underbara du

jag älskar min joakim mest av allt & han betyder otroligt mycket för mig. du lyser upp min dag och lyssnar när ingen annan vill, förstår det andra inte förstår. du är det bästa jag vet, helt underbar. jag är lycklig tillsammans med dig. mitt hjärta slår för dig, du är pojken i mitt liv. ♥



  

firar mamma

hej alla glada.
jag älska mina kläder som jag har på mig idag. svart/vitt ♥


kofta- fått av min kusin sara
strumpbyxor- kommer inte ihåg
klänning- fått av min kusin angelica


det finns inte mycket att säga om denna dag. vi firar ju mamma idag så det har varit folk här hela dagen & jag har stoppat i mig för mycket gsosaker känner jag. lite senare åker jag & joakim hem till honom och inatt ska vi skjutsa hem hans morsbror till ilsbo, så det blir kanske lite sömn innan, hoppas jag. annars kommer jag vara död när vi ska skjutsa honom.

iaf så blir det ingen tatuering imorgon, han hade slut på nålar...
så det blir nångång i slutet av nästa vecka istället!



- min underbara mamma ♥, (med en salami runt halsen)

här kommer det lite bilder från dagen,
tryck på dom för att få dom större.
  
farmor & farfar.           tjocka släkten.           en nyfiken katt.

  
jag, gör iordning en tårta. jag som bakat.       en osttårta.

  
tårta.                 älsklingen ♥        häxbesök mitt upp i allt.

  
jag som bakat.            tjocka släkten.            tjocka släkten.

 
tjocka släkten.            tjocka släkten.


håller tummarna

usch, sånna jäkla mardrömmar jag har börjat fått.. i förrgår drömde jag att joakim gjorde slut och igår drömde jag att vi bråkade som tusan. fy, kan det inte bli bra'a drömmar istället för sånna här? me dont like! jag längtar iaf tills min & joakims 1års dag. för då planerar vi att förlova oss (:

iaf så kom tobias och väckte oss vid 10 imorse och då var det bara att klä på oss och fara mot lingarö och en sjuk dennis. när vi kom dit åt jag lite frukost och sen ja lag mig i soffan och tittade på tv med dennis medans joakim och tobias gick ut och körde lite fyrhjuling. vid halv 1 åt vi luch som joakim gjorde. pytt i panna, enkelt och fort att göra. resten av tiden vi var barnvakt så låg vi bara och tittade på tv och satt vid datorn. när göran kom hem åt vi middag sen åkte vi hem. eller innan vi åkte hem så åkte vi in till stan och växlade pengar också bara msta jag gå in och kika på gamla kvantum, nya ica maxi. gud så stort det har blivit där! när vi kom hem till mig myste vi lite sen for joakim hem :( efter att han hade åkt hem så pratade jag lite med mamma och skrev upp det som ska bakas imorgon. joakim kommer hit imorgon och hjälper mig att baka! vi ska baka: 1 tårta, 2-3 rulltårtor och massa goda kakor. vi ska ju fira mamma på lördag, därför vi ska baka.

goda nyheter: jag ska troligen tatuera mig på söndag. niklas ska tatuera joakim på söndag och jag frågade om han kunde tatuera mig efteråt och det ska han troligen göra (: hoppas att han har tid, håll tummarna för mig! det blir en stjärna (eller rättare sagt 5 stjärnor) på vänstra handleden. gruvar som fan, men längtar ändå!


den stjärnan är det jag ska tatuera.


 
tryck på bilderna för att se dom större!
såsmåningom så vill jag tatuera dom här också, tror jag iaf.
Crea Diem stort på högra underarmen och den andra på sidan av magen.


onsdagsmys

middagen var underbar, de beror nog på att jag var jättehungrig! jag lagade fikspinnar och potatis med spenat medans joakim satt uppe och spelade CS. levande ljus hade vi också, riktigt mysigt! efter att vi hade ätit så stoppade jag ner all disk i diskmaskinen och hävde in allt som var diskat och klart i lådor och skåp. jag gjorde även en matlåda till mamma (: en stund senare kom mamma, pappa och tobias hem. tobias följde med ändå, han vela vara med oss ;) dom hade även med sig flera kassar full med mat och grejjer. sen tog vi med oss tobias till kiosken och köpte lite godis. jag tog med mig jättemycket 50öringar och enkronor som jag växlade och det blev 65 kr (: sen vi kom hem har vi bara legat i sängen, svullat och ätit lite kvällsfika. nu har tobias häft på sig pyjamas och ligger i sängen och tjatar på mig att jag vill spela CS, och det ska han få göra alldeles strax.


en bild på min underbart goda middag!
tyvärr lite dålig bild.


en bild på en väldigt glad tobias med massa godis och chips!

nu ska jag låta tobias spela lite CS och jag ska mysa ner mig i sängen med joakim framför tvn! hoppas det finns något bra att kika på. och om ett tag ska vi sova, tobias vaknar antagligen tidigt och väcker oss.


onsdag den 28de oktober

tack och lov att jag inte vaknade tidigt imorse! det brukar jag jämt göra när jag inte har något att kliva upp till... våde jag och joakim vaknade vid halv 12. precis när jag vaknade och skulle gå ner på toaletten åkte mamma & pappa till stan för att handla. efter att vi hade ätit frukost gick vi upp till sängen igen, och här har vi legat ända sen vi vaknade, nästan. vi har varit ute och gått också. 2 km. joakim var hungrig så vi tog en promenad till kiosken för att köpa korv med mos. jag fick ett telefonsamtal av pappa, han sa att vi fick laga mat själva idag för innan dom åkte så ringde tobias (min brors barn) och sa att han hade tråkigt. så mamma & pappa åkte och hämta honom så han fick följa med och handla. när dom skulle lämna honom så ville jana att dom skulle stanna på middag.

och eftersom jag & joakim ska åka till dom imorgonbitti och vara barnvakt så får vi se om tobias följer med mamma & pappa hem och sover här och åker med oss hem till honom imorgon. dennis har blivit sjuk så han kan tyvärr inte följa med. nu ska jag vara social med min underbara pojkvän.


behov av hårförlängning?

jag har clips här hemma som jag vill bli av med. för er som inte vet vad clips är så är det en sorts hårförlängning som man kan sätta dit och ta bort exakt när man vill. man kan använda det ända tills det blir slitet. håret jag har är 1B rakt svart (det går att färga om håret), som ni ser på bilden. håret är helt oanvänt. det är 140 cm brett och 48 cm långt. jag har också 5 st spännen som man måste ha till håret för att kunna sätta fast det i sitt riktiga hår. det är väldigt enkelt att sätta dig. jag kan förklara hur man sätter dit det, men det gör jag bara om någon hör av sig och är intresserad.

jag vill ha 450 kr för håret.
vill ni dessutom ha spännorna med så vill jag ha 500 kr.
när jag köpte håret så kostade det 650 kr och spännorna 10 kr st.


linda tipsar

det kanske inte låter så gått med chili och jordgubbar i vatten?
men det är jättegott! det är den godaste lokan jag har druckit kan jag lova.
jag tycker iaf att det är uunnddeerrbbaarrtt ggoott.
ni som inte har provat den, prova den!
och ni som har provat den, vad tycker ni?


bilden är tagen härifrån


bowling

ja, som sagt så åkte vi in till stan vid 6tiden, efter att vi hade lämnat av mamma så åkte vi till Ö&B och jag hittade äntligen det jag skulle köpa åt mamma!!! så nu har jag slagit in ett litet gulligt paket åt henne som hon ska få då hon firas på lördag, men hon fyller igentligen år nästa tisdag. :}




efter det så var det 30 minuter kvar tills vi skulle bowla ungefär, så vi åkte till jörgen en sväng. sen tog vi hans bil till bowlingen. och det var som vanligt kul att bowla även om jag kom sist ;) man borde bowla oftare, synd att det är så dyrt bara... iaf, så åkte vi ill jörgen efter bowlingen igen. satt och muppa oss som vanligt. innan vi for hem så tog vi ett varv runt stan och på gretas för att se om det var några folk ute. och självklart så var peder där (!) och även mathias & niklas. och jag fick äntligen svar av niklas. jag ska ju ta hål i tungan när jag fyller 18 och hans mamma håller på med sånt. 150 kr, det är billigt!! nu lääääängtar jag! iaf så har vi nästan nys skommit hem. jocke ligger och tittar på tv medans jag sitter här. vi ska mysa ner oss i sängen om en stund och titta på andra avenyn (:


 
tryck på bilderna för att få dom större.
bilderna är knäppt med telefon och vi stog inte still när dom knäpptes.
det är därför dom blev så suddiga tyvärr.

blåmärke på tungan?

jaa, det kan man lugnt säga. eller det är nästan svart. jag har en svart liten prick (blåmärke) på min tunga som jag fick inatt. jag vet inte riktigt hur jag fick det, men så är det iaf. också jag är alldeles svullen på läppen.

ny design

som ni ser så har jag en ny design. men jag är inte riktigt nöjd. ska ändra bakrundsbilden och lite sånt senare. jag är ju inte så duktig på PS så det blir inga suuuupersnygga designer ni får se, men dom får duga.
strax ska jag & joakim skjutsa mamma in till stan. och i väntan på att vi ska åka och bowla så far vi till Ö&B en sväng för att kika på en present till mamma sen åker vi nog antagligen till jörgen, beror på vad klockan blir.
önska mig lycka till på bowlingen! ;)

outfit

jag fick en kommentar av en anonym att personen ville att jag skulle börja med outfit, så jag kanske börjar med det, men det blir troligen inte varje dag. men jag skulle gärna vilja veta vem det var som kommenterade :}


t-shirt- carlings
linnen- gina tricot
tjocka strumpbyxor- H&M

usch, det har varit en jobbig natt. jag låg och vred och vände på mig hur länge sen helst. jag kunde inte somna... jag satt vid datorn till halv 2 skulle jag tro, så jag somnade någongång efter 3 och självklart så kommer kattfan och väcker mig vid 8!! men jag somnade om (som tur var) till 10-11 nångång. jag fick ett sms nyss av älsklingen, dom åkte precis förbi söderhamn nu. så snart är han hemma och snart får jag träffa honom (: jag har inte gjort så mycket idag. legat i sängen, tittat på tv, suttit vid datorn och försökt förstå mig på bloggen lite mer, ätit frukost och duschat. snart ska jag noppa ögonbrynen och vänta på att joakim kommer.

det bättrar sig



den här börjar se bättre & bättre ut.
fortsätt läs min blogg och lämna gärna några kommentarer innan ni går.
ni kan även fråga saker om ni vill det, det är alltid kul att få kommentarer.



för övrigt så längtar jag efter min underbara pojkvän som just nu befinner sig i en soffa i stockholm hos sin pappa och hans familj. och imorgonkväll ska jag, joakim och jörgen (min bror) bowla inne i stan. jag funderar på att åka in och köpa ett par jeans (iaf leta ett par), men tror det får vänta eftersom jag har gått upp i vikt nu. så det kanske blir bättre att vänta lite och köpa ett par jeans senare annars kommer jeansen bli stora igen och det hatar jag!

nu ska jag bädda ner mig i en tom säng och kika på riverside innan CSI börjar.
godnatt på er.

går upp i vikt

som ni kanske vet så har jag slutat rökt. och jag har hållt mig i en månad nu ungefär. men iaf så går det ju rykten om att man blir tjock av att sluta röka och det är faktiskt sant. det trodde jag inte, men så är det. man blir jättesugen på godis istället för nikotin så man stoppar i sig massa gotta istället. det känns som at jag inte gör annat än att äter godis och det är verkligen jobbigt!!

öronorgasm


akon- sexy bitch ♥

goodmorning

godmorgon! klockan var ställd på 08.00 eftersom joakim och christian skulle åka till sthlm. men vi somnade om och låg kvar till 09.00 ungefär. sen kom pappa och hämtade mig. jag satte på skylten och tog över ratten och åkte på ica och handlade lite. sen for vi hem. det var ganska skönt ändå att kliva upp tidigt. när jag kom hem så åt jag frukost framför tvn och nu ligger jag i sängen, skriver här och kikar lite på tv.

söööndag, 25te oktober 2009

godkväll, vi fick ju en extra timme i natten som var, alltså består detta dygn av 25 timmar. det är lite knepigt att man ställer tillbaka klockan en timme iställer för framåt eftersom det blir mörkare snabbare nu och därför borde man ställa fram klockan, tycker jag iaf.

igår låg vi i sängen hela dagen, ända till kl 19.00-19,30 då vi bestämde oss för att vi måsta hitta på något. först skjutsade vi christian fram på byn sen åkte vi till gnarp och köpte godis. på vägen dit så ringde johnny och ville åka med oss en sväng. så vi åkte först till harmånger och lämnade en dricka till kent sen åkte vi till hånick och hämtade johnny för att sedan åka till stan men där var det dött som vanligt. vi åkte runt och gled en bra stund sen gav vi upp och åkte hem och söv.

idag låg vi också ett bra tag i sängen innan vi klev upp och gjorde någon nytta. lite senare på dagen ringde veine och ville att vi skulle hämta tobbe i stan, så vi for först till stocka och hämta veine sen vidare till stan och efter det åkte vi hem till mig och åt mat. moster kom även och åt med oss, mamma hade plockat svampt så moster kom och ville ha lite. efter en stund kom farmor och farfar så jag kokade kaffe och dukade fram banan, glass, choklad- och banansån och maränger vilket var en höjdare! sen spelade jag lite bingo med dom medans jocke låg uppe och spelade cs. vi ska strax åka hem till honom, duscha och sova. vi ska upp tidigt imorgon för troligen så åker christian och jocke till sthlm imorgon och hälsar på deras pappa som flyttade dit för någon vecka sen.

just nu sitter jag och drömmer om att tatuera mig! jag vill tatuera mig nu! men jag får väl så lov att vänta tills jag blir 18. jag funderar på att tatuera in "crea diem" någonstarns som betyder "skapa din dag" också vill jag ha en stjärna på handleden tror jag. jag tänkte lägga ut en bild på stjärnan jag vill ha men det funkar inte att häva in vissa bilder...



7 underbara månader ♥

igår hade jag bild som första lektion och efter det skulle jag ha matteprov men jag fick ta det efter lovet istället så jag och linnea gick ner och hade mer bild! jag ligger först i bilden ;) vid hal 12-12 gick vi och åt. efter lunchen hade vi data men våran lärare är så knäpp så halva klassen bestämde sig för att skippa den lektionen, men fan heller. gu så arg jag blev! iaf, så åkte jag, julia och linnea ner på stan men linnea åkte upp till skolan nästan på en gång. så jag, julia och hennes kompis gick till skutan och fikade medans jag väntade på att älsklingen skulle komma hem från sthlm. vid kvart i 4 kom han till stan, så vi fick vänta ett tag med att ta bussen hem.

när vi kom hem till joakim så duschade han och gjorde sig klar och efter det så åkte vi hem till mig så jag kunde hämta lite saker sen åkte vi till gnarp och där bjöd älsklingen på pizza (eftersom vi firade 7 månader, jag älskar dig så mycket joakim! ♥) sen åkte vi runt lite för att vänta på att amanda skulle höra av sig och säga att hon var hemma. medans så träffade vi carro och kikki en sväng. när vi kom hem till rickard och amanda så satt vi och kikade på idol sen åkte vi hem och somnade rätt tidigt.


vi vaknade vid 10 ungefär imorse, gick upp och åt frukost vid 12 nångång men ligger fortfarande kvar i sängen. det har varit en underbar morgon! jag har ingen aning om vad som händer idag, det väntar att se.

elin gav mig just...

...sovmorgon imorgon! =D jag börjar ju halv 10 i princip varje dag och jag måste ta 8bussen så jag är på skolan halv 9. men imorgon åker jag med elin vid halv 9 istället. hon har ju nästan nyss fått sitt körkort och jag har inte åkt med henne än, så det ska bli spännande! ;)

snart är det...

...helg och lov, skönt! det blev att jag åkte hem tidigare från skolan ändå, men inte så tidigt som jag hade tänkt mig. jag åkte hem med halv 4bussen iställer för halv 5bussen. när jag kom hem så åt jag sen pluggade jag lite matte, men jag måsta avbryta för att övningsköra lite innan det bleb mörkt ute. när jag kom tillbaka hem så pluggade jag lite till och åt glass med banan och choklad- och banansås, underbart gott! och nu sitter jag nyduschad framför datorn/tvn. jag pratade med joakim i telefonen för en stund sen men han kunde inte prata eftersom han är i sthlm med klassen och just när jag ringde så bowlade dom. men jag ska snart ringa honom igen!




jag tycker att det bara går bättre och bättre med övningskörningen så jag måste verkligen börja läsa i boken, det är ju som sagt inte bara körningen man ska klara det är ju massa jäkla teori också... så jag kanske ska börja med att läsa boken innan jag somnar och kanske på bussen på väg hem- och till skolan. det är ju inte så långt kvar tills jag fyller 18,
och gissa om jag längtar!?

jag är jättetrött så jag funderar på en tidig kväll, hoppas jag. det brukar ju aldrig bli av när man säger att man ska göra det men jag hoppas att det blir det ikväll. och imorgon är det lov!


torsdag den 22dra oktober 2009

hust nu sitter jag i datasalen med Malin, vi har OP med ingela... henne tycker jag inte om(föresten så är det inte många som tycker om henne i klassen), hon är så seg. jag funderar på att åka hem lite tidigare idag för att plugga till provet (matematik) som jag har imorgon. nu har älsklingen åkt till sthlm :/ men han kommer hem imorgon och då firar vi 7 månader! (: ♥
kort inlägg, jag vet. men jag kanske skriver mera sen ikväll.

21/10-09

skolan som vanligt idag, haft OP hela dagen. och det är ganska så långtråkigt, fast jag och andrea var klar med allt så vi fick sitta och spela fia med knuff i 1 timme. och gu vad maten har blivit dålig på skolan! uch och fy säger jag bara. jag har inte råd att köpa baugetter i caféterian varje dag. iallafall så är jag hos älsklingen nu, och jag känner att det var väldigt länge sen jag var här. han har varit hos mig så mycket på den senaste tiden. imorgon åker han till sthlm, men han kommer hem igen på fredag och då ska vi fira 7 underbara månader tillsammans!

nu sitter vi och tittar på 2½ men, det är väl ändå en rolig serie. vi tänkte spela monopol med mia (jockes mamma) men hon är ute och går med lexus just nu så vi får se om det blir av när hon kommer tillbaka.

lägg ner!

denna dag har varit underbar. eller vi tar allt från början. först så hade jag dataprov och det kändes som att det gick bra så jag hoppas det också! efter det så hade jag lunch sen matematik som jag verkligen måste öva på nu, (prov på fredag). efter matten så hade jag OP i 2 timmar, vilket är skönt (helst sängarna!!). och på sista lektionen, svenska. så kikade vi på en film som vi håller på med på engelskan och amanda var även med på min lektion. när jag slutade så åkte jag & amanda med frasse ner till öb eftersom amanda är så lat och inte orkar gå ner dit ;) iaf så fanns inte det jag tänkte köpa åt mamma så det får vänta.  amanda köpte godis på öb som vi satt och åt medans vi väntade på att bussen skulle komma, och när vi var i ström ungefär så sa amanda "vi får absolut inte glömma godispåsen i bussen!" och vad tror ni att vi gjorde? - jo, glömde den såklart... när vi kom hem så lagade vi soppa sen satte vi oss i sänegn och tittade på andra avnenyn och en film. sen skjutsade jag ner amanda till kiosken för att rickard skulle hämta henne där. dagen får iaf en guldstjärna av mig, amanda gjorde min dag!


och det finns en sak som jag inte förstår. varför kan inte folk hålla sig till sina egna liv istället för att ljuga upp någon dum historia om andra? ge fan i mig och min pojkvän, vi har det bra som vi har det! och varför förstöra? idiotiskt och omoget tycker jag. så lägg ner!

måååååndag

måndagar är alltid jobbiga och känns alltid jättelånga...
när jag kom till skolan imorse så åt jag frukost sen tog jag bussen ner
på stan och gick sedan till hum. efter det så åket jag upp till skolan igen.
hade svenska och engelska. sista lektionen hade jag idrott, men jag
fick sluta tidigare pga att jag hade så ont i handleden.
så när jag hade slutat så satt viktor och älsklingen och vänta på mig.
så vi drog ner på stan och kikade lite sen åkte vi hem.

jag hann inte mer än att komma hem, äta lite snabbt och gå på
toaletten förens jag skulle ut och övningsköra, det blev en kortis.
efter det så åkte vi till farmor och farfar och fikade och spelade kort.

när jag kom hem så åt jag mackor och drack oboy.
nu sitter jag här och gruvar mig inför morgondagen. jag har
nämligen dataprov imorgon så wish me good luck!
men det känns ganska bra ändå, så jag hoppas att det går bra.
jag ska strax krypa ner i sängen, kika på tv och sova.


föresten, på fredag firar jag & joakim 7 månader.
har ni något förslag på hur man skulle kunna fira det? (:

söndag den 18de oktober

då var klockan helt plötsligt halv nio. tiden går fort nu för tin.
joakim åkte hem vid 4tiden :/ det är så tungt att vara utan honom.
och sova utan honom, det är hemskt. man känner sig så ensam.
iaf så kikade vi på den sista johan falk idag, leo gaut.
dom där filmerna var kanon och jag hoppas att det kommer fler av dom.

sen joakim åkte hem så har jag inte gjort så mycket. bara suttit här
vid datorn, tittat på tv, ätit och varit hos cicci eftersom hon har klippt
mig idag. men det syns knappt (som tur är!), klippte bara topparna.

imorgon är det skola men jag börjar inte förens 11.45 för att
jag ska till hum vid 10.00. sen efter skolan har jag ingen aning
om vad jag ska hitta på, måste plugga lite till dataprovet också.
kika om jag kan allt, det känns bra iaf! nu ska jag lägga mig i sängen
och kika på wallander som går på 4an just nu.

måste bara tillägga en sak.
det känns jättebra att jag och amanda har börjat prata igen.
vi som var så bra vänner förut, också försvann det.
men nu hoppas jag att det kommer tillbaka för jag gillar verkligen
att vara med dig vännen. våran humor slår allt!
  ♥





jag älskar dig sjukt mycket joakim walther.
du gör mig hel och lycklig. ♥

nu är den min

yes, igår var vi till amanda och hämtade min telefon (:
gjorde det igår istället, men hon får pengarna på tisdag eller på onsdag.

jag har varit vaken en stund, vaknar jämt (!) tidigt då jag inte behöver.
suck, jag vill kunna sova länge, som jag gjorde förut. iaf till 11-12.
jocke sover fortfarande, eller han vaknade upp en sväng nyss
men somnade om lika snabbt igen. otroligt söt när han sover! ♥

lördag den 17de oktober

igår hände inte så mycket. vi hade planerat en hemmakväll
men joakims mamma ringde och sa att hon och ulf ville ha skjuts
till stan för att gå ut och äta. så vi skjutsade dom till stan och medans
vi väntade på att dom skulle äta klart så var vi i jörgens lägenhet.
efter att vi hade skjutsat hem dom så åkte vi till stocka och hämtade viktor
som satt hemma och hade tråkigt. vi hade ingen aning om vad vi skulle göra,
men det blev en sväng till gnarp, vi hälsade på amanda och hennes pojkvän.

gud så länge sen vi var med varandra och gjorde något, saknar det!
vi måste hitta på något någon dag. jag ska iaf köpa hennes telefon
på tisdag eller på onsdag! =)


jag har velat haft en sån här telefon ända sen jag såg den.
det är ju pengarna det sitter i, men eftersom amanda inte ville
ha sin kvar så slog jag till! (:

imorse när vi vaknade så var joakim extra mysig, underbar morgon!
vi låg i sängen och tittade på johan falk- nationa i target.
nu har han åkt iväg, tror han skulle till forsa en sväng, men han kommer
tillbaka lite senare. nu sitter jag och väntar på att cicci ska höra av sig.
hon skulle komma hit idag och klippa mig, det behövs men närvös är jag.
jag hatar att klippa mig!

skyldig?

"Anonym: ägna dig åt ditt eget liv istället för Hanna b så kanske du
övertäcker vad din pojkvän och Cecilia Nilsson håller på med!!"

- någon som känner sig skyldig till denna kommentar?

bara för jag att jag och hanna berglin inte är vänner längre så
behöver det inte gå ut över andra som inte har något med
saken att göra. hanna säger: sluta prata skit bakom min rygg.
hon menar alltså att jag har gått fram till en av hennes vänner och pratat
skit om henne för att dom ska bli ovänner. varför skulle man sjunka
så lågt? jag fattar inte, jag har iaf inte pratat skit om dig hanna.

torsdag den 15de oktober

som sagt så körde jag in till stan idag, det gick jättebra. när vi var
framme vid skolan så skulle jag parkera, jag kände att jag hade parkerat
väldigt snett så jag gick ut och tittade. det var snett men innanför linjen! (:

just nu är jag i skolan och den tar kål på mig. jag vill hem till min säng och till
min sjuka pojkvän! inte sitta här som en stucken get. lärarna är inte
helt normala. tror att dom kan göra som dom vill, fan heller.
sära på folk som sitter brevid varandra? nej tack.

goodmorning everybody

yes, då har man fått ungefär 2 km morgonpromenad.
att jag skulle övningsköra in till skolan idag hade flugit ur
mitt huve igår när jag sktällde klockan. den ringde 06,45 och jag
kunde ingeligen ha ställt den på 08,40 eftersom att jag ska vara
på skolan vid 10... SUCK! men det var skönt också.
jag har nyss ätit frukost, nu sitter jag bara och väntar på att
klockan ska ticka iväg till 09,20 så vi kan fara.


här om dagen när jag övningskörde hem från stan så blåste
övningskörningsskylten iväg, så nu har jag ingen!
så idag får jag köra utan.


i'm readhed again

ja, då var jag rödhårig igen.
jag är ju en riktig rödtott igentligen.
men så dum som jag är så har jag färgat bort den fina färgen...




imorgon torsdag, nästa dag fredag och helg.
helg igen? tiden går så fort. men det är bara skönt.
julafton, 18, krogen, körkort.
- ja, man har ju alltid saker att längta efter.

onsdag den 14:de oktober

onsdag, vilket betyder 3 veckor utan cigaretter. tummen upp för mig.
imorse hade jag tid på hum halv 9, men när bussen var ute på e4
så var klockan halv, så jag visste inte om jag skulle hinna så jag hoppade
av på skolan istället. jag ringde dit senare och fick en ny tid, kl 9 på fredag.
typiskt! nu måste jag ringa och ändra tid igen, eftersom halv 10 på
fredag har vi bild
, jag har börjat gilla bilden. just nu håller jag på att ritar
av en bil. aja, nu blabblar jag igen.

onsdag betyder också OP hela dagen, vilket är ganska skönt ibland.
speciellt när vi är i metodrummet, sängarna är sååå sköna!
jag skulle gärna vilja ha en sån säng, men dom kostar 30-40 tuuusen.

efter att skolan hade slutat så åkte jag ner på stan med linnea.
jag behöver en ny tröjja, en smal långärmad. lite svårt att förklara,
men jag vill iaf ha en sån. jag behöver också ett par jeans (helst två).
men jag hittar aldrig några som sitter bra. suck! jag åkte iaf hem med
14,25 bussen och när jag kom hem så övningskörde jag ner till kiosken för
att köpa bakplåtspapper. jag måsta ju baka mer chokladrullstårta eftersom
den jag bakade här om dagen redan tagit slut.

det var ju igentligen meningen att jag skulle vara med min älskade♥ idag,
(som jag inte har varit med sen i söndag) men han är ju tyvärr sjuk.
så han kommer hit imorgon istället (om han inte blivit sämre då).
men det hoppas jag inte! för jag saknar hans underbara pussar.


jag är riktigt sugen på en stooor kvällsfika som skulle innehålla:
juice, te, rostade mackor, ägg, fil & flingor, kaviar, gurka, mackrill och hårdmacka.
men vem orkar äta så mycket?
det blir kanske en macka och lite te, jag har köpt ett underbart gott te!
men tyvärr är jag inte hungrig, så vi får se hur det blir.


det var mycket...

...bättre med mormor idag, som tur var! mycket piggare än vad hon
var här om dagen. efter att vi hade varit hos henne på sjukhuset
ett tag så åkte vi och handlade mat sen körde jag hem.
vi åkte även till farmor och farfar en sväng innan vi åkte hem.
jag hade köpt mat på pastavagnen, så jag åt upp det hos dom.

nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar på resultat.
jag ska stax gå ner och duscha och se andra avenyn.


älsklingen är sjuk så jag kan troligen inte vara med honom imorgon,
jag sm längtat så mycket! krya på dig gubben.
flickvännen älskar dig!

tisdag 13/10-09

just nu sitter jag i skolan, har OP men alla har gjort klart det vi ska göra så
det är bara några få som sitter kvar. vid 3tiden har vi svenska och när
det slutar kl4 kommer mamma och pappa till skolan för att hämta mig, vi ska
till sjukhuset och hälsa på mormor, hoppas det blir bättre!

efter vi har varit på sjukhuset ska vi åka och handla sen är det jag
som kör hem. när vi kommer hem så blir det antagligen mat
sen ska jag färga håret igen! =)
förstår mig inte på folk... det är många som har sagt att mitt hår är FINT
i hårfärgen som jag har nu. jag förstår inte riktigt, jag ska iaf ha rött hår!
vi hörs senare alla bloggläsare.

imorgon blir...

...jag readhed igen. jag längtar! haha, fast jag längtar bara
för att slippa gå runt och vara orange/brun i huve.

- jag älskar min joakim.
han är underbar på alla vis. ♥

måndag 12/10-09

idag hade jag matte som första lektion, när den var slut så hade
jag luch och på lunchrasten åkte jag ner på stan, träffade linnea och
köpte hårfärg. när vi kom tillbaka till skolan så åt vi lite sen var
det lektion igen. jag åkte hem tidigare idag eftersom jag inte hade nå
idrottskläder med mig var det lika bra att åka hem.

när jag kom hem så stog maten på spisen, det blev fisk,
spenat och potatis. efter att jag hade ätit klart så färgade jag håret.
så nu är mitt hår orange/brunt. och nej, det ska inte vara så.
jag ska färga det rött imorgon. jag tror inte att jag orkar
göra det ikväll.


stackars mormor, hon ligger på sjukhuset :/
jag ska dit och hälsa på henne i morgon.
hoppas hon klarar sig!

söndag 11/10-09

vaknade upp brevid världens bästa imorse. efter en stund gick jag ner
och åt frukost medans han låg kvar. sen fick jag för mig att jag
ville baka, så jocke fick åka ner till kiosken och köpa florsocker
åt mig. precis när jag tänkte baka så kom jag på att jag skulle byta
byrå, så jag gjorde det före. det blev kanon! den jag har nu är både mindre
och har en till låda. den förra brakade sönder totalt.

iaf, när jag ändå höll på så passade jag på att städa hela rummet,
jag började med att ta ut allt ur mitt rum så jag kunde damsuga, åh jäklar
vad damm! shit. det märkte att det var ett tag sen jag städade iaf.
men det blev bra till slut, det känns mycket bättre och jag har även
slängt en del saker. och när jag var klar så gick jag ner och bakade
chokladrulltårta som blev skitgod (: sen åt vi plättar och ungspankaka.
vid 17.10 åkte jocke hem och då passade jag på att övningsköra.
det blev en långtur, körde först till harmånger, sen vidare mot vattrång
och ilsbo, sen vände jag i ilsbo och körde hem igen. längtar tills jag
kan sitta där själv utan pappa och köra!

nu tänkte jag iaf gå ner och duscha sen poppa popcorn och titta på
riverside. jag måse även kika på vad jag ska ha för kläder på mig imorgon
och packa idrottskläder. måste även städa det sista jag har kvar ute i
hallen. ja, dagen har varit helt full, har hela tiden haft något att göra.
men det känns i ryggen nu kan jag lova.

imorgon är det skola, och jag ska troligen åka ner på stan
på lunchen med linnea och köpa hårfärg! (:



svart eller rött?


svårt beslut, men jag trivs i båda. och det är väl huvudsaken?
jag funderar på att försöka färga det rött imorgon, det är
ju som sagt lätt att färga tillbaka till svart.


- vad tycker ni?

fotboll

nu är fotbollen slut, och självklart så vann danmark .-. iaf så gjorde
skrållan jocke sällskap med fotbollen som ni ser på
bilden neranför, min jänta dedär! =)


när jag sitter vid datorn så brukar hon jaga musen och när
man tittar på tv brukar hon alltid hoppa upp sådär och titta
med mig (: - på bilden jagar hon bollen.





nu ligger jocke och kikar på 2 fast 2 furious, ska göra honom sällskap
snart men blev så sugen på något. så funderar på att gå ner
och få mig något i magen innan jag säger godnatt.

jag vill tatuera mig nu! funderar på att tatuera in stenbockstecknet
någonstarns men vet inte vart. något förslag? (:


flickan som lekte med elden

igår var ju jag & joakim i stan och tittade på bio.
den var jättebra, lika bra som ettan, nu är det bara att vänta på trean.
när filmen slutade åkte vi upp till min bror en sväng sen vidare
till näsviken för att hämta elin (jockes låssas syster).
vi var hemma 23.30 ungefär, la oss i sängen, kikade på tv och sov.

imorse när vi vaknade åkte vi till jockes pappa för att hjälpa
honom med flytten. så frågade jag jocke vad det skulle bli för mat
idag, men det visste han självklart inte. då sa jag att jag var
sugen på ulfs fisk (: och när vi kom hem så frågade jocke ulf vad det
skulle bli för mat också skulle det bli fisk (: smaskens!

vi kom nästan nyss hem till mig, jocke ligger i sängen, dricker öl
och tittar på fotboll medans jag sitter här och degar.



helg igen

då var det fredag!
sitter i skolan just nu och har datakunskap min vi fick sitta vid internet
dom sista minuterna så passar på att skriva lite här.

jag & joakim ska åka till harmånger nu efter skolan, ska troligen hem till hans
pappa eftersom att han flyttar snart. senare ikväll ska vi åka in till stan
och gå på bio, flickan som lekte med elden. jag har hört att den ska vara
bra så hoppas på det! och popcorn, bio-popcorn, smaskens!
aja, hej så länge.

barnvakt

ja, som sagt så kom richard och hämtade mig. jag träffade även sötaste saga
en sväng också innan dom for. det första hon ville göra var att spela sims, men
la av efter att precis gjort alla gubbar och köpt hus. efter det hämtade hon
en bok som ville att jag skulle läsa, "kråke". sen blev det kvällsfika och pyjamas.
sen la vi oss i soffan och tittade på tv och sanna somande fort med halva
sin kropp på mig. så gulligt!!

tomas och pia kom hem vid halv 10 nångång och skjutsade hem mig direkt.
pia tycker att jag är jättesnäll, det är hon också!


torsdag 08/10-09

jaha, då var det torsdag...
tiden går så fort, shit. helg imorgon redan.
iaf, skola idag till 2 ungefär, tog halv3 bussen hem. när jag kom hem
övningskörde jag till farmor och farfar. vi åt, fikade och spelade kort-bingo.
jag vann 86 kr och fick 100 kr av farmor (:

jag kan förklara hur vi gör, det är inte svårt.
alla har 9 kort var, satsar 50 öre i 2 högar och 1 krona
i en annan hög. och så vidare och vidare. lätt som en plätt.

snart kommer richard och hämtar mig, jag ska åka till harmånger
och vara barnvakt åt sanna. kommer hem sent ikväll.
det kanske blir ett till inlägg senare.



sömnig

gu så skolless jag är! lärarna är knas, jag orkar inte!
först A, sen B och nu A igen!? ALDRIG säger jag.
jag byter inte tillbaka till A. jag åkte hem tidigare pga det
idag. tog halv 3 bussen hem. innan det så gick jag & älsklingen på stan
en stund. jag köpte hårfärg, vi tittade även på telefoner. ge mig en
ny snälla? (: när jag kom hem så färgade jag håret och medans jag väntade
på att duscha bort färgen så gjorde jag mat och det fick stå på spisen
medans jag duschade. jag har även plockat ur disken från diskmaskinen
och pluggat
. jag känner mig stolt över mig själv idag!

för en stund sen när jag låg i sängen och tittade på tv så blev jag
sååå sugen på godis, så jag tog jag moppen ner på kiosken men
precis när jag kom dit ångrade jag mig och åkte hem utan godis.

jag är trött, supertrött. jag somnade tillochmed på lektionen idag.
snart ska jag krypa ner i sängen under täcket med en
kopp te och en film. det är ju andra avenyn idag också, så det måste jag se.
imorgon ska jag äntligen vara med joakim! ♥



tisdag 06/10-09

idag är jag supertrött. tog 8bussen in till stan och nu sitter jag hon min
bror jörgen som nyss har bjudit på go-frukost. snart bär det av till
skolan, data som första lektion. suck!

idag är jag ensam hemma till kl 19.00, undra vad man ska hitta på?
disney chaney & datorn låter bra tycker jag! kanske jobbar lite data
också, jag har ju några uppgifter hemma. aja, får se hur det blir med den saken.
god fortsättningen av dagen folket.

måndag 05/10-09

jag har nyss lagt på med älsklingen, trevlig pratstund! (:
nu ska jag lägga mig i sängen och titta på riverside.

imorgonbitti åker jag till min bror och äter frukost där eftersom
bussarna går så dåligt. kommer till stan 1½ timme innan jag börjar.
godnatt alla bloggläsare.



- min joakim. du har gett mitt liv en mening. ♥

irriterad

gu så irriterad jag blir...
jag kan inte häva in bilder på bloggen, och då tycker jag att
det ser så tråkigt ut. bara massa text, hur roligt är det?

övningskörning

jag skulle vilja ha en ny design, bea kunde hjälpa mig att sätta dit en åt mig.
jag måste ju bara göra en först, men har inga bilder + att jag suger
ganska mycket i ph. men det är kul att leka!

dagen har varit som vanligt, skola...
när jag slutade gick jag & ida ner på stan med älsklingen och viktor som
hade suttit och väntat på oss ett bra tag. när jag kom hem så åt jag en halv
pan-pizza och efter det så övningskörde jag lite med pappa. det blev en sväng
runt sågtäkten, timmerplan och backade lite sen runt skäret och hem.

nu sitter jag här och fryser och dunkar akon för fullt.
han är grym, helt klockren.

ny favorit

akon- sexy bitch ♥


Yes I can see her. Cause every girl in here wanna be her. Oh she's a diva. I feel the same and I wanna meet her

They say she low down. Its just a rumor and I don't believe em. They say she needs to slow down. The baddest thing around town

She's nothing like a girl you've ever seen before. Nothing you can compare to your neighborhood hoe. I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful. The way that booty movin I can't take no more. Had to stop what I'm doin so I can pull up close. I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Damn girl. Damn who's a sexy bitch. A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch. Damn girl

Damn girl. Damn who's a sexy bitch. A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch. Damn girl

Yes I can see her. Cause every girl in here wanna be her. Oh she's a diva. I feel the same and I wanna meet her

They say she low down. Its just a rumor and I don't believe em. They say she needs to slow down. The baddest thing around town

She's nothing like a girl you've ever seen before. Nothing you can compare to your neighborhood hoe. I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful. The way that booty movin I can't take no more. Have to stop what I'm doin so I can pull up close. I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Damn girl. Damn who's a sexy bitch. A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch. Damn girl

Damn girl. Damn who's a sexy bitch. A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch. Damn girl

Damn girl. Damn who's a sexy bitch. A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch. Damn girl

Damn girl. Damn who's a sexy bitch. A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch. Damn girl

Damn who's a sexy bitch


lördag & söndag

igår åkte jocke hem tidigare och jag kom lite senare, övningskörde dit.
sen tog vi bilen till stan för att skjutsa jörgen. först skjutsade vi honom på
en förfest sen på krogen. under tiden så åkte vi till harmånger igen
eftersom min efterblivna pojkvän glömde telefonen hemma som vi skulle
åka till iggesund med, då följde även anna & christian med.
efter att vi hade varit i iggesund åkte vi till jörgens lägenhet och tittade
på film sen kom jörgen hem utan att ringa. (vi som hade stannat kvar i stan
bara för att vi skulle hämta honom) iaf så kom vi hem vid 2tiden.

idag har vi inte gjort så mycket, åkte till jockes pappa när efter att vi
hade vaknat och så. sen hem till jocke igen och åt och efter det så
åkte vi till gnarp för att hämta julia och skjutsa hem henne, vi stannade där
ett tag och spelade finns i sjön med sanna.

vid halv 7 kom pappa och hämtade mig (jag körde hem), och när jag kom hem
så var det bingolotto som stog på schemat. jag var bara en ifrån 66000.
jävla skitspel!!! nu sitter jag i sängen och snart ska sova.


måste också säga tack till bea som hjälpte mig
med min blogg lite, så tack! (:

fredag 02/10-09, mysdag & film.

efter skolan tog jag och joakim bussen ner till stan för att gå till
hemmakväll och hyra film. det blev två filmer. "Live your dream" och
"Down to earth". hoppas dom är bra!! har inte hunnit kika på
någon av dom än, jag har legat och tittat på disney chanel (a)
när vi sätter igång en film tänkte jag poppa lite popcorn,
blev så himla sugen. (vilket jag alltid är på popcorn).

vad händer mer ikväll då? jo, det blir troligen att mysa framför en
film om inget annat kommer i förväg.




 

- Tove från idol, helt klart superbra.
jag hoppas hon kommer långt.

godmorgon gott folk

godmorgon alla bloggläsare.

mamma väckte mig 07.00 men låg och drog en stund också.

jag är nästan helt klar nu, har även kikat på hannah montana.

(vilket jag gör varje morgon, iaf nästan, dom dagar jag hinner.)

jag ska åka med mamma & hennes kompis in till stan, så går jag från

kvantum och upp till skolan. när jag har slutat ska jag & joakim

och hyra film sen åka hem till mig.


Idol 2009

åååh, jag blir så nervös. jag har alltid tyckt att Camilla är bra, men ikväll
gick det inte riktigt så bra för henne. och hon med långhåret har jag inte
alls tyckt om. tycker hon är tantig. men ikväll, ja ikväll var hon verkligen
bra! och på tal om Tove, vilken tjej! bara 16 år, var kommer all röst ifrån?

det kommer bli spännande att se vilka två som får stanna kvar.
hoppas på Tove & långhåret. Nicolle var också bra ikväll.
jag hade tänkt länka Tove, men det finns inte på youtube än,
hoppas ni såg idol ikväll för hon var verkligen grym!

redan oktober?

första oktober redan? ...november, december & januari. shit, tiden
bara rullar fram. imorse var det frost på marken, det är otroligt kallt
mornarna nu. i dont like it! kan det inte ara bli julafton och 14de januari sen
sommar igen? det vore härligt!

på skolan

mamma tvingade upp mig imorse även fast jag inte ville och kände mig sjuk.
jag sov med mjukisbyxer & tjockitröjja inatt, så mycket frös jag.
aja, är på skolan nu iaf. har OP, tycker inte om dom lektionerna, dom är såååå
långtråkiga. jag ringde pappa nyss och han kunde hämta mig i harmånger,
det blir nog jag som kör hem, hoppas jag! (hoppas även att vi svänger förbi hans
jobb och hämtar en ny byrå åt mig. den som jag har nu har gått sönder...)

så jag tar 12.15 bussen dit, jag ska även ta med mig matteboken och jobba lite
hemma idag. har nämligen prov imorgon, kommer nog inte gå så bra..

nu snart slutar jag och då ska jag ringa älsklingen (♥) sen smaka på maten
om den är ätbar. sen går vi ner mot bussen.

RSS 2.0