nya äventyr

nu sticker jag till gävle på nya äventyr med min tarzan! :) ♥

gammal bild på oss.

kungkväll!


det går bra nu, kompis.

livet rullar på. jag är glad varje dag och helt jävla knäpp i bollen. men det är bra! hata folk som ska ta ALLT så jävla seriöst och inte tål att andra har kul. bajs på er.

mina brudar! ♥

en helt vanlig dag med tascha


motgångar är något bra, det är dom man blir stark och lär sig av.


another cinderella story


a cinderella story 3


lördag 22 oktober

det var så skönt att ligga i min egna säng så jag har legat i den typ halva dagen. snart ska jag skjutsa pappa på fest, hulin till bergsjö och sen vidare till stan för att spöa skiten ur linn i bowling :)


nytt i garderoben

svarta jeans 199 kr från gina tricot, sköna leggins 199 kr gina tricot, linne med döskalle 149 kr gina tricot, linne med kors 149 kr gina tricot, tröja 149 kr carlings.


väldigt skönt

idag kändes det väldigt skönt när jag paserade stocka-skylten och kom hem till mitt underbara rum. jag har inte varit hemma sen i söndag och ska knappt vara hemma i helgen och på söndag åker jag tillbaka till min sambo så nu ska jag ta vara på den lilla tiden jag ska vara hemma!

jag har nyss
kommit hem från frissan, det är så skönt att vara nyklippt. jag har även målat naglarna lila. nu ska jag ta det lugnt, duscha, byta om och fara in till stan.

black and purple

tascha slingade håret på mig här om dagen! :)


18 oktober 2011

som sagt, i söndags packade jag min väska och for till tascha. jag har sovit där i två nätter nu och kommer troligen vara där tills på torsdag. det är så otroligt skönt att ha en sån liten bit att åka till skolan. jag längtar tills jag får en lägenhet så jag slipper den där långa vägen..

igår efter middagen åkte vi först på dollar, sen solade vi på bruno och efter det blev vi sugna på glass så vi åkte till skutan, snackade skit och delade på en bananasplitt.






idag efter skolan ska jag till banken, efter det ska jag möta upp tascha på stan, köpa hårfärg, fixa lite med bilen och sen färga håret. imorgon ska jag tatuera mig igen :) och på torsdag börjar jag kl 7. då ska jag åka till gävle med skolan och rösta ut "världens modigaste politiker".

även att jag har haft mitt körkort i 1 år idag! :)

discobowling & mys

som sagt så var jag och sara på hot chili igår. maten var supergod! efter det hyrde vi 3 filmer sen åkte vi och bowlade. jag vann! ;D innan vi åkte hem till henne så köpte vi lite godis till filmerna.

just nu är
jag hemma, jag har nyss varit i stan och ska snart dit igen. jag ska bara packa lite sen åker jag till tascha och sover där i några nätter! :)


have a great night

nu åker jag in till stan för att äta på hot chili och bowla med sara! :)

nytt i garderoben


nya tatueringar ♥


avatar

enda sedan avatar kom ut så har jag tyckt att den ser tråkig och dålig ut men igår när jag var hos tascha så blev hon alldeles paff när jag sa att jag inte hade sett den. också berättade hon att den var 3 timmar. men jag tänkte att jag ger den väl ett försök iaf. och den var faktiskt bra, somnade inte även fast jag var jättetrött.


elfte oktober

igårkväll åkte jag till tascha och myste. först åkte jag och hämtade henne så åkte vi till hemköp och köpte lite gotta sedan hem till henne igen. där la vi oss i soffan, tittade på jönssonligan, åt ostkrokar, godis och cola. även att jag tydligen pratade i sömnen hur mycket som helst. eller prata, jag skrek fan. jag skulle vilja veta vad jag drömde!

gammal bild på mig & tascha.

måndag morgon

sover oroligt om nätterna.. kan inte sova, ligger och tittar på film långt in på nätterna. inatt vaknade jag halv 5, och då gick jag ner och åt frukost. sen lyckades jag somna om till kl 7. nu har jag gjort mig ordning och ska snart åka iväg mot skolan. jag har även sölt lägenheter och bara sitter och blåhåller tummarna ihopp om att få en!


love wedding marriage


bara så att ni vet

så har jag den bästa vännen man kan ha! det finns ingen bättre än dig. dig mår jag bra av att vara med och med dig går det aldrig att ha tråkigt med. jag finns för dig dag som natt, vad det än gäller. jag älskar dig, lillsis!

har fullt upp hela dagarna, därför det blivit så lite skrivit. livet rullar på liksom. jag hakar inte upp mig på något, för det kommer ändå alltid nått nytt. jag tar livet som det kommer liksom. för första gången på väldigt länge känns det som att jag faktiskt lever.


together we are strong

Together is better ♥


femte oktober

idag på lunchen åkte jag och amanda in till stan (som vanligt på onsdagar) för att luncha. och som förra onsdagen så blev det en varsin milkchake idag igen. supergott! på vägen tillbaka tog vi en sväng på nya e4 som blev klar idag. nu sitter jag på skolan och nöter engelska, det har jag gjort i 3 timmar nu.. snart får jag åka hem och leka med linn! halv 5 ska jag även färga ögonbrynen.

Yesterday was super


jag skrattar idag


ison & fille

jag är så jävla trött så det finns inte. den senaste veckan har jag inte sovit många timmar och denna natt blev det bara 1 timme.. tappat aptiten har jag gjort också, kommer inte ihåg jag åt upp en hel tallrik med mat sist. jag har gått ner 4 kg. det gör så sjukt ont i magen så det finns inte.

jag har precis duschat och ska snart göra mig iordning för kvällens äventyr. jag och ett gäng brudar ska fira cicci och elin som fyllt 20 år. först är det förfest hos elin, sen ska vi på texas och äta och sedan vidare på gossip och lyssna på ison & fille. jag hoppas att det blir en väldigt rolig kväll/natt, för det tycker jag att jag förtjänar!


RSS 2.0