paper planes - M.I.A


again

nu ligger jag och joakim i sängen och tittar på semesterduellen och efter det ska vi se lyxfällan. det är reklamn nu så nu ska jag föna håret sedan mysa ner mig i sängen som är nybäddad. underbart!

imorgon är det fredag, igen! jag fattar inte hur jävla fort veckorna går. jag tycker att det är helg jämt, fast det är ju bara bra!

glöm inte bort att luras imorgon


Glowing Stars

just ja, jag lånade ju en bok innan jag åkte hem från skolan. när jag väl hade bestämt mig för att läsa dyngkåt och hur helig som helst så gick jag fram till disken så sa hon att det fanns ingen sån hemma men jag står i kö så jag kommer få ett sms när den kommer till skolan så att jag kan låna den. så jag lånade i taket lyser stjärnorna istället. jag hoppas att den är bättre en filmen. många brukar ju säga att böckerna brukar vara bättre än filmerna och att det är mycket mer i detalj i böckerna. är det någon av mina läsare som har läst eller sett i taket lyser stjärnorna?



jag har precis kommit in efter en liten promenad. älsklingen tog bussen hit så jag mötte honom. dino (min katt) följde även efter mig, så gullig som han är! :)

första tidningen har kommit

för ett tag sedan skickade jag in en premunation på frida och idag kom första tidningen :) jag har nyss rivit ur sängkläderna så jag ska häva på nya nu. efter det ska jag lägga mig i min nybäddade säng och läsa frida.

på bilden ser ni fridatidningen, mina nya brillor och en rouge som följde med tidningen.


Thursday

imorse klev jag upp när klockan ringde och jag kom inte för sent till skolan! jag han till och med äta frukost när jag kom till skolan. första lektionen började kl 8 och var hur tråkig som helst. på svenskan så läste jag ut pojken som kallades det. jävligt bra bok måste jag säga! fast ibland var det så att man ville gråta, så jäkla idiotisk mamma. fy!

just nu sitter jag i bibblan och funderar på att låna en ny bok. nu när jag har läst den där boken börjar jag tycka att det är roligt att läsa. jag funderar på att antingen låna dyngkåt och hur helig som helst eller i taket lyser stjärnorna. på lunchen idag var jag ner på stan med jocke och viktor för att köpa ett bar brillor (eftersom solen börjar lysa varje dag nu!!), kanske knäpper ett kort på dom när jag kommer hem och visar er.


black and white

jag vet inte vad jag gör för fel när jag sitter vid datorn, jag får alltid ont i nacken.. just nu ligger jag i sängen och tittar på tv. om en stund ska jag packa lite för att sedan åka till joakim. han är på fotbollsträning, så han kommer hem vid halv 11. jag lägger mig nog i sängen, läser och försöker somna i väntan på min pussgurka!


house by the sea

på denna bild så jag har ringat in vårat hus och våran sjöbod.
visst bor jag fint? :)


dagens outfit


halsduk - gina tricot, skinnjacka - vero moda, tröja - gina tricot, linne - gina tricot, leggins - gina tricot, skor - skopunkten.

fotografier i solsken

jag skrev ju imorse att jag missade första lektionen, men jag missade även andra lektionen. när jag skulle gå ut till bilen och åka så vägrade bilen starta. så jag fick ringa en granne så fick han komma och hjälpa mig att starta bilen med hjälp av startkablar. när jag kom till skolan så satt jag och snackade med antonia ett bra tag också tittade vi på en konsert som inte var så bra. vid 1 åkte jag till samhall på studiebesök, vad där i ca 50 minuter sen åkte jag hem.

när jag kom hem var jag så uttråkad så jag tog med mig kameran ut och knäppte ett gäng bilder. det blev extra fina bilder eftersom att solen lyser.


sunshine

godmorgon mina underbara läsare! solen skiner här fast det ser ändå ganska kallt ut. jag börjar 09.20 men sitter ändå hemma i sängen med morgonrocken? inte bra. jag sov över, så jag missar första lektionen. jag ska göra mig iordning nu och sen sätta mig och läsa på lite inför redovisningen jag har idag.

21.12

nu har min älskling kommit och jag har poppat popcorn och han hade med sig en chokladkaka åt mig :) så nu ska vi mysa ner oss i sängen, kika på tv/film och sova. imorgon börjar jag 09.20 och kl 1 ska vi på studiebesök på samhall. godnatt! :)

jag har fixat en liten ikon så ni kan klicka på om ni vill se varje gång jag uppdaterar min blogg :)


Tuesday

jag har precis duschat och sitter nu i sängen med min snygga morgonrock. jag ska lägga mig i sängen nu och vänta tills min älskling kommer.

idag har jag
fått en del kommentarer och ett gäng nya läsare, sånt gillar jag! forsätt så :)


i am number four

i am number four går ju på bio nu och jag är jättesugen på att se den! är det någon av mina läsare som har sett den och kan ge den några ord? :)


kan dee

jag var nyss in och kikade på kan dee's hemsida och jävlar vad snygga kläder dom har! kläderna på bilden skulle jag vilja beställa. synd bara att märket är så dyrt.


inspirationskälla


pojken som kallades det

jag har alltid hatat att läsa. hatat allt som har med läsa att göra, därför har jag nästan aldrig läst ut en hel bok. men här om dagen gick jag och lånade en bok på bibblan som heter pojken som kallades det. jag har läst 3 kapitel nu och den är superbra, jag kan nästan inte sluta läsa.


i form till sommaren

nu har vi ätit middag (isterband och stuvade pärer,) vilat magen och nu packar jag. vi ska strax åka till harmånger. jocke ska på träning och jag ska hålla chrille sällskap i gymmet :) man måste ju börja nångång om man vill vara i form till sommaren. imorgon börjar jag kl 8, så jag ska försöka somna i tid.


klyftig i sömnen

som ni kanske har märkt så har jag ändrat header igen. om ni inte ser det, tryck på F5. den förra jag hade var så gammal och nu när jag knäppt ett nytt kort så ville jag ändra. men eftersom jag inte är så duktig på ps så ska jag försöka hitta någon som kan göra en riktigt snygg header åt mig :)

jag tror att jag råkade stänga av min och jockes alarm i sömnen så båda vi är hemma idag och vi har inte gjort så mycket. om en liten stund ska vi äta middag iaf.


Congratulations my friend

idag fyller min underbara vän 19 år. ♥


rolling in the deep


flygit iväg

idag har jag enbart slappat. legat framför tv/datorn hela dagen, åkte även till iggesund en sväng och hämtade viktor. vi sov jättelänge idag, till 1 tror jag. kvällen/natten gick superfort eftersom man ställde fram kl en timme. jag tycker att det har kännts mycket av det idag, känns som att dagen har flygit iväg.

luftslottet som sprängdes går på tvn nu på 1an och den tänker jag somna till. jag ska mysa ner mig i sängen brevid min underbara pojkvän nu. godnatt alla underbara läsare.

lyckad helg

Fredag: efter skolan så åkte jag & joakim till iggesund för att vara barnvakt åt fem barn. vi käkade pizza, var ute och gick och myste i soffan framför tvn.

lördag: dagen började lite stressigt men det gick till slut. det var en kille här och kikade på min bil men han ville köpa den för 15000 och det gick jag inte med på. efter middagen gjorde jag mig iordning och sen skjutsade jocke mig till antonia där det var förfest. vid 11 åkte vi till august och sen gick vi vidare till gossip. helt galen kväll, det var superlänge sen jag var sådär jävla full!

mer bilder finns på facebook.


taggad till tusen

drar snart på högsta volym i bilen och beger mig mot stan och festligheterna. taggad till tusen!


blåbärspaj

jag har nyss gjort en blåbärspaj och nu tänkte jag ta med mig den och åka till farmor och bjuda henne :) efter det åker jag hem en snabbis för att packa och sen åker jag till älsklingen och sover.


hot chili

eftersom att jag gjorde klart arbetet vi jobbade med på naturkunskapen imorse så slapp jag sista lektionen idag. så istället för att sitta på en tråkig lektion med tråkiga personer så lunchade jag med viktor på hot chili. vi åt ris, friterade kyckling och räkchips, supergott!


sitter i skolan

nu sitter jag i en datasal i skolan och jobbar om biobränsle. eftersom jag har varit borta hela veckan så får jag jobba själv, men det är skönast så! gillar inte att jobba i grupp. även fast jag började med arbetet nyss så är jag nästan klar. jag känner mig duktig!!

detta är
min första dag i skolan för denna vecka och imorgon är det helg, hur skönt är inte det då? imorgon har jag inga planer. eller, jo. det kanske jag har. för mig att arnström sa förra helgen att han ville ha chaufför imorgon så det kanske blir så eller så blir det en lugn hemmakväll för på lördag är det party som gäller. jag ska fira antonia som fyller 19 på måndag.

mys

nu har vi firat våran lilla dag. vi har badat i bubbelpoolen, druckit breezer, corona och ätit geléhallon. jocke hade tänkt köpa rosor till mig men det var slut på ica och båda blommaffärerna här i harmånger hade stängt tidigt idag..



jag har bråttas lite med datorn. när jag startade den så skrev jag på facebook och skulle precis trycka på skicka så dog datorn. det hände samma sak flera gånger och nu funkar det äntligen, hoppas jag. men det går inte att komma in på facebook..


våfflor

jag har nyss ätit middag, det blev våfflor idag. nu ska jag packa lite, åka och tanka för att sedan åka till älsklingen, mysa och fira våran dag. vad vi ska göra får ni inte veta än, men jag kommer troligen skriva ikväll och lägga upp bilder.


inspiration

eftersom att solen har varit framme nu i några dagar så börjar jag få vårkänsla. jag hoppas att snön försvinner totalt snart. jag gillar inte när det är sliskigt osv på vägarna.
den första bilden är från H&M och den andra är från bikbok.


 

 



Taio Cruz - Dynamite


två år tillsammans

idag firar jag och joakim två år tillsammans. jag älskar dig!


251952 st

nu har jag sett ännu en beck och nu ska jag gå och lägga mig. det är jättevarmt i mitt rum (så jag får se om jag kan somna) och jag vägrar öppna fönstret. det blåser som satan utanför. nog för att jag bor några meter ifrån havet men det känns som att huset lyfter snart. har jag tur så står huset kvar där det ska stå när jag vaknar imorgon.

jag kikade nyss genom min blogg också stog det att 251952 st har läst och gillat mina inlägg. men vadå, jag har inte ens så många läsare. konstigt..


skarpt läge

nu har jag kikar på sju beckfilmer. jag som trodde att jag hade sett alla beckfilmer, men så var det inte. vi tittade nyss på skarpt läge och den hade jag aldrig sett förut.

jag är fortfarande
förkyld så jag blir nog hemma imorgon också. nu ska jag slå igång en till beckfilm och somna till den, joakim har redan sagt godnatt.


tur att man måste på toa ibland

idag har jag inte fått nånting gjort. jag har bara legat i sängen och tittat på beck. jag tror att jag har sett 5 beckfilmer sen igårkväll nu och ska strax sätta igång en till. joakim kommer snart också :)

mamma åkte precis på möte
och jag gick ner för att gå på toa precis när hon åkte så såg jag att kaffepannan stog och kokad på spisen. hon hade gått iväg utan att stänga av spisen. tur att jag måsta på toan säger då jag!

tuesday.22.march

jag vaknade för drygt 2 timmar sedan och sen dess har jag bara ätit frukost och tittat klart på beckfilmen jag somnade ifrån igår. jag tittade på 2½ beckfilmer igår och nu håller jag på att laddar ner fler.

efter frukosten så skulle jag vädra sängkläderna också gick jag till fönsret. där ute var mina katter och så fort dom såg mig så mjauade dom och försökte klättra på väggen upp till mig. sötnosarna mina!


blåbärssoppa, frukt & frida

nu har mamma och pappa kommit hem. mamma hade med sig blåbärssoppa, nyponsoppa, frukt och en fridatidning :) så nu ska jag läsa lite i tidningen i väntan på att filmerna ska bli klar.


hämndens pris

nu har jag kikat på en till film. beck - hämndens pris. jag mår fortfarande lite piss, jag bara hostar, hostar och hostar. skulle tro att jag blir hemma imorgon med. jag håller på att laddar ner massa beckfilmer, men det går så segt.. mamma och pappa är hos min bror och jag bad mamma köpa lite frukt och blåbärssoppa så jag hoppas att hon har gjort det och är på väg hem. fan, glömde säga att hon skulle köpa honung, det som är så bra att dricka honungste när man är förkyld.


i'm a zombie

för en stund sedan åkte jag ner på kiosken för att köpa en dricka och en frida-tidning. men självklart så är det jag ska ha slut. så det blev bara en dricka. jag har nyss tittat klart på världens sämsa film så jag orkar inte skriva om den. har precis hjälpt antonia med hennes header. nu tänkte jag gå och duscha sen försöka hitta en bra film att kika på.

jag vet inte om jag kommer orka åka till älsklingen ikväll och sova med honom. jag går runt som en jävla zombie. jag hatar att vara förkyld och jag hatar att sova utan min pojkvän, så vi får se hur det blir.

monday.21.march

jag skrev ju igår att jag började bli förkyld så jag blev hemma idag. jag kom hem till stocka för 1 timme sedan ungefär. förkylningen har blivit sämre och jag som hade tänkt gå ut och gå idag.. får se hur det blir med det. nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på en film men först ska jag bränna en ny skiva.

min helg

lördagskvällen började med att jag, viktor och jocke var hemma hos mig och tänkte se en film. men då ringde arnström och ville att jag skulle vara chaufför åt han och mathias. så vi alla 5 åkte in till stan. mathias, viktor och arnström gick på krogen och vi gled runt i stan tillsammans med antonia ett antal timmar tills dom skulle hem. efter många om och men så kom vi hem vid halv 5.

på söndagen var arnström fortfarande full så jag var även chaufför åt han då. han skulle skotta tak i harmånger så vi skjutsade dit honom. mendans vi väntade på att han skulle bli klar så grillade vi korv och satt ute i solen hos joakim. han och chrille åkte även lite skidor på baksidan. hahah, det gick inte så bra.



när arnström var klar var han hungrig och ville åka till sundsvall för att äta så vi tog med oss mathias och chrille och åkte dit. efter maten åkte vi och hälsade på gustav en sväng. vi kom hem vid 9, alldeles lagom till wild child som gick på tvn.

wild child

helgen har varit grym, den bästa på länge! men eftersom att jag har lite bilder från helgen på telefon och ingen sladd just nu så väntar jag med att berätta tills jag kommer hem imorgon. det blir så mycket roligare att läsa ett inlägg med bilder.

jag har precis tittat klart på wild child som gick på 3an. jag har sett den flera gånger förut, men jag gillar filmen. jocke sover och jag ska snart klä av mig och sova jag också. jag börjar bli förkyld. jag fryser, är täppt i näsan osv.
ps. jag längtar tills nästa helg!


långhårig

just nu så älskar jag mitt hår. bara för att det har blivit så långt. jag klippte mig i augusti senast, så det börjar blå dags nu. men jag vågar inte! dom klipper alltid för mycket.. men så fort ögonbrynen har växt ut riktigt så så jag boka tid både för håret och för ögonbrynen.

här är en bild på mig i augusti precis efter att jag hade klippt mig.
nu är håret precis under tuttarna och luggen är till hakan.


colors

vilken hårfärg passar jag bäst i?
det var väldigt länge sedan jag hade blondt och jag hittade ingen bättre bild. det är lite gult i håret också, men vafan.


saturday.19.march

bilden som jag har på headern är asgammal. eller ja, sen i somras tror jag. men jag skulle vilja knäppa lite nya kort och gör om den. bara det att jag gillar inte mitt utseende just nu. jag har buskiga ögonbryn pga jag ska spara ut dom, gå till en frisör och få dom noppade och färgade.

ja, annars har jag inget att säga. jag sitter hemma i stocka och har tråkigt. kom hem för en stund sedan och jocke stannade hemma hos honom men han kommer lite senare ikväll. ibland så hatar jag att bo i stocka, det finns inte ett skit att göra. önskar att ja skulle haft lite pengar just nu, så att man kunde göra något.

piggar upp inlägget med en gammal bild på mig sen jag hade rött hår. funderar starkt på att färga det rött igen!


The Mechanic


fredagsmys

ikväll har jag fredagsmys med joakim och viktor :) vi sitter i sängen, äter chips, dipp och dricker dricka. just nu tittar vi på varning för barn. innan dess tittade vi på äntligen fredag och 101 sett att åka ur en gameshow. efter varning för barn slår vi nog igång en film.

ingenting är omöjligt

idag på lektionen så pratade vi om proteser och vi fick se en dokumentär. en väldigt intressant dokumentär. den handlar om en tjej som inte har några armar, ett normalt ben och det andra benet är hälften så kort som den andra. men hon lever som en helt vanlig person.
hon lagar mat, borstar tänderna, sminkar sig, spelar piano, simmar, kör bil och många fler saker med foten.

här är en länk till dokumentären. http://svtplay.se/v/2161462/har_ar_ditt_liv/dokumentaren_malet_i_sikte?sb,k138778,3,f,-1

och här är en liten snutt av dokumentären där hon kör bil.


hur många lingon finns det i världen

nu är vi hemma från bion och ska snart lägga oss i sängen och somna till livet är en schager som jag somnade ifrån igår. imorgon börjar jag tjugo över 9 och slutar halv 4 tror jag.

filmen var iaf jättebra, rolig och sorlig. det ända dåliga med filmen var slutet, man förstog liksom inte vad som hände. blev dom tillsammans igen? men jag såg inte en skymt av mig. jag såg iaf några andra jag känner som tex my och carina. filmen är sevärd!


thursday.17.march

just nu sitter jag hos antonia, hon äter just nu. innan jag åkte hit lämnade jag av jocke och viktor hos erik. kl 19 så ska jag, jocke, erik och antonia på bio. vi ska se hur många lingon finns det i världen. jag var ju med statist på den filmen så det skulle vara coolt om jag såg mig själv.

har gått på stan ett tag idag också. jag hämtade ut nya p-piller och köpte ett par mjukisbyxor. pappa bjöd jocke på donken och eftersom jag inte tycker om donken så bjöd han mig på hot chili. dom har ju nyss reoverat där och det var supermysigt!

livet är en schlager

idag när jag var på affären så såg jag att dom hade marabou mango där så nu har jag smakat den. jag gillar apelsin mest av alla marabou-smaker men mangon var inte så tokig den heller.



just ja, igår skrev jag ju inget. det var bara för att jag stannade kvar i stan efter skolan, väntade på att jocke skulle sluta också åkte vi till iggesund och hälsade på börja, lotta och barnen för att se aik - hv71 på tvn. aik vann såklart, med 4-1. jag bara älskar deras barn nellie. och hon älskar mig :) hon blir jätteglad varje gång jag kommer och säger "linna". hahah, sötnos! hon har inte riktigt lärt sig säga linda än. när vi kollade på hockeyn så hände hon upp två fingrar (så som på bilden neranför) och sa aik.



jag har precis målat naglarna lila och
nu ska vi mysa ner oss i sängen framför livet är en schlager. jag har sett filmen 1000 gånger och jag älskar den!


ny favoritfärg

som vi kanske redan vet så har alltid svart, vitt och rött varit mina favoritfärger. men nu har jag fått en ny favoritfärg, lämligen lila. det syns ganska mycket nu på bloggen. men jag arbetar fortfarande på headern och på bakrundsfärgen. jag kommer förmodligen ändra ganska ofta eftersom jag aldrig är nöjd.

~

OM DIG:
namn:
linda runnfors
bor: stocka, morängsviken
syskon: två bröder
ålder: 19 år och typ 2 månader
född: 14 januari 1992
ögonfärg: bruna
längd: 165
sko storlek: 38-39-40, olika på olika skor
höger eller vänsterhänt: högerhänt
stjärntecken: stenbock
hårfärg: just nu har jag svart
födelseort: stocka, eller BB i hudiksvall. men jag har alltid bott i stocka

DAGENS..
låt:
hardcore superstar - moonshine
saknad: sandra & ante
kläder: bytte precis om. mjukisbyxor, kofta och två linnen
smink: rouge och mascara
underkläder: trosor, bh och strumpor
mat: två rostade mackor med kaviar och lite fisk på skolan
köp: lite grejer på apoteket
göra sen: slappa och mysa med världens bästa pojkvän
godis: åt precis en liten bit apelsinchoklad
pinsammaste: inget

SVARA ÄRLIGT:
tycker du om att plocka svamp:
har aldrig gjort de
tycker du om godis: absolut
hur många gånger i veckan äter du godis: det är olika
äter du oftast nyttig mat: ja, i princip varje dag skulle jag tro
tycker du att du själv är söt/snygg: jag har bra självförtroende men inte jämt
ger du mycket komplimanger till andra: njaa
är du nöjd med ditt förnamn: nja, det duger väl
tycker du att du själv är smart: haha, ibland
vad är det sämsta hos dig: att det tar inte många sekunder för mig att bli väldigt irriterad/arg
vad är det bästa hos dig: att jag är mig själv
har du bra självförtroende: ja
hur många timmar om dagen sitter du vid datorn: olika varje dag, men typ någon timme
du tycker om att vara med killar: dom är mycket lättare att vara med än tjejer
hur många har du haft sex med: pass
känner du dina grannar: jadå
äger du några Björn Borg trosor: ja
använder du BH: deklart jag har
gillar du skolan: inte det minsta
har du någon gång skolkat: ja
spelar du något instrument: nej
sporter/aktiviteter har du gått i: luftpistolsskytte, fotboll, skridskoskola och dans
har du några tatueringar: tre st
hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag: typ varje gång jag går förbi en
tycker du om djur: ja
är du bortskämd?: på den frågan måste jag säga ja

BRUKAR DU...
sova: varje natt
ta mediciner du inte borde ta: nej
röka: ja
snusa: ja
skada dig: nej
klä dig i svart: jag har något svart på mig varje dag
lita på folk: njee
drömma mardrömmar: ja, ganska ofta
gå i skolan: japp
gå i kyrkan: bara om det är något speciellt. typ om något gifter sig, döper sig eller något liknande
ljuga: om det behövs
vilja dö: nej


NÄR...
åt du senast:
åt en muffins för en liten stund sedan
läste du ut en bok senast: ganska länge sedan
svor du senast: för typ 7 timmar sedan
hade du sex senast? iförrgår
sjöng du senast: varje gång jag kör bil, för typ 1 timme sen
klagade du senast: idag
klantade du dig senast: vet inte riktigt

HAR DU...
för många vänner: man kan inte ha för många vänner
förföljelsemani: nja
någon annan psykisk sjukdom? nepp
skadat någon?: nää, inte med flit iaf
färgat håret: för många gånger
några piercnings: tungan, naveln, läppen och öronen
egen dator: ja
några hemligheter?: det har nog alla


wednesday.16.march

imorse sov jag över, så att jag missade första lektionen. jag kom precis lagomt till andra lektionen, men läraren var  borta, hittade inte henne någonstarns. men i slutet av lektionen träffade jag henne. iaf så gjorde jag inget på den lektionen för att jag är redan klar (första gången jag är klar före någon annan skulle jag tro).

iaf, så åkte jag ifrån sista lektionen för att jag skulle på hum kl 13. efter det gjorde jag några ärenden på stan och nu är jag hemma. jag har ingenting planerat idag och det är skönt. jag ska nog inte göra så mycket. men det är fint väder, så jag funderar på att gå ut och gå. synd bara att det inte finns någon att gå med här omkring.

imorgon börjar allvaret igen

nu sitter jag hemma hos joakim nyduschad. innan jag duschade så åt jag, jocke och chrille lite kvällsfika. imorgon är det skolan som gäller och jag börjar kl 8. så jag ska strax lägga mig och sova.

the notebook

jag har sett filmen flera gånger men det är lika bra varje gång. fäller några tårar varje gång jag ser den.


monday.14.march

trots att jag var uppe ganska länge inatt och är ledig idag så vaknade jag vid 10. jocke hade redan åkt då, han började kl 7 och jag hatar att vakna utan honom! idag ska jag bara ta det lugnt, jag har inte klätt på mig än. jag sitter fortfarande i morgonrock. nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på en film.

jag älskar min säng, den är så otroligt skön. men det hade inte skadat om den var lite större.. det är lite trångt när både jag & jocke ligger i den.


marabou mango

är det någon som har smakat den nya marabou mango? pappa var på affären nyss så jag bad han köpa en sån till mig men dom fanns inte där. så fort jag ser en ska jag pröva.


black swan

den här filmen skulle inte jag våga se på bio. jag har alltid hög volym på när jag tittar på film och hoppade fan till ibland. men bra var den.


The Black Eyed Peas - The Time


59 onödiga frågor

1. Hur gammal är du om fem år? - 24 år
2. Vem var den sista du träffade? - joakim som ligger brevid
3. Hur lång är du? - typ 165 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? - hämnden
5. Vem ringde du senast? - mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? - "okej :) men hör av dig om du vill ha sällskap och ska åka så vi är inne vid 8 :)"
7. Vad är dagens planer? - klockan är efter 12, så sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? det beror på. är det något viktigt så ringer jag
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? - gifta
10. När såg du senast din mamma? - nyss
11. Vilken ögonfärg har du? - bruna
12. När vaknade du idag? - mellan 9-10 tror jag
13. Har du någon gång hittat en katt? - japp
14. Vilken är din favoritplats? - beror på, men tycker mest om att vara i mitt rum
15. Vilken plats föredrar du minst? - bland massa falska personer
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - inte i stocka iaf
17. Vad skrämde dig som barn? - det kommer jag inte ihåg
18. Vem fick dig att skratta senast? - älsklingen
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? - vet inte ens vad det är för skivor ;p
20. Har du stationär eller bärbar dator? - både och
21. Sover du med eller utan kläder på dig? - jag sover oftast i underkläder
22. Hur många kuddar har du i sängen? - 4 st, fast jag sover bara på 1
23. Hur många landskap har du bott i? - ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? - ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - strumpor! fast barfota på sommaren
26. Är du social? - oftast
27. Vilken är din favoritglass? - daimglass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? - köpa en bil, köpa en hjuling, bygga om huset och köpa flera kg kläder
29. Tycker du om kinamat? - väldigt mycket
30. Tycker du om kaffe? - ibland
31. Vad dricker du till frukost? - te
32. Sover du på någon särskild sida? - på sidan
33. Kan du spela poker? - jag tror det
34. Tycker du om att mysa? - japp
35. Är du en beroendemänniska? - ja, jag hatar att vara ensam
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - japp, 2 st
37. Vill du ha barn? - det är en självklarhet. jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag fick reda på att jag inte kan bli gravid
38. Kan du några andra språk än svenska? - engelska och lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? - japp
40. Föredrar du havet eller en pool? - både och
41. Vad spenderar du helst pengar på? - kläder, cigg, smink och sånt
42. Äger du dyra smycken? - nej
43. Har du någon gång testat narkotika? - absolut inte
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? - snus
45. Vem är den roligaste människan du känner? - släkten, antonia och älsklingen
46. Välj ett ärr på din kropp? - mitt högra knä som jag fick när jag var ute och gick med våran hund som vi hade när jag var liten
47. Vad har du för ringsignal? - moonshine
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? - inget vad jag vet
49. Flirtar du mycket? - nää
50. Vart togs din profilbild för din blogg? - i mitt rum
51. Kan du byta olja på bilen? - japp
52. Har du fått fortkörningsböter? - nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? - vi ses, baby
54. Läser du dagstidningen? - i stort sett varje dag
55. Prenumererar du på någon veckotidning? - frida
56. Dansar du i bilen? - oftast
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? - lyssnar inte på radio nå ofta
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - skrev nått i almenackan
59. När var du i kyrkan senast? - när jockes mamma och låssaspappa gifte sig

movies

nu har vi sett klart på hämnden. jag hade höga förväntningar av den. den var bra men inte skitbra.



imorse såg vi little fuckers. den var bra men jag tycker att ettan är bäst.


mys

nu ska jag lägga mig i sängen, titta på solsidan, äta popcorn, dricka baileys och päronsoda.


firat brorsan

idag vaknade vi ganska tidigt även fast jag somnade jättesent igår. när jag vaknade så åt jag frukost och duschade sen tittade vi på little fucker innan vi åkte hem till mig. hemma hos mig sminkade jag mig lite sedan åkte vi till brorsan och firade honom. eftersom att han tycker om godis så fick han en chokladkaka som det stog "choklad är också mat" på och en väggklocka av mig.



vi kom hem för en liten stund sedan och vi har nyss börjat titta på hämnden. jocke åkte precis hem en snabbis, när han kommer tillbaka ska vi bara ta det lugnt och kika på tv/film. imorgon har jag studiedagjag är ledig :)

lindas cupcakes

nu är mina cupcakes klara! jag har inte smakat dom än men mamma sa att dom var jättegoda :)


inhandlat

jag hittade inte så mycket att köpa när vi var i stockholm. jag hade tänkt köpa ett par täckbyxor men antingen så var dom totalt slut eller så kostade dom en förmögenhet..

jag köpte iaf en tjocktröja på bik bok 99 kr, vanliga svarta leggins på gina 99 kr, sminkborttagning på h&m 40 kr, hairspray på h&m 40 kr, handcream som luktar nybakta vanlijbullar på h&m 40 kr, rollon på h&m 40 kr och en sminkborste på h&m 40 kr.

nu tror jag att jag har fått med allt. eller jag köpte lite bakgrejer också som en muffinsplåt och sånt.


bakar cupcakes

nu är vi hemma från stockholm. eller vi kom hem ganska tidigt. halv 5 tror jag att det var. först så skjutsade jag hem jocke och chrille och sedan jag kom hem så har jag bakat cupcakes. jag är inte riktigt klar än, bilder kommer upp ikväll eller imorgon.

när jag är klar med cupcakesen så åker jag till joakim och sover. jag tar med mig en film och några cupcakes så vi kan mysa lite innan vi somnar.

anledningen till att

anledningen till att jag inte har varit aktiv och inte skrivit något är för att jag är i stockholm med jocke och chrille för att hälsa på deras pappa och hans familj.

igår shoppade vi och idag har vi varit på bio
. sanna fick välja bio så det blev hotell gyllene knorren. det var faktiskt bra. inte allt för barslig som man tror när man hör namnet.

just nu sitter jag, jocke och chrille i soffan och kikar på en film som går på tvn. jag har ingen ork till att skriva nå mer nu. vi åker hem imorgon, men kommer troligen hem ganska sent så jag tror inte att det blir nå skrivande imorgon heller. och på söndag fyller min bror år så jag kommer kanske inte att skriva nå förens på söndagkväll.

semledagen

jag kom just på att det är ju fettisdag idag. jag tycker inte om semlor så jag har inte ätit någon idag. har ni? :)


kommer sova skönt inatt

nu ligger jag i sängen, dricker baileys och tittar på en beckfilm i väntan på att älsklingen ska komma. kl 21 går det en film på 3an som vi troligen ser på innan vi somnar, vi ska ju trots allt upp tidigt imorgon.

sedan jag skrev nyss så har jag ätit middag (räksoppa, räkor, ägg och mackor), tagit en varmducsh och bäddat rent i sängen. det ska bli så skönt att sova inatt!

dagens

Dagens humör: toppen!
Dagens mående: jag mår bra.
Dagens borde: tvätta bilen, fast vädret tillåter inte.
Dagens frisyr: uppsatt i ett diadem.
Dagens smink: ingenting.
Dagens klädsel: leggins, linne och en kofta.
Dagens planer: packa klart, duscha, byta sängkläder och måla om naglarna.
Dagens fundering: har inte funderat på något speciellt idag.
Dagens beroende: inget speciellt.
Dagens tråkigaste: inget än så länge.
Dagens längtan: inget.
Dagens superlängtan: inget.
Dagens tidning: ht.
Dagens låt: ke$ha - we r who we r


det ser ljust ut

på vägen hem idag så ringde jag bemanningen och sökte sommarjobb/kvällsjobb/helgsjobb. det var inte så många som hade ringt så hon var ganska så säker på att jag skulle få det. hon skulle skicka hem lite papper som jag skulle fylla i och skicka tillbaka.


tuesday.8.march

imorse väckte mia mig vid 9 och ville att jag skulle följa med henne ut och gå med lexuas. så jag klädde på mig, åt frukost och följde med. det blev några km. solen skiner idag så det var jätteskönt!

nu är jag hemma i stocka.
jag hade tänkt tvätta bilen men det verkar inte bi nå varmare.. hatar att åka runt i en skitig bil! jag har iaf packat en stor väska med massa kläder. vi åker till sthlm för att hälsa på jockes pappa imorgon och blir borta tills på lördag.

rum för en stjärna

just nu är det reklam på tvn så jag passar på att skriva lite. jag tittar på rum för en stjärna med simon och tomas, dom gör om ett rum åt magnus karlsson. jag har fått jätteont i ryggen också. jag tror att jag har busat lite för mycket med nellie idag, haha. jag fick iaf lite massage av älsklingen nyss :)

nu fryser jag, så nu ska jag mysa ner mig i sängen med älsklingen. det är fortfarande bra program på tvn så jag kommer nog ligga och titta på tvn ett tag till, eller jag kommer nog att somna till den.

lady gaga - born this way


monday.7.march

imorse vaknade jag ganska tidigt, eller jag somnade och vaknade, somnade och vaknade. till slut gick vi upp vid halv 12. då åt vi frukost, gjorde iorning oss och åkte till iggesund och gulla med nellie :) när vi kom hem beställde vi pizza och nu är jag hemma i stocka. jag har nyss lämnat in filmen som inte gick att se. jag skulle få hyra en gratisfilm när jag ville för att det inte gick att se på den :)

om en liten stund ska jag åka
till jocke. han sitter nog och spelar cs då, men det gör mig inget. jag såg att det går en hel del bra program på tvn ikväll.


sunday.6.march

när vi kom hem till jocke så åt vi pannkakor sedan skjutasde jocke elin och erik till iggesund. medans han gjorde det så tittade jag, ulf och mia på familjen jones som jag och jocke har hyrt. men filmen började hacka och stannade på 1 timme och 5 minuter så jag ska säga det imorgon när jag lämnar tillbaka filmen.. ganska så irriterande liksom, det var typ 20 minuter kvar av filmen innan den la av. så långt som vi hann titta så tyckte jag att filmen var ganska knepig men jag vill se slutet också.

kl 21 tittade vi på wallander - prästen, som nyss har slutat. jag hade sett den förut, men kom inte riktigt ihåg hur den slutade. jag tycker om wallanderfilmerna, fast jag tycker mer om beckfilmerna.



nu sitter jocke vid hans dator och spelar cs. jag funderar på att spela lite sims innan jag somnar. jag mår inte så bra just nu, eller nu mår jag bra. men jag spydde nyss. hoppas jag inte inviger sportlovet med att bli sjuk! det ska bli så skönt att inte behöva vakna av en väckerklocka imorgon och få sova tills man vaknar.

kesha - we r who we r


promenerat

efter att jag och joakim hade tittat klart på 2012 som gick på tvn så tog vi en promenad på 2 km i det vackra vädret. det var väldigt skönt, borde göras varje dag! nu är vi hemma igen och har nyss ätit middag. jag ska snart packa och sedan åker vi till jocke. vi har hyrt en film som vi ska kika på ikväll, familjen jones heter det. wallander är på tvn ikväll och det tänkte vi också kika på.

en trevlig kväll

igårkväll åkte vi till harmånger för att kika på chrilles fest, men det var värdelöst där så vi åkte hem till jocke en sväng (trodde vi, haha!.) vid elva började mia prata om att vi skulle beställa en taxi och åka på august. tjugo över tolv kom taxin, bättre sent än aldrig. jag hade iaf jättetrevligt både på august och på taxiresorna. på hemvägen var det brorsan som körde :)



vi vaknade faktiskt ganska tidigt
idag även fast vi kom hem vid halv 4. jag log kvar i sängen till halv 12 och då klev jag upp och åt frukost och duschade. nu funderar vi på en promenad i det vackra vädret.

chocolate


dagens

Dagens humör: normalt skulle jag säga.
Dagens mående:
mår bra, förutom att jag har inte ont i magen nu för att jag ätit så mycket smörgåstårta, tårta och bullar.
Dagens borde: ingenting, det är ju lov!
Dagens frisyr: utsläppt och mittbena.
Dagens smink: mascara, kajal, ögonskugga, brunpuder, ögonbrynspänna och rouge.
Dagens klädsel: lackleggins, linne och en kofta.
Dagens planer: inget direkt, förutom att åka till harmånger en sväng.
Dagens fundering: har inte funderat på något speciellt idag.
Dagens beroende:
choklad.
Dagens tråkigaste: inget direkt.
Dagens längtan: jag längtar inte efter något speciellt.
Dagens superlängtan: inget.
Dagens tidning: frida & ht.
Dagens låt: volbeat - thanks.




saturday.5.march

jag skriver godmorgon nu även fast jag vaknade för ett bra tag sedan. men jag är fortfarande jättetrött. sen jag vaknade så har jag ätit frukost och målat om naglarna, nu är dom orange. det var meningen att vi skulle gå till åsbölestugan idag med jockes familj men det blåser så mycket så det blir inget. synd! det har varit jättemysigt att sitta där och grilla. menmen, det får bli någon annan dag.


the movie

nu är det hannah montana the movie på tvn och det tänker vi somna till.


ett klipp

jag gillar verkligen the last song. speciellt detta.

 


baileys ♥

det har gått lite filmer på tvn som vi har kikat på. först tittade vi ju på bröderna lejonhjärta, efter det som man bäddar, sen lite av fool's gold och nu tittar vi på the last song. jag gjorde nyss iorning lite dipp som står på kylning. nu sitter jag och dricker lite baileys, fast utan is..




nya dojjer

nu är vi hemma hos mig, jocke ligger i sängen och tittar på bröderna lejonhjärta medans jag skriver här. innan vi kom hem till mig så var vi hos jocke en stund. vi har köpt chips, dipp, choklad och glass tills ikväll. idag/ikväll ska vi bara ligga i sängen och titta på film.

nu har jag knäppt kort på mina nya skor. jag älskar dom! fast jag märkte idag att det är lite för tidigt för att använda dom. det är alldeles för kladdigt ute.


fool's gold


friday.4.march

imorse klev jag upp så att jag hann äta frukost, det är inte vanligt nu för tiden. iaf så har jag haft en lektion, samhälle. nu har jag igentligen idrott men jag är fortfarande förkyld + att jag glömde kläderna hemma.

så nu sitter jag i en datasal i skolan och väntar på att klockan ska bli 12 så att jag kan gå på sista lektionen. den börjar igentligen 14.10 men jag ska prata med läraren och höra om jag får börja 12 och sluta när jag är färdig istället.

jag fick en "lapp" av pappa imorse som man kan tvätta bilen med. men han sa att han trodde den hade gått ut. men hoppas inte det, för den behövs verkligen tvättas!

jag hade glömt bort att jag köpte ett par skor när jag var i sundsvall. jag knäpper ett kort på dom när jag kommer hem så får ni se. dom är lila och jättefina :)


före & efter

jag hittade en mapp med bilder från mitt rum och hittade en bild på hur jag hade datorn förut. så nu ser ni.

 

jag tycker att det blev mycket bättre! det är mycket skönare att sitta på en stol vid datorn än att sitta på sängen. det är mycket bättre för datorn att stå än att ligga också.

 


AIK slog linköping

AIK slog linköpning med 2-1, viktigt!! jag somnade i 3dje perioden, jag var så trött så jocke fick köra hem. när vi kom hem så duschade jag och har nyss ätit kvällsfika, borstat tänderna och ska nu lägga oss i sängen och sova.
godnatt alla läsare :)

17:52

nu kommer det lite bilder på det jag köpte igår. tänkte knäppa före och efterbilder där datorn stog men jag glömde bort det så det blir bara en bild på hur det ser ut nu. bilden på skrivbordet blev lite dåligt, kanske knäpper ett bättre senare. också kommer det en bild på mina nya gardiner. mattan jag köpte är liksom halft under sängen, så det blev lite svårt att knäppa på den.



jag, jocke och viktor har nyss varit på pizzan i ström. jag åt middag innan vi for, så det var bara dom som åt. nu ska jag fixa mig lite, sedan åker jag och jocke till hans morbror och tittar på AIK-linköping på tvn.

Thursday.3.march

igår när jag åkte från skolan vid 11 så hämtade jag farmor sedan åkte jag hem och hämtade mamma. åkte vidare till harmånger för att lämna av farmor sen åkte jag och mamma till birsta. på hemvägen hämtade vi jocke och vi kom hem vid 8 halv 9 och då moterade vi bordet och skrivbordet jag köpte.

just nu sitter jag på skolan, men skriver mer och häver in lite bilder när jag kommer hem. idag slutar jag vid 11 för att jag ska till ungdomsmottagningen.

17:32

nu har jag ätit middag och varit på apoteket & på ica med pappa. jag ska snart packa lite och duscha innan jag åker och hälsar på farmor en snabbis innan jag åker till min älskling, myser, tittar på film och sover.

neonfärg

jag har nyss målat naglarna (jag vet att naglarna ser gula ut på bilden, men det är blixten som gör det. i verkligheten så är dom neonfärgade), ätit en macka och suttit och pratat med morsan lite. vi funderar på att åka till birsta imorgon :)


tuesday.1.march

idag har jag en sån jäkla mensvärk så jag orkade bara med en lektion och typ 15 minuter av den andra sen stack jag hem. eller jag åkte ner på stan och köpte en tröja på rean (49 kr) innan.
när jag kom hem så var hela gården full med bilar så jag fick parkera på vägen. vi håller på att byta till bergvärme. jag gjorde bort mig när jag kom in också, haha vad pinsamt det var!


RSS 2.0