loooooooooooov

såhär ser början av lovet ut för mig.
jag har ingen aning om vad jag ska göra dom andra dagarna,
så det är bara att höra av dig om du vill hitta på något.


  • söndag; vara med J ♥
  • måndag; stan med hanna.
  • tisdag; handla & vara med malin.
  • onsdag; övik och bada.

the love

kärlek, vad är det igentligen? varför ska det vara så jävla svårt?!
jag har varit kär i en pojk sen augusti -07, och är fortfarande lika kär. om jag inte är mer kär nu... det är så jävla jobbigt, det är över 1 år sedan det tog slut.

vi är fortfarande med varandra ganska ofta, och är i princip bästa vänner,
nästan som syskon. och jag bara älskar att vara med dig.

utan dig i närheten är jag ingenting. såfort jag ser dig, ditt namn eller något som har
dig att göra blir jag alldeles varm i kroppen och får en tår på ögat.


idag, efter att du hade duschat och precis klätt på dig. då när jag tittade på dig. åh, det går inte att förklara. men det var en härlig känsla jag fick i kroppen på. även fast jag ser dig i stort sett varje dag  så får jag en sån där underbar känsla i kroppen. 
och jag fattar fan itne hur man kan bli såhär jävla kär i någon..........


J ♥

ska man kalla detta för livet?

nu orkar jag inte,
jag orkar verkligen inte mer.
knappt att man orkar vakna nå mera.


tänk på all folk som gråter varje dag/natt.
tänk på dom som förlorat en bra vän, sin mamma/pappa, någon dom älskar.
tänk på den som allt går åt helvete för, sm aldrig finner sin kärlek.
livet är sjukt, så jävla sjukt.

lördag

ja, som sagt så åkte jag till J (♥) inatt. det blev ganska sent, men vafan. huvudsaken jag får träffa dig? (: så vi la oss ganska snabbt i sängen, kika på film och somna. jag somnade typ vid 4tiden nångång och vaknade vid 9. jobbigt. men vi låg kvar till 12 ungefär. vi har inte gjort så otroligt mycket idag förutom att legat i sängen och kikat på film. vi fikade lite sen åkte vi till gnarp för att skjutsa christian. sen så skjutsade dom hem mig sen for J (♥) till stan tråkigt nog. men han kommer nog med nattbussen (hoppas, hoppas, hoppas!), annars blir det att han kommer hit imorgon efter att han har vaknat.

nu är kl 19.58 och vad ska jag göra? sitta hemma och ruttna? jag tycker inte om att sitta hemma, iaf inte ensam. hoppas  (♥) kommer snart! :D fast jag har för mig att det började en film på 4an ikväll vid 9. måste kika om det var så. så det blir väl att kika på en film och bara ta det lugnt ikväll. JAG KAN INTE TA DET LUGNT! jag får nå dampfel och inte kan sitta still, får ybertråkigt och dampar sönder. menmen, sånt som händer.

uppdaterar om något roligt händer.
hörs, hej.

with hanna.

som sagt, vi kikade på film och svulle gurka, morötter, dipp & chips. riktikgt skön kväll måste jag säga. kl är nu 01.09 och jag har nyss varit ute och gått typ 2 km. nu väntar jag på att klockan ska bli 01.30 så jag kan gå 1 km till. haha! ska ner till bussen och åka till J (♥) och sova med honom..

nu har jag inte så mycket mer att skriva förutom att jag är suuuupertrött
och saknar J, men snart träffar jag dig!


   
här är lite bilder från kvällen. blev tyvärr inga bilder på oss.

fika & slappkväll.

imorse hade jag väldigt bråttom. knappt att jag hann med annelie. men som tur va så gjorde jag det. i bilen påväg till jobbet så frågade hon mig om jag ville följa med henne til mellanfjärden och vara med henne idag. och det gjorde jag. det var kul att göra något annat för en gångs skull! efter att vi var klar i mellanfjärden så åkte vi till bergsjö där hon bjöd på pizza =) sen så skjutsade hon mig till harmånger för att vänta på bussen in till stan. när jag kom till stan så träffade jag carro. gud så kul det var. länge sen vi gjorde något nu.. vi gick på skutan och fika. vi var skitsugen på banasplitt, men självklart så fanns det inga bananer så vi fick äta bara glass istället. sen så gick vi och kikade lite på ur och pen. jag köpte även ett hansband där (: sen så gick vi till bussen där jag träffade hanna. så vi bestämmde att vi skulle hitta på något ikväll. och det blir att kika på någon film och svulla morötter, gurka & chips. slappkväll! men det kan behövas, dricker för mycket. så det blir troligen en till helg utan alkohol..

hanna har gjort en design till mig, men hon håller på att göra en ny nu.
så den kommer nog så småning om.

nu sitter jag och väntar på att hanna ska ringa så att jag kan gå och möta henne. sitter även och nöööööööter "lay all yure love on me", sjukt bra låt. även att jag har köpt nå knepigt jävla godis. choklad med nå "pop" grejjer i som gör så att det smäller i munnen när man äter. fränt och gott!


väldigt gammal bild på mig & carro.
men jag gillaren (:

RSS 2.0