helt död

jag har inte gjort något annat än att jobba idag. 12 timmar i streck. men istället för att ta 2timmars paus idag så slutar jag kl 2 imorgon. det är skönt att jobba lite på söndag! också är jag ledig på måndag. imorgon efter jobbet åker vi hem till stocka och umgås med min älskade mamma. moster kommer också tror jag. vi ska äta god mat och mysa hela kvällen (:
får väl se om joakim sover över, han har ju skolan att tänka på också.. tråkigt nog.
nu är jag helt död och ska lägga mig brevid joakim i sängen och sova!

film och mys

nu är jag äntligen hemma från praktiken. det har gått bra och är fortfarande lite roligt. ett minus på att jag var hungrig och trodde att vi skulle ha en rast så man kunde äta något, men icke.
nu sitter jag iaf i joakims säng och knaprar på daim och väntar på att har nördat kort så vi kan mysa ner oss i sängen, titta på film & äta lite chips.
imorgon börjar jag 07:30 och slutar 20:00. fast jag är ledig i 2½ timme mitt på dagen.


läskig dröm

jag vaknade av en jätteläskig dröm vid 11tiden idag. drömmen handlade på joakim, vilket dom ofta gör när han kliver upp och åker iväg före mig. jätteläskigt..
iaf så klev jag upp, åt frukost sen klädde jag på mig lite mer och tog en promenad med lexus. det var jätteskönt fast lite kallt. nu sitter jag här men ska snart hoppa in i duschen. älsklingen kommer snart hem också (: sen bär det iväg mot jobbet. jobbar från 16:00 till 22:00 ikväll.

läskig dröm

jag vaknade av en jätteläskig dröm vid 11tiden idag. drömmen handlade på joakim, vilket dom ofta gör när han kliver upp och åker iväg före mig. jätteläskigt..
iaf så klev jag upp, åt frukost sen klädde jag på mig lite mer och tog en promenad med lexus. det var jätteskönt fast lite kallt. nu sitter jag här men ska snart hoppa in i duschen. älsklingen kommer snart hem också (: sen bär det iväg mot jobbet. jobbar från 16:00 till 22:00 ikväll.

punkt slut.

nu är jag less på detta kalla väder. nu vill jag ha sommar!
punkt slut.

första parktik-dagen

jag hade min första praktik-dag (hemtjänsten i harmånger) igår och det gick jättebra. jag är med en som heter maria och hon är jättesnäll och lätt att prata med. igentligen skulle jag vara med någon birgitta men eftersom att hon var ledig igår så fick jag vara med maria också bestämde jag mig för att vara med maria hela tiden istället (: hon har lite bättre tider än birgitta också så jag jobbar mindre helger nu ;)
jag bokade biljetter till stockholm iförrgår (tror jag), och jag jobbar den söndagen så jag pratade med maria om det och hon sa att det gick bra ändå.

jag är ledig hela dagen idag och halva dagen imorgon. jag börjar 16.00 imorgon och slutar 22.00 och då är det väldigt bra att joakim bor nära mitt jobb (: på lördag jobbar jag heeela dagen. börjar 07.30 och slutar 21.30 tror jag. fast jag har 2½ timmes ledigt mitt på dagen och då går jag troligen hit till joakim och äter och vilar lite.


igårkväll åkte vi hem till stocka en sväng också fikade vi hos farmor och farfar. när vi kom tillbaka till harmånger åkte vi till annika för att jocke skulle klippa sig. gu vad loke har blivit stor! och adrian var jättesöt!
imorse när vi vaknade gick vi upp och åt frukost sen gick vi ät och skottade. eller jocke & chrille skottade medans jag var ute och sprang med lexus. det var riktigt skönt ute!
just nu sitter joakim och spear cs, men jag hoppas han lägger av med det och kommer och myser med mig snart! (: vi blir nog inne hela dagen/kvällen pga av vädret. joakim skulle igentligen till stan på träning ikväll men jag tror att han ska strunta i det så det blir nog en lugn kväll ikväll.


superman


t i s d a g

dagen började med att klockan ringde på 09.00. då klev jag upp, åt frukost och gjorde iordning mig. sen for vi till stan till lansen på ett infomöte om hjärtinfarkt. vi åt även lunch på lansen. när mötet var slut vid 14.30 gick vi ner på stan och shoppade lite. jag köpte en t-shirt, en tjocktröjja, rött nagelack, brunkräm & deo. jag köpte säkert något mer också som jag har glömt.

när vi var nöjda for vi hemåt, eller mamma och pappa skjutsade mig till harmånger innan dom åkte hem. imorgon börjar min praktik. 07.30 - 16.30. är lite närvös men det ska nog gå bra. hoppas hon jag ska vara med är trevlig och lätt att prata med.

just nu är joakim i duschen. vi ska snart lägga oss i sängen, kika på en film eller tv och sova. iaf försöka sova. jag lovade mig själv att somna ganska så tidigt igår. men det gick inte, jag somnade kl 3 eller nått. så jag är ganska så trött och jag vill iaf vara någerlunda pigg imorgon på första dagen liksom.

rosa panten, farligt gott!!

rosa pantern är den godaste drinken jag har druckit! men det är farlig också. det är en mjölkdrink och smakar typ mjölk och jordgubbar så man kan typ dricka hur mycket som helst utan att känna någon sprit.
jag tänkte köra på rosa pantern och några cider då jag ska ha fest (:
simone delar nog med mig så det blir inte så dyrt ;)

tatueringar

hur snyggt är det inte med tatueringar igentligen?
jag sitter och letar tatueringar hela tiden men jag hittar inga jag riktigt fastnar för. man ska ju trots allt leva med dom resten av livet. jag blir galen om jag inte hittar några snart!


fääääst 13/2, stocka folkets hus.

vecka 6 på lördag 13/2, ska jag ha fest på stocka folkets hus. hör av er om ni vill komma för ni måste vara bjudna!!
folk jag inte tål och folk jag inte känner kommer inte in. ni måste fråga eller bli bjuden för att komma in. jag vill inte ha nå slagsmål där.

det var ju meningen att jag skulle ha fest den helgen jag fyllde 18 år, men eftersom mamma har fått hjärtinfarkt och sånt så blev det inte så. så därför blir det om två veckor istället.


måndag

när jag vaknade idag så var solen framme. det var jättefint ute!
det fick mig att längta efter sommaren. så snälla, ge mig sommar nu! jag har fått nog av vinter. det borde bara vara vinter i december..

inatt hade jag svårt för att somna. jag låg och tittade på film tills klockan var 4(?) sen till slut somnade jag. och ja, ni kan ju gissa om jag vaknade sent idag. jag hatar faktikst att vakna sent. jag får panik om klockan är efter 11 när jag tittar på klockan när jag vaknar. jag gick iaf ner och åt frukost och tittade på tv när jag vaknade. sen har jag inte gjort så mycket mer än suttit här, tittat på tv och spelat kort med mamma och pappa.
jag letar tatueringar för fullt också. men jag blir gaaaaalen för jag hittar ingen riktig speciell som jag vill ha..

imorgonbitti åker vi till stan på något möte om hjärtinfarkt. stackars mamma! :/ (i början av februari åker hon till uppsala och opererar sig, så jag hoppas att allt blir bra!)  det slutar vid halv 3 tror jag. då ska jag springa några ärenden på stan medans mamma & pappa åker till min bror jörgen. jag går dit när jag är klar på stan. innan vi åker hemåt så ska vi handla lite också. sen så släpper dom av mig i harmånger för jag ska sova hos älsklingen. min 6 veckors praktik börjar ju på onsdag och jag börjar 07.30 och sjävlklart så går det inga bussar som passar!!

nu ska jag sätta igång tvn, hämta katten och mysa ner mig i sängen och försöka somna i en någorlunda tid ikväll. godnatt allihop.

tidsfördrift

OM DIG:
namn: linda runnfors.
bor: stocka.
syskon: jörgen & göran.
ålder: 18.
född: 920114.
ögonfärg: bruna.
längd: 167 (?)
sko storlek: 38-40.
höger eller vänsterhänt - höger.
stjärntecken: stenbocken.
hårfärg: svart.
födelseort: stocka.

DAGENS..
låt:
akon- gangsta pop.
saknad: lill-ant!
kläder: jeans, linne & tjocktröjja.
smink: inget.
underkläder: troser & bh.

mat: 2 marmeladmackor till frukost, kött & pärer till middag & 2 marmeladmackor till kvällsfika.
köp: kaffe på skutan.
göra sen: leta tatueringar, titta på film & sova tänkte jag.
godis: kitt-katt & neverstop.
pinsammaste: inget.

SVARA ÄRLIGT:
tycker du om att plocka svamp:
nej.

tycker du om godis: ja.
hur många gånger i veckan äter du godis: för ofta.
äter du oftast nyttig mat: njaa.
tycker du att du själv är söt/snygg: det händer.
du ger mycket komplimanger till andra: jadå.
är du nöjd med ditt förnamn: ja.
du tycker att du själv är smart: oftast ;)
vad är det sämsta hos dig: kanske att jag är lite för envis.
vad är det bästa hos dig: att ja är envis (:
har du bra självförtroende: för det mesta.
hur många timmar om dagen sitter du vid datorn: olika.
du tycker om att vara med killar: som kompis så.
hur många har du haft sex med?: det är min ensak.
känner du dina grannar: ja.
äger du några Björn Borg trosor: ja.
hur många?: ett par.
är du en Björn Borg-fjortis?: nej.

använder du BH: självklart!
gillar du skolan: nej.
har du någon gång skolkat: ja.
spelar du något instrument: nej.
sporter/aktiviteter har du gått i: ridning, dans & fotboll.
har du några tatueringar: ja.
hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag: olika.
tycker du om djur - oja!
är du bortskämd?:  ja.


BRUKAR DU...
sova: ja.

ta mediciner du inte borde ta: nej.
röka: ibland.
snusa: nej.
skada dig: nej.
klä dig i svart: ofta.
lita på folk: helst inte.
skada dig med flit: nej.
drömma mardrömmar: det händer.
gå i skolan: ja.
gå i kyrkan - inte mer än nödvändigt.
ljuga: nej.
vilja dö: nej.


NÄR...
åt du senast:
 för någon timme sen

läste du ut en bok senast: haha, jag läser inte.
svor du senast:  idag.
hade du sex senast? några dagar sen.
sjöng du senast: nu.
klagade du senast: kommer inte ihåg.
klantade du dig senast: vet inte.

HAR DU...
för många vänner: man kan inte ha för många vänner.
förföljelsemani: va?
någon annan psykisk sjukdom? det tror jag icke.
skadat någon?:  ja.
färgat håret: ja.
några piercnings: japp.
egen dator: ja.
några hemligheter?: det har nog alla.

rest in peace my friend

imorse vaknade vi vid halv 12 ungefär. jag klev upp och gick ner för att äta frukost medans joakim låg kvar ett tag. mitt på dagen nångång kom ulf och hämtade oss också åkte vi till harmånger. då vi kom dit åt vi sen packade jocke och medans han gjorde det så satt jag vid datorn. det var meningen att jag skulle följa med honom till gnarp och titta på när han spelade match men jag åkte med emelie till stan på minnesstunden för ante istället. åh fy vad jobbigt det var! minnesstunden var iaf jättefin. det var två stycken som spelade gitarr och sjöng lars winnerbäck också. när det var klart gick vi till skutan och tog en kaffe sen åkte vi hem till harmånger.

jag hann vara i harmånger hos älsklingen en stund innan pappa kom och hämtade mig, jag körde hem. nu sitter jag här och ska leta tatueringar. jag blir galen om jag inte hittar någon snart!
imorgon är jag ledig.
föresten så tror jag att jag har besöksrekort idag!

i cant believe it.

vila i största frid andreas "lill-ante" strömlund. ♥


10 months ♥

idag har jag & joakim varit tillsammans i 10 månader. och det firas med tacos till middag och nu till kvällen blir det tv/film med chips, dipp & cola. ♥


festen igår var inte alls nå kul. det ända som var kul var att simone, lina & rebecca kom! ♥ men sen spårade det ur och polisen kom och körde ut oss. vid 1tiden åkte vi mot stan. var där och snurrade ett tag sen åkte vi till stocka för att släppa av viktor & hulin sen for vi hem till harmånger och sov. vi halv 5 åkte vi till stocka och gjorde tacos.

nu till veckan börjar ju som som sagt praktiken som håller på i heeela 6 jäkla veckor. åh jädrans om jag får sånt dåligt schema så att jag jobbar när simone är ledig och tvärtom. blir det så kommer jag inte kunna träffa henne på 6 veckor..

pojke eller flicka?

Pojke
[x] Du gillar tröjor med luva
[x] Du gillar jeans
[ ] Hundar är bättre än katter
[x] Det är kul när någon gör sig illa
[ ] Du hatar shopping
[x] Sorliga filmer suger
[ ] Du har x-box, wii eller liknande spel
[x] Du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] Någon gång har du velat bli en brandman
[ ] Du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ]Du kollar på sport på TV
[x]Våldsamma filmer är bra
[ ] Du pratar med din pappa för råd
[ ] Du har/har haft massor av kepsar
[ ] Du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] Du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] Du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] Grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x]Du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] Sport är kul
[x] Pratar med mat i munnen

Totalt:9


Flicka
[ ] Du använder läppstift
[x] Du älskar att shoppa
[/] Du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[ ] Du bär färgen rosa
[ ] Du går till din mamma för råd
[ ] Du hatar att bära färgen svart
[ ] Du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] Du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] Du gillar att bära smycken
[ ] Kjolar är en stor del av din garderob
[ ] Shopping är en av dina favoritsaker
[x] Du gillar inte filmerna Star wars
[x] Du har gått/går i dans eller gymnastik
[x] Det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] Du har fler än 3 par skor
[x] Du bryr dig om hur du ser ut
[x] Du gillar att ha klänning när du kan
[x]Du lekte med dockor som barn
[ ] Du gillar att sminka andra för nöjets skull 
 
Toltalt: 9½

f r e d a g

jag vaknade halv 1 idag av att mamma kom och väckte mig. (ja, jag var hemma från skolan.) då klev jag upp, klädde på mig och körde till farmor och farfar (deras bil är sönder) för att hämta dom sen åkte vi till harmånger och handlade mat. när jag kom hem var joakim här. sen jag kom hem har vi bara ätit & spelat kort.

joakim åkte hem för ett tag sen för att duscha och hämta bilen. under tiden har jag gjort mig i ordning för kvällen. ikväll blir det fest i gnarp. hoppas det är kul! jag är klar och joakim är på väg hit igen. så vi åker nog snart. viktor & hulin ska också med.


pubmacka

igårimorse åkte jag med stina in till skolan. jag hade OP hela dagen och på ena lektioner fick vi måla naglarna på varandra så nu har jag röda naglar (; efter skolan åkte jag & joakim med stina ner på stan. stina skulle till folkan och titta på balklänningar så vi hoppade av och giock på stan medans. jag hittade ett par lättefina jeans för 99 kr på gina tricot. när vi kom hem så åt vi, duschade och gjorde iordning oss för kvällen. stina fick tyvärr inte låna bilen så hon kunde inte följa med så vi tog 19.35 bussen in till stan. vi började med att beställa en pubmacka men jag tyckte inte om dom. fast det var pga vitlökssåsen. man brukar få välja mellan beasås och vitlökssås men inte igår tydligen.. efter en stund kom terje och magnus och höll oss sällskap. vi skulle igentligen ha åkt 22.20 bussen hem men vi blev kvar ända till halv 2 så vi gick och sov hos min bror.

som tur var så kom vi upp imorse, fast dock lite senare än vad vi tänkt oss. + att vi missade bussen upp till skolan på bara några sekunder. jag mår inte dåligt för igår men det gör joakim. fast jag känner mig fortfarande sjuk..

just nu sitter jag i datasalen och har svenska. jag har prescis gjort klart min bildanalys om bamse. om ett tag åker jag ner på stan och tar bussen hem. idag blir det en lugn dag framför tvn med lite ostkrokar hoppas jag!

halsen strejkar

halsen strejkar, så jag blev hemma idag. uffa, det gör jätteont.
jag tror jag sov till 11, 12? då gick jag ner, åt frukost och satt mig framför tvn. sen har jag inte gjort annat än att suttit här, legat i sängen & lagat mat åt mamma.

om ett tag kommer joakim. och vi ska göra.. ja, ingenting. titta på en film eller nått bara. han ska åka iväg och träna i stan senare på kvällen så vi hinner inte direkt göra så mycket.
imorogn tänkte jag & joakim gå ut och äta en pubmacka. hoppas det blir fler som följer med! det blir ju så mycket roligare då.

nästa vecka börjar praktiken och den varar i 6 hela veckor. usch & fy.
jag hoppas att jag får mitt schema imorgon iaf. vi ska ha någons schema, som redan jobbar där. vilket betyder att jag kommer få jobba kvällar och helger och jag hatar det! vafan, det borde vara skoltider..
jag ska iaf vara på hemtjänsten i harmånger.

bildanalys

just nu sitter jag i datasalen och ska göra en bildanalys på Bamse. det går väl ganska bra. lite invecklat bara men det ska nog gå bra! jag har svenska till kl 2 och efter det har jag idrott. när vi slutar så tänkte jag ta med mig joakim och gå ner till ö&b för att kika om det finns nå fina ramar där. jag tänkte skriva ut några bilder på bla. mig, kärleken, katten & vänner. så jag hoppas jag hittar några fina ramar!

när jag kommer hem ska jag bara ligga i sängen framför tvn & datorn och slappa. disney chanel♥ kommer att vara igång hela dagen!

världens bästa presenter

imorse när vi vaknade så åkte joakim och hämtade mia & ulf i ilsbo och medans han gjorde det så åt jag frukost och duschade så att jag var klar när han kom tillbaka. och när han kom hem igen så hoppade han i duschen sen kom pappa och hämtade oss. jag körde hem. när vi kom hem till stocka så gjorde jag iordning tårtorna sen gjorde jag iordning mig. efter ett tag kom moster & jörgen så vi satt och pratade ett tag sen åt vi och åkte till folkan. släkten kom, vi fikade och jag öppnade paket.
jag fick världens bästa presenter! bara pengar, presentkort på åhléns och presentkort på tatuering. precis det jag hade önskat mig (:
nu ska vi lägga oss i sängen, titta på tv och sova.


bilder från i fredags

utgång med cicci, elin & anneli.



snabba cash

joakim kom och hämtade mig vid 3- halv 4 tiden tror jag. sen så åkte vi mot stan. först åkte vi och köpte lite godis sen gick vi på kina och åt. supergott var det! vi åt kykling, ris & curry. till efterätt tog jag friterade banener med glass & jocke tog tropiska frukter med glass. när vi var mätta och velåtna gick vi mot bion.
filmen var inte så bra som jag hade hoppats att på, men den var bra ändå! nu är det bara att vänta på 2an.
efter bion var vi med rebecca och simone och åkte runt i stan lite sen for vi till ilsbo och skulle hämta mia och ulf men dom ville stanna kvar så vi for hem och sov.


nu ska jag klä på mig och göra mig iordning för om ett tag ska vi åka till folkan och fira mig. tjocka släkten kommer. jag har längtat efter presenter nu!

min första utgång..

.. var galen! (: jag hade jätteroligt tillsammans med cicci, anneli & elin.
det ända som var dåligt var att det var ingen som man kände som var ute + att jag saknade min lilla gubbe.
vi hade en liten förfest hos anneli och vid 23.15 tog vi en taxi ner på stan för att sedan gå på bockarna.
innan vi gick till anneli så gick vi in på kvantum för att köpa cigg. och gissa vad? jo, jag behövde inte visa legg!! tror ni att jag blev lite less eller? elin åkte hem tidigare än oss så jag & cicci tog nattbussen. busschauffören var helt galen, han körde jättesnabbt. var hemma vid 3 tiden och då slocknade jag i sängen.

min kamera strejkade så jag har tyvärr inga bilder. men både cicci & anneli knäppte kort så jag lägger ut några när jag har fått dom (:

f r e d a g

skolan var som vanligt. hade bild & data. efter att jag hade slutat så gick jag ut med elin och precis när vi kom ut så kom alla andra ut också. det brann tydligen i skolan. men det brann bara i en toalett så det blev nog inga stora skador. jag åkte ner på stan med elin och hennes klasskompisar också gick jag runt lite på guldsmeden i väntan på bussen hem.
när jag kom hem så duschade jag, packade lite & åt mat sen åkte jag till elin och gjorde iordning mig för kvällen.

IDAG ÄR DET MIN DAG

fjortonde januari, min 18-års dag.
hip hipp hurra för mig! =)


jag har ännu inte fått något. mamma är ju sjuk så hon har inte orkat köpt något så det blir en försenad present från henne. också ska jag ju bli firad av släkten på söndag.


trettonde januari

skolav nar som vanligt idag, hade OP heeeela dagen. sista lektionen var mindre rolig då vi pratade om döden.. imorgon ska vi besöka en begravningsbyrå men jag behöver ej följa med på det så jag börjar halv 1 imorgon. great! när jag slutade, 13.30. tog jag & simone bussen ner på stan där vi träffade elin. vi gick på stan en sväng sen gick vi mog bussen och for hem. när jag kom hem var min morbror frans här. jag började baka nästan på en gång med att baka, jag gjorde iaf smeten. den ska ju gäsa i 1 timme. under tiden den gäste så lagade vi mat. efter att vi hade ätit så gjorde jag klart bullarna. och jädrans vad goda dom blev!
nu är jag trött och ska lägga mig i sängen tillsammans med min joakim.

det går ju sjukt lite bussar härifrån till stan så jag åker med grannarna till stan vid 10 imorgon så jag tänkte gå på stan en stund innan jag börjar imorgon.

imorgon fyller jag år, tralalallalalalaa.
- 1 dag kvar!



jag fick en kommentar där det stog att personen ville ha receptet på kärleksmumsarna jag gjorde igår. så här kommer den:

INGREDIENSER:
150 g smör
1 1/2 dl mjölk
3 ägg
3 dl socker
1 msk vaniljsocker
3/4 dl kakao
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl

Glasyr
75 g smör
3/4 dl starkt kaffe
1/2 dl kakao
1 1/2 msk vaniljsocker
5 dl florsocker

Garnering
1 dl kokosflingor

GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 175˚. Smörj och bröa en långpanna ca 30x40 cm eller lägg i ett bakplåtspapper.
Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil. Tillsätt smör och mjölk och blanda allt till en jämn smet. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Glasyr: Smält smöret i en kastrull, tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker och blanda väl.
Tag ut kakan ur ugnen, låt den stå en stund. Bred glasyren över den varma kakan och strö över kokosflingorna.


tolfte januari

jag och simone försov oss i 30 minuter imorse. men vi hann med bussen ändå som tur var! när vi kom till skolan så åt vi frukost sen hade jag data, matte & OP. jag åkte hem lite tidigare idag eftersom att mamma kom hem idag så ville jag träffa henne.
när jag kom hem så åt jag sen har jag stått och bakat hela dagen. bullarna blev missbildade så dom slängde jag så jag måste baka nya imorgon. jag bakade även kärleksmums.
jocke var här en snabbis nyss. nu ska jag lägga mig i sängen, titta på CSI och sova.
föresten så var jag med i tidningen idag, bara så ni vet liksom.
- 2 dagar kvar.


elfte januari

jag har sovit jättedåligt inatt. jag vaknade till och med före klockan skulle ringa och före pappa skulle väcka mig.. jag var klar tidigt iaf så jag satt och väntade på elin som skulle hämta mig så jag slapp gå hela vägen ner till bussen i denna kyla. tack för det!
när jag kom till skolan åt jag frukost sen hade vi matte, engelska och svenska sen gick jag iväg till bussen och åkte ner till sjukhuset och hälsade på mamma. hon mådde bra (: och hon får äntligen komma hem! så imorgon när jag kommer hem från skolan så är hon hemma, lovely!

m i n  ä l s k a d e  m a m m a, m a r i a  r u n n f o r s ♥

efter att jag hade varit på sjukhuset hos mamma så gick jag ner på stan, träffade simone och gick till bussen. usch vad jag hatar att åka buss! det tar ju en evighet att komma hem. iaf, när vi kom hem så åt vi toast och drack oboy sen har vi bara legat i sängen, pratat och tittat på tv.
nu tänkte vå gå ner och kika om det finns något att äta, jag är sugen på något och efter det lägger vi oss i sängen och tittar på film.
- ynka 3 små dagar kvar.


simöne & jag! ♥


tionde januari

jag hade ställt klockan på 10.00 imorse, men tror ni att jag klev upp då eller? nej. jag stängde av klockan och somnade om. typiskt! aja, får försöka somna ganska tidigt ikväll då iaf, eftersom allvaret börjar imorgon.
joakim kom mitt på dagen någon gång och vi har inte gjort något annat än att titta på tv & ätit. snart ska vi gå ner och äta glass, bär & shokladsås och efter det blir det sängen och tv.

imorgon tänker jag strunta i idrotten och gå och hälsa på mamma istället! hoppas hon kommer hem snart♥ simone följer med mig hem imorgon. äntligen!
- 4 dagar kvar.


without my baby

sitter hemma i stocka, utan joakim. men vi ska bara sova utan varandra en natt. han kommer hit imorgon. och tur är väl det. annars hade jag fått vara ensam hela dagen eftersom att pappa jobbar.
just nu sitter jag och småtittar på beck som går på tvn. fast jag har redan sett denna beck. monstret.

på torsdag fyller jag år och då vill jag att mamma ska vara hemma! hoppas, hoppas.
på lördag ska jag få min present av baby. det blir middag på kina och efter det bio. snabba cash. (jag väntar med att boka tills imorgon ifall sandra och gustav vill hänga på. dom visste inte riktigt), jag längtar. och på söndag ska vi fira mig. det blir nog jag som får baka detta år. om inte så gör farmor det så gör jag tårtorna. mamma kommer inte orka göra något iaf. eller rättare sagt, hon får inte göra något. stackars lilla mamma!

nionde januari

när jocke hämtade mig igårkväll så åkte vi till gustav och sandra ev sväng. sen bestämde vi oss för att åka in till stan på donken. så först åkte vi till harmånger för att lämna mias bil sen hämtade dom oss. när vi kom tillbaka så la vi oss och sov.
imorse klev vi upp vid 11tiden. jag gjorde iordning mig och åt frukost i väntan på pappa och när han kom så åkte vi in till sjukhuset. det var underbart att träffa mamma! och se att hon inte mådde så dåligt som jag trodde att hon gjorde♥ farmor och farfar var också där.
vi måsta åka därifrån vid 3tiden eftersom att pappa skulle jobba igen så jag hoppade av på pizzan i harmånger där chrille och joakim satt och åt. när vi kom hit till joakim spelade vi kort med ulf. nu ska vi se på film.
vi kanske åker till stocka senare ikväll, det får vi se.

måste även säga grattis till min kusin som fyller 25 idag, så stort grattis till dig! och synd att vi inte kunde komma. det får bli någon annan dag.
- 5 dagar kvar.


sjukhuset imorgon.

imorgon var det meningen att jag skulle åka till sundsvall och gratta min kusin som fyller år men jag struntar i det. jag åker till mamma på sjukhuset istället. vi får ta och åka och hälsa på henne en annan dag, så det ska jag ringa och säga till henne imorgon!

om en stund kanske joakim kommer och hämtar mig. han åkte hem tidigare idag. om han inte hämtar mig så måste jag försöka komma till harmånger på något vis imorgon eftersom jag ska åka med pappa in till stan och han jobbar. han har dubbelskift så han har ledigt i några timmar mitt på dagen.
fick precis ett sms från joakim nu. "jag åker nu". så nu ska jag packa lite sen åker jag till harmånger och försöker sova.

åttonde januari

vi kom hem vid 4tiden inatt så jag sov till kl 1 idag. då gick jag ner och åt frukost och tittade på tv medans jocke sov lite till. ikväll ska vi troligen vara med gustav och sandra igen och imorgon ska vi åka till sundsvall. min kusin fyller år så vi ska gratta henne.
nu ska vi lägga oss i sängen igen och titta på into the blue 2 och vänta på att sandra ska höra av sig (:
- 6 dagar kvar.

mamma åkte in på sjukhuset igår. och imorse åkte hon vidare till gävles sjukhus :( hoppas du blir bra snart och får komma hem! visa att du är stark.
jag älskar dig ♥


mum, come home.

sitter hos gustav och tittar på film med honom, sandra, jocke & mathias. eller just nu ska mathias och gustav spela. har även varit i stan och fått en ny telefon igen eftersom att det blev nå fel när jag stoppade in det nya SIMkortet. har nutt nummer nu så jag nås inte på det gamla!

jag tänker på dig mamma. hoppas du kommer hem snart!
jag älskar dig ♥

sjunde januari

det blev inte som jag tänkt mig. jag hade ju ställt klockan på 10.00 idag. men vad tror du händer? jo, jag somnar om såklart. så jag vaknade kl 11.00 istället. då klev jag upp, duschade och åt frukost. nu sitter jag här och ska snart åka och hämta baby i harmånger.

våra SIMkort har kommit. dom hade tydligen kommit igår eller i förrgår. knepigt. det gick jättesnabbt att få dom. 1 dag? det trodde jag inte. iaf så kommer jag inte ha mitt gammla nummer kvar.
nu ska jag brumma mot harmånger, tar nog en trip före det också.
- 7 dagar kvar.


jag lovade er ett kort då jag klippt lugg, men det får ni inte eftersom att jag ångrar mig stort och inte vill visa det.
den där bilden är ny men jag använder diadem. pilutta er.


aaarg

åh, vad less jag blir.
det har varken kommit ut nå mer avsnitt av riverside eller andra avenyn.
det har inte kommit ut på 2 veckor nu. jäklar om inte andra avenyn är nästa vecka. då blir jag ännu argare! serien är ju så jäkla bra!!

jag ska ställa klockan på 10.00 imorgonbitti. då ska jag kliva upp, äta frukost & duscha. vi ska troligen följa med gustav och sandra till antingen sundsvall eller stan. gustav ska köpa en present åt hans far som fyller år på fredag.

sweet dreams

nu ska jag titta på det har kommit ut nå mer av riverside annars ska jag titta klart på filmen jag började titta på igårkväll innan jag somnade. things we lost in the fire. den var jättebra, men jag kommer inte riktigt ihåg hur mycket jag såg igår men jag tror inte att det är så mycket kvar av filmen.

pratar just nu med joakim, ska säga godnatt osv.
jag måset fila nageln också. jag gjorde det förut idag, men jag glömde bort en nagel. haha.
sweet dreams.

sjätte januari

jag vaknar alldeles för sent på dagarna! jag måste börja ställa klockan och försöka vända på dygnen. jag ska nog ställa klockan på 10.00 imorgon och ligga och lata mig en stund i sängen framför disney chanel innan jag kliver upp, äer frukost och övningskör till harmånger och hämtar joakim som åkte hem för en stund sen.

när jag klev upp imorse så gick jag ner för att äta frukost så var min bror jörgen här. han och pappa stog och rev halva köket för att få in de nya kylskåpet.
jag och joakim har inte gjort ett dugg idag. bara slappat hela dagen lång.
det var meningen att vi skulle vara med gustav och sandra men dom kom så sent till stocka så vi ska vara med dom imorgon istället.

imorgon när jag åker till harmånger och hämtar jocke så hoppas jag att SIMkortet har kommit i brevlådan. jag får ju nytt nummer då så jag skriver om jag får det imorgon så ni vet.
- 8 dagar kvar.

goodnight

nu ligger vi i sängen och tittar på 2 ½ men. tittade nyss på CSI (!) och innan det tittade vi på en film som gick på 4an, paradiset. vi ska snart sova, förmodligen. försöka iaf. jag har alltid så svårt för att somna. helst natten som var, det gick bara inte. då hade även joakim svårt att somna, han som brukar somna på en gång.

behov av en telefon?

jag har två stycken sony ericsson som jag vill sälja.
en sony ericsson w995 & en sony ericsson z750.
jag har ett minneskort (2gb), som passar på sony ericsson som du kan få köpa för 100 kr.

sony ericsson w995:
pris: 2500 kr (det går att pruta)


sony ericsson z750:
Pris: 1000 kr. (det går att pruta)
den är låst till 3, men jag kan låsa upp den för 200 kr.

femte januari

klockan stog på 10.00 idag. jag klev upp, klädde på mig och väckte jocke sen gick vi upp och åt lite frukost sen skjutsade jocke mig först till pappas jobb för att hämta pengar sen till frissan. han satt även och väntade medans jag klippte mig. jag tycker att håret blev jättekort, även fast jag bara klippte topparna. jag klippte även lugg. otäckt men sant. sen for vi på banken sen vidare hem och åt mer frukost (: sen satt vi bara och väntade på pappa. vi åkte hem honom hem till stocka. eller det var jag som körde (: sen vi kom hit har vi bara tittat på tv, suttit här vid datorn, ätit & spelat kort med mamma & pappa.

just nu sitter jag med färg i håret. det kanske kommer upp en bild senare på hur det blev med hårfärgen och klippningen.
om drygt en ända vecka börjar skolan igen tråkigt nog. då går man i skolan i typ 2 veckor? sen har vi hela 6 veckors praktik. jag tycker det låter för mycket! vi måste även jobba kvällstid och helger. usch!
- 9 dagar kvar.



en bild på min älskling ♥


fjärde januari

det var meningen att jag skulle kliva upp, eller åtminstånne vakna kl 10 imorse. jag tänkte ligga och titta på tv en stund innan jag måsta kliva upp och göra iordning mig innan joakim kom och hämta mig men han ringde och väckte mig kl 12. så det blev lite bråttom. till slut så kom vi iväg till stan. där köpte jag en ny telefon (jocke köpte också en ny) och en srkivare (äntligen!), jag har velat haft en sån länge nu och äntligen så har jag en.
vi träffade madde, richard och saga på stan så vi åkte på donken och åt tillsammans med dom. efter ett tag åkte vi hem till mig och installera skrivaren och håll på med telefonerna lite.
senare på kvällen åkte vi hem till harmånger, tittade på film med marlene och sov.
- 10 dagar kvar.

besviken

jo, just ja. vi tittade ju på my sisters keeper innan vi gick och la oss igår. och jag blev ju ganska besviken på filmen. jag hade hört att den skulle vara jättebra och sorglig. men jag grät inte en ända gång och jag som brukar gråta till filmer men icke.
jag tyckte att den var ganska seg och jag blev bara arg på mamman.

tredje januari

nu sitter jag hemma i min ensamhet. jag åkte hem från joakim för ett tag sen. han kommer ändå och hämtar mig vid 12 imorgon så jag kände att jag behövde lite tid för mig själv. idag har vi inte gjort så mycket. arnström ringde och väckte oss vid 12 tiden (då var vi stendöda eftersom att vi åkte och hämtade thomas i gnarp inatt ändå. hon var efter 5 innan vi kom hem och hade lagt oss i sängen). då klev joakim upp och gick ut och dom satte igång med att försöka fixa bilen. en timme senare kom jocke in och väckte mig sen gick han ut igen. det gick inte bra alls för dom. efter ett tag for vi ner på snäckan och dom spelade bort massa pengar. jocke spelade bort 100 kr på bara några ynka minuter, lika så arnström tror jag. bortkastat tycker jag, även om det är lite kul.
när vi kom hem gein så fortsatte dom med bilen medans jag gick in och lagade mat. det blev hamburgare och stekt potatis med beasås. efter maten gjorde vi ingeting. eller jo, vi spelade lite wii.

imoron när vi åker in till stan så ska jag förmodligen köpa en ny telefon. LG KP500 med abonnemang, så jag kommer få ett nytt nummer också.

på tisdag ska jag äntligen klippa mig! ska jag klippa lugg eller inte? jag tror inte att jag vågar. jag tror nog att jag står över det. nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. ciao!
- 11 dagar kvar.

my sisters keeper

jag har nyss laddat ner filmen my sisters keeper som vi ska titta på nu och mysa ner i sängen. jag har hört att den filmen ska vara jättebra och sorglig. jag som nästan jämt brukar gråta över filmer så vi får se hur det här slutar. arnström kommer säkert tidigt imorgon men jag tänker nog inte kliva upp då. jag vill helst ligga och dra mig en stund innan jag kliper upp. det är alltid skönt!
godnatt alla bloggläsare.

andra januari

jag var vaken alldeles för länge inatt. jag låg vaken och tittade på en film medans joakim sov. jag somnade vid 5 nångång. så vi klev inte upp för ens 1-2 nångång idag.
då klev jag upp, åt frukost och klädde på mig sen for vi till harmånger för att handla lite och hämta skridskor & chrille. grabbarna walther hade fått för sig tt dom skulle åka skridskor i denna kyla. jag stog ut i 5 minuter på isen sen gick jag och bytte om. jag har inte åkt på flera år och jag tycker inte att det är så roligt heller. jag har dessutom inga egna skridskor så jag fick låna chrilles 42or (med sockar i). arnström och polsk åkte dom också.
efter ett tag åkte vi hem och åt sen ville jocke åka mer och det fick han göra, men utan mig! istället åkte jag och pappa till min farbror i ström och skrev ut en bild som jag ska skicka till HT.
efter drygt två timmar kom jocke med sig och hade även lillebror med sig. då packade vi lite sen for vi till harmånger och tittade på 'en förtrollad romans' som gick på tvn.
nu ligger baby i sängen och läser (han är väldigt inne i boken och säger att den är jättebra och jag hoppas att filmen är minst lika bra. boken heter snabba cash) medans jag sitter här ock skriver.
det var meningen att vi skulle hämta tjompe i gnarp inatt nångång men det blev ändrat så vi ska inte det. skönt tycker jag!

imorgon kommer arnström hit och ska hjälpa jocke med bilen. den ska besiktas på måndag så då passar jag på att ta ett varv på stan för att kika om jag hittar lite mer kläder på gina. jag har ju 202 kr kvar på presentkortet. jag har ju även mitt presentkort på hollywood kvar, fast jag hittar aldrig nå kläder där men ska försöka! jag kikar nog in på HT och lämnar kortet också.
- 12 dagar kvar.


dont stop, make it pop ♥

Dont stop, make it pop. DJ, blow my speakers up. Tonight, Imma fight. Til we see the sunlight. Tick tock, on the clock. But the party dont stop, no. Woah-oh oh oh. Woah-oh oh oh. Dont stop, make it pop. DJ, blow my speakers up. Tonight, Imma fight. Til we see the sunlight. Tick tock, on the clock. But the party dont stop, no. Woah-oh oh oh. Woah-oh oh oh

första januari

imorse ringde polsk och väckte oss vid 12? då klev vi upp och jag åt frukost sen gick vi ut och skotta snö. och medans vi skottade snö så kom polsk, hans tjej och hennes kompis. när vi hade skottat klart så åkte vi till harmånger på pizzan. alla åt utom jag som nyss hade ätit frukost. sen for vi hem till joakim en sväng sen vidare till stocka igen. då gick vi in på kiosken och köpte lite godis sen skjutsade vi hem dom.
när vi kom hem så spelade vi kort med mamma & pappa sen åt vi potatis och köttbullar. till efterätt blev det ostkaka med safran och saftsoppa.
när vi var mätta och belåtna så spelade vi lite till sen gick vi upp och myste i sängen lite. efter ett tag så gick vi ner och spelade lite mer kort med mamma och nu sitter vi här. eller baby ligger bakom mig och tittar på tv.
-13 dagar kvar.


gott nytt 2010.


nu är det första januari, bara två veckor kvar tills jag är 18!


trettiförsta december

klockan är nu 02.45 och vi har nyss kommit hem från en väldigt tråkig fest. som dessutom alltid är lika tråkig! det är alltid samma folk osv. nää, usch. nästa gång jag ska dricka så ska jag befinna mig på ett annat ställe!
tidigare idag hade jag och älsklingen en romantisk middag: filé, bröd, beasås & potatisgrattäng. muuuumms! det var väldigt mysigt och gott.
ett tag efter att vi hade ätit så kom thomas, jocke polsk, hans tjej och hennes kompis. vi var här ett tag sen åkte vi på den tråkiga festen.

som sagt så var jag och shoppade i birsta i tisdags med thmoas, arnström, baby & simone. där köpte jag ett par skor, en tröjja, hörlurar till telefonen, örhängen och lite saker till katten.
igår, onsdag. så åkte jag och joakim in till stan för att shoppa lite mer. då köpte jag jeans, en tröjja, 2 BHar, hårfärg (svart), glitter till håret, tjocka strumpbyxor och en mascara.



köpte även en röd tröjja men den har jag ingen bild på.
nu ska jag fläta håret sen ska jag mysa ner mig i sängen med baby som är jättetrött och kanppt orkar hålla ögonen öppna. hoppas alla har haft en underbar kväll.

RSS 2.0