man vänjer sig

klippte eller rakade håret lite häromdagen kom ja på nu! det blev inte alls som jag hade tänkt mig och dom första dagarna ville jag bara gå under jorden men nu har jag vant mig.
-

my apartment

jag vet att jag är superdålig med uppdateringen nu för tiden trots att jag har skaffat internet i lägenheten. men jag sitter nästan aldrig vid datorn. vill jag kika facebook gör jag det oftast via telefonen.
idag vaknade jag vid 11, låg kvar i sängen ett bra tag och kikade på tv sedan åt jag frukost och jag har precis duschat. idag ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma skulle jag tro.
-
här kommer några bilder på min lägenhet.
en del av köket
-
en bit av vardagsrummet
-
vardagsrummet/sovalkovet

april 15, 2012

hej mina kära läsare! nu var det länge sedan jag skrev. det beror på att jag flyttade ju för två veckor sedan och har inte skaffat internet förens nu. jag är väldigt sliten idag fast har mycket energi ändå.. jag och frida har supit typ 10 dagar på två veckor nu. nå mycket mer har jag inte att skriva just nu. jag vill heller inte lägga ut några bilder på min lägenhet förens allt är klart. nu ska jag laga mat, vi hörs!

Om du tänker för länge på nästa steg kommer du att tillbringa resten av livet på ett ben.

ska jag vara ärlig så känns det lite konstigt att det är min sista natt som Stocka-bo. mamma och pappa bor ju kvar, så jag kan åka hit när jag vill och det känns skönt. det ska även bli skönt att flytta till en egen lägenhet men det känns även konstigt.
-
å andra sidan ska det bli superskönt att flytta härifrån, imorgon startar mitt nya liv!
-
idag har vi packat klart det mesta i släpvagnen och i bilarna. det ända som är kvar att packa nu är datorn och sängkläderna. jag har precis tittat på big brother. tråkigt att jimmy åkte, jag hade hoppats på att amandus skulle åka. skönt att annica är tillbaka iaf!
-
nu ska jag sova så att det blir fort morgon. godnatt alla glada!

imorgon händer det

jag vill bara berätta att jag lever! jag har haft så sjukt mycket att göra den senaste veckan. skolan, varit med vänner och packat. mitt rum är alldeles tomt nu nästan och flytthögen blir bara större och större. ikväll/imorgonbitti packar jag det sista och IMORGON FLYTTAR JAG!! :)

RSS 2.0