2010 är snart över

nu har vi gjort iordning oss och är klara för att åka iväg och fira nyår. kvällen kommer att börja med middag hos simone sen får vi se vad som händer.

jag kommer troligen inte skriva nå mer idag/ikväll så jag önskar alla mina läsare ett gott nytt år!


gårdagens shopping

detta hittade jag på rean igår. jag älskar väskan!

 


shopping med en efterlängtad vän

imorse när jag vaknade hos joakim så åkte jag först till ström för att hämta min efterlängtade vän linn och sedan hem till mig för att byta om och äta frukost. vid 11 tiden åkte vi in till stan för att shoppa lite. när hon åkte till sin pojkvän så kom jocke in till stan. först så åt vi pizza, gick några ärenden och sen träffade vi linnie en sväng innan vi åkte hem.
vad jag köpte idag får ni se imorgon, jag orkar inte knäppa kort på det nu.

en bild på mig & linn sen i somras.



kl 20 spelade vi bingolotto men varken jag, jocke eller pappa vann något. jag väntade på nr 36 och jocke på nr 38 också blev det nr 37 sen bingo.. så typiskt!
nu sitter jocke och viktor nere och tittar på hockey så jag passade på att springa upp å skriva lite här.

åker till pojkvännen

jag har fortfarande pyjamasbyxorna på mig. men ska nu göra mig iordning för att hämta mamma i harmånger sen åker jag till pojkvännen, tittar på film, myser och sover :)

dagen har bestått av tvtittning, spelat kort med pappa, spelat sims och suttit vid datorn. skönt som bara den.

så nu ska jag
häva in två filmer på usb-minnet, byta om, borsta håret, borsta av bilen, tanka och sedan åker jag.

onsdag

nu har jag vaknat till liv och ätit frukost. jag har precis startat den andra datorn för att spela lite sims medans jag sitter på facebook på denna dator och tittar på disney chanel på tvn.

jag har så tråkigt och saknar min pojkvän. hatar när han är och jobbar. men ikväll ska vi mysa! :)

love this movie

det går inte annat än att älska heartbreak hotel!
jävla kungfilm!

hahahah, älska minen!

 

"om vi ramlar så följer dom nog med oss hem"

så jävla kung!


promenad med katten i en kasse

min katt är helt jävla unik. så underbar på alla vis!
kryper in och leker överallt. jag var nyss på en promenad med katten i en kasse.
nu ligger han i kassen och mjauar och har det gott :)


kungfilm

nu är jag hemma från biosallongen. änglagård var kung! hur bra och rolig som helst. så till er som inte sett den än rekomenderar jag att se den :)

jag ska strax byta om till pyjamasbyxor och mysa ner mig i sängen och titta på heartbreak hotel. jag blev så sugen på att se den när jag var på bion (trots att jag sett den ett antal gånger.)



änglagård en tre filmer som alla borde se!

chiiill

det var meningen att vi skulle åka och fira mormor på söndagen men det tillät inte vädret. så igårkväll när mamma kom hem från jobbet så åkte vi dit och firade henne och jag fick min julklapp. efter att jag hade varit där åkte jag till jocke, tittade på film och sov.

imorse när jag vaknade åkte jag först på ica sen hem. efter frukosten så duschade jag, fixade naglarna och kikade på tv. jag har gått i pyjamasbyxor och morgonrock (min nya som jag fick av mamma & pappa i julklapp) hela dagen, så skönt!

änglagård bokad

jag har nyss bokat två biobiljetter så ikväll sitter jag och pojkvännen i biosalen och äter biopopcorn och tittar på änglagård - tredje gången gillt.


besöksrekord

igår hade jag besöksrekord, forsätt så :)


the green house

mamma jobbar idag och pappa orkade inte göra någon mat så vi åkte till harmånger för att pröva gröna huset (en restaurang.) men jag tyckte inte att det var så bra där. jag tyckte mest om mackorna så jag åt mig mätt på dom.

bilden är knäppt med telefon, så den blev inte så bra. men sådär ser gröna huset ut iaf.

efter att vi hade ätit åkte vi vidare till pierre co och kikade lite men jag hittar aldrig något där. innan vi åkte hem åkte vi in på ica en sväng. vi köpte med oss lite glass, magnum after dinner, supergoda! det rekomenderar jag som en snabb och god efterätt.


mest snö i lilla hudik

i söndags snöade det väldigt mycket, men mest snö hamnade det i hudiksvall. 30,4 mm, alltså drygt 3 dm. ingen annanstarns än i hudik kom det så mycket snö. nu är det ca 80 cm i lilla hudik.


bilden är tagen från google.

vintrig header

jag hittade en vinterbild så jag ändrade headern. jag gillade headern jag hade nyss så jag tror jag byter till den efter ett tag när snön går bort eller när jag får lust.


snö snö snö

jag känner att jag vill göra lite nytta bara för att jag har så tråkigt. men inte blir det roligare bara för det. kanske lägger mig i sängen och sätter på tvn istället. låter skönare!
jag är iaf hemma i stocka nu. jag kom hem för en liten stund sedan. jocke åkte iväg och jobbade imorse så jag spelade lite sims när jag vaknade sen åkte jag hem. han kommer förmodligen hit när han slutar :)

snö, snö, snö snö, snö, snö...
räcker det inte snart? det är ju fan halva mig med snö ute. när jag kom ner till moränga där jag bor och skulle precis köra upp på gården så såg man ingenting. kanterna var så höga. nu vill jag ha sommar!


jag orkar inte knäppa nå kort på¨snön så ni får nöja er med en bild på min söta katt Dino :)

bilar på rad

nu kommer bilderna från igår när vi var på väg hem från stan och blev ståendes på e4an ett bra tag. folk gick ur bilarna för att rasta hundar, dricka öl, ha snöbollskrig, röka och skrapa rutorna.

jag vet inte hur lång kö
det var, men det var i några km. när det började rulla och vi kom därifrån så stog det still på andra sidan. det var säkert 2 km kö.


slippa julstressen

igentligen så känns det ganska onödigt med julen. först ska man hålla på att stöka. städa, göra julmat, sätta upp granen, häva fram massa tomtar och ränna runt på stan för att hitta julklappar åt hela släkten också är det över på bara två - tre dagar.

jag själv tycker att man kan köpa några julklappar till dom närmaste, sätta upp julgranen (är ett måste) och göra en enkel middag. man behöver inte ha fulla bordet med massa mat. det räcker med en enkel och god middag.
hur tycker ni? ska man behöva denna julstress för att göra iordning julen som är slut på bara några dagar?


shopping

trots ovädret imorse så åkte vi in till stan på rean. det var lite svårt att ta sig till stan. vi åkte förbi via istället för att åka e4an. men vid bron mellan sjöarna och ström gick det inte att åka så vi fick vända och åka förbi stocka. jag köpte en kofta, en tröja, benvärmare och ett linne. jocke köpte ett par jeans och skor.
jag älskar att shoppa!



på vägen hem tog vi e4an men
det var inte så smart. vi blev ståendes i 30 minuter. (jag knäppte lite bilder på kön men dom är på telefon och jag har ingen sladd till den hos jocke.) bakom oss hade vi några stockholmare så klev ur bilen, hade snöbollskrig och drack öl.
väl framme i harmånger köpte vi lite gotta på ica sen åkte vi hem. nu spelar jocke cs medans jag skriver här. om en stund ska vi åka ner till pizzan och ta med oss pizza hem och äta.


julens outfit

såhär såg jag ut på julafton.



juldagen

juldagen började med att jag klev upp vid 10, åt frukost och gjorde mig iordning. vid 12tiden kom ulfs barn och då åt vi gröt och hade trevligt. vid halv 3 åkte vi till min bror göran för att fira juldagen där. när vi kom dit fick vi en förrätt och sedan blev det en supergod middag! efter middagen öppnade vi julklappar, fikade och lite i snön.




när vi åkte därifrån så åkte vi först och tankade sen så åkte vi hem till mig och hämtade lite saker och nu är vi hos joakim. han sitter och spelar cs så jag passar på att skiva i bloggen.
jag hoppas att vi ska lägga oss i sängen, titta på en film och sova snart så vi orkar upp till rean imorgon! imorgon fyller mormor år så då ska jag dit och äta middag.


min julafton

julafton var inte riktigt som jag hade tänkt mig. jag hade ingen julkänsla alls så det kändes som en vanlig dag fast med julklappar. dagen började med att vbi åt gröt och öppnade julklappar hos moster i stan. jag hade kameran med men den blev inte så många bilder.


detta är ända bilden jag knäppte när vi var hos moster. på bilden ser ni sven, moster, mormor och kusin sara.

vid 2 åkte vi hem för att äta julmiddag med farmor och jörgen. (jag hade tagit fram kameran och lagt den vid bordet men jag glömde bort att ta bilder..) efter maten blev det julklappsönning eftersom jörgen skulle iväg och jobba. lite senare blev det ost, kex och vindruvor och efter det åkte jag till jockes mormor och morfar. när vi hade varit där ett tag så åkte vi hem till jocke och öpnnade våra julklappar. jag fick en jättefin kofta av honom :) och av mia & ulf fick jag en mugg, en ring och en namnskylt.

på kvällen tittade vi på svensson svensson, hälsoresan och sov.


goodnigth

vann inte ett skit på bingolotto som vanligt..
nu ska jag krypa ner i sängen och starta tvn och sova så att det blir morgon någon gång. godnatt alla söta läsare :)

om 2 timmar slår klockan julafton

om 2 timmar slår klockan julafton. har ni julkänsla?
det har inte jag. det känns ingenting vilket är tråkigt. men det ska bli roligt & mysigt med julafton imorgon ändå.

just nu är det reklam, eller rättare sagt nyheter på 4an. men 22.25 startar sista bingon för ikväll. än så länge har jag inte vunnit något. det är bara skit det där igentligen. bara för att dom ska käna massa pengar.

efter bingon ska jag krypa ner i sängen och sova så att det fort blir julafton.

lillebror på tjuvjakt

måste bara rekomendera denna film.
jag tycker att den är skitbra och har sett den ett antal gånger.


väntar på bingolotto

nu har vi firat pappa klart. han fyllde ju 65 igår. tobbe, dennis och göran åkte väl för ungeför 1 timme sedan. i samma veva som dom skulle åka så tänkte jag åka ner på kiosken men min bil vägrade starta. den hade kälat fast så göran skjutsade mig. när jag kom hem igen så satte jag bilen på laddning i hopp om att den startar imorgon när jag ska till joakim.

jag lyckades fånga en fin min på göran.



nu sitter jag bara och väntar
på att bingolotto ska börja. mamma hade glömt bingolotterna i hennes väska och hon jobbar & kommer hem kl 8. så jag tror inte att jag hinner med första bingon. men jag tänkte skriva ner siffrorna och fylla i dom när mamma kommer hem.

21 months ♥

just ja. idag har jag och joakim varit tillsammans i 21 månader.
puss på dig älskling! ♥


dan före doppardan

idag är den dan före doppardagen. och imorgon är det alltså julafton. det känns inget speciellt. jag har ingen julkänsla eller nått. lite tråkigt, menmen.

jag och joakim har legat i sängen halva dagen. eller, jag gick ner och åt frukost men sen gick jag upp och la mig igen. vi tittade på jennifers body. en skräckis, men jag tycker att den var bra!



för en halvtimme sedan skjutsade vi jocke till bussen. han skulle hem för att slå in dom sista julklapparna och klä granen. nu står maten på borden och om en liten stund kommer göran, tobbe och dennis för att fira pappa. ikväll ska jag spela bingolotto. hoppas det blir något denna gång nu då..

myser oss till kojs

jag och älsklingen har nyss kikat på sista avsnittet av morden i sandhamn. det var spännande men jag tyckte att skådisrna var lite b-aktiga.

nu ska vi klä av oss och mysa ner oss i sängen framför en film och sova.

imorgon är det dagen innan julafton. jag längtar faktiskt inte så mycket, men lite. jag tycket inte att julafton är nå speciell. det ända som är roligt är julklapparna. maten är inte så speciellt god.

min julafton kommer att se ut såhär:
först åker vi till moster för att äta gröt och mysa lite. när vi kommer hem så kommer farmor och jörgen, kanske mormor. då blir det julmat, lite mys och julklappsöppning. efter det åker jag till pojkvännen och fortsätter fira julafton.


firat pappa

vilket otroligt väder det har varit idag. fyy! efter varje affär vi var in på så hade bilrutorna kälat. det ska bli så skönt när vintern är över, vilket jag inte tror att den kommer att vara på några månader.

när vi kom hem från stan så skjutsade vi först hem farmor sedan spelade vi lite kort. efter det dukade vi och gjorde iordning fika. sen kom maja, jörgen, bert, åsa och farmor och firade pappa. pappa fick en jättegod parfym och lite godis av mig. jag glömde knäppa kort på smörgåstårtorna men dom blev supergoda!




jag unnade mig själv lite och köpte en ny jacka också.
den är snygg och superskön!


morden i sandhamn

för ett tag sedan så gjorde jag, mamma och pappa smörgåstårtor. dom blev fina men ni får vänta tills imorgon med att se dom. jocke åkte hem för en liten stund sedan och jag har nyss tittat klart på morden i sandhamn. spännande med sista avsnittet imorgon!

jag tänker snart klä av mig och lägga mig och sova.
imorgon åker jag till stan vid 11. pappa och farmor följer också med. och när jocke slutar i skolan så åker han ner på stan för då ska vi handla julklappar åt varandra sedan åker vi hem för att fira pappa!



21 december

när jag kom till farfar så satt dom och spelade bingo så jag var med en sväng. jag vann en chokladkaka med daim och en chokladtomte. när vi kom hem så åt vi och nyss så gjorde jag och pappa en tårta tills imorgon. vi väntar med att göra smörgåstårtorna tills mamma kommer hem.
nu ska jag lägga mig i sängen brevid jocke och kramas lite :)


oerhört trött

idag är jag oerhört trött. mamma väckte mig lite innan 8 för att jag skulle skjutsa henne till bussen och när jag kom hem igen kunde jag inte smna om så ja tittade på film och åt frukost.
halv 11 somnade jag och sov till 12, men somnade om direkt och vaknade nyss. det är så skönt att kunna ligga i sängen utan att passa några tider.

men nu ska jag kliva upp och göra iordning mig lite för att åka och hälsa på farfar. pappa och farmor är där. efteråt ska vi på affären och köpa lite saker för att göra smörgåstårta när vi kommer hem. pappa fyller år imorgon!

gör som katten

nu ska jag göra som katten. lägga mig i en nybäddad säng med duntäcke.
vad skönt det ska bli! godnatt med er alla läsare :)


busiga katter

jag tror att vi har lite för busiga katter för att ha julgran.
eller vad tror ni?


saknad


andreas strömlund 1991 - 2010. †

lång tid av saknad.
jag hoppas att du har det mycket bättre där du är nu. ♥

like a prayer

det var länge sedan jag hade någon dagens så nu slänger jag upp en dagens låt. underbart bra låt. men den är bäst när jay sjunger.


christmas candy

sen sist jag skrev så har jag gjort julgodis, bäddat rent sängen och bytt täckte till duntäcke, duschat och varit hos farmor och ätit.

såhär blev mitt julgodis:

 

som jag sa i förra inlägget ska jag ta med en del av rischokladen till moster på julafton och resten tänkte jag slå in i ett paket och ge till mia & ulf på julafton :)

only four days left

idag är det 20 december, vilket betyder att det endast är 4 dagar kvar till julafton. gud vad tiden går fort.

igår när jag kom till jocke tittade vi på the day after tomorrow på 4an. jättebra film! fast jag har sett den förut som alla andra filmer.
imorse ställde jag kl på 10. och åkte hem för att äta frukost. nu sitter jag i älsklingens långkallingar och fryyyyser. snart ska jag göra lite julgodis. jag ska göra ischoklad och rischoklad. en del av rischokladen ska jag ta med mig till moster på julafton som en liten efterätt.

och vädret, det blir ju iaf inte bättre. det bara snöar och snöar. i dagens tidning stog det att det hade blivit nytt rekord på snö i hudiksvall. usch och fy å blä! efter nyår vill jag att allt bara ska försvinna! det är så kallt och blött.. jag hoppas att det är världens väder imorgonbitti så att jag blir hemma och slipper åka iväg kl 6 på morgonen..

idag när jag kom hem var det så mycket snö på gården så att jag fastnade.


såhär fina blev dom

nu har vi nyss tagit ut lussebullarna ur ugnen och såhär ser dom ut. jag har redan smakat en, dom blev goda :)


julmusik ur sterion

imorse när jag klev upp var jag astrött. menmen, jag måsta ju upp. och när jag skulle åka iväg med bilen så kom jag typ 5 meter sedan satt jag fast mitt i vägen. som tur var så kom plogbilen precis så han hjälpte mig därifrån. men det tog mellan 15-20 minuter så jag fick ringa sjukhuset och tala om att jag skulle komma lite sent.

jag och pappa har nyss gjort lussebullar och nu är dom i ugnen. medans vi bakade så lyssnade vi på julmusik i sterion. efter att jag har smakat en så åker jag hem till joakim och sover där inatt. det ska bli så skönt att vara ledig imorgon.


andra säger helg idag, men inte jag.

andra säger helg idag men för mig blir det jobb hela helgen..

jobbigt men måste ju.. måste få ihop turerna. nu jobbar jag fredag, lördag, söndag och tisdag. efter det är det jullov!! :)

jag vaknade vid halv tio, då kikade jag klart på änglagård som jag började titta på igårkväll. jag har nyss ätit frukost och nu ska jag duscha. när jag är klar och så så kommer elin och hämtar mig. vi ska gå på stan en sväng innan vi börjar jobba. jag slutar tio ikväll, så är hemma vid halv 11. men då måste jag sova på en gång så jag orkar jobba kl 7 imorgonbitti.


bästa tjejfilmerna

- enligt mig!

bring it on (1), bring it on again (2), bring it on all or nothing (3), bring it on in it to win it (4) och bring it on fight to he finish (5).
själv tycker jag att bring it on in it to win it är bäst!



telefonen på blocket



jag la nyss in min xperia på blocket. köp den gärna!

helt jävla slut

imorse väckte dino mig kl 7. då ville han ut ur mitt rum och jag somnade om direkt efter. men kl 9 kom han igen och ville in så jag släppte in honom och myste med honom en liten stund sen gick jag ner och åt frukost.

just nu ligger jag i sängen, tittar på disney chanel och vilar. jag har nyss hjälpt pappa med veden så jag är helt jävla slut i kroppen.

det är så skönt att vara ledig så att man slipper ha något att göra. bara ta dagen som den kommer :)

räkmackor

nu har jag tittat på maria wern och på ett avsnitt av hannah montana. medans jag, mamma och pappa tittade på maria wern så åt vi räkmackor. älska räkor ♥



nu ska jag ner på toaletten sen tror jag nog att jag klär av mig, lägger mig i sängen, slår igång en film och sover.
fast det kommer nog bli att jag känner att jag måste se klart filme som vanligt, så det blir nog ingen tidig kväll iallafall..

klänningar från hm

 

kikade nyss på lite nyårs-klänningar på HMs hemsida och hittade dom här. jag gillar alla men mest den i mitten med leopard och den blåa.

 

jag skulle vilja beställa dom nu på en gång men jag gillar inte att beställa kläder. jag vill helst pröva innan jag köper kläder.


julklappsshopping

pappa följde med till stan imorse när jag skulle skjutsa mamma så vi passade på att köpa lite julklappar. så när vi kom hem så slog vi in alla julklappar och klädde granen. nu är det inte många julklappar som fattas. men jag vet ännu inte vad jag ska köpa till jocke, det är svårt dedär tycker jag!


bad boys

helt plötsligt så kände jag mig ur och fick ont i huve. så nu har jag gjort lite te och en rostad macka. det ska jag smaska på nu när vi kryper ner under täcket framför bad boys 2.

älskar nyfärgat hår

jag har nyss färgat mitt hår. utväxten var ENORM! så nu är håret fint och mjukt :) det är så skööönt med nyfärgat hår!

igår jobbade jag kväll, 2-22, så jag sov hos brorsan eftersom jag började kl 7 imorse. men nu är jag iaf ledig tills fredag då jag jobbar kväll.
när jag kom hem idag så åt jag först middag sen slog vi in paketen jag köpte igår innan jag började jobba.

jag var nyss nere på kiosken och hämtade jocke. ikväll bli det nog att vi kikar på en film och sover tidigt. jag tror ja ska skjutsa mamma till stan imorgon vid halv 11. passar nog på att gå några ärenden innan jag åker hem också.

brorsan.


nybakat

för en liten stund sedan när vi kom hem till joakim så luktade det nybakade lussebullar. mia hade bakat så jag åt två st och drack oboy!
nu sitter jag i jockes säng och bara väntar tills kl ska bli 21 medans han sitter och spelar cs.
varför jag väntar tills kl ska bli 21 är för att då börjar beck. så kl 21 blir det choklad, popcorn och beck.


bruce almighty

dagens film är: bruce almighty.
den är bra och rolig!


tredje advent

idag är det tredje advent och vi tände tre ljus här hemma vid middagen. annars har vi inte gjort något speciellt. vissa brukar ju passa på att baka och sånt på advent. men det ska vi göra lite längre fram.
mamma hade tänkt häva fram julgranen nästa helg men då jobbar ju jag.. så det återstår att se om jag kan hjälpa till med det eller inte, hoppas!


mikrofonkåt

hejhopp. idag sov vi till klockan nästan var tolv, skönnnnt!
det är så otroligt skönt att få sova ut och inte ha någon klocka som ringer. imorgon börjar jag kl två så jag har sovmorgon imöra :)

ja ghar nyss kommit hem från harmånger. jag var och hälsade på farfar i hans nya lägenhet. den är mycket finare än den han hade innan. innan jag for hem handlade jag lite och nu står maten på spisen.

jag har bränt en ny skiva idag, här får ni ett litet smakprov.

borde sova

nää, nu har jag suttit och pillat lite med bloggen. men det verkar inte ge så mycket, inte blir det bra heller. jag måste lära mig lite mer om hur fan man gör! jocke sover sedan en stund sedan, snarkade gjorde han nyss också. klockan är lite efter 2 på natten och jag ska väl krypa ner brevid joakim under täcket nu.

ingen klocka ställd imorgon, imorgon ska jag sova tills jag vaknar! och förhoppningsvis bara ligga i sängen och glo på film hela dagen.


shopping i sundsvall

imorse ringde väckarklockan kl 09.00. då var det bara att stiga upp, klä på sig och äta frukost för att åka iväg till sundsvall och handla julklappar. jag fick med mig NÄSTAN allt hem. en till julklapp till mamma & pappa, en till jocke och lite mer till maja saknas. sen är allt klart. eller, jag måste hitta något åt pappa också, han fyller år snart.

vi hade tänkt käka på ikea men det var så otroligt med folk så vi åkte in till stan (sundsvall) och åt på en romantisk restaurang istället. supergott!
när vi kom hem åt vi glass med grädde och frukt och efter det slog vi in julklappar. ikväll ska vi bara lata oss framför tv. är helt slut i kroppen. även att jag ramlade TRE gånger. första gången mitt på parkeringen och dom andra två när jag skulle öppna bildörren och kliva ut. hahah! det gjorde så jävla ont! alltså, jag hävde ut ena foten på marken också fastnade jag med andra foten i en sladd så jag ramlade ut och slog upp dörren på en annan bil så att det blev en stor repa..

grattis jay!!!

igårkväll (som ni alla kanske redan vet) så vann jay idol 2010! så grattis till honom! :) jag har hejjat på honom länge men minnah är väldigt bra och gjorde ett suveränt förstanummer igårkväll. jag hejjade lite mer på henne än på jay i slutet. ända sen idol började iår så har jag tyckt att en tjej ska vinna. men man kommer nog få höra mycket av minnah i vilket fall som helst.


fräscha kylskåp



alla kylskåp som är med på bilderna är grymt snygga! men jag föredrar helst den amerikanska, eller leopardkylskåpet. eller den vita med rosen... ja. men den amerikanska är då fan snyggast!

tatueringstidningar

nu ska jag sätta mig och titta i några tatueringstidningar för att få lite insperation tills jag ska tatuera mig medans jocke duschar. när han är klar så ska vi kika klart på bad boys och vid 11 ska jag hämta mamma vid bussen.


onsdag

imorse vaknade jag vid elva, åt frukost, duschade och slappade lite. vid 3 hämtade jag jocke vid bussen och när vi kom hem så spelade vi lite kort med pappa sedan var det middag. efter middagen skjutsade vi mamma till bussen sen åkte vi till jocke en snabbis och när vi kom hem till mig igen började vi kika på bad boys. nu tittar vi på maria wern på 4an. när det är slut ska vi kika klart på bad boys sen sova.

imorgon börjar jag kl 2 och slutar kl 22. eftersom jag börjar kl 7 på morgonen efter så sover jag i stan hos brorsan imorgon.

borde sova

nu är kl 1 och jag borde sova men det gör jag inte.. jag tror jag dör av all jävla hosta snart. men nu ska jag iaf låta bli datorn, lägga mig skönt i sängen och försöka sova! godnatt alla läsare :)

min stora blå mugg

jag mår inte alls bra. jag känner mig hängig, har ont i magen, ont i huve och har hosta. inte nog med det, jag har spytt också.. nu ligger jag i sängen, tittar på tv och dricker te med honung i min stora blå mugg.


ledig idag

jocke åkte till skolan vid 9 imorse och då kunde inte jag somna om. så jag tittade på några avsnitt av sunes jul, åt frukost och åkte hem. nu har jag satt på mig pyjamaspyxor och tänker mysa ner mig i sängen framför ännu några till avsnitt av sunes jul.
jag har även bokat en tatueringstid! :)

idag är det vackert ute. solen lyser på vattnet fast det är 12 minus ute. när jag åkte från harmånger var det 17 minus. såhär fint är det utanför mitt hus:


julfilmer

just nu sitter jag på bärbara datorn för att jag ville ta med mig sunes jul till jocke och jag hittar inte mitt usb så jag måste ladda ner den på denna data. jag passar även på att ladda ner klassikern grinchen!


fullt upp

jag hade jättesvårt för att somna igårkväll. jag klädde av mig och gick å la mig vid 7, då tittade jag på film också kom jocke en sväng. men sen kunde jag inte somna för ens halv 12-12.. jag hade ställt klockan på 5, men tror på fan att jag vaknar halv 5..

det ahr varit fullt upp på sjukhuset idag. jag började kl 7 och slutade halv 4. åkte med elin hem och nu är jag supertrött i kroppen. nu tänkte jag vila lite framför tvn för att sedan åka till pojkvännen som köpt en paradis-chokladask åt mig :)


dagens film


läckerbit



jag kikade lite efter mössor och hittade denna läckerbit på junkyard.

andra advent

idag är det andra advent och bara 19 dagar kvar till jul.
detta påminner mig om att jag inte har köpt en ändå julklapp. jag måste åka till sundsvall någon dag och fixa dedär!



idag har jag inte gjort ett piss. jag åkte hem från jocke vid halv 2. när jag kom hem åt jag frukost, spelade masa kort med mamma och pappa sedan åt vi middag. efter maten åkte mamma och pappa till farmor, jag orkade inte följa med. jag har nyss tagit mig en varm dusch och nu ska jag lägga mig i sängen och slappa och hoppas på att bli trött. imorgon börjar jag kl 7, vilket betyder att jag måste kliva upp väldigt tidigt. men istället för buss så ska jag åka med elin som börjar samtidigt som mig imorgonbitti :)

 

jag har hittat en asgrym mössa i en låda. den är pappas så en typ sån här mössa önskar jag mig i julklapp!


lördagen

idag har jörgen och maja varit på besök hos oss :) det skulle vara julmarknad på majas skola imorgon och dom skulle göra julgodis och sälja där så jag hjälpte henne med det. vi gjorde rischoklad och ischoklad. glömde tyvärr att knäppa kort på ischokladen.. vi åt även en jättegod middag idag! potatisgrattäng, beasås och fläskfilé, mumma!



när dom åkte så tittade jag, jocke och pappa på dagissnuten sen åkte vi till joakim och nu ligger jag i hans säng och ska snart spela lite sims medans han spelar cs.


jay smith - the king of idol


snart är det detta som gäller

jag tänkte även kika om vi har nå morötter, vilket jag inte tror. men det är såå gott att doppa morötter i dipp!

kvällens idol kommer vara mycket spännande. tajt, undra vem som åker ut..



sätter igång med middagen

jag har nyss häft på pärerna på spisen. så fort pappa kommer hem med resten av maten så sätter jag igång och gör mat åt mig och joakim. idag blir det fiskpinnar, pärer och spenat! pappa skulle även köpa en ostkrokspåse så jag har något att äta när vi kikar på idol ikväll :)

favoriter från h&m


favoriter från gina tricot


fredag

idag klev jag upp vid 11 och åt frukost. sen dess har jag duschat och städat rummet. nu försöker jag hitta en matta till rummet men jag vet inte vart mamma har häft mattorna.. tänkte lägga mig i sängen nu och kika klart på filmen som jag började titta på igårkväll som jag somnade ifrån.

ikväll vet jag vet vad som händer, idol står på schemat iaf!

dagens bilder ♥

jag älskar dessa bilder och tatueringar. detta påminner mig att ringa och boka en tatueringstid imorgon!


 


helg!

imorse kvlev jag upp kl 5 och det gick faktiskt jättebra. bättre än vad jag trodde. men trött, det var jag. det har gått bra att praktisera idag, det har varit mycket att göra. men det är bättre att det är mycket att göra än inget. har man ingenting att göra så går ju tiden såå sakta.

iaf så slutade jag vid 3, gick till bussen och när jag kom hem så åt jag sen åkte jag till harmånger för att hämta chrille och jocke å skjutsa dom till stocka till hockeyplanen där dom åkte skridskor. när jag hade lämnat dom så åkte jag hem, gjorde varm oboy, mackor och tog med lite kakor, åkte och hämtade viktor sen åkte vi och gav dom fika.

nu ligger jag och joakim i sängen och tittar på lyxfällan. jag fick helg idag men det blir nog en tidig kväll ändå. är supertrött.



svar på kommentar

fick nyss en kommentar av en sara som undrar om jag har bil. och ja, det har jag. vad är det med det?

första praktikdagen avklarad

första parktikdagen på sjukhuset avklarad! det var väldigt lugnt idag så jag gick tyvärr inte göra så mycket mer än bädda sängar och dela ut fika. imorgon börjar jag 7 på MORGONEN så jag måste kliva upp kl 5!!!!! så nu ska jag bädda ner mig i sängen framför tvn med lite godis och hoppas på att somna tidigt!

jag kan inte jobba helger pga det inte går några bussar så jag strök dom på almenackan och räknade dagarna jag har kvar på praktiken innan jul och det var 9 dagar kvar och hela 13 dagars ledighet :)

RSS 2.0