tooth fairy 2


enjoy what you HAVE instead of being sad about what you DO NOT have.

- njut av det du HAR istället för att vara ledsen över det du INTE har.
jag har en underbar klass, jag blir alltid glad när jag kommer till skolan och möter deras glada humör. jag har en lägenhet som jag trivs i. jag har otroligt underbara föräldrar. jag har underbara vänner. jag har en bästa vän som är så jävla klockren och vi är så lika på alla sett och vis, fast ändå olika. vi passar så jävla bra ihop och har ALLTID roligt tillsammans! jag är nöjd med mitt liv.


det är ingen som förstår sig på oss. ingen förstår våran humor, inte många som tycker att vi borde umgås, vissa tittar snett och tror att vi lider av något allvarligt. men jag skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker, det vet jag att du också gör! vi trivs att vara med varandra och har enormt kul tillsammans och det är huvudsaken. visst, vi har bråkat men vi löser det alltid och blir vänner igen. jag älskar dig, min andra halva! ♥


wonderful weekend

denna helg har jag varit omringad av underbara människor hela tiden! jag kan bara förklara helgen med ett enda ord, eller två: fucking amazing!
en kort sammanfattning: sommarvärme, kört go-cart för första gången i mitt liv, discobowling, solat, premiärgrillat för i år, solbränna, första myggbettet, ätit gott, varit hos brorsan som bjöd på morsdagsmiddag, ätit jordgubbstårta, snackat skit, spelat kubb, solat ännu mer, varit på krogen både fredag & lördag nykter, dansat häcken av sig, försökt sy, monterat ihop en grill, träningsverk, blåmärken.
vi fick även gratisbiljetter till hogges på fredag, så då ska vi ösa lika mycket, fast dubbelt! går även då nykter. allt blir så mycket roligare när man är nykter. man kommer ihåg allt och man mår bra dagen efter. just nu älskar jag livet och tar vara på varje sekund!

tjenare räkan

idag slutade jag halv tolv och då åkte jag direkt in till stan, köpte glass och la mig på möljen och solade. jag blev kvar där i 6½ timme. och jag som är röd/orangehårig egentligen och har rött pigment borde inte sola så länge i streck..

bara för att liksom

SEX SAKER OM DIG SJÄLV
1.Är du singel? - japp
2.Är du lycklig? -  ja
3.Är du uttråkad? - njae 
4.Är du ledsen? - nej
5.Är du Italienare? - nej
6.Är du Cooling? - att jag är

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV;
1.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja, faktiskt
2.Har du någon gång blivit sårad? - ja
3.Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? - ja
4.Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?- tror inte det
5.Har du kysst någon de senaste två veckorna? - ja
6.Har du haft en hemlig berundrare? - det kan jag inte veta 
7.Är du kär? - nej
8.Vill du gifta dig när du blir stor? -  det vet jag inte

TVÅ ALTERNATIV
1.Hår eller ögon? - ögena
2.Katter eller hundar? - både och
3.några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" vänner? - några få bästa vänner.
4.Tv eller internet? - internet
5.Coca Cola eller Pepsi? - cola 
6.Utekväll eller romantisk hemma kväll? - beror på vad jag känner för 
7.Pengar eller lycka? - lycka!
8.Dag eller natt? - nattmänniska
9.Msn eller mobil? - telefonen

TIO, HAR DU NÅNSIN
1.Blivit påtagen när du försökt smita hemifrån? - nej
2.Brutit ett ben? - ja
3.Gjort nåt du ångrar? - ja
4.Hoppat Bungee Jump? - nää 
5.Ljugit för någon du tycker om? - ja 
6.Ätit en hel tårta? - absolut inte
7.Gjort bort dig offentligt? - ja, sånt gillar jag 
8.Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? - ja
9.Gråtit när ett husdjur dog? - ja
10.Velat försvinna? - ja

SENASTE
1.Telefonsamtal du gjorde? - mamma
2.Telefonsamtal du fick? - tascha
3.Personen/personerna du var med? - peder, jimmy och johannes
, 4.bästa grejen som hänt? - svår fråga
5.Personen du smsade? - philip
6.Du skrev till på myspace? - har inte myspace
7.Du komenterade? - kommer fan inte ihåg
8.Du tillbringade natten med?- med mig själv
9.Du kramade? - pelle skulle jag tro

i just love it ♥

jag passade på att springa en snabbis på stan idag och hittade värsta snygga linnet som jag köpte direkt och jag bara älskar baksidan av den!
(nu ser ni vilken jävla bränna jag har fått dom här två dagarna också.)



premiärgrillning

idag när jag satt vid datorn på skolan så kände jag; jag vägrar sitta här inne när det är hur fint som helst ute! så jag ringde cim och bad henne följa med till möljen och sola och det gjorde hon. vi satt där i några timmar och jag ser ut som en kräfta nu. är helt röd och det bräns,
men inte klagar jag för det!
vid 7tiden åkte jag till peder för att grilla med honom och jimmy. supermysigt och det var första gången som jag grillade i år. jag har nästan nyss kommit hem, sitter och kikar på bb nu. efter det ska jag göra mig klar för sängen och sova.

jag hade en lite för stor köttbit, den täckte hela tallriken så jag fick ha pärsalladen på sidan om, men de fungerade det också!



sommarkäsnlor

lukten av nyklippt gräs, känslan av solen, smaken av glass, synen av det vackra vädret och hörsen av att vattnet guppar upp & ner. ♥


that's it

nu måste jag vara lite egoistiskt och berömma mig själv lite.
jag har skött skolan så jävla bra på sistone. förut skolkade jag jättemycket och gjorde massa andra saker istället för att vara i skolan. men nu är jag där varje dag. jag trivs så jäkla bra där, jag har en sån fin klass. det känns nästan som en familj. vi skrattar tillsammans, kan prata om allt, och då menar jag verkligen allt! och framförallt, vi har så jävla kul tillsammans!
jag har börjat gått ut och gått och cyklat igen. imorse tog jag en cykeltur innan det var dags för skolan. jag har bestämt mig för att ta en cykletur på morgon på måndagar och tisdagar då jag har sovmorgon och ta en promenad varje kväll innan jag går och lägger mig. inte för att få en fin kropp till sommaren, utan för att jag mår bra av det!
jag har lärt mig att säga nej och att jag är på tok för snäll mot folk. nån gräns måste det finnas. så som folk behandlar mig blir dom själva behandlade av mig, punkt slut.
och till sist har jag lärt mig att acceptera mig själv. nu för tin har jag blivit så stolt över mig själv för att jag har gjort så mycket som jag inte trodde om mig själv.
jag trivs med mig själv och skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker.


och sen måste jag bara säga en sak till;
jag gör precis vad jag vill, jag klär mig precis hur jag vill och jag säger precis vad jag vill. jag är bara mig själv och gör saker som jag själv mår bra av. that's it!



blodomloppet

jag har nyss kommit hem från stan. har varit och gått blodomloppet på 5 km. blev inte nå anfådd och tyckte faktiskt att det var skönt. stolt över mig själv! jag har även köpt nya löparskor eftersom jag fick blåser av mina vanliga skor. men, jag fick ändå ont i fötterna och dom känns för små. men hallå, det är storlek 40 på dom. dom kanske blir bättre när jag har gått med dom lite mer.

min goaste, min finaste, min kramgoa vän! ♥

woop woop

just ja, måste ju berätta om i torsdags också. på kvällskvisten när ja va på väg hem åkte jag å hämta upp frida sen satte vi oss på ballen, drack vin&öl och snackade skit. några glas/burkar senare ringde chrille och sa att han och typ halva min hemort var på väg hit. så jag och frida gick och mötte dom vid parkeringen på rätt pris. där skjutsade chrille mig i en kundvagn och sen gick vi vidare hem till mig och röjde arslet av oss.
-
dagen efter vaknade jag med en person på varsin sida och en i soffan. det verkligen stank alkolist i läggan, jag mådde så jävla piss så fyfan. inte nog mä de; jag hade bokat tvättid kl 13 så de va bara å kliva upp å tvätta. plus att de va hur mycke disk som helst också hade vi spillt öl och vin lite överallt.
inte nog mä de, ja hade blåmärken över hela kroppen och en stor bula på ryggen när ja vakna.
'
men, kul som fan hade vi, iaf jag!
jag skiter fullständigt i om du är tjock, smal, fin eller ful, enda jävla regeln är att vi ska ha så jävla kul!

minns gårdagen, dröm morgondagen & lev idag.

helgen har varit fullspäckad. igår var jag barnvakt hela dagen. typ mellan 12-20. när börje och lotta kom hem tog jag en sväng mä börje på hojen, så jävla kul! körde typ 225 km/h å upp på bakhjule. det gör jag gärna om! efter det åkte jag hem en snabbis sen till stan för att hämta upp madde, anders och evelina sen till forsa å hämta tascha. sen åkte vi till delsbo, hämta chevellen och sedan bar de av till söderhamn på crusing. hade supertrevligt! jag trivs så jävla bra bakom ratten.
'
-
idag klev jag upp vid 10, duschade och gjorde iordning mig för å åka till njurunda och fira min brorsdotter som fyller 12 år, snart har hon växt ifrån mig! på vägen hem åt jag, mamma, pappa, maja och farmor pizza i harmånger sedan skjutsade jag hem maja till delsbo.
'
-
nu ska jag bosätta mig i soffan, käka chips & dipp och kika på big brother.

the vow

äkta grinfilm som man blir glad av!
'

When in Rome

när jag hade sett en bit av filmen kom jag på att jag hade sett den tidigare. men det var länge sedan så jag kom inte ihåg så mycket. men bra är den!
'

cruising and a successful dinner

igårkväll var det cruising här i stan så  jag och frida åkte till delsbo för att hämta folk och en chevelle sedan åkte vi in till stan och åkte ett antal varn innan vi åkte tillbaka med bilen. jag kom hem vid 3tiden och somnade direkt.
'
idag vaknade jag vid 12, då åt jag frukost, duschade och sen åkte jag och handlade lite sen satte jag igång maten. vid 5tiden kom mamma, pappa, farmor och mina bröder med familjer. det vart en supertrevlig middag. jag bjöd på kycklingwook, nudlar, glass och fruktsallad. med sig hade dom några fina presenter.
'
'
nu har alla åkt hem och både jag och katterna är trötta. brorsans tjejs barn var rädd för katter så dom har fått varit ute hela tiden och dom blev så glada när dom fick komma in. jag har nyss legat i soffan och myst lite med dino. han har en egen konstig stil när han ligger. nu sitter jag bara och väntar på att bb ska börja sedan ska jag gå och lägga mig.
'

stand for who you are

nu tycker jag såhär, att om man vill veta en sak, få svar på frågor och är NYFIKEN så borde man kunna stå för vem man är. jag tycker att sånt här är fegt. men nej, jag tycker enbart om killar och blir absolut inte attraherad av tjejer!
'

If you don't know me, Don't judge me!


Looking ahead, as far as we can.

idag slutade jag 11.30 men stannade kvar till 15.30 och jobbade arslet av mig. det har aldrig hänt förut att jag stannat på skolan frivilligt och jobbat, även så pass länge. inte ett dugg likt mig. när jag kom hem satte jag igång med städning. jag damsög, dammade, diskade osv. jag blir så förvånad över mig själv, stolt också för den delen!
'
nu ligger jag i soffan, kikar på bigbrother och de nygifta paret. det kurrar lite i magen på mig, trots att jag åt för en stund sedan. jag är sjukt sugen på att gå till affärn och köpa ostkrokar, men försöker att stå emot!

proud of myself

idag har det varit en bra dag och jag är grymt stolt över mig själv! även fast jag var så pass trött så har jag jobbat stenhårt i skolan. och tro det eller ej, jag ska stanna kvar när jag slutat imorgon och fortsätta jobba stenhårt. det trodde jag aldrig om mig själv!
-
efter skolan åkte jag hem, tog det lugnt en stund och sedan åkte jag in till stan för att handla mat inför söndagen. jag har nämligen bjudit hit mamma, pappa, farmor, brorsan, hans fru, deras två barn, min andra bror, hans barn, hans tjej och hennes två barn. jag ska alltså laga middag OCH efterätt åt 13 personer. plus att det är en maträtt som jag endast gjort en gång och det var igår. men det kommer säkert gå bra och bli hur lyckat som helst. jag har en etta på 43 kvadrat så jag oroar mig lite för hur vi kommer få plats, det kommer bli lite trångt men samtidigt mysigt!

hur mycket du än försöker så kommer du aldrig att komma upp till min nivå.

"självkänslan ska alltid vara på topp, hur det än är. det finns små små saker som kan få mig på botten, och väldigt få som kan få mig dit. är jag på bra humör så är den nästan ingen/inget som kan förstöra det. så är det bara. egot i dig själv ska alltid vara stort men det får inte ta över allt annat."

Do not think about what will happen, live in the moment

här om dagen fick jag nå fnatt och färgade håret oranget. idag färgade jag det tillbaka till svart för att jag trivs så mycket bättre i det, eller nej. jag trivs bäst i det, ska bara få in de i hjärnan..
jag har precis kommit hem från grannarna. jag var där och tittade på fotboll, AIK-djurgårn. det slutade med 1-1, fast i mina ögon blev det 2-1 till AIK. dom fick i en boll men dom sa att den inte var helt inne även fast man såg att den var inne! nu ska jag chilla lite innan det är dags att gå till sängs. jag är supertrött men kan inte gå och lägga mig för tidigt för då vaknar jag mitt i natten och inte kan somna om.
-
en gammal bild på mig när jag hade långt hår.

may 8, 2012

det blev inte att jag åkte till mina föräldrar idag. morsan jobbade och farsan var upptagen så det får bli en annan dag istället. jag har mest sutte i soffan och titta på big brother idag. jag har även färgat håret igen och precis lagat och ätit middag. det blev nudlar med kyckling, vattenkastanjer, curry och soya. det var första gången jag gjorde det och de blev väldigt lyckat. supergott!
'

straight out to the sea

godmorgon världen! idag är jag hemm från skolan. jag mår lite dåligt, så kände inte för att gå. jag ska snart göra ordning lite frukost och sedan gå ner till affärn och köpa hårfärg.
'
lite senare tänkte jag åka till stocka och hälsa på mina älskade föräldrar som jag saknar! jag saknar inte bara dom, jag saknar stocka också. jag trivs superbra att bo här i iggesund men det blir lite ensamt ibland.
-
en bild på utsikten från huset i stocka, rakt ut mot havet.

footloose


a quiet moment to myself

jag äger en superskön soffa, en stor säng och en kattbädd men av alla ställen så ska dom jämt lägga sig och sova på matbordet. knasiga kissar jag har, men söt är dom för det!
'
nu ska jag krypa ner i soffan under täcket, dricka te och slå igång en film. otroligt skön fredag, jag känner att jag behövde en kväll ensam hemma och bara ta det lugnt. jag har sovit dåligt hela veckan och varit sjukt trött på skolan. så det ska bli skönt att få sova ut imorgon!
-

candlelight

idag har jag varit i gävle med skolan och varit på tre olika föreläsningar. den sista föreläsningen på museeumet var nog den intressantaste föreläsningen. till lunch gick jag och några till på subway, supergott! tråkigt som fan att dom har lagt ner det här.. men det roligaste av allt var nog bussresan, helt klart!
-
när vi kom hem åkte jag direkt in till stan, gick i lite affärer med isabell och bytte gardiner eftersom dom jag hade köpt tidigare var snesydda. nu ligger jag i soffan, tittar på bb och myser med levande ljus.
'

new years eve


I'm confused

jag har en väldigt skön känsla innom mig. fast ändå inte, ibland är det tvärtom. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara saken och jag tänker inte säga det rakt ut, jag vet själv inte vad det är riktigt. just nu är det en skön känsla och jag tror, att om jag vill, så kan det gå. även fast det är komplicerat utav bara helvete.
- men man ska kämpa för det man vill, eller hur!?
jag vill inte vad jag vill, något är det iallafall. idag var en sån här s u p e r b r a dag så inatt kommer jag sova gott! även imorgon, får jag hoppas. men jag ska inte hoppas för mycket heller!
'
"du har det vackraste leendet jag någonsin sett och jag blir alldeles pirrig & glad innombords när jag ser dig le. just då kan ingen få mig på annat humör än happiness. ingen har fått mig på sånt bra humör på väldigt väldigt länge."

it starts to get cozy

mamma och pappa har varit här idag och hjälpt mig med lite grejer och ätit middag. vi har bland annat satt upp hyllor ovanför soffan, satt upp lite tavlor osv. idag fick katterna gå ut för första gången här. skrållan gick bara runt här utanför men dino var borta ett tag men kom sen tillbaka. nu sitter båda två på ballkongen och spanar. jag har precis damsugit och dammat. nu ska jag ta mig en skön dusch!
-

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.


finally

hej! nu är äntligen mitt internet snabbt not att palla med att sitta vid datorn. jag ska försöka bättra mig på att blogga, men jag lovar inget!
jag jobbade torsdag, lördag och tisdag så det blev inge valborgsfirande för mig, men jag klarade mig fint ändå. känade pengar och mådde bra istället för att ligga i sängen och vara bakis.
häromdagen var pappa här och hjälpte mig med lite saker. bland annat å montera två nya bokhyllor, rev lite saker på ballkongen och satte upp speglar. imorgon kommer mamma och pappa och då ska vi sätta upp en taklampa i hallen, några hyllor osv. jag ska även försöka laga till en god middag till dom!
när jag får råd ska jag köpa en stor tv, hänga upp den på väggen ovanför bokhyllorna och koppla in datorn till den istället för att ha dataskärmen. funderar även på att måla om väggarna men vi får se hur det blir med den saken.

RSS 2.0