29/1-2012

idag har jag varit och handlat massa grejer i sundsvall med morsan. och det fick mig att längta ännu mer! imorgon ska vi åka och köpa säng, bord och stolar. jag tror att jag får reda på imorgon när jag kan flytta. och jag hoppas det är snart! det sk bli så roligt att få inreda själv osv.
och köttbullar å pärer är ett måste när man är på ikea!



pretty little liars

jag måste bara tipsa om en sjukt bra serie. jag laddade ner den igår och har legat och tittat på den hela dagen idag. jag är helt fast!

beat the world


catwoman


in time


min helg

i fredags efter skolan åkte jag hem, la mig i sängen och tittade på film men hann inte se klart den innan tobbe och hulin ringde och behövde skjuts till bolaget så jag ställde upp och skjutsade dom till bergsjö. efter det åkte vi till hulin, var där ett tag sedan åkte jag hem, duschade, tittade klart på filmen sen åkte jag och myste med marcus. på lördagen kom jonatan och då hade han och marcus lan. under tiden låg jag i sängen med en dator, cola och godis. tittade på film och nördade vid fejjan. vid 5tiden på natten la vi oss och sov och idag har vi bara legat och myst.

jag kom hem för ett tag sedan. då duschade jag, åt kvällsfika och spelade kort med mor och far. nu ska jag föna håret, slå igång en film och sova. hörspusshej.


the change up


larry crowne


Warrior


hamilton

igår när jag kom in till stan så fikade jag och tascha på café 24 carat, strosade lite på stan och sedan gick vi till biosallongen och tittade på hamilton. den var superbra, så jag rekomenderar (till er som inte sett den) att se den! när filmen var slut åkte vi till tascha och jag somnade nästan direkt. idag har jag varit i skolan och jag har nästan nyss kommit hem. har även hunnit fått i mig lite mat.


17/1-2012

idag är jag hemma från skolan, igen. jag har nyss tvättat, hängt tvätt och duschat. om ett tag ska jag göra mig iordning för att åka in till stan och fira min partypingla som fyller 20 år idag.
stort grattis till dig tarzan! ♥


nyckeln till frihet


just saying


party like a rockstar

tack så mycket för alla gratulationer och till alla som gjorde min dag igår! :)


20 år!

idag fyller jag 20 år och det ska firas väldigt storslaget! jag ska strax åka in till stan, träffa tascha, köpa lite kläder, gå på bolaget, äta på kina sedan hem, fixa oss sedan drar vi på förfest här i stocka och sedan vidare på krogen!


ett lyckat firande

det blev ett lyckat firande. allihop gillade maten, den gick åt bra. nöjd med presenterna är jag också! pappa ville att jag skulle öppna presenten från honom och mamma idag men jag ville vänta tills imorgon med det. annars har jag ju ingenting att öppna den dagen jag fyller liksom.

nu ska jag ta en rök, mysa ner mig i sängen, slå igång en film och sova så att det fortare blir lördag! det kommer vara en fullspäckad dag/kväll/natt!


13/1-2012

imorgon fyller jag äntligen 20 år. idag ska jag firas av min släkt och imorgon av mina fina vänner.
tårtorna är klara och maten står på spisen. nu ska jag duscha och fixa iordning mig innan gästerna kommer.


egobilder som fan


10/1-2012

hade matte och engelska på skolan idag. det blev inte ett enda tal på matten men på engelskan gick det däremot bättre. fick ett oplanerat prov som jag klarade gallant (kändes det som iaf). jag hann inte riktigt klart så ska fortsätta nästa lektion. efter skolan åkte jag till iggesund och hälsade på lotta och ungarna. å gullnellie♥ som ville följa med hem. jag fick en jättekram och en puss innan jag åkte av henne.

nu ska jag smörja in tatueringen, lägga fram kläder jag ska ha på mig imorgon, sätta igång en film och sova.


gaddad

skolan började idag och jag är redan less. stannade till lunch sedan åkte jag in till stan, träffade tascha och åkte vidare till tatueringsstudion där jag satt och gaddade mig i 5 timmar. har en till tid i slutet av månaden. nu ska jag krypa ner i sängen, slå igång en film och sova. pusshej!

-

att jag aldrig lär mig.
jag lyckas alltid ställa klockan för tidigt så att jag är klar ca 30 minuter innan jag behöver åka.. men ändå så blir det alltid stressigt i slutet..

jag är jättetrött och fryyyyyser. det är -12 ute. brr!

måndag morgon

godmorgon. snark...
jag hade bestämt mig för att gå och lägga mig TIDIGT. men ändå låg jag och tittade på film till 23 och inte kunde somna. jag har vaknat flera gånger under natten. och nu vaknade jag i mitten av sängen också låg jag på täcket och frös.. jag såg att det var många som hade haft svårt att sova inatt när jag läste genom fejjan.

nu ska jag göra mig klar för att åka till skolan. jippie.

Flightplan


Mr Popper's Penguins


Harriet the spy blog wars


fullt ös

var helt cptrött igår så jag låg hemma hela dagen, lagade mat åt päronen osv. sen vid 8 åkte jag in till stan, träffade tascha, fikade på skutan, åkte runt lite och upp på solbågen. sen vid 12tiden bestämde vi oss för att gå in på krogen. jag var nykter och drack cola men hade hur kul som helt! fett mycket folk var det också. när krogen stängde åkte vi runt lite sen plockade vi upp jocke och benny. skjutsade hem tascha sen vidare till höcke på efterfest.



jag kom hem vid 6tiden på morgonen, startade datorn, satt igång en film och somnade vid 8 imorse. tascha ringde och väckte mig vid halv 2. nu ska jag duscha sedan bädda ner mig i sängen, tagga inför skolan imorgon,  titta på film och sova.

en helt vanlig dag med tascha

när vi vaknade hemma i stocka så åt vi frukost och gjorde iordning oss för att åka in till stan. men vi svängde in till hulin en sväng innan. där hittade vi johnny sovandes i bilen, så vi väckte honom. och inne var mathias, jocke, chrille, per-anders och veine. vi hade packat med oss pulkan eftersom vi hade planerat att åka till hedebacken å åka lite pulka så jag knöt fast pulkan bakom bilen å satte johnny och tascha på pulkan och körde iväg en sväng.



lite senare satt vi båda i bilen påväg till forsa för att tascha skulle duscha, packa och byta om. sen bar det iväg mot hedebacken. snökanonerna var igång, det blåste väldigt mycket och kallt var det. men vi hann med några åk innan vi lessnade och åkte till skutan och värmde oss med varm oboy.



på skutan träffade vi anton, hampus, rickie och robin. efter att vi hade suttit å fikat och surrat ett bra tag så bestämde vi oss för att åka pulka bakom bilen igen. så tascha satte sig på pulkan och dom andra åkte i antons bil och filmade.



jag körde runt runt, ända tills hon ramlade av pulkan och det blev ett stort hål i pulkan. men kul hade vi! och till slut kunde jag knappt köra för att jag skrattade så mycket av att se henne åka fram och tillbaka bakom bilen i speglarna.



jag packade in rickie, hampus, robin och tascha i bilen och körde en sväng. efter ett tag blev jag less på taschas käft som gick i ett så jag kastade in henne i bakluckan där hon fick åka ett bra tag. sedan åkte jag till solbågen, släppte av alla och åkte hem. så nu är jag hemma, ska strax häva igång en film och sova.


tråkiga måndag

idag har jag varit hemma heeela dagen. igårkväll började jag slänga ut alla mina saker från rummet och bytte rum med mamma så nu har jag ett stprt rum med en stooor säng. idag har jag häft in det sista i rummet. speglar, tvn, en hylla osv. medans jag höll på med allt så tittade jag på alla änglagård-filmerna och nu håller jag på å kikar på millenium triologin.

första januari 2012

även på självaste julafton hade jag heller ingen julkänsla. men jag fick iaf det jag hade önskat mig. pengar & presentkort. så nu har jag bokat tatueringstid!

igår, på nyår var jag på solbågen med tascha och ett gäng vänner. vi spelade shotroulette och hade supertrevligt. vid tolvslaget var vi nere på stan och kikade på alla fyrverkerier. efter det gick jag, tascha och marcus och åt pizza, åkte till forsa, smällde raketer och sov.
tyvärr så glömde jag kameran hemma så det blev inga bilder..

idag är det första januari, vilket betyder att jag fyller 20 om bara 2 enstaka veckor! även att tascha fyller 3 dagar efter mig. tro mig, det kommer inte bli en lugn vecka då.

RSS 2.0