sista april

jag klev upp för en liten stund sedan och sen dess har jag rakat benen, duschat, tagit ur grejerna ur diskmaskinen, torkat bordet & köket också har jag ätit frukost. nu ska jag föna håret och klä på mig sedan ska vi åka till systembolaget.

igår följde jag
med chrille, jocke och tobbe till stan en sväng och när jag kom hem igen var jag med linn. vi satt och spelade kort en sväng och sedan åkte vi in till stan. chrille, tobbe och johnnie följde också med. jag kom hem vid 1 ungefär och då la jag mig i sängen med joakim och sov.

idag är det sista april och vad ska ni göra?


28 april

för en tag sedan tog jag pappas bil och åkte till ström för att träffa linn. vi stog och pratade i drygt 1 timme och jag har precis kommit hem. jag hade tänkt komma hem till 21 så jag kunde sen lyxfälla, nu får jag vänta tills det är slut och se det på tv3play istället.


en tur med båten

jag och pappa tog en sväng med båten nyss, jag körde även. jag tycker att det är jättemysigt att åka båt. jag längtar tills det blir sommar och varmare ute så man kan ta med sig ett gäng och åka till någon ö och grilla.

 


årets första jordgubbar

imorse klev jag upp vid 9, åt frukost och gjorde mig klar för att åka till frissan. mitt hår känns superkort även fast hon bara klippte topparna. när jag var klar hos frissan åkte jag till jocke. vi har nästan bara myst idag, jag låg på stundsmattan en sväng också medans han bar in veden.

nu är jag hemma i stocka och har precis ätit årets första jordgubbar, supergott!


goodnigth

nu har jag bränt 4 nya skivor till bilen så nu ska jag kasta dom jag redan har i bilen. jocke somnade för en stund sedan och nu ska jag gå ner och titta om katterna vill komma in sen krypa ner under täcket med pojken min :)


new




27 april

imorse när jag skulle skjutsa in mamma till stan så könde jag att bilen gick konstigt så jag stannade och kikade och såg att jag hade punka. som tur var så hade vi inte hunnit långt. pappa kom och hämtade oss, åkte med mamma in till stan (eftersom hon hade en tid att passa) sedan åkte vi hem och bytte däck sen åkte jag tillbaka till stan. medans jag väntade på att mamma skulle bli klar så gick jag på stan och kikade lite. med mig hem fick jag sminkborttagning, leopardstrumpbyxor, svarta strumpbyxor, tomma skivor och ett linne. när mamma var klar åkte vi på jysk, dollar, ö&b, kvantum och på källes.



när vi kom hem
lastade jag av bilen, bytte om och åket till näsviken för att hämta chrille sedan åkte vi på bockarna och åt pubmacka med johan. efter det åkte vi runt en sväng på stan och nu är jag hemma med älsklingen och ska slå igång en film och sova.

imorgon ska jag
klippa mig och jag gruvar mig jättemycket. mitt hår har blivit så långt och det brukar alltid kännas så kort efter att man varit hos frissan..

borde sova

jag är jättetrött och borde sova, men jag saknar min älskling så mycket. jag hatar att sova utan honom! usch, nästan det värsta jag vet. visst, de är skönt att sova själv och få hela sängen för sig själv men det är ändå bättre att sova med min joakim. han glömde sin telefon i börjes bil i lördags så jag kan inte nå honom heller.. ännu sämre!

men nu ska jag sätta igång en film och försöka somna till den. imorgonbitti ska jag skjutsa mamma till stan och medans hon gör sina ärenden ska jag sätta mig på möljen i hopp om fint väder!

årets första myggbett

jag kände för en liten stund sedan att det började klia på benet också såg jag att jag har fått ett myggbett. det är mitt första myggbett för året och jag hoppas att det inte blir många fler. jag hatar myggor! äckliga små kryp.

jag har försökt
få ihop en ny header med min nya hårfärg men jag får inte till det. jag ska försöka ta lite nya bilder som jag blir nöjd med. men nu är jag trött och tänker krypa ner i min nybäddade säng och slå igång 101 sätt att åka ur en gameshow som jag missade i fredags. dina ligger också i sängen och ska göra mig sällskap :)


26 april

idag har vi inte gjort så mycket, vi vaknade vid 12 och åt frukost. sedan dess har vi spelat kubb och lirat lite fotboll. jag åkte hem vid halv 7 och sen jag kom hem jag har damsugit, bäddat rent sängen och ätit kvällsfika. just nu ligger jag i sängen och tittar på navy cis. när det är slut ska jag duscha och troligen lägga mig och titta på film och sova.


en monster till svärmor

jag, jocke och chrille har varit ute nästan hela dagen. först åt vi glass på kiosken, passade lite boll hemma hos mig sedan var vi på fotbollsplan och spelade lite fotboll. när vi kom hem vid 8 beställde vi mat från pizzan och nu ligger jag och joakim i sängen och tittar på en moster till svärmor som går på 4an.


annandag påsk

igårkväll åkte jag till joakim, fast nästan på en gång åkte jag och chrille till ljusdal för att skjutsa folk. vi stannade och pissade/rökte flera gånger på vägen så det tog nästan 3 timmar att åka fram och tillbaka. vi var hemma vid 12 och då la jag mig i sängen med jocke och tittade på tv tills vi somnade.

idag sov vi till 12, det är så skönt att ha lov och kunna sova länge. jag har precis gjort mig iordning. väntar bara på jocke och chrille nu så ska vi åka och köpa glass och sätta oss ute i solen.

rubrik

det var otroligt skönt att sova länge idag, vi vaknade kl 1. sedan dess har vi bara hunnit ätit frukst och legat i sängen och kikat på en film. dear john som går på tv1000. nu ser jag att mina naglar är alldeles för långa så jag måste klippa dom.

lördag 24 april

linn sov över hos mig på långfredagen så när vi vaknade igår och hade ätit frukost så skjutsade vi henne till stan för att hon skulle ta bussen hem och vi åkte till jockes morbror börje i iggesund. vi blev där hela dagen. jocke hjälpte börje med veden medans jag lekte med nellie. lite senare grillade vi sedan åkte jag hem för att hämta ett par byxer till jocke för att dom skulle ut på krogen.

så jag körde
runt på stan hela kvällen igår, det var sjukt mycket folk ute! jag körde börjes minibuss så det var lite annorlunda än att köra min lillbil. vi kom hem vid halv 5 och jag somnade direkt. jag var så trött på hemvägen att jag höll på att köra i diket.

tyvärr så knäppte jag inga bilder från dagen, istället piffar jag upp inlägget med en bild på mig.


bilder från långfredagen


redhead


soon I am redhead

idag har jag varit i skolan för första gången denna vecka, fast jag missade sista lektionen.. efter skolan har jag varit på banken, handlat mat tills imorgon, varit på systemet och spelat fotboll med jocke, chrille och viktor :)

just nu ligger jocke i min säng och läser medans jag väntar på att få skölja ur hårfärgen. nu är mitt hår väldigt rött! :) det ska bli spännande att se hur det blir när jag har fönat det! :)

föresten, vädret gör mig på ett sånt bra humör! solen bara skiner och skiner. jag hoppas verkligen att det blir lika fint imorgon som det har varit idag! då kommer det bli jättemysigt att grilla med unerbara vänner! :)
hur är erat väder och har ni fått något påskägg idag? =)

# länkbyte

klicka på bilden för att komma till anna larssons blogg. :)


7 år och fantasikt röst

denna kille är 7 år och har en fantastisk röst! i denna video sjunger han ke$has låt we r who we r.



onsdag 20 april

det har varit monligt hela dagen men nyss sken solen en stund, men nu är det monligt igen. jag hoppas det blir sol imorgon och resten av påsklovet! nu ska jag packa lite och sedan åka hem till älsklingen. vid halv 7 ska vi åka till jättendal och titta på en fotbollsmatch.

imorgon har jag min första skoldag på hela veckan, känns så skönt att det blir lov imorgon! jag börjar kl 8 imorgon så jag hoppas att jag somnar direkt när vi kommer hem från matchen.


sånt här gillar jag

jag gillar kommentarer så fortsätt med detta! :)


min "nya" hårfärg

jag kom på att jag har ju inte visat er hur mitt hår ser ut just nu. det är igentligen ingenting att se eftersom det är ganska så fult. men imorgon kommer det bli kanon! :) jag har blonderat det 4 gånger nu och det är väldigt oranget. imorgon åker rödfärgen i :)

när jag hade lamporna släkta så blev håret typ rött pga blixten och när lamporna var tänd blev det mycker mer oranget än vad det redan är. så bilden blev inte så himla bra, det är mycket ljusare i verkligheten.



skönt med sovmorgon

jag tog en riktigt lång sovmorgon idag och sov till 12, hur skönt som helst! när jag vaknade åt jag frukost, åkte på frissan och beställde en klipptid och åkte hem så nu är jag hemma.

jag har ändrat
i min blogg lite. ändrat header och bakrundsbild. tyckte att det blev bättre sådär. men jag ska färga håret igen imorgon och det kommer troligen upp en ny header snart eftersom jag byter hårfärg :)


livet rullar på

ikväll har jag nästan bara åkt bil. jockes lillebror chrille fixade körkortet idag så jag har varit ute och glidit med honom och några till grabbar :) vi har åkt runt i stocka, ström, harmånger och gnarp. jag tycker att det är mysigt att åka bil, speciellt med musiken på högsta volym! :)

jag känner att jag måste få skriva av mig lite gran. jag mår bara så himla bra just nu och det kan ingenting förstöra! allt är på topp, bra vänner och en massa underbart väder. det känns så skönt att livet börjar rulla mot något bra! :)

toppendag

idag är jag riktigt glad! :) för det första så skiner solen och för det andra så verkade skolan toppen. så nu har jag äntligen bestämt mig, jag kommer att byta skola!

efter att jag och
pappa hade varit och hälsat på skolan så åkte vi till stan och gick i några affärer sedan åkte vi på 49an och åt lunch/middag. mamma hade lunch samtidigt som vi var där så hon kom också :) efter att vi hade ätit åkte jag och pappa och provkörde en bil, en ny suzuki. superskön bil att köra, hög var den också så man satt jätteskönt! :)


nattinatti

sådär, nu har jag färgat håret en gång till och med det får det vara nog! nu har det blivit så pass ljust att det räcker! längtar tills den riktiga färgen kommer i. jocke har redan somnat och nu ska jag lägga mig och sova jag med. klockan ringer 08.00 imorgon, forsa högskola står på schemat!

tips

eftersom att jag tittat på ganska mycket filmer så har jag ju en kategori som heter "filmtips" och där häver jag alla bra filmer som jag ser. och det är en hel del filmer där nu!
har ni tråkigt någon adg och vill se en film så kika gärna in där. dom vanligaste filmerna jag ser på är tjejfilmer, komedier och action.

mean girls


mys med far & bror

brorsan kom för att byta däck när jag och pappa satt och åt middag. när brorsan var klar åkte vi ner på kiosken, satt i solen och åt glass. mysigt! nu är jag hemma igen och väntar på att elin ska ringa mig. jocke har åkt till iggesund för att köpa ett nytt bilbatteri, hans är helslut! men ikväll kommer han och sover med mig :) pappa har även köpt mer hårfärg till mig men jag vet inte om jag ska färga det idag eller om jag väntar någon dag. men helst idag, vill inte gå omkring och vara orangehårig..


måste man vara smal för att vara fin?

nu måste jag skriva om en sak som irriterar mig väldigt mycket!
jag står mig jävligt mycket på folk som bara måste gå ner i vikt inför sommaren så att dom "vågar visa sig i bikini". bara för att man är smal betyder inte det att man är finare än alla andra! varför kan man inte bara vara sig själv?

också en sak som jag tänkt på. att alla provdockor som står i fönster är smala. dom borde variera där dycker jag. att dom har smala, tjocka och medel. dom som verkligen är tjock och ska gå in på en affär och handla kläder kan ju inte må så bra när dom er skyltdockorna.

måste man vara smal för att vara fin?
kan man inte vara fin bara för att man är tjock?


bild från google.


-



färgar håret, igen.

idag skulle jag igentligen börja kl 1 och sluta kl 3 men jag blev hemma. jag har ändå alla svenskagrejer hemma så jag kan lika gärna jobba hemma. jag har nyss varit i harmånger och köpt hårfärg så nu har jag hårfärg i håret igen. hoppas på bättre resultat denna gång! :)

idag lyser solen men
det blåser ganska mycket. hoppas det slutar att blåsa snart så att man kan gå ut och sätta sig :) jag längtar så mycket till långfredagen nu! har ni några planer inför långfredagen än? :)


the town


hur underbart är inte det

sådär, nu har jag duschat och det blev lite skillnad iaf. men en till förpackning måste jag ha. jag är inte svarthårig iaf :) nu ska jag bädda ner mig brevid älsklingen i sängen, slå igång en film och sova. föresten, klockan är halv 1 på natten och det är 12 grader varmt ute. hur underbart är inte det? :)

färgar håret

jag färgade håret efter middagen och det hände lite iaf, men inte mycket. så jag tog med mig mathias och kenny och for till stan för att köpa mer hårfärg. det ser inte ut som att det händer något, men jag hoppas det! händer det inget måste jag nästan åka och köpa en till förpackning och färga det igen innan jag åker till skolan. jag ska strax gå och duscha och skölja av färgen och jocke håller på att somnar nu, han är så söt när han sover! ♥

björn rosenström

här är dom bästa låtarna (hultfredsfestivalen & het) som rosenström har gjort, enligt mig.



rosenström

igårkväll skjutsade älsklingen min mig till stan. först hämtade vi antonia sedan åkte vi till öster på förfest och sen vidare till august och rosenström. det var galet bra, förutom att jag har ett antal blåmärken eftersom exakt alla trängdes och självklart så stog jag längst fram vid stängsle. även att jag höll hand en snabbis med självaste rosenström och en av dom (den snyggaste) som spelade gitarr. eftersom jag stog längst fram och blev knuffad hela tiden så kunde jag inte ta fram kameran och knäppa kort. det ända jag fick var några ynka dåliga kort med telefonen.



även fast jag kom hem vid 3 så vaknade vi vid 9 halv 10. då åt vi frukost och sedan kom börje, lämnade sina barn och hämtade jocke för att åka och fixa jockes bil. jag blev kvar hos jocke till 3 ungefär. vi var ute och gick, fikade, åt lunch och lekte. för en liten stund sedan satt jag, mamma och pappa ute i solen och åt frukt. nu sitter jag och väntar på maten, efter att jag har ätit ska jag färga håret.


gjort pärlan fin

igårkväll åkte vi till hulin och kikade på en film, kom hem vid 3 nångång. även fast jag somnade sent så vaknade jag vid 9. esn jag vaknade har jag tittat på film, bytt däck på bilen, tvättat bilen, städat bilen och ätit glass på kiosken. nu ska jag duscha, måla naglarna, äta middag och göa mig iordning för björn rosenström ikväll!

bilden är sedan förra sommaren.

 


idål

igår när jag hade slutat så gick jag och linn till aulan för att kika på en konsert. den hette idål och den var precis som det brukar vara på tvn. enligt mig var den inte så himla bra, dom sjöng bara massa låtar man aldrig hört.

(som ni ser på sista bilden så står den en kille i bara skjorta och kallingar. det var för att två tjejer sjöng älskade ängel och killen spelar bert)


när den var slut så åkte linn och chrille med mig till stocka. där fikade vi på kiosken, åkte massa skogsvägar med bilen och fastnade så ett gäng killar fick komma med fyrhjulingar och dra upp min bil.



idag blev jag hemma från skolan, jag sov så dåligt så jag var så himla trött när klockan ringde. jocke är sjuk så han blev också hemma så vi har bara legat i sängen och myst idag. jag åkte hem vid 5tiden, lagade mat och kikade på film. just nu tittar jag på 101 sätt att åka ur en gameshow och väntar på att älsklingen ska komma :) vad gör ni en fredagskväll som denna? =)

himlen är oskyldigt blå


tordags 14 april

jag höll på att sova över imorse. jag hade ställt klockan på 06.10 men stängde av den flera gånger så mamma kom och väckte mig klockan 7 och då var det bråttom. just nu har jag lunch och jag har precis skrivit klart en uppsats. läraren berömde mig, känner mig bra! :)

till det som är vackert

nu har älsklingen kommit och vi har nyss gjort dipp och skalat morötter. nu ska vi mysa ner oss i sängen och titta på till det som är vackert. imorgon börjar vi kl 8 så jah hoppas att jag kan somna när filmen slutar.


rosenström till stan

på lördag spelar björn rosenström på folkets hus (august) i hudiksvall. någon mer än jag som ska dit och lyssna på honom? :)


monkey trouble


13 april

god förmiddag! idag lyser solen, fast det är inte så jättevarmt ändå. jag har nyss kommit hem till stocka, innan det så var jag ut och gick med lexus. superskönt med morgonpromenader!

idag är jag "ledig", jag hade bara en lektion mellan 10 och 11 så jag stannade hemma. jag ska prata med läraren för att försöka flytta på lektionen så jag blir ledig på onsdagar.


kvällsfika

jag har precis ätit kvällsfika. drack te och åt rostade mackor med kaviar ♥ nu ska jag packa lite och sedan åka till min älskling. imorgon är jag ledig så jag ska sova så länge jag kan! bara därför kommer jag vakna jättetidigt..

tisdagslyx

för ett tag sedan lånade jag pappas bio och åkte till harmånger för att handla lite. vi har nyss ätit tacos, tisdagslyx! nu har jag lust att lägga mig i sängen, titta på en bra tjejfilm eller någon grinfilm. bara det att jag har sett så jävla många filmer och hittar ingen bra jag inte sett..



till er som tror att jag är omogen och lägger ut bilder på oäkta tatueringar så har ni fel. jag har inte ritat den jag la ut igår. jag skrev att färgen inte fastnade så bra och att jag ska fylla i den!

skön dag

nu är jag hemma från skolan, eller jag har varit hemma i drygt 40 minuter. idag slutade jag kl 11, superskönt! jag älskar korta skoldagar. jag slutar 12 nästan varje dag. på måndagar börjar jag kl 13 och slutar kl 15. snacka om skönt!

idag ska jag inte göra något. jag har ingenting bestämt iag, förutom att chilla lite fraför tvn!
vad ska ni göra idag?

my new tattoo

här är en liten försenad bild på min senaste tatuering. på något knepigt sätt så fastnade inte färgen så bra på mig så den behövs fyllas i.


måndag 11 april

nu är jag hemma från första skoldagen denna vecka, har hunnit ätit middag också. idag på ena lektionen tittade vi på i rymden finns inga känslor. den är så grym och rolig! jag har fått ett nytt schema också. eller, jag har tagit bort lite lektioner så nu är det soft som fan! :)
nu ska jag slå igång tvn och smälta maten.

min helg

ja, jag lever. jag har bara tagit en liten paus från bloggandet i helgen bara för att jag har haft så mycket att göra.

fredags:
gick i skolan till 2, sedan åkte vi hem och åt och efter middagen åkte vi till lokalen chrille hade hyrt för att ställa iordning bord, stolar och fixa iordning ljud.

lördags: fixade iordning mig, fixade det sista i lokalen, åt tårta och firade chrille, åkte och hämtade massa folk och sen på kvällen var det fest för chrille som fyllde 18. (glömde kameran, så det blev inga bilder. får se ifall jag får tag på några som någon annan har knäppt.)

söndag: denna dag har gått åt till att städa, plocka fimpar/glas, sortera plats, glas, brukar osv. vid halv fem kom vi hem till stocka och åt middag. vi ska åka tillbaka till harmånger om en liten stund och mysa med film, dipp, chips och morötter :)


negerbollar

vi har suttit och tatuerat varandra hela dagen och det har kommit och gått folk. just nu är dennis, jocke, chrille, tobbe och niklas här. vi blev gottasugen nyss så jag och niklas bakade negerbollar. just nu sitter grabbarna och smider planer och blandar in mig..
och ja, jag tatuerade mig. men bild på det får ni antingen senare ikväll eller imorgon.

jag kommer kanske inte skriva mer idag så ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon :)


jocke gaddar sig

god förmiddag mina kära läsare, hur är det med er idag? =)
här är det jättetråkigt väder. jag hade hoppats på sol men det regnade när jag vaknade.. jag har inte hunnit gjort så mycket än. bara ätit frukost och hämtat dennis på ica. just nu sitter dennis och tatuerar jocke. efter det är det min tur, tror jag. jag har inte riktigt bestämt mig än.


min stora kärlek

idag har jag hunnit med mycket. jag har varit ute och gått, tvättat bilen, lagat mat, startat diskmaskinen, duschat och nu ska jag ta ur allt i diskmaskinen och häva in det i skåpen.

klockan 21.00 börjar det en film på 6an. filmen heter min stora kärlek, jag har sett den förut men tänker se den nu igen bara för att jag inte har så mycket annat att göra. någon mer som ska se den? :)


nu är hon fin

hon är till salu, så slå till!


promenad i det fina

underbart väder idag, solen är framme och det är 32 grader i solen. vi har varit ute på en promenad för en stund sedan och nu håller vi på att tvättar min bil, det behövs verkligen! synd bara att molnen börjar komma..


Tobias Selahn was here

Myser med jocke men skulle egentligen vilja mysa med Christian, Tobbe och niklas :)


uppdatering: tobias selahn har haft lite roligt både på min facebook och här på bloggen. han verkar iaf ha självförtroendet på topp! och det är väl bra? ;)



någon som vet?

är det någon som vet vart man kan få tag i en pälsväst (med dragkedja) i rimligt pris? jag har letat länge och vill verkligen ha en.

bilden hittad på google.


warm rosehip soup and ice cream

älsklingen kom nyss hem från träningen och då åt vi kvällsfika. han tog hamburgare och jag tog varm nyponsoppa med glass :) jag är ledig imorgon och på torsdag, vilket är jätteskönt! synd att vi inte var lediga på fredagen också..

vad ska ni göra ikväll mina söta läsare? :)


kat von d


5 april

igår efter maten så åkte jag och joakim till iggesund och hälsade på hans morbror. när vi åkte hem så tog vi med oss frida :) väl hemma satt vi och snackade massa skit, åt kvällsfika, lyssnade på grabbarna och somnade vääldigt sent. det var bara tur att vi hann till skolan imorse!

idag har vi varit på studiebesök i forsa. det var väldigt intressant. vi fick pröva att vara "handikappade", vi skulle försöka få den brevid oss att förstå vad vi ville så vi satt på den handen vi skriver med också skulle vi pröva skriva med den vi inte brukar skriva med också fick vi inte prata. det var ganska så svårt!

nu ropar mamma på mig och säger att maten är klar.


29 grader i solen idag

det är sånt otroligt härligt väder idag. imorse när jag åkte hemifrån tänkte jag ta solbrillerna med mig men det var det mulet. men mitt på dagen började det klarna upp och när jag kom hem för 1 timme sen ungefär så var det 29 grader i solen. detvar ju liksom inte länge sen det var minusgrader...

har ni också sol idag?
och hur varmt är det hos er?


monday

godmorgon kära läsare :)
inatt har jag inte sovit mycket. jag fick skynda mig upp ur sängen, slänga på mig kläder och slänga i mig lite frukost för att komma i tid till tandläkaren där jag var bara några sekunder ifrån att somna.

nu sitter jag i skolan och har lunch. jag slutar vid 3 och då åker jag hem till jocke för att ha maten klar tills han kommer hem :)

söndagsmys

jag skrev tidigare idag att min bror och hans familj skulle komma men båda mina bröder + familj kom och min äppelpaj var super! :) efter att vi hade fikat så skulle vi titta på lite filmer från mamma och pappas bröllop och på mina bröder när dom var små. eftersom det var tusen år sedan (haha!) så måsta vi titta via en projektor. efter att vi hade sett i ca 15 minuter så small hela jävla projektorn också började det ryka och lukta bränt. så vi ska lämna in filmerna och få dom på dvd. det var iaf roligt att se brölloppet eftersom att jag inte var född när dom gifte sig.



vid fyratiden åkte alla (mamma, pappa, jag, maja, tobbe, dennis, jörgen, göran och jana) till harmånger för att äta pizza. dit kom även jocke sen följde han med oss hem. när vi kom hem till stocka så spelade jag, mamma, pappa och jocke lite kortspel innan farsan började och nu ska vi somna till the last song som går på tv1000 family.


farsan the movie

för er som inte vet så visas farsan på tv1000 nordic nu, alltså kl 19.00. jag ska mysa ner mig i soffan med älsklingen, mamma och pappa och kika på den nu. jag ska även poppa lite popcorn :)


ny kategori

igår hade jag besöksrekord igen, nu är ni över 100 st :)
jag har gjort en till kategori som heter the party don't start until i walk in! och där lägger jag upp massa bilder från fester osv :)

om ett tag kommer min bror och hans familj på besök så jag ska gå ner och göra en äppelpaj nu. jocke är i edsbyn och spelar fotboll och kommer senare idag. saknar honom så!




kungkväll

hela kvällen igår var grym. efter maten gjorde vi iordning oss och började dricka. efter ett tag åkte vi till fiskeby på förfest och sedan gick vi på gossip. det ända som var lite mindre bra var att jag blev utkastad, hahah!


party tonight

nu har jag gjort mig iordning och packat klart så nu åker jag till bästa antonia.
vi börjar med att äta tacos, sen ska vi göra oss iordning, förfesta och sen drar vi vidare på gossip :)
hoppas alla får en underbar lördag, för det ska jag ha! :)


red


fredagsmys

ikväll ska jag ha fredagsmys med viktor och älsklingen. vi myser med chips, dipp, gurka, morötter, dricka och en massa tvprogram. bla, 101 sätt att åka ur en gameshow och varning för barn.



PS. jag vet att det är den blåa linjen man ska titta på. det blev bara sådär när jag printa bilden.


kiss on you

föresten, igår var det så många som kikade in på min blogg att jag fick besöksrekord :) jag fick även en massa kommentarer :) fortsätt så mina underbara läsare! =)


första april

idag är det första april och jag har inte lurat någon idag. har ni? :) det första som hände mig när jag vaknade var att jag blev lurad. haha!

skolan var ganska onödig idag, jag hade typ en lektion sen slutade jag. vid 1tiden åkte jag, jocke och viktor ner på stan för att fika med mamma. nu är jag hos joakim ska gå upp och äta. ikväll ska jag ha fredagsmys med joakim och viktor! vad ska ni göra?

RSS 2.0