25 juli

snart ska jag packa lite för att sedan åka till älsklingen och sova. imorgon jobbar jag 7 till 13. och när jocke slutat jobba åker vi till iggesund och firar lotta som fyller år! just ja, jag kom på att jag har ju lovat er en bild på mitt hår sedan jag färgade det. så här kommer den!


bilder från leksand

jag knäppte jättemånga bilder och orkar inte häva upp så många här. vill ni se fler bilder får ni kika på min facebook.



20 juli

jag har varit ledig från jobbet sen i söndags och jag har inte gjort något sedan dess, bara slappat. idag hade jag klockan på 9, åt frukost och åkte och hälsade på farfar en sväng. sen åkte jag hem en snabbis sen åkte jag, mamma och pappa till frans stuga för att äta lunch och middag där med släkten. när vi kom hem vid 6tiden packade jag det sista, nästan. sedan gick jag ut och plockade lite körsbär från vårat körsbärsträd. (man måste nästan skynda sig att plocka medans det finns, annars äter fåglarna upp dom. jag har tänkt att mamma ska få göra körsbärssaft :) )



jag har nyss
duschat, nu ska jag ta det lite lugnt, titta på tv och sova. imorgonbitti åker jag, jocke, linn & linus till leksand och campar!

whos your daddy


völund smed - kämpa


akon feat pitbull - Boomerang


snart så

igårkväll slutade jag 21.30 och nu har jag långledigt. jag är ledig tills nästa onsdag. på torsdag åker vi äntligen till leksand och campar! längtar som en tok, jag har nästan packat klart. jag har varit i stan idag och köpte lite saker tills vi åker.

hjältehunden från new york


jobb, jobb & åter jobb

dom senaste dagarna har jag bara jobbat. i onsdags efter jobbet åkte jag och jocke till iggesund och hälsade på :) igår hade jag min ända lediga dag denna vecka men jag klev ändå upp kl 6 för att följa med jocke till hassela där han skulle jobba. hans mamma har husvagnen där så jag var med henne medans jocke jobbade. jag och mia gick ca 2 mil och jag var dötrött när vi kom tillbaka. jag har fortfarande ont i benen. men det var väldigt skönt att svalka benen i sjön efteråt.



jag ska snart åka till jobbet. idag börjar jag 11.30 och slutar 20, på lördag jobbar jag 7.30 - 21 och på söndag 12 - 21.30. sedan är jag ledig och på tosdag åker vi och campar!

red and black

hos farmor åt vi smöråstårta och goda tårtor. hon börjar bli gammal nu min farmor, hela 91 år. jag har precis färgat håret. cicci kom och hjälpte mig. supernöjd är jag! (ni får se håret någon annan dag, orkar inte ta nå kort nu). nu ska vi åka hem till joakim, äta popcorn och sova. imorgon börjar jag 14.30. sedan jobbar jag tisdag, onsdag, fredag, lördag och söndag. så det kommer inte bli mycket skrivande.

min helg

fredag: jobbade på dagen och på kvällen kom linus och linn för umgås med oss :) vi tittade på film, åt gotta, spelade wii och hade mysigt. (klev upp kl 6 för att jobba också gick vi och la oss vid 4 på natten och klev upp kl 9. så vi var ganska så trött på lördagen)

lördag: vi åkte till växbo (nästan i bollnäs) för att äta med släkten. stället var supermysigt! det var vatten utanför och massa olika djur. bla. getter, höner och en gris. maten var också supergod! när vi kom hem somnade vi nästan direkt.






söndag:
vi ligger fortfarande i sängen, vi har kikat på 2 avsnitt av supernatural och just nu ligger jocke och tittar på fotboll och jag tänker gå ut och titta hur många grader det är i havet. på eftermiddagen ska vi åka till farmor och fira henne och efter det ska jag färga håret.

saknar min opel

igår jobbade jag 14-21.30 och idag har jag jobbat 07.30-14. det har gått jättebra och jag har fått fler arbetsdagar! :) jag ska även ha några introdagar på en annan avdelning och jobba där lite. känns kanon!

efter jobbet idag åkte jag och hämtade min bil som har varit på lagning. känns bra att ha den tillbaka men jag funderar på att sälja den och köpa en liten polo som är bensinsnål! jag trivs bättre i små bilar. jag saknar min opel!


blev inge trav

det blev inge trav igår, ulf hade kollat fel på bussen så vi missade den. istället åt vi pizza och reste upp tältet vi ska ha när vi åker till leksand, jag längtar så!!

idag är det sol och jättevarmt ute och jag ska jobba.. superkul! idag jobbar jag 14-21.30 och på torsdag och fredag jobbar jag 7.30-14. sen är jag ledig hela helgen.


åka på trav

imorse vaknade jag helt av mig själv kl 9. superskönt! efter att jag hade klätt på mig och ätit frukost åkte jag och pappa in till stan och hämtade grejerna till bilen så nu har jag lämnat in bilen. förhoppningsvis så är den klar tills imorgon när jag ska åka och jobba.

jag har precis
duschat, nu ska jag klä på mig och äta lite för att sedan åka till bollnäs på trav. jag har aldrig varit på trav och vet heller inte om det är roligt men jag gör det bara för att ha något att göra. jag åker dit med joakim och hans låssaspappa.

mys

jag och älsklingen har precis bäddat ner oss i sängen och nu ska vi slå igång ett eller två avsnitt av supernatural innan vi somnar. godnatt på er!

ansiktsmask

mina grejer till bilen hade inte kommit än, dom skulle komma imorgon så jag måste åka in till stan imorgon också.. det ända jag fick me mig hem från stan var en ansiktsmask och en pincett. så för en stund sedan hade jag masken på mig också har jag noppat ögonbrynen. nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma och mysa med mig :)

fan va snygg man är i ansiktsmask. men skönt blir det efteråt iaf!


ledig

jag har ju som sagt jobbat hela helgen och det har gått bra. igår fick jag till och med jobba över en timme. men nu är jag ledig tills onsdag eftermiddag! det ska bli skönt att få vila upp sig lite. jag ska snart byta om och åka in till stan för att köpa lite grejer till bilen.

bilder från 29/6


# länkbyte


jobb hela helgen

igår innan jag åkte till jocke så såg det så skönt ut i havet så jag var tvungen att titta hur många grader det var och det var 21 grader! så jag ringde elin så hon och jimmy kom och badade med mig lite. när jag kom till harmånger så åt vi pizza och jag åt upp en hel barnpizza!!

nu är jag hemma och
ligger i sänegn och slappar. jag börjar jobba 14.30 och jobbar till 21. imorgon jobbar jag från 7 till 16.30 och på söndag jobbar jag 7 till 19. så jag kommer inte hinna skriva så mycket här i helgen.


RSS 2.0