fräscha kylskåp



alla kylskåp som är med på bilderna är grymt snygga! men jag föredrar helst den amerikanska, eller leopardkylskåpet. eller den vita med rosen... ja. men den amerikanska är då fan snyggast!

Kommentarer
Postat av: jana

Har den amerikanska flggan bytt utseende sedan jag slutade skolan? Vad jag minns så har du en brittiska(engelska) flaggan på bild och ingen amerikanska...? Eller?

Ang. att du inte tar bilen på praktiken: då kanske du skulle ha erbjudit dej att jobba alla andra dagar i veckan? Då du kan ta bussen, för jobbar man helg är man värd vara ledig i veckan annars inte!Kan även vara att man visar framfötterna och då får du ju visa dej även för nån annan än den du har som handledare.

Kram Jana

2010-12-09 @ 07:42:12
Postat av: jana

Hej igen!

Tror min kommentar försvann...?! Jag skrev nått om att när jag gick i skolan så såg inte den amerikanska flaggan ut som på nått av kylskåpen..? Eller? Jag ser den Brittiska (engelska) flaggan på ett kylskåp däremot! Även skrev jag nått om att du kanske skulle ha erbjudit dej att jobba alla vardagar om du fick ledigt på helgerna? Framfötterna du vet och så kanske du fick 2 handledare som kunde rekommendera dej för jobb om du sköter dej!

Kram Jana.

2010-12-09 @ 08:49:24
Postat av: jana

Nämen nu kom ju båda ju???

Ja ja det kan väl inte poängteras nog kanske;)

Kram igen!

2010-12-09 @ 08:50:07
Postat av: Andrea Larsson

Jag skulle helst vela ha den vita med röda rosen! :)

2010-12-11 @ 16:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0