fått paket med posten

idag när jag kom hem hade jag fått ett paket med posten :)



när jag läste på det så förstog jag på en gång vad det var. det var från frida. när man började premunera så skulle man få ett paket med en kalender, massa smink och en sminkväska.
så det var det som kom nu :)


shoppat lite nödvändigheter

imorse åkte jag in till skolan för att ha en lektion och nu har jag sommarlov, hur skönt som helst! efter det åkte jag ner på stan, fikade med pappa, framkallade lite bilder, knäppte pass-kort och köpte deo, hårinpackning och hårfärg.
jag köpte även lite studentpresenter men det får ni inte se eftersom jocke & antonia brukar läsa min blogg.


rubrik

hejsan hoppsan. har ni sovit gott? det har inte jag! det tog jättelång tid innan vi somnade för att det var så varmt i rummet men till slut öppnade vi fönstret och kunde somna. men när jag vaknade hade vi myggbett överallt..

även att jag håller på att blir dunderförkyld och min kropp som typ inte tål förkylning.. det sätter sig på ögonen så dom blir röda, uppsvullna också rinner det tårar..

just nu sitter jag i skolan på lektion, den slutar snart och då ska jag åka ner på stan och fixa lite saker. är det någon som har lite tips på vad man kan köpa till sin pojkvän i studentpresent?

you make my happy

älsklingen smsade mig nyss och sa att han var på väg hem och jag frågade hur det gick.
då fick jag tillbaka "hur tror du?" då skrev jag tillbaka "4-1? :)" och jag hade rätt, duktig på att gissa jag! fast tyvärr var så förlorade dom med 4-1..
nu har jag ätit lite, fast jag har fortfarande ont i magen. men nu ska jag lägga mig i sängen framför tvn och låta bli datorn!


lägger mig och vilar

nu har jag drckit treo, duschat och spytt. så nu ska jag bädda ner mig i sängen, försöka koppla av och sova en sväng. och om ett tag kommer älsklingen, hoppas dom vinner matchen! :)

saker att göra


# länkbyte


lirat boll

igår åkte jag, jocke, chrille, johnny och niklas och skulle fiska. vi tröttnade ganska så fort, så vi åkte och lirade lite fotboll med ett gäng istället. jag lyckades få bollen överallt på mig själv. fick en i bakhuve också snubblade jag på bollen så att jag vrickade foten och jävlar vad ont det gör!




nu är jag
iaf hemma och inte gör ett piss. jocke har match ikväll och jag funderar på att åka och kika, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag.

29 maj

maja fick massa fina paket av oss. hon fick nagellack, en klänning, en kjol, ett par tights, en skjorta och ett linne. jörgen är inte så duktig på att baka så min kusin sara hade med sig en supergod tårta.



när vi kom till
iggesund igår, (för att vara barnvakt), så åt vi först tacos, vilade magen, var ute och gick också hade vi lite lördagsmys framför tvn. på vägen hem stannade vi på statoil för att jag skulle köpa blommor till mamma på morsdag som är idag, ni har väl inte glömt det?

nellie ute och plockar blommor :)


blommorna mamma fick av mig idag :)

åker på barnkalas

nu har jag klätt på mig, sminkat mig och fixat håret så nu ska vi åka på barnkalas. vi ska fira min brors barn maja som fyller 11 år. efter det åker vi till iggesund för att vara barnvakt så vi kanske hörs senare ikväll eller imorgon! ha en bra lördag! ♥

maja ♥


tävling

jag är med och tävlar om hårprodukter på lindas blogg.


lila naglar

idag vaknade jag med huvudvärk och ont i ryggen/nacken. jag har alltid 4 kuddar i sängen, men jag somnar på en kudde och vaknar på alla.. tror jag måste köpa nya fast mindre kuddar så jag slipper ha ont när jag vaknar! iaf så har jag nyss duschat och målat naglarna lila. nu ska jag chilla framför tvn en stund innan det är dax att göra sig iordning.

bild från google.


chillar

vi har myst framför wallander med hallsoda, jordnötsringar och marabou choklad. nu har vi lagt oss i sängen och ska slå igång eva och adam och somna till den filmen! :)

avalon high

just nu ligger jag i sängen under täcket och tittar på avalon high på disney chanel och väntar på att min sega pojkvän ska komma. vad ska ni göra denna fredagskväll? :)



vilar magen

sådär, nu är jag hemma från stan och har precis satt på tvn. nu ska jag lägga mig i sängen och sappa lite. vi åt på kina, och jag är fortfarande jättemätt så jag måste vila magen lite innan älsklingen kommer och då dukas det fram gosaker.


tråkigt väder

regnet bara öser ner, fy. det är så tråkigt, idag vill man inget hellre än att bara ligga i sängen och glo på tvn! fast jag ska åka in till stan med pappa en sväng nu. ska lämna vinterdäck, hämta mitt lås till bilen och käka. hörs senare! ♥

new clothes

det är halva priset på pirre & co så jag var nästan tvungen att handla lite. tunikan kostade 80 kr och shortsen kostade 130 kr, riktiga fynd! :)




25 maj

imorse skjutsade jag mamma till jobbet så jag passade på att gå lite på stan. jag köpte lite presenter åt maja som fyllt år också hittade jag lite saker åt mig själv. lite fisksaker och en stegräknare. nu ska jag sätta upp ett mål! tex 10000 steg i veckan och enbart godis en dag i veckan!



precis när jag kom hem ringde det på pappas telefon och det var thony som sa att pappas bil var klar, han har ju beställt en ny bil så vi åkte och köpte den och har precis kommit hem. nu väntar jag på att joakim ska komma ovh jag tror att vi ska iväg och fiska.


headern fixad

jag har suttit och fipplat med bloggen ett tag nu. bytt bild där på sidan under klockan och fixat headern. nu har jag klätt av mig och lagt mig i sängen. jocke har somnat och jag ligger och tittar på programmet jag tittar på varje kväll innan jag somnar, navy cis.

hur många lingon finns det i världen

jag har nyss kommit hem, jag och mamma har varit på bio. eftersom hon inte hade sett hur många lingon finns det i världen så såg vi den även fast jag redan sett den. jag bara älskar biopopcorn! på vägen hem hämtade vi upp jocke så nu ska vi mysa ner oss i sängen och titta på tv!


slipper titta på

pappa kom nyss hem med ett fiskespö åt mig! :) så nu slipper jag stå och titta på/turas om med jockes spö. nu behöver jag bara köpa några drag och lite tafsar så är det bara att fiska sen. jag har nyss ätit mat och ska klä på mig nu. satt på mig morgonrocken efter att jag hade duschat och sitter fortfarande med den på ;p


# länkbyte


hemma i stocka

jag är hemma i stocka och har nyss bäddat rent sängen och duschat. jag har sovit i 11 timmar inatt så jag bör vara utvilad fast det känns inte som så.. mamma håller på att lagar mat och jag är superhungrig och längtar tills det är klart!

tuggummin & limpa

nu är vi hemma från fiskandet. även att arnström, kenny och mathias kom och fiskade med oss. det var inte så mycket napp, men lite fisk fick vi. mamma kom alldeles nyss hem från en findlandfärja, med sig hade hon supergoda tuggummin och en limpa åt mig :)

nu ska jag
packa lite och sen åker vi hem till jocke, tittar på film och sover. och som vanligt så är jag ledig imorgon :)


åker och fiskar

jag har nyss ätit toast och jocke är på väg hem för att hämta fiskespön. vi ska åka iväg och fiska med andre, linus och linn. efter det ska jag åka in till stan och hämta mamma som har varit och åkt finlandsfärja.

eftersom att det
är min och jockes dag idag så hade vi tänkt att bara ligga och titta på film och mysa men eftersom linn kommer hit och hon har tjatat om att fiska med oss länge nu, så det får bli så istället. jag hinner mysa med jocke någon annan dag :)


23 maj

igår åkte vi till iggesund och hälsade på jockes morbror. efter att vi hade grillat hamburgare så åkte jocke, börje och elias iväg och fiskade. medans så stannade jag kvar och busade med nellie. vi kom hem vid 11 ungefär, då tittade vi på film och somnade.



idag åkte vi till skolan en sväng. jag pratade lite med en lärare och jocke knäppte studentkort. när vi var klara så åkte vi ner på stan för att fika. nu ligger vi i min säng och tittar på tv. idag har jag & joakim varit tillsammans i 26 månader ♥


my new bag

jag har totalt glömt bort att visa er min nya väska så här kommer den! 149 kr på h&m.
vad tycks? :)


gårdagen

igår vaknade vi vid elva, då gjorde vi iordning oss, åkte till jocke och sedan till fotbollsplanen där han skulle möta sitt lag. efter det åkte vi till iggesund där dom skulle spela match. jag lämnade av jocke vid planen också åkte jag vidare och busade med nellie. vid halv 4 åkte jag och nellie till fotbollsplanen för att hejja på jocke. tyvär så förlorade dom med 2-1.




när matchen var slut
följde elias med oss hem. när vi kom hem beställde vi en familjepizza och när vi hade ätit åkte vi till stocka, hämtade viktor också for vi och fiskade. men det var dåligt med napp. vi fick bara 3 fiskar denna dag. efter att vi hade fiskat i ca 5 timmar så åkte vi till stan, tog en hamburgare på statoil och sedan skjutsade vi hem elias till iggesund. vi kom hem vid halv 3.


godmorgon alla glada

godmorgon alla glada läsare, sovit gott? =)
det har jag gjort. vi vaknade för ca 1 timme sedan och sen dess har vi bara hunnit ätit frukost. nu ska jag klä på mig sen åker vi till iggesund. jocke har match där :)

fredagsmys

ikväll har jag, jocke och viktor haft mysfredag. vi har tittat på 101 sätt att åka ur en gameshow, talang 2011, just friends och wallander - innan frosten. vi åt även lite onyttigheter till det. chips, dipp och dricka. jocke har redan somnat och viktor åkte hem för en stund sedan så nu ska jag också ta och sova. godnatt alla underbara läsare! :)

 


fiskat igen

nu har vi kommit hem från fisketuren. vi hade mycket tur och när vi åkte därifrån hafr vi fått ca 13 st, arnström och kenny är fortfarande kvar. imorgon ska vi dit igen :)


fredag, 20 maj

idag började jag kl 10.30 med idrott. vi gick/sprang runt lillfjärn ca 2,2 km. efter det slutade jag så då åkte jag, jocke och viktor ner och satt oss på möljen och åt glass. sedan gick vi på stan ett tag och nu har vi precis ätit och ska åka iväg och fiska. jag köpte en väska på stan idag, ni får bild på den senare :)


bäddar strax ner mig

jag kom hem till jocke för en stund sedan, jag har varit i ilsbo och titta på en fotbollsmatch tillsammans med antonia. jag har precis duschat och ska nu göra lite te, gå ut och röka och sedan bädda ner mig framför sängen och vänta på jocke som är och fiskar.

finner ingen ro

jag skulle behöva plugga, titta på dom där filmerna. men jag finner ingen ro till det. jag blir så rastlös när jag ligger och tittar på film. fast jag har ju ändå inget bättre för mig just nu, men åh.. jag har iaf nyss ätit middag. eftersom jag är ensam hemma så gjorde jag bara lite gröt och två mackor.

 

jag äter alltid min gröt utan mjölk.

hur äter ni eran gröt, med eller utan mjölk?


lite nytt i bloggen

jag fastnade vid bloggen, så jag har inte pluggat något än. det ända jag ska göra är att se två filmer och skriva lite om dom, så det hinner jag. jag har fixat lite med bloggen nu. jag har tex gjort bloggen bredare. jag har letat länge för att få den bred, och äntligen lyckades jag.
en ny header är på väg också!

19 maj

imorse ringde klockan halv 7, gjorde iordning mig, åkte till skolan, åt frukost, gick på en lektion, fick några uppgifter och åkte hem. när jag kom hem låg jocke fortfarande och sov och jag hade köpt med mig mos och korv åt honom :) han åkte hem för en liten stund sedan och nu ska jag plugga lite.

jag hade precis väckt honom när jag knäpte kortet så han är nyvaken.


# länkbyte


godmorgon

godmorgon på er alla söta läsare :) sovit gott?
det har inte jag, varje gång jocke kliver upp före mig och åker iväg så drömmer jag alltid marddrömmar och det är jättejobbigt.

jag har iaf nyss duschat och innan det åt jag frukost och tittade på klara som gick på tvn. nu ska jag klä på mig, föna håret och åka in till stan för att byta däck på bilen.

modekungen.se



goodnigth

jag tittade nyss på en film som jag tyckte var jättebra, den jag la ut nyss, en dag i livet. och jag har precis pratat med linn i telefonen :) jocke sover redan så jag ska sätta igång en film nu och sova jag med.
godnatt alla söta läsare :)

en dag i livet


less på boschen

jag, mamma och pappa har nyss kommit hem från stan. jag var så godissugen också passade vi på att hälsa på min bror. men efter att vi hade fikat hos jörgen så var jag inte så godissugen längre men jag köpte en liten påse med godis på godisgruvan. dom har så underbart godis där!

detta är mina favoriter! center med nougat och dom gröna
vet ja fan inte vad det är, god är dom iaf.



jag har blivit så less på stocka, jag vill flytta härifrån! det finns ingenting här.. en liten kiosk med hårt & gammalt godis. det man ska ha är alltid slut. jämt när jag ska göra dipp så brukar det aldrig finnas nå gräddfil.. och det finns inte en ända jävel att vara med här heller, förutom killar. nää, nu vill jag ha en egen lägenhet inne i stan. så jävla less på att bo ute i boschen..!

nu ska jag
lägga mig i sängen, slå igång en film
och vänta på min älskling! ♥

snygg outfit

från bikbok.


planerar en resa

jag kom hem från bergsjö för en stund sedan. jag och pappa åkte dit för att gå på banken och gå på arbetsförmedlingen för att se om det fanns några lediga sommarjobb men det var tyvärr stängt så vi får åka dit någon annan dag. jag har nyss skrivit en pack och prislista på datorn. jag, linn, linus och jocke ska åka till leksand i sommar och jag längtar jättemycket!

min mage kurrar trots
att klockan bara är 2, det brukar inte vara så fast jag har ju inte ätit något sedan halv 8. nu ska jag föra över lite låtar på datorn och bränna lite sommarlåtar tills vi ska åka till leksand :)


en fin bild som jag knäppe igår när vi fiskade.


bomerang - akon & pitbull


fiske

igårkväll efter att jag hade tvättat bilen åkte jag på kiosken innan jag skulle åka till jocke. där träffade jag arnström, han ville fiska så han ringde jocke också kom jocke till stocka så fiskade vi. jocke fick upp en gädda på nästan 6 kg och 100 cm lång. det var jättefint väder så det var supermysigt.



jag är redan hemma från skolan och har varit de i ca 30 minuter också. jag har ju bara en lektion på tisdagar men jag tror att jag ska flytta den till fredagar så är jag ledig måndag, tisdag och onsdag. skönt!

lyxmiddag

jag, mamma och pappa åkte in till stan idag vid 12. först lämnade vi av mamma på en kurs sedan åkte vi runt i massa affärer, beställde nya sommardäck och lås till min bil. när mamma var klar på kursen åkte vi och åt på kina. det är så oerhört gott där! fast idag orkade jag tyvärr ingen efterätt.

som vanligt så åt jag kyckling, currysås och ris.


nu ska jag packa lite och sedan åka till min älskling. eller, jag kanske tvättar bilen innan jag åker. den är otroligt skitig så det behövs verkligen!


inspiration från h&m


färgglatt från gina tricot


-

jag har gjort om bloggen lite, vad tycks?
fast jag är inte nöjd med headern.

ps. i love you

nu visas ps. i love you på 4an.

 


medelhavskällaren

precis när jag var klar och skulle åka och titta på jockes fotbollsmtach så ringde pappa och sa att vi skulle åka in till stan och äta. vi åt på medelhavskällaren, supergott var det! vi åkte förbi kina också så att jag kunde köpa med mig lite efterätt hem. jag beställde 4 friterade bananer med sirap men fick 16 bananer och glass. hon missuppfattade mig och trodde att jag skulle ha för 4 pers. haha!



nu är jag hemma och
har ätit upp mina bananer :) jag älskar verkligen friterade bananer! imorgon är jag ledig (som vanligt) och då ska jag åka in till stan med pappa för att köpa lite nya saker till min bil :)

hur har er helg varit? :)

från i fredags

i fredags var vi ju i iggesund och hade fredagsmys och jag glömde lägga ut bilder från det. det blev inte så mycket bilder, men ändå. vi hade iaf supertrevligt! vi åt god mat och massa gotta, tittade på 101 sätt att åka ur en gameshow, varning för barn och en film som heter och så kom polly.


15 maj

igår mitt på dagen åkte vi mot sthlm för att chrille skulle köpa en bil men vi hann inte så långt förän jag fick punka på min bil så pappa fick komma med ett däck. när vi hade bytt däck åkte vi hem till jocke, åt, bytte däck och åkte igen. vi kom iväg så sent att vi kom hem vid 3-4 inatt.

idag låg vi i sängen till 12. då åt jag frukost, duschade, bäddade rent sängen och damsög. jocke åkte nyss till ström för att han har fotbollsmtach om en stund. jag ska föna håret och fixa lite sedan åker jag dit och hejjar på honom!

tyck till och kommentera

jag är med och tävlar om att bli veckans blogg så ni skulle vara jättegulliga om ni röstar på mig! :) ni som röstar på mig får gärna kommentera det i detta inlägg så blir någon av er länkad på min blogg när tävlingen är avslutad! :)

klicka på bilden för att komma in på sidan jag är med och tävlar på!


fredag den 13de

dagen har varit bra än så länge, trots att det är fredag den 13de. jag har ganska så ont i magen, ska nog gå och äta snart och hoppas att det blir bättre. om en stund är det en konstert här på skolan som jag kanske ska gå och se.

har ni haft nå otur idag?

tappat blogglusten

jag har tappat blogglusten dom senaste dagarna. ibland brukar jag lägga upp 5-7 inlägg per dag men nu känns det inte så att jag har något att skriva. ni får gärna komma med förslag på vad jag ska skriva om :)

det har regnat nästan
hela dagen idag. när jag åkte till skolan imorse så spöregnade det.. man blir så nere av regnet. jag tittade precis på vädret och det ska regna imorgon också. imorgon efter skolan åker jag och älsklingen till iggesund till hans morbror med familj. där ska vi ha mysfredag. det passar ju bra när det ska regna!


gaddad

klockan har gått så sakta idag och jag har haft supertråkigt på skolan. fast jag har inte hunnit jobba så mycket, jag har mest bara sprungit runt och letat massa lärare, fyllt i några papper, skrivit ett personligt brev och postat det :)

efter skolan följde
jag och jocke med dennis hem. där gaddade vi oss. vi fyllde i tatueringar han gjorde sist på oss. min blev jättebra och jag hoppas att färgen sitter denna gång!


godnatt

nu har jag ätit lite frukt, borstat håret och tagit bort sminket så nu är det dax att sova. jag börjar kl 8 imorgon så jag ska upp tidigt. så nu säger jag godnatt!

11 april

bowlingen och picniken vart lyckad. jag berättar mer om det imorgon eftersom jag har bilder på telefon och det verkar inte fungera att häva in dom på jockes dator..

iaf så är jag hemma hos
jocke nu men han är tråkig, han ligger i sängen och tittar på hockey. jag tänker sitta vid datorn en stund till sedan är det natta.


röd-lilahårig

nu har jag färgat håret och jag är supernöjd! det blev ganska mörkrött och lite lila. asgrymt! nu ska jag äta lite sedan klä på mig och åka in till stan för att bowla och ha picnik med klassen.

 

jag tänkte visa vad jag anväder för smink när jag sminkar mig. jag börjar med brunpuder och rouge. jag brukar antingen ha silver eller svart ögonskugga. sedan anväder jag två olika mascarer, isadora build-up extra volym & loréal voluminous carbor black och sist anväder jag kajal.

 

 


färgar håret

jag vaknade strax före 11 idag och sedan dess har jag tittat klart på filmen jag somnade ifrån igårkväll också har jag ätit frukost. nu ska jag färga håret.

The Chaperone


mysa

efter att vi hade ätit middag så åkte vi till brorsan. vi var där ett bra tag, satt och fikade och snackade lite. innan vi åkte hem svängde jag in på kvantum och köpte lite hårfärg. jag tänker nämligt färga håret imorgon, igen. jocke ligger och har nästan somnat så jag ska slå igång en film och mysa med honom nu.


just go with it


10 maj

inatt har vi inte sovit nå bra. både jag och linn fick jätteont i magen igårkväll och vi somnade strac efter 3 och klev upp kl 7. så jag var supertrött när jag kom till skolan men som tur var så har jag ju bara en lektion på tisdagar :)

jag kom hem vid
halv 11, då åkte jag och handlade åt mamma sedan åkte jag och pappa till harmånger för att hälsa på farfar. där spelade vi bingo och blev bjudna på fika. jag fann två paket med kakor och pappa vann duschceme och en handduk. snart är maten klar och när vi har ätit ska vi åka och hälsa på min bror göran.


rubrik

sedan jag skrev sist så har vi ätit middag, ätit glass, varit i hög och tittat på en fotbollsmatch, varit på donken, ätit kvällsfika och nu ska vi lägga oss i sängen, titta på en film och sova.

imorgon börjar jag
kl 8 och slutar ca 11. superskön dag! hoppas det är finväder så att man kan lägga sig på möljen en stund efter skolan.

svalkar fötterna i havet

efter att jag hade hämtat linn åkte vi till stocka. vi stannade först på kiosken, rökte och drack dricka sedan åkte vi hem till mig och la oss i solen. till slut blev det så varmt (30 grader i solen) så vi gick och svalkade fötterna i havet.


clothes


a history of violence


allt eller inget


gick inte att blogga igår

igår gick det inte att blogga på hela dagen. det gick inte att uppdatera något, det kom bara upp nå knas. men nu fungerar det :)



jag har nyss vaknat och ätit frukost och om en liten stund ska jag åka och hämta linn vid bussen. hon ska sova hos mig idag, jag har ingen aning om vad vi ska göra men något hittar vi nog på. ikväll ska vi nog åka till hög och titta på när jocke har match.

fast and furious


ica gör helt klart dom bästa reklamerna


svullar framför tvn

nu ligger jag och joakim i min säng och ska svulla lite innan vi ska åka in till stan för att hämta linn och linus. när dom kommer ska vi bara umgås, spela lite olika spel och snacka skit :)


äntligen hemma

nu är jag äntligen hemma och ska lägga mig i sängen. jag har haft supertrevligt med trevliga personer och mycket skratt. linn förgyller mina dagar :) nu ska jag sova, fast jag är inte trött. det är ljust ute och solen håller på att gå upp. jag skulle vilja ta med mig jocke, gå ut och titta på soluppgången. det skulle vara mysigt, synd att det är så kallt..

gasar in till staden

sedan jag skrev sist så har jag sovit i ca 2 timmar, duschat och ätit.  jag har precis klätt på mig och fönat håret. nu ska jag åka och hämta lite folk och sedan åka in till stan ett tag. linn kommer också in till stan och åker runt med mig lite :) så jag och joakim får ta myskvällen och svulla lite imorgon istället :)

6 maj

idag slutade jag vid halv 12, då åkte jag, jocke, linn och viktor ner på kvantum för att handla lite godis sedan släppte jag av viktor och jocke på stan medans jag skjutsade linn till bussen. på vägen hem stannade vi vid havet i ström och rökte.

det har regnat hela dagen, just nu öser det ner.


sen vi kom hem
har vi bara ätit middag och spelat kort med pappa. ikväll hade vi tänkt svulla lite och glo på tvn. men nyss så var det en kille som ringde och ville ha chaufför så jag vet inte riktigt hur jag ska göra än.

godnatt

älsklingen har redan somnat, viktor ligger inne i chrilles rum och tittar på film och jag ska klä av mig nu och titta klart på navy cis. imorgon börjar jag 08.20 men jag åker in lite tidigare för att fixa lite saker.

nu tycker jag att du som är anonym kan vara tyst eller stå för vem du är. jag vill inte gå klart min påbörjade linje punkt slut! jag gör som jag vill, nog med det. godnatt!

svar på ännu en till kommentar


jag tycker
att det är DU som är svag som inte vågar stå för vem du är och jag tänker inte sitta och ta en massa skit ifrån dig! jag gör väl som jag vill, eller? trivs jag inte så är det väl självklart att jag byter skola som jag troligen kommer att trivas bättre i. och som sagt, jag tänker inte sitta och skriva en massa anledningar till varför jag ska byta skola.

vem du nu än är
så strunta i mitt liv och sköt ditt eget! vill du mig något så kom fram till mig eller ring. det är så otroligt omoget att sitta vid en dator och skriva massa anonyma kommentarer för att försöka trycka ner mig. over and out!

och föresten, varför är du så intresserad i min utbildning?

# länkbyte


my new car

jag skrev av mig lite igårkväll men det har ordnat sig. jag behövde aldrig ringa till media markt. jocke kunde fixa ljudet till slut, vilket var underbart! så nu är jag glad igen :)

nu har jag iaf knäppt kort på den nya bilen men jag har inte tvättat den så den kanske ser lite skitig ut. det är för kallt ute just nu så det får duga i några dagar till. och ja, jag vet att min förra bil är betydligt mycket finare men audin kommer bli fin den också!

 


svar på en kommentar



det finns många anledningar till att jag hoppar av och börjar i en ny skola. om du nu så gärna vill veta vaför så tycker jag att du ska gå fram till mig och fråga. för jag tycker att jag inte känner mig skyldig till att skriva varför här på bloggen.

studenten och balen är inte så otroligt mycket att se fram till. och du ska nog se att jag får fler utbildningar. baraför att jag hoppar av skolan så behöver jag inte bli städerska.

och för det tredje så "rymmer" jag inte från några problem. vissa problem går inte att fixa och jag har gjort mitt val!

 


pissa på media markt

jag har haft så jävla mycket att göra dom senaste dagarna så jag känner mig jättestressad just nu. jag känner att jag inte har haft en lugn stund för mig själv och har jätteont i nacken..

igår när jag var
i sundsvall så köpte jag ju ljud till bilen och han i affären som hjälpte mig följde med ut till bilen för att se vad jag skulle ha för högtalare och när vi kom in igen sa han vad jag skulle ha. idag när jag skulle sätta fast dom märkte jag att dom var FÖR SMÅ! och när allt var kopplat och klart funkade ljudet UTMÄRKT men när jag hade ca 500 meter hem slutade ljudet fungera också stog det protect på sterion och det gick inte att trycka på något. så nu fungerar ingenting! så fort media markt öppnar imorgon ska jag ringa och ta ett snack med dom....

nu ska jag sova, godnatt!

måndag, tisdag & onsdag

detta kommer nog bli ett ganska långt inlägg. i måndags var jag till frissan och färgade ögonbrynen så nu är dom fina och nu slipper jag äntligen måla dom varje dag. jag har inte knäppt några bilder på dom men det kommer någon dag framöver.

efter att jag hade
varit hos frissan åkte jag till ljusdal och sålde min bil också åkte jag till bergsjö och köpte en ny bil så nu har jag en audi 100. bilder på bilen kommer troligen imorgon.

igår efter skolan åkte jag hem och damsög bilen sen åkte jag och mamma till sundsvall. först åt vi på ikea sedan gick vi i lite affärer. det jag fick med mig hem var rouge, ögonskugga, sommarskor, två bh;ar, jeansshorts och ljud till bilen.



vi åkte till sundsvall vid halv 2 och kom hem vid 10. vi gick i så många affärer så jag hade så ont i fötterna när jag kom hem. på vägen hem tog vi driven på max och köpte en hamburgare och en lyxmilkchake.

 

idag väckte chrille mig och bad mig skjutsa honom till skolan och vi var där en sväng. sedan åkte vi hem till honom en sväng och sedan hem till mig. efter att jag hade ätit åkte vi till iggesund så att börje kunde hjälpa mig att koppla ljudet i bilen. vi kom hem vid 10 ungefär så jag har bara hunnit duscha.

 

jocke ligger redan avklädd i sängen och ska sova. jag ska bara fixa lite saker sedan ska jag också gå och lägga mig. imorgon börjar jag kl 8 och slutar halv 2. om det är fint väder imorgon så tänker jag tvätta bilen.


oaktiv

jag har varit lite oaktiv idag men jag skriver mer om varför imorgon för nu ska jag gå ut och röka sedan klä av mig och lägga mig i sängen med älsklingen. jag är ledig imorgon så jag får se vad jag hittar på :)


fått lite i magen

nu har jag kommit hem och fått lite frukost i magen. jag har precis duschat och nu ska jag klä på mig och sminka mig sedan åka iväg till skolan.

inspiration ♣

tatueringar är någon jag inte kan få nog av. jag vill ha fulla vänsterarmen, fulla högerbenet och fulla ryggen. jag vill ha mycket, mycket, mycket.

 



101 sätt att åka ur en gameshow

jag och älsklingen har nyss tittat på 101 sätt att åka ur en gameshow som vi missade i fredags. jocke sover nästan redan och jag ska snart lägga mig brevid honom och sova. jag ska bara svara på några kommentarer först.

jag har ställt klockan på 09.00 så att jag hinner åka hem och fixa mig innan skolan. jag tänker åka in lite tidigare för att hinna prata med några lärare innan jag börjar.



första maj

just nu sitter vi hemma hos mig i stocka. vi har nyss ätit grillat med mamma, pappa och farmor. vi ska snart åka till jocke och byta däck på min bil.

fotbollsmatschen var ganska spännanade, jag hejjade på båda lagen. haha! nordanstig vs ilsbo. jocke spelar i nordanstig, men var inte med idag och erik (antonias kille) spelar i ilsbo. han var riktigt grym idag, så jag satt och hejjade på honom.

imorgon börjar skolan igen,
fast jag börjar inte förens kl 1 så det är skönt. men jag ska försöka somna ganska tidigt ändå! jag räknade att det är drygt 27 dagar kvar tills sommarlovet. inte långt alls! så om 27 dagar slipper jag broman!

last holiday


get a clue


right now I am strong

bara så att ni vet så lönar det sig inte med att skriva dumma kommentarer, ge mig knepiga blickar och prata skit om mig! för jag är så stark och står för mig själv. jag har funnit mig själv och jag har börjat mått så jävla bra på den senaste tidendet krävs mycket för att få mig att falla!


vi kom för sent

igårkväll gick jag, jocke, mamma och pappa över till grannarna och grillade korv och hamburgare. supermysigt! vi var kvar ett tag och sen gick vi hem, bytte om och åkte till stan och var chaufför och känade lite pengar :) jag känner att det var en lugn och skön sista april, fast det hade kunna varit lite roligare.

men eftersom vi kom in till stan så sent så hade majkasorna nästan brunnit upp så jag kunde inte ta några bilder på dom. därför tar jag en bild från google istället för att liva upp inlägget lite.



idag vaknade vi vid 12 och då klev vi upp och åt frukost. nu är jocke ute och hjälper sin mamma med något så jag passar på att skriva lite här. om en stund ska vi gå ut och titta på en fotbollsmatch.

RSS 2.0