först.

jag tror att jag har besöksrekord på bloggen idag.
superkul! :)


alanya turkiye

jocke kom nyss och han hade med sig en handduk åt mig. hans mormor och morfar har nyligen varit utomlands och dom köpte en handduk åt alla barnbarn osv. och även en till mig :)
tack så mycket! :) mjuk och skön är den också.


bananfötter

för ett bra tag sedan var jag och kollade upp mina fötter eftersom jag går snett och sliter sönder skorna på sidorna. det visade sig att jag hade 'bananfötter' och måsta ha inlägg i skorna för att inte skulle slita ner dom. men det funkade inte. dom slits ändå.

så nu, på tisdag har jag för mig, så ska jag dit igen. och göra inlägg som passar precis mina fötter. jag hoppas att det hjälper! när jag har varit där och fått nya inlägg så är det skoshopping som gäller på hög nivå.

jag vill ha converse (helsvarta eller med möster) och nå lite varmare som jag kan ha under sommaren.


skolfotot

bilden är inte i superskick. knäppt med kameran på bilden. tänkte att jag kanske skulle scanna in skolkorten men jag vet inte hur man gör med min scanner än..

jag tror att det är första gången som jag iaf är nöjd med hur jag ser
ut i skolkatalogen.


torsdag 7 oktober

idag började jag kl 8 och slutade kl 12. hade bara två lektioner, samhälle och engelska. efter skolan åkte jag och baby ner på stan. medans jag gick på banken åkte han på någon affär och hämtade nå åt ulf. på banken ville jag få reda på vad som hade hänt med mitt bankomatkort, men dom hade inget svar. det ända hon sa var "jag har aldrig hört något liknande, du har haft en väldigt otur".. mitt kort gör lite som den vill. ibland funkar de, ibland inte. den funkar bara på vissa affärer och i vissa kassaapparater. när jag var klar på banken gick vi lite på stan, åkte till ö&b och till dollar sen åkte vi hem.

jag fick med mig lite grejer hem. bland annat en jacka, sminkborstar, tuggummi, kattmat, toapapper och en tröja till mamma som hon tyvärr inte kunde ha.


två tuggummiförpackningar för 10 på dollar, ögonskuggsborste och rougeborste.


ny och fin jacka.

och när jag kom hem så hade skolkorten kommit. men vi ska nog skicka tillbaka dom (kanske spar två kort). dom brukar ändå bara ligga i något skåp.


godnatt

nu har jag gjort te och hårdmacka med ost på. ska käka upp det när jag skrivit klart här.
vi ligger nerbäddad i sängen och ska slå på filmen som vi inte orkade titta klart på igår. the losers heter filmen.
godnatt alla söta läsare.


kungarna av tylösand

kungarna av tylösand är ett helt jävla sjukt men roligt program!
dom skämmer ju för fan ut sig. tänk sen när dom ska bilda familj och grejer. tänk på deras föräldrar. fan vad dom måste skämmas över dom.

tex. nemo sprang naken nyss, visade hela paketet. hade jag varit hans mamma så hade jag skämt ögonen ur mig. helt jäkla sjukt gäng dedär alltså.


stå för den du är

ska ni kommentera så kan ni lika gärna säga vad ni heter. herregud.

tycker du inte om mig eller det jag skriver så kan du hålla det för dig själv, för jag bryr mig inte vad du tycker om mig!
våga var dig själv och stå för det du säger.

uppdatering:
föresten. om du/ni inte tycker om mig, varför läser du då min blogg?

tända ljus

eftersom att bloggen har krånglat lite så kommer det några inlägg nu. jag skrev två st för en stund sedan men då gick det inte att logga in.

för en liten stund sedan tände jag ett par ljus. mysigt värre! nu ligger jag här i sängen med kissen. jag hoppas att joakim kommer snart så vi kan mysa ner oss i sängen med tända ljus och något bra att titta på.
nu tittar jag på bonde söker fru och lite senare ska jag se kungarna av tylösand.


cookies & gifflar ♥

gifflar är nog dom godaste bullarna i världen! efter nybakta bullar med mjölk såklart.
och cookies är också underbara. bland av dom godaste kakorna.


tungtröja

är det någon som vet vart den här tröjan går att köpa? förutom att skicka efter den.
den finns på H&Ms hemsida men inte i butikerna. jag har letat i sundsvall, hudiksvall och i stockholm. jag har sett många som har en sån här tröja men jag hittar den inte någonstarns..


varm och skön dusch

jag har precis tagit en varm och skön dusch.
nu ska jag torka mig, föna håret, smörja in mig i en bodylotion som lukat supergott och sen ska jag sätta på mig mjukiskläder och mysa i sängen.


ondöig skoldag

tjena bloggen.
idag är jag trött, jättetrött.

skolan var väldigt onödig idag. på första lektionen så var läraren typ 30 minuter försenad och 15 minuter efter att hon hade kommit så fick vi lunch. på andra och sista lektionen så skulle vi bara lyssna på några redovisningar så vi fick sluta lite tidigare. så jag åkte hem med 132.50 bussen, jag kom alltså hem för drygt 1 timme sen.

mamma och pappa åkte precis när jag kom hem. dom skulle ta med farmor och hälsa på farfar. jocke åkte strax efter dom, vi myste lite först :) men han kommer tillbaka senare ikväll.

idag har jag inte tänkt göra nånting. bara ligga i sängen, titta på tv och film. en slappdag helt enkelt. fast jag är sugen på att gå ut också. äta en pubmacka och dricka lite. men det får nog bli en annan gång.



(jag & jocke såg den här filmen för någon dag sen men jag somnade ifrån den så hade tänkt se klart slutet idag)


elvis i glada hudik

nu ligger jag och baby i sängen och tittar på elvis i glada hudik. när det är slut tänkte jag gå ner och poppa popcorn och sen slå på en film och sova.

imorgon börjar jag 10.20, vilket betyder att pappa får skjutsa mig till harmånger så att jag kan ta 09.20 bussen. jag vägrar ta 8bussen härifrån.


 


billys pannkakor

är det någon av mina söta läsare som har prövat billys pannkaka?
och isåfall, vilken är godast?

jag är lite tveksam på den med chokladsmak, men jag skulle vilja pröva den.


dagens fråga

har du en bärbar eller stationär dator?


tisdag

nu har jag laddat ner utorrent, windows media player, vlc och två filmer på min nya dator.
när jag skulle köpa min andra dator så tyckte mamma och pappa att jag skulle köpa en bärbar dator men det tyckte inte jag. jag tyckte inte om bärbara datorer förut. men nu när jag har en, älskar jag den.

jag & pappa åkte till farmor för ett tag sedan för att hjälpa henne med utemöblerna. vi hävde dom på släpet och åkte iväg med dom till deras bod en bit bort. farmor stog och bakade bullar när vi kom. jag åt två st nä vi var där också fick vi en påse med bullar med oss hem. vi stannade även på kiosken och köpte en godispåse på vägen hem.


åker till baby

jag hade fel om maten. det blev plättar och farmor följde med hit för att äta. hon är fortfarande kvar, vi spelade nyss yatzy. nu ska jag packa sen fara till baby. jag tar med mig datorn och teoriböckerna. ikväll ska jag plugga.

paket i brevlådan

jag fick ett paket i brevlådan idag och gissa vad som låg i det..



..jo, det var smink från frida. alltså från fridatidningen, jag blev premunenant (eller hur det nu stavas) där för ett tag sen och då fick man detta för att man gick med och premunerade.


kajal, cover me up (alltså sånt man smetar på finnar så dom inte syns), läppglans, ögonskugga och brunpuder.


my new computer

hej bloggen.
nu sitter jag vid min nya dator, laddar ner spotify och msn. i just love then!



imorse åkte jocke med 7bussen och pappa skjutsade mig till harmånger vid 9tiden så att jag kunde ta bussen därifrån eftersom att det går sjukt med lite bussar härifrån.
första lektionen var OP. då fick vi först fylla i vart vi ville vara på praktiken och sen hade vi redovisning och efter det lunch. andra och sista lektionen var engelska. men på den skulle vi bara kika på en film och vi behövde inte komma så jag åkte hem, hämtade datorn på kiosken och nu sitter jag i sängen med kissekatten i knät.



mamma och pappa är i bergsjö med farmor. jag hoppas att dom inte kommer hem allt för sent för jag är redan hungrig. idag blir det plättar till middag, tror jag.

jävlaskitbingolotto

jävla skit-bingolotto! man vinner fan aldrig ett jävla skit. fyfan.
jäkla lurbedrägeri. dom måste käna jäkligt bra med pengar på sånna där tvprogram. tänk efter. hur många är det som ringer dit varje program? 10000? och ett samtal kostar 10 kr..

dom borde käna jäkligt mycket pengar på varje program.



imorgon får jag förhoppningsvis min nya bärbara dator. längtar!

jaja, nu ligger jag & älsklingen ♥ i sängen och tittar på irene huss (skitbra filmer!). men just nu är det reklam. när det är slut ska vi duscha sen sova.
hoppas ni har haft en bra helg!

yatzy med grabbarna

jag, jocke, arnström och mamma har nyss ätit middag. vi tänkte först äta pärer, sås och köttbullar men det blev hamburgare, bröd och potatisklyftor istället.
innan vi åt så spelade jag, arnström och jocke yatzy. jag vann flest gånger tror ja :)



snart kanske vi ska till farmor en sväng. men kl 7 blir det iaf bingolotto och jag tänker vinna storpotten! fast en utomlandresa skulle inte sitta fel heller.
och kl 9 är det irene huss och det får man ju heller inte missa.

träningspass

vi har precis kommit hem från ett träningspass. jag gjorde 70 situps också cyklade jag lite.


söndag

imorse vaknade jag vid halv 10 och då gick jag ner och åt frukost. idag blev det ägg & kaviarmacka med te. sen har jag sminkat mig, klätt på mig och bäddat sängen.

nu tänkte vi åka och kika hur det ser ut på gymmet som är här i stocka. jag måste börja träna och gå ut och gå varje dag..


bilden beskriver våran kväll


lördagsmys

vid halv 5 kom joakim tillbaka och då satte vi igång med maten. efter att vi hade ätit så åkte vi ner på kiosken och köpte dricka och hyrde en film, high lane.

 


den handlar om ett gäng kompisar som besöker en stig som går till ett berg som har varit avstängd i flera flera år. men på vägen upp inser dom att dom inte är ensamma och att det kommer bli deras mardröm.

ikväll blir vi bara hemma, liggandes framför tvn och äta lite gotta. just nu tittar vi på bert på tvn och om en stund slår vi nog igång filmen.

lördag

igår hade jag varken lust eller ork till att skriva här i bloggen. jag kände inte för det helt enkelt. så därför ska jag skriva lite kort om vad jag gjorde igår nu.

först var jag i skolan till halv 4, sen åkte vi hem till jocke för att käka osv. vid 7 åkte vi hem til mig en snabbis sen tog vi med oss chips & dipp och åkte till antonia för att kika på idol och äta lite gotta.
när idol var slut åkte vi några varv på stan sen åkte vi hem. jag somnade i bilen på väg hem också somnade jag direkt när jag kom hem. jag hann inte ens ge älsklingen en godnattpuss.


här är dom som är kvar i idol.

dom som är inringade är mina favoriter. olle, linda, sassa och jay.

vilka är era favoriter?


idag har jag hunnit med att ätit frukost, städat (damsugit mitt rum, hallen och mammas rum och plockat undan lite saker), bytt sängkläder och duschat.
jocke åkte hem vid 12tiden men han kommer hit senare då vi ska käka tacos.
ikväll skulle jag igentligen gå ut med antonia men det blir en annan gång. istället blir det nog mys med älsklingen hemma :)

RSS 2.0