28/6-09


i fredags åkte vi till gnarp på kvällen och drack, det var väl ganska så roligt men jag & jocke hade inte råd att betala in oss så vi for hem ganska tidigt..

på lördagen klev vi upp tidigt och åkte till sundsvall för att kika på hillclimb eller vad det nu hette. det var stekhett så det var inte så roligt att sitta och titta på det. tobbe och nadja var också med. så var det meningen att vi skulle åka och äta efteråt men vi hade inge pengar så vi for hem. sen hände det inte så mycket mer under dagen.
men på kvällen åkte vi till stan en sväng..


jaa, nu var det söndag, igen. vi klev upp vid 10 imorse.. jocke skjutsade hem mig för att han sedan skulle åka till hans morfar och måla staket. jag har donat hela tiden ända sen jag kom hem. tagit fram tält, letat stolar och bord. det ända jag har i huve nu är västerås.. vi kommer att ha såååå kul!! (hoppas jag)

jag ringde till hanna för ett tag sen, men jag råkade väcka henne (a) så jag bad henne ringa upp sen när hon hade vaknat riktigt. så jag hoppas hon ringer snart (:

6 days left


ja, nu är det bara 6 dagar kvar till power big meet. yäy!

om jag nu lyckas övertala mamma om att få åka. men det går nog bra! (hoppas jag)...


jag längtar som tusan. går och planerar hela dagarna..

det blir jag, älsklingen, tobias & hanna som åker.

eventuellt att en till följer med, men jag tror att det bara blir vi 4.


ge mig torsdag! =D


26/6-09


igår var det så fint väder att jag inte hade tid att skriva i bloggen..

iaf så började dagen med att vi klev upp ganska tidigt för att gå ut och sola. men det var så varmt på baksidan så vi bestämde oss för att åka på sjöarna och bada&sola istället. innan det så åkte vi till stocka för att köpa lite fika. efter en stund kom även gustav och mathias. när killarna hade tröttnat så åkte jag och jocke till ström för att köpa fiskedrag. sen hann vi inte mer än hem förens mathias ringde och ville att vi skulle åka in till stan på clas olsson. så vi skynda oss att äta sen for vi iväg.

senare åkte vi till stocka för att skjutsa tobias och jimmie till gnarp. sen hände det inte så mycket mer än att vi åkte till johnny för att kika på en bil. vi väntade även på att lennie skulle höra av sig för att vi skulle fiska, men det blev inte så. sen skjutsade jocke hem mig för att jag för en gångs skull skulle sova hemma, utan jocke...


nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa och berätta vart vi har solskyddsfaktorn eller vad det nu heter, jag ligger och solar för fullt. men jag brände mig igår.... senare när pappa kommer hem ska jag äta och packa sen övningsköra hem till jocke (:



24/6-09


vi sov till halv 2 idag eftersom det blev väldigt sent igår.
jag åt lite frukost sen la vi oss i sängen igen. sen har vi varit ute och spelat kubb med mia. vi har även bakat lite kakor till elin som fyller år imorgon (grattis).
sen har vi inte gjort så mycket mer.

vi har just kommit ut från duschen. jocke är uppe och poppar popcorn
så jag passar på att skriva lite här.
så nu blir det sängen med tv, popcorn & mys (:

23/6-09

jocke klev upp ovanligt tidigt imorse, det var fint väder så han gick ut och la sig på stundsmattan medans jag sov ett tag till. när jag vaknade gick jag ut till honom också bestämde vi oss för att åka och bada. det ville även elin och marlene så dom följde med. vi for även hem till mig en sväng.

nu har vi kommit hem och gjort iordning oss för att åka in till stan. det blir pizza idag (:
och som sagt var så är det 3 månader för mig&jocke idag. så det blir nog bara massa mys och roliga saker idag (:

uppdaterar sen om det händer något speciellt.
hejsvejs.

22/6-09


imorse när vi vaknade åkte jocke dirket till bergsjö på tandläkaren och jag stannade hemma och åt frukost och duschade. när han kom hem så for vi till stocka för att hämta hans morfar för att sedan skjutsa honom till bergsjö på systembolaget.

senare på kvällen åkte vi till stocka och hämtade jörgen sen for vi och fiska i svedja. först fick jocke upp en jädda men han tappade den.. efter en stund fick jörgen en liten abborre. och precis när vi tänkte ge upp och åka hem så fick jag en jädda på 2,5 kg. vi fiskade även igår. då fick jörgen upp en jädda på 2,2 kg. även att jag körde hem (:


nu ska vi bädda ner oss i sängen, kika på tv och sova.
imorgon firar vi 3 månader (: det firas nog med att äkslingen bjuder mig på pizza inne i stan, annars vet jag inte vad vi hittar på.

en ny start, förhoppningsvis


nu är det väldigt länge sen jag skrev här.
jag ska försöka börja om nu och vara aktiv..



igår var det midsommar. vaknade först hemma hos jocke, jocke klev faktiskt upp tidigt denna morgon. vi åt frukost och gjorde iordning oss för att åka till stocka och precis när vi kommer fram till stocka så kom vi på att vi hade glömt köttet i harmånger så det var bara att vända... efter det åkte vi hem till mig för att hämta mer mat för att sedan åka upp till nadja och tobias för att grilla med dom och hanna. god mat & trevligt sällskap. efter maten gick vi över till vendel en sväng sen for alla iväg till mellanfjärn. och där blev vi kvar ett bra tag. vi kom hem vi halv 2 ungefär men somnade typ 6.

idag när vi vaknade tittade vi på film. (i taket lyser stjärnorna), den är kanon! senare åkte vi hem till jocke. sedan dess har vi bara ätit, tittat på film & spelat wii..

nu är klockan strax efter 12 och vi ska snart sova.


  
   

RSS 2.0