sista januari

sedan jag skrev sist så har jag ätit middag, duschat, spelat kort med pappa och legat i sängen och slappa. nu ska jag packa lite för att sedan åka till älsklingen och mysa. ikväll är det familjen annorlunda och spårlöst på tvn, så det tänkte jag titta på. det slutar kl 22 och då tänker jag sova, börjar kl 8 imorgonbitti.


onödig dag

idag tog jag faktiskt bussen till skolan, inte vanligt! jag började 10 och lektionen höll på till 11.40 och då var det lunch. nästa (och min sista) lektion skulle börja kl 13 men vi fick en hemuppgift så jag tog 12.50 bussen hem.

det var en skön men ändå en jobbig dag i skolan. jag tycker inte alls om skolan men jag tycker att det är extremt onödigt att bara ha 1 eller 2 lektioner. typ, som på onsdagar. då börjar jag 9.15 och slutar 11.15. onödigt!!



lördag/söndag

eftersom jocke var ut igår så hade jag en kväll med tjejerna. åkte först till glysis med stina och efter en stund åkte vi och hämtade rebecca och marie för att sedan åka på donken och käka. efter det blev det ett varv runt stan sen tillbaka till glysis för att se mer fotboll. vid 12 när det var slut tog vi några varv på stan innan jag hämtade jocke och åkte hem och sov!

idag låg vi i sängen till 12,
åt frukost och åkte sedan till. när jag hade gjort mig iordning så åkte jag, mamma, pappa, farmor och jocke till stan och åt middag på medelhavskällaren. jag åt klyftpotatis, beasås och fläskfilé. supergott! efter att vi hade ätit åkte vi till brorsan och fikade och nu är vi hemma hos mig.
nu ska jag packa lite sedan åker vi hem till joakim, myser, tittar på wallander och sover.


proppmätt

nu har jag ätit middag och är proppmätt. så nu tänkte jag lägga mig i sängen en stund och vila efter den goda middagen.
jag fattar igentligen inte varför jag började skriva, har ju inget vättigt att skriva. vad händer ikväll då? ingen aning. jocke sitter troligen på manis nu och dricker med grabbarna. senare ska jag iaf åka och hämta honom. innan kanske jag åker till glysis en sväng, har inte riktigt bestämt mig.

föresten. jag har världens jävla träningsverk!!
och vill ni veta vad jag har gjort? jo, jag var med på idrotten igår och vi spelade brännboll. jag har ju haft praktik i 6 veckor så detta var första idrotten sen ja kom tillbaka till skolan. och att röra på mig, det är jag inte så duktig på så nu har jag träningsverk!

29012011

godmorgon, eller ja. jag har varit vaken sen kl 10 så det är väl inte direkt godmorgon nu ;p men ändå. när vi vaknade så låg vi och myste tills mia kom och hämtade jocke. just nu är han i stan med sitt lag. dom skulle först leka massa lekar och sedan gå ut och äta på manis.

när han åkte så åt jag frukost och duschade.
jag har nyss klätt på mig, ska strax föna håret sen åker jag och pappa till harmånger för att handla mat. idag blir det tacos!

law abiding citizen


fredagsmys

nu håller jag på att laddar 5 filmer och en är redan klar. om en stund kommer älsklingen hit och då blir det mysfredag! vi har chips, chilinötter, godispåse och ostkrokar. (det känns som att jag skulle behöva en långpromenad imorgon efter denna kväll.)



när mamma kommer hem vid 8, då ska jag äta middag. jag orkade inte göra något så hon skulle köpa kyckling och potatissallad åt mig, mumms!!

fredag

godmiddag bloggen.
jag kom hem från skolan för ett tag sedan, är ensam hemma och orkar inte laga mat åt mig själv, så tråkigt! så nu sitter jag här och är hungrig. menmen, får göra något litet om en stund.

idag började jag 09.20 och då hade jag
samhälle, efter det hade jag idrott och efter idrotten hade jag hål i 2½ timme ungefär så då åkte jag, jocke, stina och rebecca ner på stan en sväng. köpte lite godis, spolarvätska, lipsyl och ett linne på rean. linnet kostade 99 kr också var det 50% på det! vid 2 kom vi tillbaka till skolan för att gå på sista lektionen.

här är en bild på linnet. lejonet är på sidan så andra bilden är knäppt från sidan så att ni skulle se hela lejonet :)



när vi hade varit inne på dollar så skulle jag fylla på spolarvätska också satte jag mig i bilen för att se om det kom ut nå men det gjorde det inte så jag gick ut igen. det var en kille och en typ gubbe som stog brevid som också fyllde på spolarvätska och gubben sa att min slang hade gått sönder och han erbjöd sig att fixa den men han såg att den hade gått av så jag måste köpa en ny och fixa det innan besiktningen på tisdag..


anonyma kommentarer

jag har fått några anonyma kommentarer angående min bil. skriv vilka ni är så att jag kan svara på era frågor, tack.

naglarna är blå

har nyss tittat på csi miami och målat naglarna blå. nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att älsklingen ska komma hem från träningen.

imorgon börjar jag 09.15 och slutar 15.30 men har hål mellan 11.45 och 14.10.. snacka om drygt. men jag tror att jag åker ner på stan under tiden med baby :) jag ska försöka hitta ett par jeans som sitter bra!

27012011

vi vaknade lite för sent imorse så vi kom försent till skolan. menmen, jag har med 2 lektioner av 3! när vi slutade så åkte vi hem till mig. när vi kom hem så la vi oss i sängen, tittade på the prince and me, åt middag, packade och nu är jag hos joakim. han åkte nyss på träning och är tillbaka om någon timme.

just ja, jag har ju inte skrivit vad jag gjorde igårkväll. jag, jocke, arnström och viktor bestämde lite impuls att vi skulle up så vi åkte till bockarna, tog lite drinkar, åt på statoil innan vi åkte hem också var vi hemma vid halv 2.


the prince and me


the spy next door


gaddad

imorse klev jag upp vid 8, gjorde iordning mig och åkte in till stan för att tatuera mig. jag är grymt nöjd! när jag var klar åkte jag upp till skolan och åt lunch med erika & antonia sen åkte jag ner på stan och köpte en bh och ett halsband på rean.

 

sen jag kommit hem har jag packat upp, ätit middag och hyrt film. nu ska jag lägga mig i sängen, titta på filmen och vänta på att älsklingen ska komma.


onödig dag

idag har det varit en sån här onödig dag i skolan igen. haft två lektioner, gko och op. har bara suttit och pratat och inte gjort något. men skönt är det också! sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och tittat på film.

jag är så trött och har allmänt tråkigt. inte har jag någon film på datorn som jag inte sett heller. och inte hittar jag någon att ladda ner. dumma tisdag!

coyote ugly


åker till sötnosen

nu ska jag packa lite för att sedan åka till pojkvännen och sova. han har köpt chips så det blir nog en film innan vi somnar. imorgon börjar jag kl 8 och slutar kl 12. skönt? ja! men ändå jobbigt att åka in för bara några timmar. onsdagarna är värre, då börjar jag 9.15 och slutar 11.15. åka in för 2 timmar? fan vad dumt!



Jersey Girl


hej måndag

det var en tråkig dag på skolan idag. jag hade två lektioner och vi har bara pratat och fått lite papper. vid 15 när jag slutade så åkte jag ner på stan med antonia en stund. när jag kom hem åt jag toast, keso (jag tycker inte om keso men jag äter det ändå) och oboy. jag har nyss varit på kiosken och handlat lite åt pappa. nu tänkte jag se klart filmen jag somnade ifrån igårkväll.


23 januari 2011

jag har inte varit i skolan sen i slutet av november så det kommer nog kännas ganska konsitgt men ändå skönt att komma dit imorgon. eftersom det är första dagen på 6 veckor så tror jag inte att det blir långdag. jag tittade på mitt schema nyss och såg att jag har fått lite nya lektioner också.

jag har nyss filat naglarna så att dom är ungefär lika långa så att dom växer jämt. joakim åker med pappa hit och kommer vid niotiden. jag tänkte tända lite ljus, häva igång en film och ligga under täcket när han kommer. idag har vi varit tillsammans i 22 månader :)


frukt, grädde & sims

jag har precis skärt lite frukt och vispat grädde till mig och mamma. så nu ska jag bädda ner mig i sängen, spela sims och äta frukt & grädde.


just wright


min helg

fredag: vid fyra åkte jag och hämtade jocke sen åkte vi på kina där han bjöd mig på middag. (sen födelsedagspresent). vi åt kyckling, curry och ris. till efterätt tog jag glass och friterade bananer och jocke tog cocosglass. när vi var mätta och belåtna åkte vi och köpte lite godis sen åkte vi till erik och tittade på toy story 3 sen for vi hem och sov.

lördag: kl ringde 9 och då gjorde jag, jocke och chrille iordning oss för att åka på rally i ilsbo. det var roligt men synd att vi inte fick se några avåkningar. vi hade med oss varm oboy så det var mysigt! senare efter middagen åkte vi till stan för att umgås med maja (mamma var barnavkt). vi hyrde film, åt godis och spelade kort. när vi kom hem slog vi på en film och somnade till den.

här kommer några bilder från rallyt:



söndag: vi har inte hunnit gjort så mycket idag. jag har duschat och ätit frukost bara. om en stund kommer mamma, maja och jörgen hit.

superskönt

idag sov jag till halv 12, superskönt. sen dess har jag bara ätit frukost. det blev te med kaviar & äggmacka, mumms! pappa kom precis hem med en fridatidning åt mig så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa!


sista praktikdagen

anledningen till att jag inte har skrivit något idag är: vaknade hos älsklingen, då åt jag frukost, duschade och åkte till skolan för att hämta jocke och viktor så åkte vi vidare till dackås för att fika. efter det skulle jag besikta min bil men jag har råkat betala räkningen för sent så jag fick en ny tid. sen har jag haft min sista praktik idag, 14.30-20.00.
jag tycker att praktiken har varit både bra och dålig. bra för att man lär sig och dålig för att jag inte tycker om sjukhus.

inte ett piss

idag har jag inte skrivit något pga att jag inte har gjort ett piss. jag har bara legat och tittat på film, spelat spel med mamma och pappa också har jag spelat yatzy med mig själv på datorn. jocke åkte hem vid 3tiden och jag ska snart åka dit. ska packa lite och sånt innan.

trotsar kylan och äter glass

som jag skrev i förra inlägget så var jag sugen på glass så vi åkte till kiosken och köpte en glass, det var så gott! vi har precis spelat lite yatzy och nu ska jocke lägga sig i sängen och sova eftersom han ska upp till skolan men jag är ledig en dag till, superskönt!


hold my hand


sugen på glass

joakim kom hit för en stund sedan, vi har nyss ätit och nu ligger han i sängen och sover. jävligt socialt! vad ska jag göra då? jag sitter och försöker hitta lite tips på filmer men det går inte så bra. jag har sett för många! men just nu är jag jättesugen på en glass. tror jag måste stanna på kiosken för att köpa en glass när vi åker till joakim lite senare.


intresserad?

idag vaknade jag vid halv 12, det är så skönt att få sova ut. men jag är ändå trött. jocke tog bilen till bussen imorse så jag har nyss varit och hämtat den. nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta titta på filmen jag började på när jag vaknade.

tänkte bara höra lite snabbt om det är någon som är intresserad av min bil? det är en opel astra gsi 16ventilare. jag älskar bilen men är sugen på en fyrdörrars nu.


free style

jag och joakim har nyss tittat på free style. jag tyckte att den var helt okej. nu ska han sova eftersom han ska upp till skolan imorgon medans jag är ledig. nu ska jag slå igång en film.


my playlist

såhär ser min playlista ut just nu;
  • like a prayer - jay smith
  • dreaming people - jay smith
  • enter sandman - jay smith
  • bad romance - jay smith
  • wherever you will go - jay smith
  • where without you - jay smith
  • black jesus - jay smith
  • total eclipse of the heart - minnah karlsson
  • twist and shout - minnah karlsson
jar har även bränt en ny skiva idag. en skiva med bara jay och minnah.

moviefreak

när jag sökte på Dr Dolittle på google så såg jag att det fanns en till film så jag har precis tittat på den och den var lika bra som dom andra! eller, lika bra som trean och fyran. ettan och tvåan är ju också bra, men inte lika bra. ävan att det är en snygg kille med i femman, han heter brandom jay mclaren som spelar brandom turner, han som maya dejtar.




Dr Dolittle

igårkväll tittade jag på tre filmer av Dr Dolittle och nyss tittade jag på 4an. jag tycker att alla fyra filmerna var bra. men trean och fyran var nog bäst!



min förkylning sitter fortfarande i så jag
riskerade inte att åka till sjukhuset idag så jag är hemma. tror jag ska ligga i sängen hela dagen och titta på film och hoppas på att älsklingen kommer hit senare :)

lyxa till det lite

idag sov vi ända till tolv, de var så skönt! vi tittade på femman och sexan ac johan falk igår så nu har vi sett alla, igen. det var meningen att vi skulle åka till stan för att jocke skulle bjuda mig på kina men eftersom det var stop på e4an så stannade vi hemma istället. eller, vi åkte på pizzan och åt så tar vi kina kanske nästa helg.

nu är jag hemma i stocka
, jag ska snart sätta igång en film (om jag hittar något ny att ladda ner, dom jag har har jag sett flera gånger), äta jordnötsringar, shoklad och dricka cola! jag är fortfarande förkyld så då får man lyxa till det. och som det ser ut nu så blir det ingen praktik imorgon, men jag kan ju bli bättre också.


less

precis när jag köpte min kamera så blev det jättebra bilder men nu på senare tid så har det varit så dålig kvalité på bilderna. kom på nyss att jag hade ändrat nått på inställningarna så kikade nyss och såg felet! less jag blir när ja nyss tagit ett kort på mig och brorsorna som jag hade tänkt framkalla. menmen, får se om jag tar ett nytt eller om jag nöjer mig med kortet jag har.

lördag 15012011

när dom som kom och grattade mig hade åkt så packade jag och nu ligger jag hemma hos joakim i hans säng medans han spelar cs. jag är inte alls sugen på att sitta hemma ikväll, men det blir nog så ändå. min förkylning sitter fortfarande i!

av mia och ulf fick jag en tavla i födelsedagspresent.  jag har redan funderat ut vilka bilder jag ska framkalla och sätta in, man ska ha fyra bilder. jag tänkte ha ett kort på mina katter, ett på mig själv, ett på mig & joakim och ett på mig och mina bröder.

av resten fick jag pengar och presentkort på h&m. precis det jag hade önskat mig. nu har jag troligen nog med pengar tills jag ska tatuera mig den 26.


jag och mina bröder.


idag ska jag firas

sedan jag vaknade så har jag tittat på film, duschat och gjort tårtor. nu ska jag klä på mig, fixa håret, sminka mig och göra maten klar tills mamma och pappa kommer hem. vid 5-6 kommer gästerna!


rejäl förkylning

efter 3 johan falk-filmer så ska jag och joakim sova. vi har lite att göra imorgon innan gästerna kommer.
jag har gått och blivit förkyld också, på självaste födelesedagen. det rinner ur ögat och ur näsan, jag har huvudväk och jag snyter mig en gång i minuten.. hoppas att jag kan sova nu då iaf!

såhär ser min status ut på facebook;



hoppas bara inte att jag är alldeles
röd vid näsan och ögat imorgon. jag hoppas att jag är bättre imorgon, älskar att få paket så vill helst inte ställa in mitt firande imorgon!


cupcakes

idag har jag bakat cupcakes tills imorgon när jag ska firas. det är första gången jag gör såna och jag lyckades :)
nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och ha johan falk-maraton.



build-up mascara extra volume

igår när jag var inne i stan så köpte jag en ny mascara och jag prövade den idag. jag tyckte den var bra och man får längre fransar av den!
den är på rean nu (iaf inne på åhléns), kostade 59 kr.


röda rosor

fått rosor av pojkvännen min :) släkten kommer imorgon så jag får resten av presenterna då.

 


ingen vanlig dag

idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag. hurra hurra hurra!
idag blir jag 19 år. värdelös ålder, men ett år närmare 20 :)


imorgon är det min dag

jocke hade varken skjuts eller bil så jag fick åka och hämta honom, har precis kommit hem. vi ska snart lägga oss i sängen, titta på film och sova.
imorgon är det min dag!

a red star

just ja, igår när jag var på bockarna så fick jag en present av antonia. gullungen då! hon vet ju att jag älskar rött och stjärnor så jag fick en grej som man sätter ett ljus på. jättefin! tack så mycket vännen.


13012011

jag skulle igentligen ha praktik idag men jag har inte mått så bra idag så jag blev hemma och myste med pojkvännen istället.

jag har nyss kommit hem från stan. jag åkte in för att (äntligen!!) sälja telefonen, hämta mamma och handla. nu sitter jag bara och väntar på att min sega pojkvän ska komma och sova med mig.

bilder från igår

erik och antonia var också med men dom åkte hem efter att vi hade ätit så jag hann inte näppa nå kort på dom.


ppppubmacka

jag kom hem från jobbet för en stund sedan och sen dess har jag duschat, bytt om, sminkat mig och nu ska jag bara fixa håret sen är jag klar. då kommer miriam och viktor och hämtar mig också hämtar vi jocke vid bussen sen far vi mot bockarna, möter upp antonia och äter pubmacka! :)


åker och myser en sväng innan jobbet

detta är troligen det ända inlägget jag skriver idag. jag håller på att göra mig iordning nu, har nyss duschat och ska snart åka till älsklingen och mysa med honom en sväng innan jag börjar jobba kl 2. ikväll slutar jag antligen 8 eller 10. så när jag slutar åker jag till älsklingen och sover också jobbar jag 7-15.30 imorgon.

imorgonkväll ska jag på bockarna med trevligt folk. vi ska äta pubmacka och dricka några kalla. tänkte fira lite eftersom jag fyller år på fredag men jag funderar på att gå ut då också, men inget säkert.
så nu längtar jag tills imorgon, tills på fredag och till 26 januari!


blue streak

är en grym film!


six days


header åt en vän

nu har jag suttit och fixat kikkis blogg ett tag. gjort om headern, bakrundsbilden och lite grejer. nu tänker jag ta bort sminket och mysa ner mig i sängen och spela lite sims.

- för att komma till kikkis blogg så tryck på bilden.


paradismumms

för en stund sedan var det middag men jag var inte alls nå sugen på mat så jag åt bara några tugger. nu sitter jag i sängen och äter ur min paradisask som jag nyss fick av mamma.
jag är jämt så jävla godissugen så jag vet inte vad jag ska göra. hur fan ska jag göra för att inte bli gottasugen?


knight and day

när jag gick och la mig igår så började jag titta på en grym film. jag somnade ungefär 30 minuter innan filmen var slut. jag hade skitsvårt för att somna, somnade typ 1, sen väckte dino mig vid typ 3 sen ringde klockan 5.. underbar natt, eller vad säger ni?


klockan ringer tidigt

nu har jag klätt av mig och gjort iordning mig för att sova. lovets sista dag är över och imorgon väntar allvaret. klockan ringer 05.00. jag jobbar mellan 7-15.30 imorgon. undra hur det kommer gå med att sova tidigt och kliva upp jättetidigt. menmen, det ska nog gå.

jag och mamma åkte ju till stan idag
. vi var först in på albert och herbert sen på dollar och jysk. efter det åkte vi och hämtade moster för att vi tänkte fika men ingenting var öppet så vi åkte till kvantum och handlade och köpte med oss lite fika och fikade hos moster istället.


när jag kom hem så kom jocke
hit en sväng och myste med mig. när han hade åkt hem spelade jag lite sims och nu ska jag slå igång en film och sova. godnatt!


åker bort en sväng

här kommer en snabb bild på mig. nu ska jag åka till stan med mamma en sväng. jag hade absolut ingenting att göra (jocke åkte hem imorse för att han skulle jobba) så jag gick ner och klagade lite på mamma. då sa hon att vi kunde ut och åka en sväng, så så blir det.

- spegeln är inte alls nå skitig alls.. haha, måste fan göra rent den.


solen sken idag

imorse när jag vaknade var det jättevackert ute, solen sken på andra sidan havet. jag tänkte knäppa kort på det men glömde bort det och gick ner & åt. sen när jag gick upp igen och skulle knäppa så var solen nästan helt borta..

- det syns iaf lite att det är ljusare på andra sidan.


awesome movie


köpt nya älsklingar

nu är jag hemma från sundsvall och har nyss ätit middag. vi åkte till birsta en sväng innan vi åkte hem så jag fick med mig två par skor hem :)
jocke ligger och läser bakom mig nu men vi ska strax göra lite chips och dipp och mysa ner oss i sängen framför en film :)

- födelsedagsbarnet angelica är på den första bilden.


the sims

nu ligger jag i harmånger hos älsklingen i hans säng. han spelar cs så jag håller på att startar sims nu så att jag har något att göra medans han spelar. jag hade tänkt ta med mig en film att titta på, men mitt USBminne var redan hos jocke så det sket sig. vad gör ni ikväll?

imorgon ska jag inte sova lika länge som jag gjorde idag. tror jag ställer kl på 11 eller nått. när jag vaknar imorgon ska jag äta frukost, fixa naglarna lite, klä på mig och fixa mig lite för att sedan åka till sundsvall och fira min kusin som fyller år på söndag.

middag med grabbarna

för ett tag sedan så gjorde jag, jocke och viktor middag. det blev fläskflié, potatisgrattäng, sås och sallad.


nyss vaknat

godmorgon bloggen.
jag har nästan nyss vaknat, har bara hunnit ätit frukost. jag låg och tittade på film med jocke och viktor igårkväll så det blev lite sent. men det var ändå skönt att få sova ut!


vägrade flytta på sig

jag bytte sängkläder för ett tag sedan och jocke vägrade kliva ur sängen. de ända han sa var "fotboll på tvn!!!!" och retades. så jag fick göra som vi gör på sjukhuset. jobbigt, men det gick. hahah! men det blev bra till slut :)



apelsinkanon - vilken jävla smäll

sånt här håller brorsan på med när han jobbar. hahahahah!
den är lite seg, spola fram till 2.20. då är det min bror och vilket skott han får! "vilken jävla smäll!"



körde fast

mamma och pappa kom nyss hem från mormor men pappa fastnade på gården. så han fick gå till grannen och be om hjälp. så grannen kom med traktorn och boxerade bort pappas bil.



13-dags jul

hej bloggen.
imorse hade jag klockan på 10. då klev jag upp, åt frukost, duschade och gjorde iordning oss. när jag var klar så åkte jag och hämtade jocke sedan åkte vi till brorsan och fikade. efter ett tag åkte vi till jockes farfar och hälsade på. vid halv 6 kom vi hem och åt middag.

nu ligger vi i sängen och
tittar på jonas L.A medans mamma och pappa är i harmånger hos mormor och hälsar på henne och min morbror. vi ska snart mysa ner oss framför en film :)


goodnigth

kikade precis på hur mitt schema kommer att se ut när jag kommer tillbaka till skolan och det såg inte så bra ut..

jag hatar när jag har långa luncher och långa raster mellan lektionerna. titta bara där jag har ringat in. 1 timmes lunch på måndagar (jag tycker att det räcker med 20-30 min,) lika på torsdagar har jag en timmes lunch. också 2 timmar mellan lektionerna på fredagar. men annars så ser tisdagar och onsdagar rätt softa ut!


nu ska jag ringa älsklingen och säga godnatt sedan sova så att det fort blir dag igen så att man får träffa honom igen :)


leopaaaaaard

nu har jag klätt av mig, satt på mig sockar och min snygga morgonrock. tänkte lägga mig i sängen och kika lite på tv och sova strax.


jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. varje sekund utan dig känns som en evighet. jag hatar att vara utan dig, jag vill vara nära dig för evigt.

 


ny header

jag har lyckats gjort nå med bloggen så det är nå knas nu.. det där som står med röd text på headern ska egentligen inte synas också är det lite mer grejer. men jag hoppas att jag löser det snart!

jag har iaf gjort om bloggen lite. nu är den brun och har fått en ny header. hoppas ni gillar den!


onsdag

idag klev vi upp vid 11, halv 12. då gjorde jocke iordning sig sedan åkte vi hem till mig för att jag skulle göra mig iordning. när jag var klar åkte vi till delsbo och hälsade på richard, saga och madde. vi åt även där. på vägen hem släppte jag av jocke hemma för att han skulle plugga.

jag och saga :)


jag har nyss häft över lite
bilder från den nya kameran. så jag tänkte fixa lite med dom nu medans jag tittar på tv.

copout

åkte till gnarp för ett tag sedan och köpte godis, cigg och hyrde en film. så jag har nyss tittat på film med jocke, emma och niklas. filmen var grym!




nu ska jocke nörda lite cs och jag går och lägger mig.
godnatt alla bloggläsare!

mina nya älsklingar


tisdag

igårkväll hade jag och jocke tänkt åka till delsbo för att hälsa på richard, madde och saga men då ringde börje och ville ha barnvakt så vi åkte dit istället och var barnvakt åt 4 ungar :)



imorse, eller idag, vaknade vi kl
1.. då skyndade vi oss upp, duschade och gjorde oss iordning för att åka in till stan. först åkte vi och hämtade antonia sedan gick vi lite på stan. jag hade sett en systemkamera i reklamen igår och tänkte köpa den idag, men den var redam slut. men jag lyckades hitta en annan istället :) innan vi åkte hem så åt jag, jocke, antonia och viktor på amandas.


shopping i sundsvall

imorse klev jag och älsklingen upp vid halv 9 för att göra oss klara och åka till sundsvall och shoppa lite. när vi hade klätt på oss och gjort iordning oss åkte vi till harmånger för att hämta jockes mamma och mia sedan åkte vi till sundsvall. kl 15 uppträdde jay och minnah. efter att dom hade uppträtt så skrev dom autografer och sålde skivor. jag tänkte köpa en skiva och få autografer men kön blev sååå jävla lång så jag sket i det. inte hade jag kameran med mig heller, så det blev inga bilder tyvärr!



jag hittade tyvärr inga kläder, det jag var ute efter var alldeles slut. men jag fick jag med mig några örhängen och ett par skor hem. jag har inte knäppt några bilder på skorna och dom fanns inte med på hemsidan så ni får bilder imorgon.

nu sitter jag i älsklingens säng och ska snart spela lite sims medans han spelar cs. innan vi somnar tror jag att det blir en film.
han är ledig imorgon så imorgon hoppas jag att vi bara ska ligga och mysa framför några filmer :)




dom här skönheterna ska få följa med mig hem nästa gång jag åker till sundsvall. (mamma tycker att jag har för mycket skor och att jag inte behöver köpa fler men det struntar jag i, det är alltid lika kul med nya skor + att jag inte riktigt har några skor att festa i) inte riktigt såna där svarta, men liknande (dom jag såg i affären fanns inte med på hemsidan.)

hade jag haft mer pengar med mig så hade jag köpt dom här idag också. menmen, det får bli nästa gång.
jag blev alldeles kär i alla tre skorna jag hittade! älska skor!!

gomiddag

nu har vi ätit god middag (oxfilé, baxpotatis, baugette, julmust och sallad), spelat lite kort och nu ligger vi i sängen och tittar på film.



just nu är det polisskolan på 5an och när det är slut ska vi kika på fångarna på fortet som foki är med i ikväll och efter det tror jag att vi ska kika på rallybrudar och sedan sova. imorgonbitti åker vi till sundsvall och shoppar lite :)


it works

nu fungerar min tv igen och såklart är disney chanel igång :)


första januari

idag är det första januari och bara 2 veckor kvar tills jag fyller 19.
tiden har gått så fort..

vi sov hos jocke inatt och
uffe kom och väckte oss vid halv 12 för att jocke skulle upp och jobba. tror dom fick en ganska så skön sovmorgon. så när jocke åkte och jobbade så åkte jag hem. jag har nyss ätit frukost och tänkte nyss lägga mig i sängen och titta på lite tv men all snö på taket har förstört kabeln..

när jocke slutar kommer
han hit och myser mig mig :)
ikväll blir det bara lugnt. ligga i sängen och titta på tv (om pappa får igång tvn) och kanske spela lite spel med mamma och pappa.

sista kvällen på året

igår åkte jag & älsklingen till simone och putte för att käka och fira nyår. vi åt supergod mat, fläskfilé, sallad och potatisgrattäng. efter det blev det lite spel sedan var jag chaufför åt några killar. efter det åkte vi tillbaka till simone och putte en sväng sen åkte vi på åhlensparkeringen och tittade på fyrverkerier sedan hem och sov.

här kommer lite
bilder från kvällen.
det gick inte så bra att knäppa kort på fyrverkerierna..


RSS 2.0