all about steve

jag, jocke och arnström drog in till stan en sväng ikväll för att hyra lite filmer och köpa lite snacks. vi hyrde bland annat 'all about steve' som vi bara hann se idag. vi kom hem så sent också blev vi så trötta så vi kanske kollar klart på dom andra två filmerna imorgon eller nått.
iaf så valde vi en film var och det var jag som valde 'all about steve'. man blev lite irriterad på tjejen som den handlar om men annars var den bra och jätterolig.


snyggingar

Chad Michael Murray


Paul Walker

torsdag

igår var jag på stan med tascha. gick runt i lite affärer och åt på hoppes. jag hittade även en klänning som jag ska ha på dom kommande bröllopen. min kusin cicci gifter sig om ca 2 veckor och jockes mamma mia gifter sig ca 2 veckor efter cicci.

den ser vit ut, jag vet. men det är den inte. den är beich (eller hur det nu stavas) och lite rosaaktig.

 

senare på kvällen var vi hemma i stocka och viktor kom förbi en sväng. vi tittade på the bounty hunter och åt toast.


toppenkväll

igår tog jag ut mitt löshår, så nu är jag korthårig. det tog ett tag att få ut håret så jag hann inte göra så mycket mer än att duscha, måla naglarna, fixa mig och övningsköra en sväng innan jocke kom och sen bar det av mot stan och bockarna. det var meningen att vi bara så vara där en stund och äta pubmacka med frida och elias men vi blev där till halv 12 ungefär. jag hade supertrevligt! synd bara att jocke skulle upp och jobba så han var nykter. men vi besöker nog bockarna nästa onsdag också, då kan även jocke dricka :) tyvärr blev det inga bilder från kvällen.
jag beskriver kvällen med tre ord: toppenkväll med toppenfolk!

just nu sitter jag i chrilles rum. det var meningen att jag skulle ta 11.20 bussen till stan men jag mådde så dåligt för en stund sen så jag bestämde mig för att ta en senare buss. jag har möte på banken kl 15,00. jag ska byta bank och få en internetdosa. efter det tänkte jag gå på dropp in och få håret fixat. när joakim kommer in till stan vid 5 så är det förhoppningsvis gocart som gäller. fast jag gruvar mig som fan. jag har aldrig kört gocart och jag är säkert sämst på det..


11 paket jordgubbar

måndagkväll: åkte till iggesund och gratta lotta som fyllde år, åt tårta och busade massvis med neille. arnström åkte med oss hem och hemma träffade vi polsk och hans tjej en sväng sen åkte vi hem och sov.

idag: efter att jag hade ätit frukost och duschat åkte jag & pappa till bergsjö på banken ocså handlade vi. när vi kom hem hjälpte jag honom med veden lite sen när jocke kom hem åkte vi och arnström till stan sen vidae till forsa för att byta kamrem, oljefilter och vattenpump på min bil. när vi var klar åkte vi till manis och tog en cider sen åkte vi hem och nu ligger jag i sängen, tittar på tv och ska snart sova.


måste bara berätta en sak till.
innan vi åkte till forsa så käkade vi i stan på pastavagnen också tänkte jag köpa jordgubbar till efterätt också var det en tant som stog före mig i kön och hon köpte alla 11 paket med jordgubbar. gu så arg jag blev. vafan ska man med 11 paket jordgubbar till? :s så jag fick köpa hallon istället, men dom var också goda :)


åt nyss plättar


måndag

imorse vaknade jag vid halv tio och då gjorde jag mig klar för att skjutsa in mamma på jobbet och göra några ärenden med pappa.

först lämnade vi mamma, sen var vi på trafikskolan och plugga lite och efter det åkte vi på comfort och sen till clas olsson för att köpa en sterio till bilen. efter clas så fikade vi på fyren sen vidare till en bilverkstad för att få reda på vad jag skulle ha för kamrem sen vidare till trafikskolan för att betala alla mina körlektioner och innan vi åkte hem for vi in på mekonomen för att beställa grejerna till bilen.

nu sitter jag här med en hungrig mage, det blir plättar om ett tag och senare åker jag & jocke till iggesund för att gratta lotta som fyller år idag.

min nya sterio


söndag

idag har vi varit i sundsvall med peder och jimmy. det ända jag fick med mig hem var fyra nagelack och lite godis. det var meningen att jag skulle ta en klänning och en bilsterio med mig hem också.jag hittade ingen klänning och första affären vi gick på hittade jag en sterio som jag ville ha men vi gick vidare i andra affärer för att se om jag skulle hitta någon billigare men det gjorde jag inte och när vi skulle gå tillbaka till den jag hittade så var det stängt.. så jag hoppas att det finns i stan.

nu ska vi bara ligga i sängen och slappa. kanske poppa lite popcorn, byta om till myskläder och kika på en film eller något som går på tvn.

gårdagens festligheter

igår var vi bjudna på fest för att fira frida som fyller 18 år idag. grattis! :)


gårdagens inköp

skor, bh, hårspännen, örhängen, ringar och ett skärp.


levande begravd

varit på bia idag med jocke för att fira våran 16 månaders-dag. vi såg beck- levande begravd. den var jättebra!
undra vad beckfilmerna vore utan persbrandt?


pubmacka

det blev att vi åt pubmacka på bockarna och gott var det! vi var även på mekonomen för att jag skulle köpa kamrem och vattenpump till min bil men man måsta typligen veta nå jäkla nr så måste kolla upp det innan jag kan beställa.. jag köpte iaf en tröja på gina. det var meningen att jag bara skulle köpa ett gult  gina-linne men det blev en tjocktröja istället.

när vi kom hem så spelade vi kort och jag har nyss kikat på två avsnitt av sex and the city och nu sitter jag här och är trött. ska nog sova om en stund.


här är tröjan jag köpte.


lady gaga och sexcener i nästa twilight?

jag läste nyss att lady gaga ska vara med i nästa twilight. och även att det ska vara heta sexcener med i filmen. jag hoppas verkligen inte att detta stämmer för då tror jag att filmen kommer att förstöras. fyrans bok har ju varit ute länge och dom kan väl inte bara ändra på filmer sådär? den borde ju vara ungefär som boken..?


lindsay lohan i fängelse

nu är det dags för lindsay lohan att överlämna sig till polisen efter att ha brytit mot en villkorlig dom mot rattfylla 2007. hon har dömts till 3 månader i fängelse men det kan gå ner till 3 veckor.


onsdag

hej alla bloggläsare, hur är läget?

idag har jag inte gjort så mycket hitils. jag tänkte bada lite i poolen innan jag duschade men det var alldeles för kallt för det. så nu sitter jag här nyduschad. jag hängde nyss ut sängkläderna på vädring, sängkläderna ska bytas innan vi lägger oss ikväll. om ett tag slutar pappa och då åker jag med honom hem till stocka för att byta kläder osv sen åker jag, viktor och jocke in till stan för att beställa grejer till min bil och förhoppningsvis äta en pubmacka.

rolig kväll

jag har haft en rolig kväll tillsammans med viktor och jocke. dom gillade iaf maten jag gjorde. jag vet att jocke gillar den men viktor hade aldrig ätit baconsås och banspagetti och han trodde inet att jag kunde laga mat så det var roligt att han gillade det. efter maten spelade vi kubb, åt massa gotta och spelade kort.
så mycket som jag skrattat ikväll har jag inte gjort på länge, riktigt skönt.

för en stynd sen tittade på jag två avsnitt av sex end the city, vilket jag älskar och nu sitter jag och dricker te. viktor och jocke sover och det ska jag nog också göra snart.


middag

sådär, då ska jag sätta igång med middagen. det blir banspagetti och baconsås. det är en av mina favoritmaträtter, så otroligen gott!


old picture

hittade nyss ett gamlat och suddigt kort på mig och joakim.


tisdag

nu är jag ensam i huset i harmånger. jocke jobbar och alla andra i familjen åkte till leksand imorse och dom kommer inte hem förens på torsdag.

jag har nyss ätit en tallrik gröt men är fortfarande hungrig. pappa skulle komma och hämta mig när han slutar kl 2 så jag kan handla lite. men vafan, klockan är bara halv 1 än..
jocke tar med sig viktor när han kommer hem sen så jag ska laga middag åt dom. just nu är det fult väder, molnigt.. jag hoppas det blir lite sol senare så man kan ta ett dopp i poolen.

ingenting är som förut, allt går neråt..

rekomenderar

jag och joakim har nyss tittat på denna film och jag tyckte att den var jättebra. jag älskar tjejfilmer (komedier), dom är helt klart bäst!

just nu håller jag på att laddar ner "blonde ambition", den är snart klar så jag ska nog kika på den innan jag somnar. joakim sa nyss godnatt, han ska upp och jobba imorgon medans jag ska ligga och jobba på brännan om vädret tillåter, vilket jag hoppas på!


tidigare idag åkte vi till forsa för att hämta viktor. när vi kom hem så var min bror på besök så vi var hemma ett tag sen åkte jag, jocke & viktor till harmångers pizzeria och åt och efter det badade vi och spelade kubb hemma hos jocke. jätteskönt i vattnet! synd bara att det är så mycket bromsar och myggor ute på kvällarna..


söndag

jag hade hoppats på mycket sol idag så man kunde ligga ute hela dagen och få lite bränna. visst, det är soligt ute men det blåser för mycket.

iaf så vaknade jag vid hav 10, då gick jag ner, åt frukost och tittade på tv. efter ett tag åkte vi till forsa och hämtade viktor. nu sitter vi och väntar på maten. efter maten åker vi till harmånger, viktor ska också med. först ska vi på ica och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår sen åker vi till jocke och badar lite.

efterlängtade

vi har nyss ätit köttgryta med ris och är proppmätta så nu ska vi lägga oss i sängen och titta på den efterlängtade alvin och gänget 2. det var ett bra tag sen jag såg ettan så jag vet inte riktigt om jag kommer ihåg något, menmen. jag har längtat efter att sett tvåan iaf.


lördag

mamma väckte oss vid halv 11 idag ungefär. då klev jag upp, åt frukost och klädde på mig. sen tä nkte vi ta en båttur till mellanfjärn för att köpa glass med det var sånna vågor så vi åkte till måsen och åt glass där istället.
nu har jag suttit och häft in bilder till datorn från igår och vi ska snart åka till harmånger för att hyra film. ikväll blir det lugnt iaf. jag har för mig att det går en film som hette "den galna professorn" eller nått sånt kl 9 på någon kanal. ska kolla närmare på den saken också tror jag att vi hyr "alvin och gänget 2".

bilder från stradnpartyt


strandparty tonight

idag när jag vaknade så kom jocke nästan precis hem från jobbet. han hade även med sig mathias. först åt vi frukost/lunch sen bytte jag och jocke om för att bada. chrille och mathias var för fega för att bada så skvätte lite vatten på dom istället ;) det var jätteskönt i vattnet men jag hatar alla bromsar!

nu sitter vi och gör ingenting. om ett tag när ulf har kommit hem osv så åker vi hem till stocka där det är strandparty ikväll då vi ska grilla, spela spel och ha kul :)


föresten, jag hade jättekul på färjan igår fast bussresan var plågande..

färja


båttur

imorse när jag vaknade så åt jag frukost sen solade och badade jag i poolen med marlene. efter det kom pappa och hämtade mig och hemma solade jag mer. när jocke kom så åt vi middag. idag blev det pasta och baconsås. precis när vi skulle äta så kom moster på besök så hon åt också med oss. efter middagen gjorde vi iordning fika sen tog vi båten ut på en ö och fikade där.

nu är jag i harmånger hos joakim. han är nere på plan och spelar fotboll med några så jag stannade hemma. fotboll är inget för mig. imorgonbitti står klockan på 08:00 för imorgon åker vi ålandsbåt över dagen. är hemma igen på natten någon gång. kameran är med så jag hoppas jag kommer ihåg att ta många bilder :)


middag

nu är vi mätt och belåtna. maten var mycket god. fast melonen och mackorna var endå godast ;) jag blev jättetrött efter maten men vi ska snart packa väskan och åka till harmånger för att bada.


kissekatter


tisdag

igårkväll tänkte jag & älsklingen bada men eftersom att han är en sån badkruka så badade vi bara fötterna. innan vi fick och la oss så blev det lite godis, chips och dipp.

jocke åkte och jobbade tidigt imorse så när jag vaknade åt jag frukost sen kom pappa och hämtade mig och då okte vi och handlade lite mat. idag blir det grillat. kött, potatis, sås, baugetter, sallad, melon och massa gotta.
nu ligger jag hemma i sängen och tittar på tv.


nu längtar jag tills på torsdag då jag åker ålandsbåt med jocke och hans familj över dagen. kag längtar även till fredagen då det är strandfest utanför mig. då kommer även linn hit och är med på strandfesten och sover hos mig, det gillas! :)

att hitta en person man vill dela resten av sitt liv med är svårt, men med dig känns det rätt. du är underbar och jag älskar dig såå mycket.

jag kan leva utan dig, men jag vill inte! ♥

söndag

även fast jag inte har tid så sitter jag här.. jag ska bara berätta att jag lever. vi vaknade på en soffa i richard & maddes lägenhet i delsbo, handlade, åt frukost, kikade på min bil, åt jordgubbar på möljen med linn, varit på kalas hos min kusin som fyller år idag och myst med älsklingen innan han åkte hem.

precis så har min dag sett ut och nu, den lilla biten som är kvar av dagen ska jag duscha, plugga, plugga och åter igen plugga och somna tidigt.

outfit

nu är vi redo för att åka och gratta min farmor som fyller 90 hela år idag. så, grattis på världens bästa farmor!

skor från jc: 99 kr
tröja från jc: 99 kr
jeansen kommer jag ej ihåg vart jag köpt


you're the one that i want


te & kalles

och som vanligt har jag precis ätit rostade mackos med kalles randiga på och druckit/dricker te. te är nog världens godaste varma dryck!

kalles randiga med äggsmak är också väldigt god! nu när jag sökte på en bild så kom kalles randiga med banansmak fram. det låter väldigt äckligt och jag tänker nog aldrig smaka det! någon som smakat kalles banan?


fredag

idag har vi varit i stan. jag köpte ett par skor, en tröja, sminkborttagning och ögonskugga. bilder kommer kanske senare. innan vi åkte hem så fikade vi på dackås sen åkte vi hem till jocke innan vi åkte hem till mig för att grilla (trodde vi). men då hade mamma och pappa redan ätit så mamma bjöd oss på restaurang måsen här i stocka.


nu ska jag öppna fönstret i mitt rum så att det går och somna inatt och innan vi går och lägger oss så blir det nog lite tvtittning. grease går på tv4 plus just nu.


mätt och belåten

nu är vi mätt och belåtna. jocke kom hit och åt han med. det är alltid lika gott med grillat och jordgubbar till efterätt är bara ett + :)
nu ska jag packa lite sen åker vi till jocke för att bada i hans pool och mysa lite. imorgon ska jag till trafikskolan och plugga lite, jocke följer också med för efter det ska vi på stan en sväng sen vidare till iggesund för att hämta en fyrhjuling tror jag.


torsdag

idag har jag bara varit hemma, tittat på tv, varit ute och kört lite osv. nu väntar grillen på mig. vi ska äta grillat idag och jordgubbar till efterätt.

~

feelings..

saknaden är redan stor

nu har min tjockis flyttat.. ;(



te & ägg/kaviar-macka

nu väntar kvällsfika (te och ägg/kaviar-macka) och tvn. imorgon har jag äntligen sovmorgon, fast jag tänkte kliva upp vid 9 om det är fint väder. jag måste bli lite brunare, speciellt på benen. där fäster fan aldrig färgen..


missade bussen

god morgon alla bloggläsare.
klockan är nu 07:02 och jag är fortfarande hemma.. min buss gick 06:55 men jag missade den så pappa får skjutsa in mig till stan. jag är skittrött och vill inget annat än at lägga mig i sängen och sova igen.

my darling ♥


new clothes


du & jag, linn.


ny klädsel

imorse stog klockan på 06:30, men jag vaknade av att mamma ringde och väckte mig 07:20 så då var det bara att klä på sig och åka in till stan på en körning kl 8. under tiden väntade jocke på mig i stan och när jag var klar så åt vi frukost på skutan sen gick vi inte på stan, åkte vidare till bergsjö, sen till harmånger, tvättade bilarna och sen hem till mig där vi har hållt på med bilen, bytt klädsel och grejer.

nu sitter jag nyduschad i sängen och ska snart sova. klockan ringer 06:00 imorgonbitti..

klädsen ser orange ut på bilderna men den är röd och jättesnygg! nu tycker jag om min bil ännu mera. katterna var nyfikna också och jag tror dino tyckte sätet var skönt.


shopping i sundsvall

som sagt, igår var jag i sundsvall med dom bästa. det jag fick med mig hem var:
bilklädsel, toning, tuptopp, tröja, en bh, godis och nå mer som jag inte kommer ihåg.

efter att vi hade varit i sundsvall åkte vi till stocka för att jocke skulle köpa bil sen for vi till delsbo för att skjutsa hem linn och träffa madde, richard och saga så richard kunde hjälpa mig med toningen. det blev inte riktigt klart eftersom klockan bara tickade så bakrutan för vi göra någon annan dag.

världens sötaste saga.


min helg

igår var som sagt jag, jocke, linn, mathias och arnström på boda borg. det var jätteroligt men värmen var ett minus. det blev så varmt av att springa och krypa i alla banor. när vi tänkte gå ut för att svalka oss så var det ju lika varmt ute.. men vi klarade ändå 5 banor. jag & linn klarade 1 bana mer än killarna :)

när vi kom hem tänkte vi åka på delsbostämman men det blev aldrig så. istället åkte vi till jocke, badade i poolen, spelade kubb, åt chips & dipp och umgicks.

idag har vi bara suttit och degat. vi var helt slut i kroppen efter boda borg-dagen. vid 2 åkte linn hem och nu sitter vi i stocka hos mig. jag ska platta håret och göra mig klar för att åka till stan där vi ska se eclipse med niklas och lollo. efter bion kommer linn till stan och åker med oss hem till mig för att sova med oss ännu en dag och imorgon åker vi till sundsvall för att shoppa och köpa lite saker till bilen :)


härligt väder

idag är det toppenväder och jag har legat ute och solat ända sen jag vaknade och det ska jag snart fortsätta med. det är så varmt så jag måste ta en liten paus. jag har även varit ute och gått med lexus.

joakim jobbar till 4 idag och när han kommer hem så åker vi hem till mig. min brors barn kommer och ska vara hos oss i helgen. lite senare vid 7tiden kommer linn och umgås och sover hos mig :)


det syns inte så bra, det är iaf 34 grader ute och 29 grader inne.


boda borg

på lördag åker jag, jocke, arnström, mathias & linn till boda borg. längtar!
jag tycker att det är jätteroligt där. men sist jag var där fick jag så otroligt ont i knäna. det finns knäskydd att hyra där, menmen.

när jag gick i stocka skola, i 5an kanske jag gick. så åkte vi till boda borg som skolresa. vi sov även över där och på kvällen gick vi på skattjakt uppe på vinden och i slutet hittade vi en stor kista fullt med godispengar tror jag.
även att det där stora huset som alla labyrinter ligger i är ett gammalt sjukhus så det spökar där också.


torsdag

körlektionen gick super imorse. lika så teroin, eller det går bättre iaf. :)
nu öre bara att gå och vänta på uppkörningen och skrivningen.


när jag var klar på trafikskolan gick jag ner till stan eftersom bussarna bar gick 1 gång i timmen.. först var jag på banken sen gick jag lite på stan tillsammans med tascha. tog 14:15 bussen till harmånger där mamma, pappa, farmor och farfar var. vi handlade sen åkte vi hem och nu har vi precis ätit surströmming.
hur många är det som tycker om surströmming av er läsare?
det är inte vanligt bland barn/ungdomar men jag gillar det. jag har blivit uppväxt med det.

nu ska jag vila lite, bränna lite skivor, baka rulltårta sen övningsköra, hämta jocke på träningen sen åka hem till honom och sova där. imorgon ska jag inte till trafikskolan så imorgon blir det ingen tidig morgon. eller, jag kanske ställer kl på 09:00 eller nått bara för att inte sova bort hela dagen.


RSS 2.0