fyllt i prenumationspappret

nu har jag spelat lite sims och fyllt i prenumerationspappret till frida som jag ska skicka iväg imorgon. jag pratade med mamma nyss och jag skulle få det av henne :) även fast jag tjafsar med mamma ibland och kan vara världens största bitch mot henne så älskar jag henne ändå. kan inte få en bättre mamma.

nu ska jag gå upp för att hämta något gott att dricka och sedan mysa ner mig i sängen inför kvällens tv-program. joakim sitter och spelar, men jag hoppas han kommer och myser med mig snart.

monday.28.february

skitkul. jag satt nyss och skrev en massa här också råkade jag trycka bort allt.. fan vad less jag blir. jaja, jag ska försöka komma ihåg vad jag skrev.

gokväll kära läsare. nu sitter jag och äter en daimglass och snart ska jag läsa en fridatidning jag köpte nyss. (funderar på att skicka in en prenumeration. man får en sminkväska med massa smink i och en kalender.) när jag läst klart ska jag spela the sims tills klockan blir 20.00 för då börjar familjen annorlunda och när det är slut ska jag se spårlöst och efter det rum för en stjärna med simon och tomas. ikväll gör dom ett rum åt roger pontare.


för första gången

sedan jag skrev sist så har vi kikat på en svensk film som hette sebbe, inte så verst bra. ganska seg. jocke somnade efter filmen och jag kikade på solsidan, för första gången. och jag förtstår igentligen inte vad som är så speciellt med det? visst var det ett bra program, men för det så behöver man inte tagga sönder innan det börjar. jämt precis innan det börjar så skriver alla "solsidan!" på facebook och när det är slut så är det alltid någon som har skrivit ett citat därifrån..



jag har nyss duschat och väckt jocke och alldeles strax ska vi titta på wallander och efter det sova. jag börjar 10 imorgon, så behöver inte kliva upp så tidigt, vilket är skönt!


faster


hockey sedan fest

igår åkte jag, jocke och chrille till timrå för att se aik krossa timrå, vilket dom gjorde! skön seger. jag tycker inte om hockey så mycket, men det är mycket roligare att vara på en match än att se på tv.



när vi kom hem vid 21 så gjorde vi oss iorning och åkte sedan till stan. först var vi på förfest hos jockes kompis och sen gick vi vidare till august. det var meningen att vi skulle på gossip men det var en sån jäkla kö.. vi missade nattbussen hem men efter ett tag så lyckades vi få tag på skjuys och kom hem vid halv 4, då slocknade vi direkt.

jag är dunderförkyld, fortfarade, och jocke är bakis så idag har vi bara legat i sängen, tittat på fim och tv. vi har nyss ätit och vi ska snart sätta igång en till film och äta lite chips & dipp. myssöndag!

friday.25.february

när jag kom till skolan så hade jag först samhälle, men satt bara och lysna på något som man egentligen inte behöver veta. efter det hade jag idrott men var inte med eftersom jag fortfarande är förkyld, så jag fick gå och jobba med annat. då åkte jag, jocke och viktor på donken och åt sen tillbaka till skolan. klockan var typ 11 då och jag hade inget förens kl 14.10 så jag satt och gjorde nästan klart en uppgift vi fått på samhället. när jag gick på sista lektionen så gick jag gå hem. nödvändig skoldag va?

efter skolan åkte jag & joakim till erik för att göra oss iordning och sen åkte vi till radjos och tittade på när superduktiga och modiga antonia sjöng. efter det åkte vi hem till dom och tittade på mean girls 2 och gullviver's travels. efter det åkte vi hem och somnade på en gång.



nu sitter jag här nyduschad och har nyss ätit frukost. jag ska snart klä på mig, packa lite och göra mig klar för att åka till timrå på hockey. timrå - AIK.

mean girls 2



gulliver's travels


myser ner mig

jag har precis skjutsat hem viktor och nu håller jag på att fylla mina 3 USB-minnen med filmer som vi ska ha med oss imorgon. för imorgon, efter skolan, så ska vi på radjos och titta på när antonia sjunger. efter det så följer vi med antonia och erik hem för att kika på lite filmer. så jag kommer förmodligen inte skriva mer förens imorgonkväll eller på lördag.

nu ska jag lägga fram kläderna jag ska ha på mig imorgon, packa idrottskläder och mysa ner mig i sängen brevid joakim och sova.

fucking åmål


linas kvällsbok


torsdagsmys

jag, viktor och jocke var till harmånger för en stund sedan och köpte lite gotta. nu ligger vi i sängen och tittar på sveriges värsta bilförare, efter det ska vi se svensk maffia och sen big brother.



när vi åkte till harmånger så åkte viktor i skuffen.
jag har alltid velat skjutsat någon i skuffen. jag skrattade hela vägen!


the pianist

imorse vaknade jag av klockan strax före 7. då klev jag upp och gick på toa men spydde och kände mig inge bättre så jag gick och la mig igen. jocke är heller inte riktigt bra. jag vaknade vid 8, halv 9 igen och då åt jag frukost och sen dess har vi tittat klart på the pianist som vi började titta på igår (det kändes så verkligt eftersom jag har varit på koncentrationslägret auschwitz i polen) också har jag bytt sängkläder och städat rummet lite.



nu ska jag klä på mig sen åker vi till kiosken och sen till viktor och hämta honom för att sedan kika på film här hemma.

pic


godnatt

sedan jag skrev sist så har vi bytt sängkläder i jockes säng och städat hans garderob. efter det så åkte vi hem till mig. sen vi kom hem hit så har vi tittat på 2 filmer, ätit middag, duschat och varit hos farmor och fikat. nu ska jag gå ner och göra lite te med honung i, det hjälper mot halsen. sedan sätter vi igång en film och sover. godnatt alla söta läsare! :)


you again


bad boy


godmorgon

godmorgon bloggen.
jag och joakim vaknade för en stund sedan och har nyss ätit frukost. båda vi två är sjuk, därför vi är hemma. jag fick världens förkylning igår. har hosta och är snuvig. hoppas bara det inte går så långt att det sätter sig i ögonen. det brukar göra det när jag är förkyld. jocke ligger i sängen och läser så jag ska nog lägga mig brevid honom och vila en stund.

never back down


The Switch


lila naglar

jag skrev ju igår att jag målade naglarna lila, så här får ni en bild på dom. det blev en ganska dålig bild. naglarna är längre och mer lila i verkligheten.


22 februari

idag slutade jag halv tolv, igentligen kl 1. men sista lektionen är matte (hatar matte) och det räknas inte direkt som en lektion eftersom det bara är hjälpmatte. innan jag åkte hem skickade jag ett sms till jocke och undrade vad han ville ha idag. han fick ju mina presenter i lördags men jag ville ändå köpa något tills idag. men de ända jag fick till svar va "åk till dackås och köp en varsin negerboll", så det gjorde jag.



just nu städar jocke sitt rum och jag håller på att laddar ner 3-4 filmer. tror 2 är klara så vi ska nog snart mysa ner oss i sängen framför en film :)


grattis till min älskling

som fyller hela 20 år idag :)
och imorgon har vi varit tillsammans i 23 månader :) ♥


gko

imorse blev vi väckt av att mia och ulf kom in med tårta och paket till joakim. min älskling fyller 20 år idag :) när dom gick så sjöng jag för jocke och sedan somnade jag om en stund. sen gick jag upp, klädde på mig, fixade mig och åt frukost sen åkte jag och chrille till skolan. nu sitter jag på min första lektion, gko.

badat bubbelpool

jag och älsklingen har nyss badat i bubbelpoolen med cider/öl och levande ljus. nu sitter jag i sängen, målar naglarna lila och tittar på spårlöst :)


-



vård & omsorgs college

imorse så åkte jag till gävle med klassen för att vara med på invigningen av vård & omsorgs college. i början blev jag, malin och therese intervjuvad. det kommer troligen med i tidningen imorgon. efter det var det ett antal personer som stog och pratade om vård & omsorgs college. sedan var det mat och efter det fick vi gå på stan en sväng innn vi for hemåt.


den här tröjan fick vi när vi var där.

när jag var tillbaka till stan så gick jag i lite affärer tillsammans med linn. jag köpte två nagelack och 3 gina-linnen eftersom dom kommer sluta sälja dom.
när jag kom hem så åt jag och nu ligger jag och kikar på tv. om en stund ska jag packa lite och sen åka till älsklingen.

 

när jag åkte hem från stan idag så hade jag polisen framför mig hela jäkla vägen. jag får ont i magen varje gång jag ser en polis när jag kör även fast jag vet att jag kör lagligt och att det inte är nå fel på bilen.


i rymden finns inga känslor


söndag 20 februari

för ett tag sedan så var jag, jocke och viktor på pizzan här i harmånger och åt. fast, jag ville ha kyckling och ris men man kunde inte få nå currysås till så jag sket i det. vi har precis kommit till jocke efter att ha skjutsat hem viktor och varit hos mig en snabbis.

snart så ska jag och baby mysa ner oss i sängen och titta på wallander.

bilder från igår


en mycket trevlig dag

igår var en mycket trevlig dag. den började med att jockes familj + släkt åkte till sundsvall på laserhallen (jocke hade ingen aning om vart vi skulle.) jag har aldrig varit där så det var skitkul. vi körde wii, sköt på burkar (jag fick ner flest av alla :)), var inne i laserhallen och sköt också avslutade vi med att bada bubbelpool innan vi for hem.

när vi kom hem åkte jag till stocka och hämtade mamma, pappa och viktor. när vi kom tillbaka till jocke så var det middag, efter det sjöng vi, åt tårta, spelade twister (har träningsverk) och umgicks tills kl blev 4- halv 5 och då gick vi och la oss.

jag hade fullt upp hela dagen så jag knäppte inga bilder men svärmor har lite bilder på sin kamera. ni får se dom så fort jag har hittat sladden till kameran.

jag har nyss ätit frukost men jocke och viktor ligger fortfarande i sängen, sover och vägrar kliva upp.. men klockan är ju snart 1 så snart får dom inte sova nå längre :)

fotat

på första lektionen hade jag samhälle sedan har jag haft gko i 6 timmar. jag och frida har fotat en hel del idag. superkul! nu är jag hemma och har nyss ätit middag. vid 7tiden ska jag skjutsa mamma, pappa och grannarna till ström på fest.


i am legend

imorse sov jag över första lektionen, men jag hann iaf med 2 lektioner. efter skolan kom mamma & pappa och hämtade mig, då åkte vi ner på stan och köpte lite presenter tills jocke fyller år. innan vi åkte hemåt så fikade vi hos brorsan. efter det så åkte vi till farmor och åt. jocke kom även och åt med oss.

vid 7tiden åkte vi hem och jocke åkte på träning. när vi kom hem så slog vi in alla paket till jocke, har nästan nyss blivit klar. nu, eller kl 21. så går i am legend på 6an. jag har sett filmen förut men tänkte se den ändå.


wanted


blocket.se

nu är bilen på blocket.
HÄR har ni en länk till den.


Love And Other Drugs


onsdag 16 februari

igårkväll när jag kom till älsklingen så tittade vi på filmen jag la upp en bild på nyss. vi somnade ganska så tidigt, väldigt skönt!

nu sitter jag i skolan, utan lärare. just nu har jag samhälle och halv 11 har jag naturkunskap men vi jobbar om samma sak på lektionerna. jag, sobhi och rebecca är redan klar med allt, så vi har inget att göra.
alla i klassen är utspridda, men vissa är inne i klassrummet och pysslar och jag spelar musik för dom :)

life as we know it


noblesse

nu sitter jag hos joakim och äter noblesse och kikar runt lite på facebook. när han kommer ut ur duschen så ska vi titta på film och sen sova. imorgon börjar jag 09.15 och slutar 11.15.


ingen duger

just nu sitter jag och kikar på blocket. jag skulle vilja ha en ny bil. helst en mörk golf med fyra dörrar. jag har letat en länge nu, men ingen duger.. jag funderar även på att lägga in min bil på blocket idag. men, ska fundera på saken.

utan anmärkningar

idag började jag kl 8 med gko. jag började med en liten sak tills joakim fyller år sen stog jag modell och frida knäppte kort på mig. superkul! (men det var något fel på kameran så bilder blev suddiga. vi knäpper om bilderna på fredag istället och hoppas på bättre resultat!) efter det hade jag op och sen matte. efter matten åkte jag och besiktade bilen, utan anmärkningar :)



nu sitter jag hemma och kikar på tv.
om ett tag ska jag äta middag och senare ikväll åker jag till älsklingen och sover.

alla ♥ dag med älsklingen

igår var det som sagt alla hjärtans dag och det firade jag och min pojkvän på kina. dom har sååå god mat! och inte för att tala om efterätter. jag älskar friterade bananer!


glad alla hjärtans dag ♥

just nu sitter jag på skolan och har lektion, men jag ska strax gå och äta med antonia. jag ville bara hälsa er glad alla hjärtans dag! ♥
så hörs vi senare ikväll :)


kuriren

jag har precis spelat lite kort med mamma och pappa, jag målade naglarna svart och åt en massa kiwi till det! nu ska jag packa för att sedan åka till älsklingen om en liten stund. ikväll är det wallander - kuriren på 4an kl 21 och det tänkte vi kika på och sedan sova.

imorgon är det alla hjärtans dag och
vi funderar på att antingen gå ut och äta eller gå på bio så jag skriver inte förens imorgonkväll. ha det bra så länge!


ändrat lite

innan maten så satt jag och lekte lite med bloggen. men det ändra jag lyckades fixa var att "kategorier" osv syns (det har inte jag sett förut, det har varit typ som att texten har varit svart, lika som bakrunden. vet inte hur det har varit för er?) också har jag satt dit in en bild på mig och ändrat lite i infotexten.
jag har funderat på en ny header också, men vet inte riktigt hur jag vill ha.


hemmagjord pizza

idag har jag gjort egen pizza för första gången. det stog i receptet att man skulle ha bakplåtspapper på plåten men det skippar vi nästa gång. det fastnade ju bara i pizzan.

jag och mamma gjorde en varsin pizza. jag hade ost, skinka, svamp och salami på min och mamma hade köttfärs, svamp, lök, tomater, mozarella, skinka och salami på sin.


empire state of mind - jay-z feat alicia keys


step up 3

såna här filmer blir jag glad av!
ettan och tvåan är också grym!


i rymden finns inga känslor

filmen var så bra så jag kunde inte somna!


Hollywood Gigolo

joakim kom vid 10tiden och när han kom så kikade vi på hollywood gigolo och den har precis slutat. nu har vi bäddat ner oss i sängen och ska se i rymden finns inga känslor. fast, jag kommer nog somna till den.



volbeat - thanks


proppmätt

jag kom hem för en timme sedan ungefär. nu har jag och mamma ätit kycklingsallad och är proppmätt. nu ska jag vila magen framför tvn en stund. om ett tag kommer joakim hit men jag vet inte vad som händer ikväll. jag orkar inte göra så mycket, som det känns nu, så det blir nog filmmys.

lördag 12 februari

pappa åkte och jobbade för en stund sedan och jocke åkte nyss hem, men han kommer tillbaka senare :) jag har nyss kokat pasta och gjort iordning lite gurka och ost, vi ska äta kyckligsallad idag. jag ska hämta mamma i stan om en timme så nu ska jag bara kika lite på tv, klä på mig och göra mig klar för att åka.

inte vista längre..

jag, jocke och viktor har nyss varit ute och åkt lite. vi var bla. i harmånger och åt på pizzan. jag lämnade datorn på innan jag åkte men den hade tydligen startat om sig och nu när jag skrev in löseordet och loggade in så hade jag inte vista längre ;s jag ska pröva att starta om datorn nu så får jag se om det kommer tillbaka.

uppdatering: det var bara nå knas, jag hade inte ändrat någonting. men nu när jag startade om datorn så blev allt som vanligt igen :)


i ♥ shopping

kofta från gina tricot. 99 kr

tjocktröja från h&m. 149 kr

jeans från gina tricot. 199 kr st

jag köpte även lite smink och kulor till mina piercingar.

dom senaste dagarna

nu var det ett tag sedan jag skrev. dels för att jag har haft mycket att göra plus att jag inte har orkar. men nu ska jag försöka kortfatta dom senaste dagarna.

onsdag: slutade 11.15, då åkte jag hem till jocke för att baka med mia. vi gjorde snickerskakor, två andra kakor och bullar. efter att vi hade bakat så lagade jag mat sedan åkte vi hem till mig och sov.



torsdag:
åkte till skolan och hade lektioner mellan 08.05 - 13.30. när jag slutade så åkte jag, jocke och viktor ner på stan men vi hittade inget av det vi sökte så vi bestämde oss för att åka till sundsvall istället. där åt vi middag på ikea, gick runt i affärer på birsta och shoppade lite. (i nästa inlägg får ni se vad jag köpte.) när vi skulle åka hem var det världens snöoväder och vi blev ståendes i bilkö i en och en halv timme. när det väl rullade på så åkte vi till stocka för att sova men det hade blivit en stor vall av snö rakt över vägen så vi kom inte ända hem till mig så vi vände och sov hos jocke istället.



fredag: imorse när vi hade klivit upp tidigt för att åka till mig en snabbis innan skolan så strejkade jockes bil den vägrade starta så vi blev hemma från skolan idag. istället gick vi ut och gick med mia & lexus i 7 km. det var skönare och nyttigare än att gå till skolan! nu sitter vi hemma i stocka. jag tror viktor kommer snart och tittar på film med oss.

hey baby


like a g6


anti

mamma och pappa kom hem från farfar för en stund sedan och vi har nyss ätit middag. det blev kött, pärer och gräddsås idag.

jag har haft munsår i över 1 månad nu,
fick det någongång i december och äntligen så har jag köpt munsårssalva. jag hävde på det myss och man ska använda det i 5 dagar så jag hoppas verkligen att det hjälper!


tisdag

skoldagen varade mellan 08.05 - 11.40 idag. skön dag! jag har haft två lektioner, gko & op. när jag slutade så åkte jag ner på stan en snabbis och kikade lite. jag hittade en kofta för 99 kr till mig och lite presenter till joakim (dom får ni inte se än för han brukar läsa min blogg). han fyller den 22a.



när jag kom hem så var dino ute och han blev så glad av att se mig så
han bara sprang runt och hoppade. sötnosen min! när jag kom in packade jag upp och nu sitter jag här nyduschad. mamma och pappa är hos farfar så jag är ensam hemma just nu.

en söt bild på när dino var liten.


måndagsmys

jag ligger fortfarande i sängen och tittar på tv, just nu tittar jag på två och en halv män. om en stund ska jag packa för att åka till älsklingen och ha lite måndagsmys. han har köpt chips och jag har dipp. ikväll är det familjen annorlunda och spårlöst på tv och det har jag tänkt titta på.


måndag 7 februari

igår vid 7tiden så bestämde vi oss för att åka till söderhamn och kika på en bil till jocke. chrille och börje var också med. det var en bra bit utanför söderhamn så vi kom dit vid 21 och kom hem vid 24.

imorse började jag kl 10 så jag tog bilen till skolan
, chrille och mallan åkte med. jag har haft två lektioner idag, op och svenska. på svenska började titta på en gammal film som verkade bra. nu är jag hemma har nyss ätit pannkakor. nu ska jag smälta magen lite genom att lägga mig i sängen framför tvn en stund.

storstädat

idag vaknade jag kl 10 även fast jag var vaken sent igårkväll. jag och joakim låg och tittade på en skitdålig film. jag blev bara arg på filmen och till slut orkade jag inte se klart den. den hette iaf 25th hour.



när jag vaknade så åt jag frukost, duschade, klädde på mig och har precis städat klart mitt rum.
jag drog ut allting och gjorde en storstädning. dammade & damsög. medans jag och mamma städade mitt rum så fixade jocke och pappa min tv så nu funkar den igen :)


femte februari

nu ligger jag i sängen och spelar yatzy alldeles för mig själv. joakim är på väg hem från rallyt och kommer hit om en timme eller så. då ska vi mysa ner oss i sängen, titta på film och äta godis & chips.

vi började titta på
25th hour igårkväll men båda somnade ifrån den så vi ser nog klart på den ikväll. det är ju melodifestivalen ikväll också. har inte jocke kommit innan det börjar så tittar jag nog på det tills han kommer. jag har ingen aning om vilka som är med i år. någon mer som ska se melodifestivalen?


nu går han genom besiktningen

imorse klev jag upp halv 9, klädde på mig, åt frukost, åkte hem, hämtade pappa och sedan åkte vi till brorsan. där fixade vi spolarvätskeslangen, sterion och handbromsen på mig bil också fikade vi. innan vi åkte hem så handlade vi lite mat. idag blir det potatisgrattäng och fläskfilé.


fredag 4 februari

som jag skrev i förra inlägget så ringde kl 7 imorse, men jag klev upp tjugo i åtta ungefär. då gjorde jag mig iordning, väckte jocke och åkte iväg till skolan. idag har jag haft samhälle/naturkunskap, idrott och gko. gko;n är så jävla roligt, jag älskar det och jag älskar läraren, han är så trevlig!

vid halv fyra när jag slutade så åkte jag, chrille och jocke hem till mig. jag åt och packade och nu ligger jag i joakims säng. vi har nyss ätit, igen. det var precis mat när vi kom hit. jocke ska sitta och spela nu ett tag så jag funderar på att spela lite sims eller något.

The Condemned

har nyss tittat på en grym film med älsklingen och viktor. innan det åkte vi in till stan för att köpa lite godis till filmen. jag har precis skjutsat hem viktor och nu ska vi sova. klockan ringer 7 imorgonbitti.. snark!

 


my first kiss


musiken på högsta volym

nu sitter jag här, lyssnar på musik och har hårfärgen i håret. jag är blå i huve, armar och händer. jag kan inte fatta att dom skickar med sån där jävla dåliga hanskarjävlar! dom hjälper ingenting, man blir alltid lika blå på händerna. jag blir så irriterad!

nu ska jag måla naglarna medans jag väntar på att få skölja ur färgen.
det svider!!

3/2 2011

nu är jag hemma efter en dag på skolan. på första lektionen så lyssnade vi på en polis som pratade om olika saker, bla. knark. kl 10 var det modevisning i aulan, min söta vän antonia var med. det var en tjej som heter maja som hade sytt och gjort alla kläder, väskor, smycken osv. så hon gjorde en modevisning som skojprojekt.

efter modevisningen så hade vi lunch och efter att jag hade ätit så åkte jag ner på ö&b och köpte lite nödvändiga saker sen tillbaka till skolan för att kika på modevisningen igen. när den var slut så åkte jag och viktor ner på stan. där köpte jag ett nytt svart nagellack (jag skrev ju igår att jag skulle måla naglarna svart men färgen var gammal så jag köpte ett nytt idag), hårfärg och ppiller. sminkväskan som ni ser på bilden köpte jag häromdagen för att den jag hade innan var alldeles för liten.



nu ska jag äta en macka och sedan ska jag färga håret, duscha, måla naglarna, äta middag och vänta på att joakim kommer. han är ju i delsbo och tatuerar mig. spännande det ska bli och se hur det ser ut!

andra februari

jag, jocke och viktor har nyss tittat på film. vi såg law abiding citizen, jag och jocke såg ju den häromdagen men filmen är grym! jag filade naglarna medans jag tittade på filmen så nu ska jag måla naglarna svarta. efter det ska jag gå på toa, klä av mig, krypa ner med älsklingen och sova.

när filmen var slut så donade jag lite med bloggen.
jag har bla. gjort så att det inte går att högerklicka på bloggen. jag har även satt dit en gilla-knapp.



en toppenidé

eftersom att jag har gko som i-val och vi håller just nu på med tröjtryck så varför inte köpa ett gina-linne och trycka akon på det? toppenidé. det ska jag prata med läraren om på fredag iaf!


i just had sex

idag hade jag ställt klockan på 10, men vaknade typ 2 minuter innan. då klev jag upp, åt frukost och la mig i sängen igen och tittade på film. efter filmen gick jag ut och gick med mia & lexus. när jag kom tillbaka så lämnade jag lexus sen åkte jag till farfar och grattade honom.

när jag kom hem till jocke igen så myste vi ner oss i sängen och tittade på film, åt middag och vi var nyss ute och gick med lexus. nu sitter jag och lyssnar på min blivande man akon. han är så grymt sexig i denna video!! ♥ (liksom så som han rör sig i videon, och dom svarta kläderna och skinnjackan. Mmmmm!!)

just nu är joakim i duschen, när han kommer ut därifrån och har klätt på sig så åker vi hem till kära stocka.


big momma's house


up

jag och joakim har nyss tittat på tecknade filmen up. jag tycker att den var jättebra! jocke har redan somnat och jag ska strax krypa ner, hålla om honom och sova.


myskväll

sådär, nu har jag packat och bytt om för att åka till älsklingen och mysa. vi ska bara ligga i sängen, titta på film/tv och ha det bra. han somnar troligen tidigt men jag är ledig imorgon. eller ledig är jag inte direkt. men jag har bara två lektioner, börjar 09.15 och slutar 11.15 så jag blir hemma imorgon.



farfar fyller år imorgon så jag ska till hagängsgården för att fira honom och äta tårta :)

kexchoklad blåbär

det har kommit ut en ny kexchoklad med blåbärsmak och jag prövade den nyss. själv tyckte jag inte om smaken alls, nej. blåbär är bara gott till paj och glass.


första februari

imorse höll jag på att sova över. jag hade ställt klockan på 06.45 men slog av den och somnade om. men som tur var så ringde jocke och väckte mig halv 8 och då var det bara att klä på sig, väcka chrille och åka. jag kom precis i tid!

idag hade jag två lektioner (gko & op), eller igentligen tre (matte).
men halv 1 så besiktade jag bilen. det gick sådär. handbromsen måste spännas också har ju spolarvätskeslangen gått av så det måste fixas innon en månad.

RSS 2.0