tjugonionde december

idag har jag varit i sundsvall hela dagen tillsammans med baby, simone, arnström & tjompe. fast tjompe åkte hem ganska tidigt. jag som hade så mycket pengar och massa presentkort och det ända man hittar är en tröjja och några örhängen... typiskt!
på stadium hittade jag äntligen ett par skor! först hittade jag ett par vita men jag ville ha svarta så jag frågade om dom hade några på lagret och det hade dom och dom skulle även sänka priset med 200 kr på lördag men jag fick dom 200 kr billigare så jag behövde bara betala 300 kr för dom (:
jag kanske knäpper kort på skorna, örhängerna och tröjjan imorgon. jag har inte orkat idag!
imorgon åker vi förhoppningsvis in till stan och shoppar lite till. börje med familj kommer hit imorgon =)
nu ska vi lägga oss i sängen och läsa sen sova. godnatt.

äntligen

jag har precis klätt på mig, gjort mig iordning och packat det sista. pratade med baby nyss också, han är snart i hudik så jag ska snart åka till honom (: snaaaaart får jag äntligen träffa honom!!! underbart.

tjugosjunde december

jag har nyss packat för imorgon ska jag äntligen åka till älsklingen! han kommer hem nångång mellan 2 och 4. så då övningskör jag dit!
nu ska jag krypa ner i sängen, titta på riverside och försöka sova i en någorlunda bra tid. jag är jättetrött.

tidigare idag har jag inte gjort ett piss, jag har varit hemma hela dagen. jag vaknade vid 1 tror jag, åt frukost sen la jag mig i sängen igen och där jag har legat tills kl 7(?) då pappa kom hem. när han kom hem så spelade jag kort med han och mamma ett bra tag och nu sitter jag här. jag pratade nyss med baby i telefonen och sa godnatt.

vänder på dygnen

jag hatar att sova, helst när jag inte får sova med älsklingen! jag somnar jämt sent när jag inte är med honom. men när jag är med honom så somnar jag jättelätt. kom hem!!
jag sa godnatt för ungefär 4 timmar sen men jag är fortfarande vaken och klockan är nu 03.35. fy linda! jag har ändå inget speciellt att vakna upp till imorgon satt det spelar väl ändå inte så stor roll.
iaf så tittade jag nyss på hannah montana-filmen och den var helgrym! en riktig tjejfilm, sånt gillar jag! och sånna där lyckliga slut gillar jag ibland. jag börjar alltid gråta! ibland blir jag bara arg! varför inte göra filmer så som det verkliga livet ser ut? det vore bättre, iaf ibland.

aja, nog pratat. nu ska linda försöka sova! hon är inte så trött som hon igentligen borde bara. hörs imorgon och förhoppningsvis så kommer simone hit då!?
hoppas, hoppas. annars träffar jag henne ändå på tisdag morgon då vi åker till sundsvall och shoppar med joakim & joakim.

godnatt

nu ska jag krypa ner i en ensam säng, frysa lite, längta efter baby och läsa lite ur rani & sukh som vi ska ha läst ut när vi kommer tillbaka till skolan efter lovet. jag är på sida 99 nu ska jag måste läsa ganska mycket!
nattinatti.

tjugosjätte december

vid 3 kom göran och hämtade oss också for vi vidare till mormor för att fira henne och äta middag. kom hem nångång vid 6tiden. det blev varken någon bowling eller simone.. istället satt jag hemma och spelade kort med mamma och pappa. nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. pratade nyss med älsklingen och han sa godnatt :( han skulle upp tidigt på museum imorgon. på måndag kommer han hem och då får jag äntligen träffa min prins! ♥
idag är det bara 18 dagar kvar tills jag fyller 18!


jag vill hålla din hand nu baby!


tankar och funderingar

nu har jag tagit ur löshåret vilket är superskönt! jag funderar på att vara utan det imorgon, det var så länge sen jag inte hade det i. imorgonkväll hoppas jag på en superduperhärlig kväll med simone! vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra: sitta hemma och titta på film eller supa? det är frågan det.. om man frågar simone så blir det supa så vi får se. jag har några cider här hemma som jag skulle kunna dricka upp.
jag skulle vilja att älsklingen kommer hem nu! jag saknarsaknarsaknar dig ♥

nu funderar jag på om jag ska lägga mig i sängen och titta på filmen 'dagissnuten' som går på 3an 00.15 och somna till den. jag är jättetrött men jag vill ändå inte sova. det är sååå tråkigt att sova ensam.
synd att man inte bor i sundsvall brevid birsta city. hade jag bott där så hade jag shoppat sönder imorgon!
jag hörde att gina tricot och size 8 har halva priset imorgon så det skulle vara bra om man åkte in till stan imorgon också, men jag orkar inte. synd att man inte bor där också..

jag har igentligen massa mer tankar och funderingar att skriva ner men jag orkar inte tråka ut er ikväll ;) vilken tur ni har! mitt huve är ändå fylld med knepiga tankar så det blir nog bäst såhär: godnatt.

lilla julafton

göran kom och hämtade mig och mamma vid 4tiden och när vi kom dit så var maja och jörgen redan där så vi förrätten på en gång när vi kom dit sen varmrätt. maten var verkligen god, synd att man inte orkar äta så mycket! sen spelade vi massa spel och hade trevligt. efter ett tag så öppnade vi julklappar. jag fick 300 kr i presentkort på hollywood, ett kort på tobbe & dennis, en liten almenacka och nå grejs till kroppen.


senare på kvällen åt vi efterrätt och drack lite gott. sen spelade vi lite mer. klockan hann bli 10 innan vi åkte hem. men nu är jag hemma och jag pratade nyss med baby och sa godnatt. ♥
imorgon ska jag till mormor och äta middag sen vidare till stan för att bowla med jörgen & göran. efter det så ska jag förhoppningsvis vara med simone!


ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna men jag glömde kameran hemma så var tvungen att knäppa med telefonen.


tjugofemte december

jag har nyss duschat, fixat mig och klätt på mig så nu är jag klar att fara. så nu sitter jag bara och väntar på att göran ska komma och hämta oss.
baby väckte mig med ett gulligt sms imorse. fast jag somnade om och vaknade lite för sent istället. han sitter på bussen är nu, är framme vid 3tiden. jag saknar honom redan! usch, det känns så tomt att vara utan dig baby. men jag hoppar att det går bra! jag ska hitta på saker hela tiden så jag slipper sitta hemma och ha tråkigt och tänka på dig (:


sweet dreams

ojojoj, klockan bara tickar iväg. jag har nyss pratar med älsklingen i telefon och sagt godnatt. det blev nog lite för sent för honom. tycker synd om honom som ska upp så tidigt imorgon!
jag ska gå och lägga mig nu så att jag orkar äta massa mat imorgon och leka med mina brorsbarn.
godnatt!

outfit

just nu går jag klädd i två av mina bästa julklappar. eller jag kanske ska säga: två av mina skönaste julklappar.
pyjamasbyxor och tofflor från mamma ♥

pyjamasbyxorna är störtsnygga och tofflorna är dom skönaste tofflorna som finns! my loooove it.

julafton

vid 10tiden åkte vi till stan. jag körde bara till via för att pappa trodde att de skulle vara mycket trafik på e4 men det var nästan inga bilar alls. när vi kom till moster var det gröt framdukat så vi började med att äta sen blev det kaffe. efter fikat så spelade vi ett roligt spel. inna vi for så öppnade jag paketet jag fick av mormor (200 kr) och paketet jag fick av sara, moster och angelica (300 kr i presentkort på gina tricot). när vi skulle åka hem så körde jag jörgens bil istället. jag körde även en sväng inne i san för att han skulle tanka.

vi kom hem vid 3 ungefär och då kom farmor och farfar och då tittade vi på kalle anka fast jag hjälpte mest mamma med maten. jag tycket att kalle anka är överskattat. sen åt vi, fikade, spelade spel, åt vindruvor, kex & ostar sen spelade vi ännu mer. och älsklingen kom vid 8 ungefär, då blev jag överlycklig! jag som trodde att ja inte skulle få träffa honom förens på söndag eller måndag. fast han åkte vid 10 igen. han ska ju upp tidigt imorgonbitti. när han kom hem så kom han på att han måsta till gnarp för att köpa snus och lite annat till bussresan imorgon.




av farmor och farfar fick jag 300 kr och en handväska som jag har önskat mig
av mamma och pappa fick jag tröjja, linne, strumpor, godis, 500 kr, jättesköna tofflor, biobiljett och pyjamasbyxor.
av jörgen och maja fick jag 300 kr i presentkort på gina tricot.
jag fick säkert nå mer också, men just nu står det still i huve. totalt hjärnsläpp!

GOD JUL

god jul alla bloggläsare.
hoppas att ni har haft en underbar julafton och fått massor med paket!


tjugofjärde december

GOD JUL!
nu kör jag in till stan och äter gröt och myser med släkten på mammas sida!
jag har öppnat ett paket redan, och i det var de en tröjja från gina som jag har önskat mig. i just love it.

tjugotredje december

imorgon är det julafton. eller rättare sagt, om några minuter, 50 minuter kvar och jag har ingen julkänsla alls. det är lite tråkigt, men jag hoppas att det kommer imorgon!

jag vaknade upp brevid min älskling imorse och det är alltid lika underbart! vi låg kavr ett tag sen gick vi ner och åt frukost och efter det duschade vi och la oss i sängen och myste. vid 4- halv 5 åt vi gröt och laxmacka med pappa. efter maten spelade vi lite kort sen åt vi glass, bär och bananchokladsås, mummmms!
medans vi gotta oss med glass och bär så fick skrållan en tallrik med lite grädde som hon giller väääldigt mycket. hon fick även lite lax.


lite senare så gick jocke upp och la sig i sängen för att han va så trött och medans så hjälpte jag pappa att slå in dom sista julklapparna. vid halv 8 satte vi oss framför tvn för att vi skulle spela bingo. jag vann 100 kr på andra bingon och på sista bingon var jag ETT ynka nummer ifrån 50 000 kr. fy!
jocke åkte hem vid 10 ungefär, nu kommer vi inte träffas nå förens på söndagkväll eller på måndag. det känns inte bra men jag hoppas att det går bra! jag kommer bara sakna ihjäl mig lite.


idag har vi varit tillsammans i 9 underbara månader. du är det bästa som har hänt mig joakim och jag hoppas att inget kan ta dg ifrån mig! i'm gonna love you to the end of my life.

imorgonbitti ska jag upp vid 9tiden, klä på mig osv. sen övningskör jag till stan till moster där vi ska äta gröt och mysa lite. vi åker hem så vi är hemma till kl 3 för att se kalle anka! då kommer även farmor, farfar och jörgen hit. sen blir det massa mat och spel.
nu ska jag gå och lägga mig så att det snabbare blir julafton!
godnatt sverige.

dumma buss

jag kom 10 minuter för tidigt till busshållsplatsen tidigare idag + att bussen var försenad i 15 minuter ungefär. så jag stog still och frös i nästan en halvtimma. väl i harmånger så handlade jag också skjutsade vi hem jocke för att han skulle a sin bil till mig sen körde jag hem. när vi kom hem så satte vi upp en julbelysning på lekstugan som jag tyvärr inte har någon bild på. sen har vi bara legat och tittat på film/tv, ätit mat och spelat kort med pappa.

nu ligger älsklingen och tittar på beck, jag har redan sett den.
imorgon blir det bara massa mys, äta gröt och glass & bär till efterätt.
vi har redan öppnat våra julklappar, vi kunde inte vänta längre. annars hade vi öppnat dom imorgon eftersom vi inte träffas på julafton, så det var lika bra att öppna dom idag (:
tack så mycket älskling, julklapparna var underbara (: och tack mia & ulf. jag fick även en julklapp av dom. ni får se bilder imorgon, jag har inte orkat knäppt några än.

tjugoandra december

idag fyller pappa 64 år, stort grattis till dig!
jag vaknade 10.30 imorse, låg kvar en stund sen klev jag upp, klädde på mig och åt frukost. blev lite arg på skrållan också, hon kan inte låta julgranen vara. nu har jag ingenting att göra i 1 timme, eller jag ska göra mig iordning lite sen ska jag traska till bussen som går 13.20 till harmånger och där står baby och väntar på mig också ska vi storhandla på ica.

jag kan inte tänka mig att det är julafton om 2 dagar, dagarna går så snabbt nu! och om 3 veckor är jag 18 år. underbart!

vad gör alla på nyår?

baby åkte hem vid 2tiden och pappa kom hem i samma veva. efter en stund tog vi bilen och for ut en sväng. jag körde till ström och körde på alla småvägar man kan hitta skulle jag tro. det gick bra att köra även fast det är så mycket snö, det var inte så halt heller. sen körde jag till farmor och farfar och dom hade precis satt sig för att äta så jag åt med dom eftersom att jag inte hade ätit något på hela dagen. sen spelade vi bingo.
annars har jag inte gjort så mycket mer idag, bara suttit här.

imorgon tar jag 13.20 bussen till harmånger för att julhanda all mat, baby kommer dit och hjälper mig också åker vi med pappa hem som slutar kl 2.
jocke sticker ju till stockholm på fredag och kommer hem på söndag eller på måndag så vi får se vilken dag vi åker till sundsvall och handlar. det blir väl på måndag eller på tisdag. simone följer också med oss, mysigt!

vad gör alla på nyår?
- själv tänker jag nog vara här i stocka med baby hos vendel som ska ha fest. simone var sugen på att följa med så jag hoppas att hon gör det!

tjugoförsta december

julen närmar sig, få dagar kvar nu.
nu ligger älsklingen bakom mig och tittar på tv medans jag skriver här. vi har nyss varit nere och ätit frukost. vi låg i sängen ett bra tag innan vi klev upp, det är alltid skönt!
om en stund åker baby hem utan mig :( fast han kommer imorgon igen. men det är alltid lika tråkigt utan honom, man känner sig så tom!
när pappa kommer hem ska jag iaf övningsköra lite sen har jag ingen aning om vad som händer. det blir nog att sitta hemma och tröka (om inget annat roligt dyker upp).

tjugonde december

godkväll, hur står det till?
nu är det bara fyra korta dagar kvar till julafton.

jag klev upp vid halv 12 idag, duschade och åt frukost. medans jag åt frukost så höll mamma och pappa på att fixa vårat nya kyl & frys. efter lite om och men så blev det bra. när jocke kom ner så klädde vi granen och gjorde det lite juligt här hemma.  

och gissa om skrållan tyckte om julgranen?
idag fick vi upp våran ljusstake, haha. mamma har letat och letat efter den och idag hittade jag den äntligen. den låg längst upp i lådan med alla julsaker för att hon lätt skulle hitta den men hon hade helt och hållet glömt bort vart hon hade lagt den.


vid 3tiden kom jörgen, maja, farmor, farfar, göran, jana, tobias, dennis, mormor, rebecca, bert, åsa och henrik. då bjöds det på allt de goda som jag bakade igår. och nu kan ni få en bild på tårtan som blev klar idag. vid 5-6 tiden for alla utom mormor för hon stannade på middag. efter att vi hade ätit så skjutsade jag, jocke och mamma hem henne till harmånger. när vi kom hem så spelade vi kort, pappa spelade också med oss.
nu ska vi lägga oss i sängen, titta på två avsnitt på riverside och sova!


dagen efter julafton åker min älskling till stockholm (till sin pappa) och blir borta hela julhelgen. det kommer kännas otroligt tomt utan dig baby! men jag ska träffa honom på en gång när han kommer hem (: också ska vi åka till sundsvall och shoppa på julrean.
jag älskar dig mest av allt min underbara prins ♥


nittonde december

godkväll alla bloggläsare, hur är det med er?
-med mig är det bra förutom att jag är lite trött bara.

vi skulle ingetligen ha varit i iggesund kl halv 10 imorse men halv 11 ringde börje och fråga vart vi var. då flög vi upp ur sängen och jocke sprang till duschen medans jag klädde på mig sen for vi. vi var barnvakt till nicole, steffani och elias men elias gick till hans tjej precis när vi kom dit och kom hem precis när lotta och börje kom hem. vi var även hundvakt. allt gick bra förutom att bella (hunden) kissade inne två gånger.
vi spelade wii och åt körv. när lotta och börje kom hem så satt jag och gulla med nelly hur länge som helst. en underbar söt liten prick! inte sa hon så mycket heller, hon bara satt och lekte med en mössa i mitt knä, helt nöjd.

ena bilden är lite suddig, nelly kunde inte sitta still ;)

vi åkte hem vid 4 ungefär. vi åkte först hem till harmånger sen for vi hem till mig och åt. när vi hade ätit klart så bakade vi lussebullar, kakor och typ muffins me choklad på. vi gjorde även en tårta, vi ska fira pappa imorgon. fast han fyller igentligen på tisdag. när vi var klara så fikade vi lussebullar, glögg & julmust. mummmma!


nu ska vi mysa ner oss i sängen och titta på taken som går på tv 1000 just nu. den filmen är kanon och jag rekomenderar den verkligen!
imorgon ska vi klä granen och äta massa gosaker och träffa några från släkten. nattinatti!

mysig innekväll

vi skjutsade hem mathias vid halv 3 nångång och då passade vi på att åka hem till mig en sväng. vi satt bara vid bordet och spelade lite kort med pappa sen for vi tillbaka till harmånger och åt sen åkte vi mot stan för att köpa chips och dipp. när vi kom till delsbo så mötte richard, madde & saga oss på ica där dom köpte ostkrokar sen for vi till statoil och hyrde en värdelös film så jag satt och busade med saga under tiden dom andra tittade på filmen. jag fick även massa snoriga blöta pussar på näsan av henne. småbarn är såååå söta! allt är så lätt när man är liten, man roar sig så lätt. saga satt och lekte med mina fötter och det tyckte hon var jätteroligt.

vid 22.00 ungefär åkte vi hemåt, fast vi tog ett varv runt stan innan vi for hem. nu ligger jag nerbäddad under täcket med ont i magen. dumma chips! (det känns som att min mage väger 5kg mer än vad den gjorde när vi kom till delsbo). sugen på en mugg oboy är jag också men jag orkar inte gå upp och hämta.. baby sitter och spelar cs och det är alltid lika roligt när han gör det..
snart ger jag upp och dejtar sängen! vi ska upp tidigt imorgon för att åka till iggesund och vara barnvakt och 2 tvillingar och en pöjk. vi blir nog hundvakt också (?).
senare på dagen då vi kommer hem till stocka ska vi baka lussebullar och massa annat gott. vi ska även göra en tårta.


brrr, det blir bara kallare och kallare. det variera mellan -15 och -23 när vi for till delsbo. jag som tycker att det är kallt när det är +15.. nu får det bli sommar snart!

artonde december

då var det jullov! vi hade en liten pyssel tillsammans med 3;orna i 1 timme idag sen var det en liten avslutning i aulan också slutade jag 20 över 10 eller nått sånt.
jag, älsklingen, mathias och slickarn tog 11bussen ner på stan och gick vidare till skutan och fikad sen tog vi 12.15 bussen till harmånger och när vi kom fram så var bilen alldeles isig.


här sitter baby & får snö på sig medans mathias skrapar bort is från rutan

såhär såg framrutan ut från början. efter att vi hade stått ett tag med bilen på så började det försvinna och vi kunde åka sakta hemåt.


medans jag sitter här och skriver så passar mathias och jockepå att kika lite på bilen och fylla på något, kommer inte riktigt ihåg vad det var.
senare ikväll tänkte vi åka till delsbo och hälsa på madde, richard & saga. det blir nog att vi hyr en film och myser lite i det underbara vädret.

sjuttonde december

just nu sitter jag på skolan och ska igentligen jobba om matspjäkningsorganens sjukdomar men jag sitter på internet istället. jag tar hem och gör det, det ska ändå in efter jul så det är bara onödigt om jag börjar jobba här och det jobbet blir kvar här på skolan också ska jag fortsätta hemma. nej, det blir för krångligt.

snart ska jag gå ner och äta lite julbord med joakim sen efter en stund brummar jag ner till glysis till sjukgymnasten, äntligen! det ska bli så skönt att få inlägg till skorna. nu slipper jag gå sönder mina fina skor. fast det kommer säkert bli obehagligt i början men man vänjer väl sig.
jag slutar halv 12 idag, eller jag har typ slutat redan. skönt! fast igentligen ska jag gå till kl 4 idag men eftersom jag ska till sjukgymnasten så slutar jag tidigare. men jag måste ändå vänta på joakim och han slutar kl 4. jag kanske hittar på något med bror under tiden? eller så åker jag tillbaka till skolan och går på lektion igen.
skriver mera ikäll. det kommer säkert före och efter-bilder på får julstädning också.

goodnight

nu står älsklingen i duschen och jag ligger och tittar på 'the perfect man' på 3an. när baby har kommit ut ur duschen ska vi mysa lite innan vi somnar.

imorgon har jag bara en lektion, 09.30 till 11.30. igentligen slutar jag klockan 4 men jag ska till sjukgymnasten kl 1 så jag slutar halv 12 imorgon. min bror kommer till skolan och hämtar mig och följer med mig och köper inläggen till skorna. senare på kvällen blir det storstädning i joakims rum. det ser typ förjävligt ut och det ska julstädas!

sextonde december

fortsätter det snöa såhär så går det troligen inga bussar imorgon, (hoppas, hoppas)! det är kaos på vägarna, man ser knappt vägen när man sitter i bilen.. jag tycker att det har kommit alldeles för mycket snö. det räcker med att det blir vitt överallt och att det sätter sig lite på träden. nu är det nästan en halv meter på vissa ställen. jag tycker också att vindern endast borde vara i december, det räcker! sen kan det vara sommar resten av året.

imorse följde jocke och viktor med mig när jag åt frukost. och det var grymt gott med frukost imorse. det kändes som att jag kunde vräka i mig hur många rostade ost- och gurkmackor som helst och dricka flera koppar te. jag hade OP hela dagen idag och på sista lektionen fick vi lyssna på 3:ornas grupparbeten. den ena handlade om att två personer åkte till thailand i 2½ vecka och besökte en skola och fick jobba som engelskalärare där. något sånt skulle jag också vilja göra!
efter det så gick jag och elin ner mot busshållsplatsen och väntade på bussen i kylan och när jag hoppade av bussen stog joakim där och väntade på mig, viktor var även med. när vi kom hem till mig så åt jag medans dom satt uppe vid datorn och tittade på tv.
lite senare skjutsade vi hem viktor sen åkte vi hit till harmånger. det ända vi har gjort hitils är att stekt pankakor, ätit och joakim har varit ute och skottat.
jag skulle vilja städa joakims rum (med hjälp utav honom) men han är alldeles för trött för det så vi får se hur det blir med den saken..

just ja, mathias fyller 17 år idag så grattis på honom!


bilden är tagen från google.


femtonde december

denna natt var mycket värre än förra. jag låg oxh vred och vände på mig ända till klockan 5 på morognen innan jag lyckas somna. men konsigt nog så har jag inte varit trött idag och det gick bra att kliva upp. jag kom till skolan vid tjugo i tio ungefär. jag och som trodde att jag skulle ha prov 10.10 men läraren hade tydligen ändrat utan att säga något så provet var 09.15... smart lärare! iaf så började jag tjugo i 12 med matte sen åkte vi ner på stan och var på någon sorts föreläsning på patricia vilket var skittråkigt. ett + på att vi fick pepparkakor och glögg där. när vi var klar där så gick jag på stan med joakim ett tag sen for vi hem till harmånger för att lämna lite saker och hämta bilen sen for vi hem till stocka. när vi kom hit så lagade vi mat. makaroner och bacon! efter det så låg vi och vilade ett tag sen bakade vi pepparkakor igen eftersom att dom vi bakade sist är uppätna. men dom vi bakade idag så tusan vara kvar tills pappa fyller år och tills jul!

sen har jag bara hunnit duscha och tittat på andra avenyn. åh gud vilket drama det är i den där serien nu, jag blir så arg! på söndag ska jag baka och göra tårta tills pappa fyller år med mamma och joakim.

nu ska vi krypa ner under täcket och sova!
godnatt.


jan erik joakim walther

det var helt underbart att träffa joakim idag, även om det bara varade i några minuter. när jag kom in i hans rum så låg han i sängen och jag log mot honom samtidigt som jag slängde mig över honom i sängen och gav honom en blöt puss och en bamsekram. jag låg kvar en stund och bara höll om honom hårt. jag ville ligga kvar och aldrig släppa taget om honom.
jag älskar honom så otroligt mycket och jag vill aldrig förlora honom!
dagen innan julafton har vi varit till tillsammans i 9 underbara månader och jag hoppas att det blir mycket mer! på 1års-dagen i april hoppas jag på att vi förlovar oss. fast för dom flesta som har förlovat sig har det gått åt helvete för, fast det betyder ju inte att det ska göra det för oss, men jag blir inte osäker. men jag vet iaf att jav vill leva tillsammas med joakim och att han gör mig lycklig.  i wanna love you to the end ♥

fjortonde december

imorse när jag vaknade var jag alldeles för trött för att kliva upp till skolan, jag sov så dåligt inatt så jag stannade hemma. jag skickade ett lycka till-sms till älsklingen eftersom han hade nationella imorse sen somnade jag om och vaknade halv 1 igen. då kom mamma in på mitt rum och frågade om jag ville följa med in till stan och julhandla och det ville jag ju såklart! så jag klev upp, åt frukost och gjorde iordning mig sen satte jag mig i bilen och körde iväg (: det är underbart att köra bil! vi åkte även och hälsade på min bror jörgen och fikade lite. vi handlade massa julklappar (se bilder neraför). jag körde förbi harmånger på vägen hem så jag fick träffa min älskling en snabbis idag också måsta jag ha mina omvårdnadsböcker som var där.  när vi kom hem så var klockan typ halv 7 så det fick bli soppa till middag. vi har tyvärr inget kylskåp nu heller, det gick sönder igår.. jag har inte gjort något annat än att slå in massa julklappar sen jag kom hem, det känns som att det var 10000 julklappar att slå in. jag fick lite hjälp av mamma också. när vi var klar så drack vi glögg med choklad och chilismak. den är underbart god, det rekomenderar jag!



det var faktiskt lite läskigt att köra på e4an då det var jättemörkt ute + mycket trafik. man blir lite stressad på något vis. men det gick bra ändå (:

imorgon har jag sovmorgon till 10.10 så jag åker nog med mamma och hennes jobbarkompis till skolan vid 09.00 imorgon så det blir iaf en timmes sovmorgon. skönt! snart så ska jag mysa ner mig i en ensam säng och titta på riverside och sova.

idag är det ju den 14de december bilket betyder= 4 dagar kvar till jullov, 10 dagar kvar till julafton och precis 1 månad kvar tills jag fyller 18. lovely!

 



min katt är väldigt nyfiken och ska vara med exakt överallt.

 

 


trettonde december, tredje advent

imorse vaknade jag vid 11 ungefär, somnade även med kläder på.. jag gick ner och åt frukost medans baby låg kvar i sängen. sen låg vi bara och tittade på film. sen spelade vi kort med mamma & pappa, åt pankaka sen spelade vi något annat knasigt spel. ja, det har varit en lugnt och skön dag.
vid halv 9 skjutsade jag hem baby. första gången jag kör när det är lite halv och lite snö på vägen men det gick bra!

nu ligger jag i sängen och tittar på solstorm, en fick som går på 4an, men just nu är det reklam så jag passar på att skriva lite här. mamma sitter nere och syr om mitt löshår lite (:
usch, vad trött jag är. hoppas ja kan sova ganska så tidigt ikväll!

ostkaka med safran

vi har nyss kommit hem från mormor, jag övningskörde. vi åt middag där, ris och snitsel, mumms!
körandet går bara bättre och bättre nu, underbart! och det är sjukt roligt att köra. måste skriva in mig på en trafikskola snart så att jag kan få mitt körkort så fort som möjligt! (:

ikväll händer det nog inte så mycket, vi kommer nog bara ligga hemma i stocka och titta på 'beck- penisonat pärlan' som går på tv4 plus kl 22.10 ikväll. jag vet faktiskt inte om jag har sett den, jag håller inte koll på vad alla heter. men man har säkert redan sett den..

mamma hade köpt ostkaka idag med safran i, det lät inte så gott men det var underbart gott. och självklart så måste man ha saftsoppa till!



skrållan tyckte också om ostkaka.


tolfte december

arnström kom igår, fast lite sent. han ville se sean banan på cirkus möllen, men det varade bara i 10 sekunder. vid halv 11 så började idol igen, och självklart så vann erik :D efter idol åkte vi till vendel en sväng. gu vad stora hans kattungar har blivit och vilket söt hund han har köpt (: han var jättekiklig på magen.
efter ett tag åkte vi först till harmånger så jag kunde hämta mina saker hos baby sen åkte vi vidare till stan vilket sög (som vanligt!). och självklart så somnade jag i bilen påväg hem.

imorse vaknade jag vid 11, låg en stund i sängen sen gick jag ner och åt frukost. när jag kom upp igen så sov fortfarande baby så jag väckte honom och nu ligger han bakom mig i sängen och kikar på tv.
ikväll har jag ingen aning om vad som händer, det blir nog lugnt.

kvällsmys

när vi hade slutat så gick vi ner på stan och in på systemet för att träffa mamma sen tog vi en sväng på stan innan bussen gick. det stog stånd inne på guldsmeden med massa smakprover på honung, fin choklad (supergott!) och massa annat. när vi kom hem så åt vi sen spelade vi plump med pappa, jag vann ;) nu sitter jag här vid datorn medans joakim ligger i sängen och kikar på tv.
jag ska snart gå ner och hämta lite mys till idol. jag tänkte fixa lite dipp, morötter, gurka och chips. arnström kanske kommer och tittar med oss ockå, han visste inte riktigt.




elfte december

imorse började vi kl 9 och fikade tillsammans med 3orna. saft, lussebullar och pepparkakor. efter det så gick vi till caféterian och tittade på luciatåget som var värdelöst. dom sjöng typ 2-3 låtar bara.. efter det hade vi matte i typ 1 timme sen var det luch i typ 2 timmar. nu sitter jag på datakunskapen, jag blev precis klar med alla uppgifter och hemprovet jag lämnade in idag fick jag alla rätt på (: nu väntas det bara prov på tisdag sen är datakunskapen över..

jag slutar alldeles snart, men sitter nog kvar ett tag och väntar på baby som slutar 2- halv 3. ikväll blir det en myskväll med idol. jag håller tummarna för erik (y)

tionde december

väldigtn trött imorse, var nära på att sova över. väl på skolan så åt jag frukost med simone sen hade vi OP, matte, engelska och svenska. när vi slutade så åkte jag, joakim, simone och sofie ner på stan en sväng sen gick vi ner till busstationen. när vi kom till harmånger så åkte vi på pappas jobb och hämtade pengar så att vi kunde äta pizza. åh gu så länge sen det var jag åt pizza, men det är ingen favorit. jag tycker inte om pizza så mycket och jag orkar inte mer än en halv ändå.

resten av dagen/kvällen har jag suttit här vid datorn och gjort en läxa som går så att jag får godkänt i datakunskap eftersom jag fick IG på första provet. jag har bara en fråga kvar sen är jag klar med häftet.
imorgon börjar vi (klassen) med att fika sen går vi till caféterian och tittar på lucia sen har vi matte och datakunskap och jag slutar halv 2.
har ingen aning om vad som händer imorgonkväll, jag skulle vilja vara hemma och titta på idol eller göra något superduperroligt! men det lutar åt idol skulle jag tro.


movie and sleeptime

grattis till mia (joakims mamma) som har namndag idag!
nu ska jag och joakim lägga oss i sängen och sova. tänkte kika lite på the ugly truth innan vi somnar, hoppas filmen är bra!
trött som en åsna just nu. även att det väntar en låång och trååkig skoldag imorgon. men snart så, snart är det looov (: så det är bara att hålla ut dom 7 dagar som är kvar.

nionde december

idag har jag bara haft en lektion, och den varade i 40 minuter. fick typ strömavbrott en sväng också. tittade även på en konsert på skolan idag, men jag tycker att den var urdålig. det var bara en person, eller kanske två stycken som levde sig in i musiken. skulle igentligen ha prov efter lunchen men jag kände mig så osäker och jag fattar ingenting och har inte pluggat något, så jag hoppade över provet idag, för göra det någon annan dag istället.

jag och baby tog 12.50 bussen hem fast jag hoppade av hemma i stocka och han fortsatte till harmånger. jag måsta hem och hämta lite kläder också övningskörde jag hem till harmånger senare. det ända vi har gjort idag är spela kort, varit på ica, ätit, spelat wii och suttit här. vi spelade plump med ulf också, jag vann =)

klockan är nu 20.51 och jag, linda runnfors är jättetrött. mina ögon orkar knappt vara vakna längre och det är väldigt ovanligt. jag brukar bli trött vid 23.00 tiden ungefär.
nästa vecka måste jag nästan skriva in mig på trafikskolan och börja sitta vid datorn där lite. jag har någon skiva hemma också som jag kan träna med, så det måste jag också göra. nu känns det som att det är bråttom. jag fyller om ungefär 1 månad och man vill ju ha körkortet så fort som möjligt.
körningen går iaf jättebra, bättre än jag trodde att den skulle göra. jag började ju övningsköra för inte så länge sen, i somras eller nå. men men, det ska nog gå bra! hoppas jag iaf.

just nu sitter baby och spelar cs, tänkte låta honom göra det en stund. sen blir det att krypa ner i sängen och mysa lite innan vi somnar. det är ju torsdag imorgon och dom är inte roliga! skolan går så segt på torsdagar.. usch & fy.
jag skulle ju igentligen till sjukgymnasten idag men dom ringde och sa att han var sjuk så jag har fått en ny tid, nästa vecka på torsdag.

detta inlägg blev lite längre än vad jag hade väntat mig men samtidigt så var det länge sen jag skrev något såhär långt. det är skönt att kunna skriva ner allt man tänker och känner ibland. den senaste tiden har jag varken haft tid eller lust.



goodnight

ja, vi var ju på ett cafe idag. bakade och satt och pratade med gammlingar, slutade vid halv 3 ungefär. efter det gick jag på stan en sväng sen kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi hem till stocka en sväng och när vi kom hem till harmånger så satte vi oss och spelade kort ända tills andra avenyn började kl 9. jag blir så arg när det slutar spännande!! fy. tittade nyss klart på filmen som vi började titta på igår, 'american pie, the love book'.
baby har redan somnat, jag ska bara fläta håret sen ska jag krypa ner i sängen brevid honom och sova jag med.
jag har prov imorgon vilket kommer skita sig totalt. jag fattar ingenting!
goodnight.


åttonde december

jag vaknade för en stund sen, eller ett bra tag sen. jocke som över som vanligt så han måsta ta bilen till skolan. jag har sovmorgon idag så min buss går 09.20. jag ska bara fixa håret sen ska jag börja traska mot bussen.
hela klassen ska gå ner på stan idag, sen ska halva klassen göra något som jag inte kommer ihåg och andra halvan skulle gå till ett cafe och baka(?).. ja, jag kommer inte ihåg vad vi skulle göra.
nu läre jag skynda mig. hejdå!

andra advent..

..redan? shit, tiden bara rinner iväg.
18 dagar kvar till julafton 38 dagar kvar tills jag fyller 18.
det går fort nu, men inte fan är det nå snö ute än...

sjätte december

middagen igår var kanongod. efteråt blev det glass, bana och oboy sen spelade jag och maja lite kort innan dom for hem. när dom hade åkt spelade jag och älsklingen kort, ända tills ulf ringde och ville att vi skulle skjutsa han och mia in till stan och det gjorde vi. christian följde också med för att vi skulle igentligen skjutsa honom till iggesund men det blev ändrade planer för honom. jag träffade även simone en stund också (: när vi kom hem så spelade vi lite wii sen somnade vi.

idag sov vi till 12 ungefär, åt frukost och spelade wii. efter ett tag skjutsade vi wille, nora & erik till iggesund. vi passade även på att hälsa på börje med familj. åh gud vilken söt dotter han har! snäll och gosig var hon, alldeles underbar (: söt vovve har dom skaffat också. efter en stund åkte vi och tittade på när elias (börjes tjejs barn) spelade innebandy, tyvärr så förlora dom men det var bra spelat! när vi kom hem vid halv 7 så åt vi och spelade kort ända tills pappa kom och hämtade mig vid 9.

jag ska strax gå ner och duscha, bädda rent sängen, göra lite te, lägga mig i sängen, titta på riverside, prata med baby i telefon och säga godnatt sedan sova. jag måste packa idrottskläder också kom jag på.




femte december

kvällen igår blev inte så lyckad som jag hade hoppats på att den skulle bli. det blev bråk som vanligt, en ruta gick sönder och polisen kom. viktor och arnström ville stanna ändå så jag, jocke, simone och alexandra åkte ner på stan och snurrade lite. alexandra hoppade av efter en stund och vi for och hämtade viktor och arnström så for vi ner på stan igen. vi stannade utanför kioskpiraten en sväng och där kom det en kille springandes och frågade om vi kunde skjutsa hem honom, han ville även att vi skulle följa med honom in på en kopp kaffe kl 3 på natten! men det gjorde vi inte. när vi väl var på väg hemåt så la jag mig skönt i bilen sen somnade jag och vaknade upp av en chock på något vis. klockan var 4 ungefär då vi kom hem och jag somnade på en gång!

men jag hade kul och det blev några bildern också:




nu kom jörgen, maja och mamma hem så nu ska vi laga mat sedan blir det middag: tacos (:

fjärde december

joakim sov över imorse så jag fick skjuts till bussen. när jag kom till skolan så åt jag frukost med simone sen hade jag bild. efter bilden så skulle vi ha matte men det var modevisning i aulan så vi kikade på det istället. sen så skulle jag ha lunch i typ 1½ timme, men jag fick vara med på första datalektionen så jag slutade halv 2 idag istället för halv 3 =)
när vi hade slutat så åkte jag och simone nr på stan. först så köpte jag en till julklapp till baby sen gick vi hem till simone och hämtade pantburkar sen gick vi på hemköp och pantade dom. hon fick 56 kr, så hon fick råd med ett ciggpaken ;) sen träffade vi joakim på stan, fixade alkohol sen for jag och jocke hem till honom, och nu ska vi gå upp och äta!

om en stund ska jocke fixa sig, duscha och så sen ska vi åka till stocka så att jag kan fixa mig. sen hämtar vi upp arnström och viktor och efter det bär det av mot hudiksvall.
jag ska dricka idag för första gången på fleeeeera månader! visst har jag varit duktig? (:


happy

yes, nu är jag glad! arnström och mathias kom och hämtade mig och skjutsade mig till älsklingen min =) arnström skulle ändå kika på någon svets i garage här, och de tycker ja var kanon!
just nu är baby i duschen, när han är klar så ska vi lägga oss och mysa sen sova. fast jag blir säkert vaken ett tag till.

imorgonkväll blir det nog lite fylla för första gången på... flera flera månader!
jag hoppas det blir en lyckad kväll iaf (:
vad ska ni göra?

3 december

skola som vanligt idag. efter skolan så åkte jag och joakim ner till stan för att gå på hemköp och köpa pepparkaksdeg sen gick vi till busstationen för att hoppa på bussen och åka hem. men BÅDE jag och joakim somnade på bussen och jag vaknade mitt i skogen och väckte joakim för att kolla vart vi var. vi var i korsningen mellan stocka, ström och harmånger, alltså, vi hade åkt för långt. så vi hoppade av mitt i skogen så fick pappa komma och hämta oss där. när vi kom hem så åt vi sen bakade vi pepparkakor (:
joakim åkte hem nyss, och jag vill att han ska komma tillbaka redan! jag ångrar att jag inte följde med honom hem! det var ju det som var tanken, men jag ryckte att jag måsta stanna hemma för att plugga, städa och duscha ;s varför städa om man inte ska vara hemma? och duscha hade jag kunnat gjort hos honom.... åh! snälla, kom tillbaka!


pepparkakorna blev goda trotts att några blev brända..

andra december, grattis bror!

jag har haft op hela dagen, vilket är tråkigt! vi skulle även borsta tänderna på varandra idag, läskigt tyckte jag. linnea fick borsta mina i högst 10 sekunder, sen gav jag upp! usch.
efter skolan åkte jag ner på stan och fikade med älsklingen, gick på stan lite sen for vi hem. när jag kom hem så åt jag och nu sitter jag är. jag och pappa ska strax åka in till stan, jag ska köra (: vi ska först handla liet sen ska vi åka och hälsa på min bror jörgen.
jag har hållit tummarna för honom hela dagen! han håller på att ta taxi-kort. han gjorde ett prov igår, som han klarade! han gjorde ett till tidigt idag, som han klarade! också gjorde han ett alldeles nyss som han också klarade :D jag fick sms nyss där han skrev att han ahde klarade det, så grattis bror!
så nu måste vi svänga förbi dackås och köpa en tårta åt honom innan vi far dit ;)

ingen kommentar om dagen!
allt är skit, jag orkar inte mer.


jag saknar min bror, göran!
han är 20 är äldre än mig, så det är liksom svårt att umgås med honom. men ändå, fan, vi är ju ändå syskon. jag har nästan inget minne alls med honom, det känns nästan pinsamt att prata med honom. jag vill kunna göra saker tillsammans med honom och prata om saker och ting. fan, allt känns skit!
jag älskar dig ♥

första december

klockan är nu tjugo i 9 och jag är klar, tror jag? eller, jag skulle behöva äta något också. det är ju alltåd så äcklig mat på skolan. speciellt dom dagar man är jättehungrig.
jag tänkte inte på att jag hde sovmorgon idag, så jag tänkte kliva upp 07.15 och titta på julkalendern. men så blev det ju inte.. någon som såg den imorse? jag kommer inte ens ihåg vad julkalendern heter iår. inte har jag någon chokladkalender iår heller, så en sån måste jag nog köpa idag!
föresten, god morgon.

RSS 2.0