good night

nu är klockan drygt 22.00 ch jag är supertrött. just nu sitter jag och tittar runt i min bloggrunda medans jocke ligger i sängen och läser en bok.
dom ända kända bloggar jag följer är fattybom, foki och bunny. annars är det bara några vänners bloggar jag följer.

imorgon tar jag 09.20 bussen in till stan för att gå till trafikskolan och plugga stenhårt. det kanske blir 4 timmars plugg imorgon också, om inte mer.


nää, nu är jag för trött. godnatt alla bloggläsare. =)




uppdatering!
tyvärr så dog internet precis när jag skulle publicera inlägget så jag publicerar det nu istället.


tisdag

idag har jag suttit på trafikskolan och pluggat i 4½ timme. duktig tjej! innan det så var jag på skolan och åt frukost och gick jag på en lektion, GKO.

efter att jag hade suttit på pluggat på trafikskolan så tog jag bussen ner på stan och kikade lite. en mössa och en halsduk fick följa med hem. när vi kom hem så åt vi och sen har jag duschat och borstat löshåret. snacka om dålig kvalite! efter att ha använt det i 1½ idag så är det typ 10 tovar i det... det tog ca 20 minuter att få ut..


strax ska vi åka till joakim. klockan 20.00 är det fångarna på fortet och popcorn som gäller!



(den vita pricken på mössan är larmet)


dagens fråga

vad är det som både går uppåt och neråt men rör sig inte?
ni som tittade på fångarna på fortet idag kan nog svaret ;)


tattoos

joakim sitter och spelar tv-spel och jag sitter och letar tatueringar men hittar ingen som passar mig. jag har kommit på en sak jag vill göra men är inte riktigt säker än, ska fundera ett tag till. jag vill hitta en som det bara säger klick. typ som 'kärlek vid första ögonkastet'.


den här har jag redan men den ska bli större. jag ska bygga på den när jag får lust. men innan dess vill jag göra någon på armen eller nått, som syns mer.

måndag

idag har jag varit duktig :)

jag har:

- pluggat teori på trafikskolan
- lagat mat (torsk och pärer)
- gjort äppelkräm (fast den blev inte lika god som när farmor gör den. men nästa gång blir den förhoppningsvis mer lyckad. fast den vart ju god ändå.)
- gjort rent kattlådan.

jag knäppte tyvärr inget kort på min äppelkräm så det får bli en bild från google.



nu är vi hemma hos joakim. kl 20.00 ska vi se fångarna på fortet och äta lite gotta. det blir en tidig kväll för kl 06.00 ringer klockan imorgon.
vi börjar 08.05 imorgon men jag ska bara gå på första lektion och sen sjukanmäla mig och gå ner till trafikskolan och plugga.

 


söndag

väldigt dålig uppdatering nu för tin. den kommande veckan kommer jag troligen vara ganska så upptagen men jag lovar att göra så gott jag kan.

lyskvällen igår började ju med att vi åkte till min brors stuga vid havet och åt grillat. efter maten åkte vi båt ut till en ö och tände massa marschaller. vi hann aldrig se hur det såg ut för vi åkte iväg innan det blev mörkt. då åkte vi först hem för att hämta lite spel sen vidare till bersjö för att vara med erik och antonia. vi spelade spel, drack cider, åt massa gotta och tittade på film.

idag har jag och jocke åkt till uppsala fram och tillbaka och lämnat en cross åt en kille. vi åkte vid halv 2 och kom hem vid 8. det var otroligt mycket trafik på vägen dit. det tog en timme mindre att åka hem. när vi kom hem åt vi kvällsfika och tittade på filmen irene huss som går på 5an på söndagar. jag har nyss duschat och nu står jocke i duschen.


och som alltid när jag åker förbi tönnebro så stannar jag på frasses och köper tacochips med guacamole. så underbart gott!



lördag

igårkväll åkte vi in till stan för att träffa erik och antonia. efter att vi hade köpt massa gotta så åkte vi hem till erik och tittade på film. vi kom hem vid halv 3 och jag somnade direkt.

jag färgade nyss håret, så nu är jag svarthårig igen. skönt! nu ska jag klä på mig för att sedan åka till min morbror där vi blir bjudna på middag. resten av dagen kommer att spenderars med erik och antonia förhoppningsvis :)


hoppas alla får en bra lyskväll.


jävla skit

jävla skit!
jag skrev nyss ett rätt så långt inlägg också råkade jag radera det.. och jag orkar inte skriva om allt igen.

jag har ingen aning om vad som händer ikväll, men nått blir det väl.
jag uppdaterar sen när jag har tid. senare idag eller imorgon.

skön känsla

idag klarade jag uppkörningen!! :D
vilket betyder att jag har bara skrivningen kvar tills jag får lappen.


när jag kom hem från stan idag så åt vi, spelade spel sen åkte vi och hälsade på farmor och farfar. nu ska jag & joakim mysa ner i sängen, titta på sex and the city 2 och äta chips med dipp :)

sterilicering

klockan är snart 8 och snart kör jag in till stan för att först sterilicera skrållan. (hoppas det går även fast jag råkade mata henne nyss.) sen ska jag till iggesund och leker lekar med hela op-gänget.

tisdag

vilket jävla väder! det blåser och regnet bara öser ner. en sån här dag vill bara ligga i sängen och titta på tv, eller hur? så jag tänkte slå på tv nyss men inget hände. tvjäven funkar inte!! undra om det är vädret som orsaker det? fast tv som vi har nere funkar.. gud så less jag blir. jag vill ju ligga i min säng och titta på tv, inte i soffan..


hur som helst. jag började halv 10 idag. då satt vi och prata om massa onödiga saker sen fick vi lunch halv 11 ungefär. kl 1 skulle vi lyssna på en kille i aulan som är cpskadad men jag och jocke tog 12.15 bussen hem till honom. jag hade ingen lust att sitta och vänta i 2½ timme för att lyssna på dedär.

imorgon ska hela op-programmet åka till iggesund och leka lekar osv. hoppas det bara inte regnar! jag har varken regnkläder eller nå gummistövlar. inte för att jag skulle sätta på mig regnkläder men ändå. en vattentät jacka skulle ha varit bra.



funderar

sitter och kikar runt på löshår och funderar om jag ska beställa. det billigaste och längsta jag hittade var denna som ni ser på bilden. 369 kr och 60 cm långt. jag ska fundera en stund till innan jag beställer tänkte jag. om någon dag så kanske jag beställer löshåret.

men nu ska jag lägga mig i sängen och sova. jag ska försöka somna innan kl 24. så att jag inte är för trött för att kliva upp imorgon. godnatt!


dagens låt

sarek - genom eld och vatten
(ja, jag vet att jag har en väldans blandad musiksmak. men har minnen av denna låt från mia och ulf bröllop, eller rättare sagt, på väg hem från bröllopet)


17 month today ♥


favoriter från bikbok


black nails

nu har jag tittat klart på fångarna på fortet och laget jag hejjade på vann, inte en liten summa heller. :) och naglarna är målade, så nu är dom svarta. nu ska jag packa lite sen försöka sova i god tid. klockan ringer 07:00 imorgonbitti.


min sköna säng

nu ska jag sätta mig i min sköna säng och måla naglarna medans jag tittar på fångarna på fortet. också ska jag försöka hinna springa ner och göra en kopp te under en paus eller så får det bli efter fångarna på fortet.
är det nå fler än jag som ska se säsongsstarten av fångarna på fortet?


säsongstart av fångarna på fortet

nu har jag skrivit ut schemat och matsedeln och ska snart hoppa in i duschen och göra mig lite fräch innan jag ska krypa ner och titta på säsongstart av fångarna på fortet. foki är ju med i det programmet fast hon skulle vara med i andra säsongen av fångarna på fortet.

bilden är hittad här.


första skoldagen avklarad

nu är första skoldagen avklarad.
det började med att massa klasser samlades i aulan sen samlades min klass i ett klassrum för att få info om veckan också fick vi schemat och det såg faktiskt bra ut. jag fick grafisk bild på i-valen som jag ville :) tror jag, GKO står det det iaf.
hur har eran första dag varit?

måndag: 10,05 - 16,00
tisdag: 08,05 - 13,45
onsdag: 10,20 - 14,05
torsdag: 08,05 - 13,50
fredag: 08,05 - 15,30



kavli räkost





söndag

idag åkte vi hem till mig vid 12 nångång. då var tobias och jana här. jag, jocke, tobbe och pappa tog en tur med båten och efter det gjorde vi tacos och åt sen åkte dom hem. efter en stund åkte jag & pappa till hassela med en katt så nu är alla katter som ska bort borta. nu är det bara din o och skrållan kvar.

när vi kom hem från hassela var farmor och farfar här och direkt efter kom frans och britt-inger så då blev det fika. jag, mamma och pappa har nyss spelat spel och nu sitter jag och väntar på att jocke ska komma. kl 21.00 är det en film på 5an som vi ska se och sen sova för att kliva upp till skolan!


bröllopsparet

jag hade jättetrevligt igår på bröllopet och brudaret var så fina! :)

grattis på er, önskar er all lycka. ♥


six days

 

six days- tokyo drift


suring

detta är vad vi ska äta till middag. surströmming, pärer och tunnbröd.
ja, jag vet. "barn" brukar inte tycka om suring men jag är uppväxt med det och vi äter det varje sommar. jörgen kommer också hit och äter med oss.




typ efter maten kommer jocke och hämtar mig för att vi ska hjälpa hans mamma och ulf inför bröllopet. dom ska ju gifta sig imorgon. spännande :)

imorgon kommer det inte bli något skrivande så jag återkommer på söndag skulle jag tro. och då får ni säkert ett kort på brudparet också. :)

dino ♥


väskan

här kommer det en bild på väskan jag köpte föra helgen i sundsvall.
just love it.


dagens film

flicka 2 är vad jag har tittat på och den är helt klart sevärd! den är jättebra och jag fick tårar i ögonen av den.


movietime

nu är vi hemma från stan. eller vi kom hem för en stund sen, har nyss spelat yatzy med pappa. nu är jocke ute och hjälper pappa med något. körningen gick skitbra idag, grymt! det ända jag fick med mig hem från stan är ett par leggings. jag köpte även mat från pastavagnen som jag åt på vägen hem.

nu ska jag hämta en glass sen sätta igång filmen jag började titta på igår. jag kommer tipsa om filmen senare när jag sett klart den. jag har sett halva nu och jag tycker att den verkar jättebra.



torsdag

usch och fy för vädret! det bara blåser och ingen sol syns till..
nu är det läge att ta fram vinterjackan iaf.

klockan ringde kl 10 idag. då åt jag frukost och tittade på tv. nu har vi gjort iordning oss för att åka in till staden.

onsdag

idag, eller på eftermiddagen så var vi hos min bror och grattade honom. han fyller 38 år idag. vi passade även på att fira hans barn, dennis, som fyllde för några dagar sen. jag och jocke tog egen bil och farmor och farfar åkte med pappa. varför vi tog två bilar var för att vi skulle vidare till min kusin och gratta henne som fyllde i söndags. också åkte mamma med oss hem.

vi kom hem för en timme sen ungefär och nu ska vi sätta igång en film och somna till.


en bild på min bror. grattis, hoppas att du haft en bra dag.


dagens låt

hall och oates- you make my dream


she's the man

medans gubben är på fotbollsträning så tänkte jag titta på en film som jag laddade ner nyss. she's the man. det stog att det var svensk text men det var det ej så nu håller jag på att laddar hem en ny och hoppas på svensk text.
jag har sett filmen flera gånger och jag tycker att den är skitbra. killen som spelar i huvudrollen är skitsnygg!




channing tatum



choklad och supermario


beautiful blogger


jag fick detta av

 

liv.

När man får denna ska man kopiera av bilden och lägga den på sin blogg, länka till den bloggare som man fått awarden av, skriva 7 intressanta saker om sig själv och skicka vidare till 7 andra bloggare.
hur enkelt som helst, med andra ord!

1. jag är extremt envis och ger mig inte förens jag fått som jag vill.
2. jag älskar att knäppa kort, även att vara med på bild.
3. min linje är tråkig och jag skulle helst vilja gå foto/film och bli fotograf.
4. jag älskar mina katter hur mycket som helst.
5. jag hatar myror och andra småkryp.
6. helst skulle jag vilja flytta långt härifrån och börja ett nytt liv med nya människor.
7. akon är den bästa sångaren jag vet.


jag orkar inte länka några speciella som ska göra detta utan att dom som vill får göra det.

tisdag

idag har vi inte gjort nånting och det tänker jag fortsätta med. om en stund bilr det middag och efter det tänker jag åka och köpa popcorn. kvällen tänker jag spendera framför tvn.

inge sex and the city ikväll heller.. typsikt. varför har dom slutat visa det??

inge sex and the city ikväll

jag gick just in på tvplaneten.se och såg att det inte är nå dubbelavsnitt av sex and the city ikväll :( istället är det navy CIS.. det är ju också bra men ingenting klår sex and the city! jävla skit..


favoriter från H&M


new telephone

jag sitter hemma hos joakim nu. han och chrille åkte nyss till jättendal för att kika på fotboll, jag skippade det. men vad ska jag göra istället? det har jag ingen aning om.

jag har en ny telefon nu, bytte bort min igår. jag gillar den nya, fast den är liten och lite komplicerad såhär nu i början.


måndag

just nu sitter jag i handduk, jag har nyss duschat. innan det så hjälpte jag & jocke pappa med veden. imorse vaknade jag först halv 9, sen somnade jag om till halv 10 och då klev jag upp, åt frukost och tittade på tv.

nu ska jag klå på mig coh fila naglarna. om en stund ska vi åka till pizzan i harmånger och käka. efter det så stannar vi förmodligen hos joakim.

bilder från bröllopet

igår åkte vi till timrå för att gå på min kusin Cecilia och Daniels bröllop. efter bröllopet var det förätt, middag, tårta, dans osv på hotellet där vi sov. 
väldigt fint var det!




förätten


varmrätten


dagen efter vid frukosten öppnade dom alla paket och sen åkte vi hem. eller innan vi åkte hem så var vi in på birsta en sväng också. jag fick med mig en väska hem, det kommer kanske en bild på den imorgon.


kisse söker nytt hem

ingen som vill ha en söt liten katthona? rumsren, kelig och leksjuk.


utan pengar..

jag bytte bank förra veckan och fick även ett nytt bankomatkort som dess värre inte funkade så dom beställde ett nytt som jag fick idag. så jag cyklade nyss ner på kiosken för att pröva det och det funkade INTE. gud så arg jag blir!!
det är ju jätteroligt att inte komma åt sina pengar vill jag mena..


fyra godingar från gina tricot

tyvärr fanns inte tröjan och koftan jag hittade idag på stan. tror inte att dom har uppdaterat sidan.


fika med tascha

efter att jag hade pluggat idag så fikade jag på stan med tascha. trevligt trevligt. jag hittade lite grejjer jag ville ha på fina också men det blev aldrig att jag köptde dom och det ångrar jag.
jag blir hemma lite längre än vad jag trodde. antingen tar jag en buss vid 22 eller så kommer jocke och hämtar mig när hans match slutar.

en gammal och mycket fin bild på mig och tascha :)


torsdag

nu har jag ätit frukost, gjort iordning mig och ska snart köra till stan för att plugga. ikväll ska jag sova hos joakim men jag uppdaterar troligen när jag kommer hem från stan eller ikväll.
ha en bra dag alla läsare! :)


dagens låt ♪

eminem and rihanna- love the way you lie ♪


fruktsallad

för en liten stund sen gjorde jag en fruktsallad tills jocke, mamma och pappa skulle komma hem. jag blandade bananer, äpplen och päron och till det åt vi grädde och chokladsås. tidigare idag cyklade jag ner till kiosken för att köpa frukt och jag tänkte köpa byttglass men det är så dyrt på kiosken så vi fick klara oss utan glass denna gång.


just nu ligger jag och joakim i sängen och tittar på tv. 23.15 ska jag se sex and the city :)

nybäddad säng


its complicated

jag har nu tittat klart på its complicated och ja, namnet säger allt. filmen var komplicerad men bra, fast ändå lite knepigt slut.



nyduschad

jag är nu nyduschad och tänker mysa ner mig i sängen för att se klart en film jag snuttat på 3 gånger nu. jag har somnat ifrån den 2 gånger (inte för att filmen är dåligt men jag har varit väldigt trött då jag sett filmen) och den 3dje gången hann jag inte se klart den så nu ska jag se klart den.


taylor lautner

inte fan kan man tro att taylor lautner (jacob i twilight) är 18 år? lite mer exakt 1 månad yngre än mig. helt ofattbart men sant. snygg är han dessutom.



banspagetti & baconsås

jag har nyss lagat mat: banspagetti & baconsås. - supergott och enkelt!
först kokar man banspagettin och under tiden skär man bacon i bitar och steker det och sen blandar det med creme fraiche. vipps, så är det klart.
det är klart på 10 minuter max.


red nails

alldeles strax ska jag gå till bussen för att åka in till stan och plugga som jag sa i förra inlägget. jag vet inte riktigt när jag kommer hem men jag uppdaterar mer då. ha en bra dag!

mina röda & fina naglar


hello sunshine

hej underbara läsare. idag skiner solen, 18 grader ute. det gillas.
jag hade ställt klockan på 11 för att inte sova bort hela dagen men jag vaknade vid 10. som vanligt så åt jag ägg och kaviar-macka och te till frukost framför tvn. jag hängde nyss ut sängkläderna på vädring, jag ska byta dom när jag kommer hem senare på eftermiddagen. kl 2 åker jag till stan och pluggar lite.


dino

min söta katt kräver mycket uppmärksamhet. såfort han är i närheten och man inte kelar med honom så gör han ett knepigt ljud. mammas lilla pojke är så underbart söt och han har växt så otroligt mycket.

här är en bild på dino ganska nyligen


och här är en bild på honom när han är jätteliten och supersöt!



borde sova

nu är klockan för mycket, igen. jag som hade tänkt sova efter sex and the city men icke. jag fastnade hä vid bloggen istället. men nu är klockan 01:15 och jag borde sova.

även att när jag hade fönstret öppet igårnatt för att det var så varmt i rummet så kom det in massa småkryp som fortfarande är kvar.. dom går på mig, datorskärmen och på tvn. äckligt och irriterande!!

jag nu
jaja, visst. jag ser lite sur ut på bilden men jag är trött och jag hade absolut
ingen ork till att knäppa en bättre bild.


dagens låt ♪

jag har gjort en ny kategori som heter dagens.
här får ni några exempel: dagens låt, dagens film, dagens bild m.m.

nu tänker jag inviga den nya kategorin med dagens låt.

pink - funhouse


tisdag

idag vaknade jag vid 12tiden. det första jag gjorde när jag vaknade var att sätta på tvn och göra frukost. ägg och kaviar-macka med te. underbart gott! mitt på adgen fick vi besök, frans och britt-inger. vi fikade, spelade spel och åt middag. när jocke hade slutat kom han och hämtade mig också åkte vi till delsbo och firade hans syster som fyller år idag.

nu (som alltid en vardagskväll) ligger jag i sängen och tittar på sex and the city, popcorna tog nyss slut.


sötnos

min älskling sover så sött brevid mig. synd att han ska upp och jobba imorgon, jag gillar inte att vakna utan honom. jämt förut när vi sov med varandra och han klev upp ttidigare för att jobba eller gå till skolan så brukade jag alltid drömma om honom. fast inte posetiva drömmar, utan att han var otrogen.. det var inte roligt men det har jag slutat med som tur är :)

ojojoj vad klockan går fort ibland, speciellt när man sitter vid datorn.. nu ska jag krypa ner brevid sötnosen och göra honom sällskap.
jag älskar dig. ♥



sex and the city + popcorn + fanta


måndag

idag vid 2 kom pappa och hämtade mig och sen skjutsade in mig till trafikskolan, medans jag var där åkte han till göran och hälsade på. när han kom och hämtade mig handlade vi sen åkte vi hem. eller vi svängde in till farmor och farfar en sväng och fikade innan vi åkte hem.

när vi kom hem spelade jag, mamma och pappa spel och nu ligger jag & joakim i sängen och tittar på tv. kl 23.00 är det dubbelavsnitt på sex and the city på 3an som jag ska se.

söndag

vi åkte hem till mig mitt på dagen för att vi skulle fiska med arnström men det blev aldrig av. så istället spelade vi spel och fikade med mamma och sen spleade vi kubb med viktor, mathias & arnström.

nu är vi hemma hos jocke och har nyss spelat yatzy. han duschar just nu, han ska jobba imorgon så vi ska säkert snart sätta igång en film skulle jag tro. jag har bara sett "the last song" utan text så den skulle jag vilja se nu när vi har den med text. filmen är superbra!


mamma, jocke & christian på bilden.


dino & jag ♥


stugan

när vi kom till stugan igår så spelde vi först badminton i väntan på maten. efter att vi hade ätit massa kött, pommes, bröd, sås och grejer så spelade vi kubb och efter att vi hade spelat kubb 3 gånger (mitt lag vann 2 gånger ;)) så vart det fika och innan vi åkte hem så spelade vi yatzy.


fredagskväll

gud så varmt det är i huset. flyter bort snart tror ja.. och mia, jockes mamma, hon fryser? aja. jag brukar ofta frysa, men inte nu.

jag, elin, jocke och ulf har nyss suttit och spelat blokus. roligt spel :) när jag gick i skolan i harmånger, 7an till 9an, så brukade vi spela blokus på pysseldagarna och ibland på lektionerna och igår såg jag det på en affär så jag var tvungen att köpa det idag.

imorgon åker vi till jockes mormors stuga i ilsbo och grillar med familj och släkt. det kommer nog bli kul. hoppas det blir lite kubb och grejer också :)

jaja, jockes tangentbord är fuckt up så nu orkar jag inte skriva mer, ha en fortsatt trevlig kväll!


blokus + döskalle

jag, jocke och viktor har nyss kommit hem från stan. jag fick med mig ett spel som heter blokus och en döskalle som sparbössa (fast jag tänker ha den som prydnad) med mig hem. vi åt även på nojs, gott gott. nu är vi hemma i stocka men ska snart åka hem till jocke.


fredag

idag skiner solen, fast det är endå inte så varmt..
jag klev upp halv 11 tror ja. sen dess hr jag tittat på¨tv, ätit frukost och duschat. nu sitter och jag laddar hem lite musik och försöker hitta en snygg frilla, jag ska klippa mig nästa fredag.

torsdag

igårkväll åkte vi in till stan för att sova i min brors lägenhet. vi skulle igentligen sova där bara för att vi skulle ut på bockarna men vi sket i det och köpte lite godis och tittade på en film istället. lennie och michael var även där och tittade med oss. idag var vi på stan ett tag och det ända jag lyckades a med mig hem var ett pennfack (till skolskåpet, alla pennor försvinner), linjal, schampoo, balsam och duschtvål.




när vi kom hem åt vi middag sen cyklade vi ner till kiosken, drack kaffe och pratade med arnström och viktor. efter ett tag cyklade vi hem till mig. viktor och arnström följde även med. vi spelade kubb, massa annat spel och kort. nu ligger jag & joakim i sängen och tittar på tv, ska snart sova.


bilder från furuvik

här kommer det lite bilder sen vi var i furuvik. det blev inte så mycket bilder eftersom att det regnade och kamrean blev alldeles blöt såfort jag tog fram den och jag ville inte riskera att den skulle gå sönder. vi kom dit vid halv 12, då tittade vi på lite djur sen gick vi in på tivolit. mitt på dagen någon gång kom jana, göran, tobbe och dennis med deras buss så vi satt i den och åt lunch sen följde dom med tillbaka in och åkte karuseller med oss. jag tog jättemånga lotter men det var bara marlene som lyckades vinna en stor plopp. vi hade kul även fast det regnade. :)


furuvik imorgon

nu är jag hemma i stocka, eller jag har varit det nästan hela dagen. jag och mamma har nyss gjort kyckling- & tonfisksallad tills imorgon då jag åker till Furuvik med pappa, jocke, maja och marlene. (titta på djur, åka karuseller och vinna massor av godis!) jana, göran, tobias och dennis är på semester med sin buss och dom kampar utanför furufik ikväll så dom ska också¨åka karuseller osv med oss imorgon.

just nu är jocke på träning men när han kommer hem så blir det nog att vi kikar på en film sen lägger oss i tid så man är utvilad tills imorgon.


wild child & street race

wild child har jag sett flera gånger och jag bara älskar filmen. så otroligt bra! jag älskar såna tjejfilmer.



street race hyrde vi här om dagen och tittade på den igårkväll. den var jättebra och jag rekomenderar den.


the green mile

jag & joakim tittade nyss på the green mile som gick på 3an. den filmen är så otroligt bra! jag grät i slutet. john är så gigantisk fast endå så söt.



nyss satt jag på toaletten och fönstret var öppet och jag hörde att en bil startade precis utanför vilket inte är så vanligt vid 1 på natten här i denna håla. så jag ropade på chrille att han skulle kika ut om han såg nogon bil vilket han inte gjorde men jag som fortfarande satt på toaletten med öppet fönster hörde fortfarande bilen. nu sitter både chrille och jocke med något hårt i näven ifall det skulle vara inbrosstjuvar.


RSS 2.0