nya supersnygga vinterskor

igår på lunchen åkte jag & amanda till stan och tog en fika. jag passade även på att köpa en ny plånbok och ett par vinterskor. dom ser inte så snygga ut på bilden men i verkligeheten är dom det, speciellt på!


rubrik


skitvattensjävel.

det har inte blivit så mycket bloggande den senaste tiden. men jag känner inte så mycket behov av det. jag har inte så mycket att säga heller. varmvattnet fungerar fortfarande inte..... så jag har nyss varit hos farmor och duschat, tur att hon bor nära! :)

god morgon

godmorgon. det har inte varit så mycket sömn inatt men vaken är jag. jag ska egentligen åka till timrå idag på dop men dom ringde och ville att jag skulle jobba så jag jobbar hellre och känar lite pengar. ska dra iväg nu och jobba 7.30- 12.30. jag jobbar lika imorgon. så det blir inge sovmorgon för mig denna helg.

friends with benefits


bridesmaids


19/9

tröja H&M 149 kr, linne GINA TRICOT 129 kr, mössa BIKBOK 2 st för 49 kr (amanda tog en & jag tog en), partyväska BIKBOK 49 kr, parfym RUSTA 40 kr.



blir tokig

iförrgår färgade jag håret och när jag skulle duscha och skölja bort hårfärgen kände jag att det inte fanns nå varmvatten så det gick inte så bra att skölja bort det.. nu när jag ska duscha så finns det fortfarande inge jävla varmvatten.. jävla skitgrejjer! jag blir tokig om jag inte kan duscha!


alldeles för rastlös

just nu sitter jag i skolan och har engelska. jag börjar bli riktigt förkyld, så jag känner att jag inte orkar med något. det gör skitont i halsen.. jag som är alldeles för rastlös för att kunna vara sjuk!

iaf så var jag i sundsvall igår med amanda och vi hade supertrevligt, efter det skjutsade jag henne till stan och inna hon åkte hem delade vi på en bananasplit på skutan :) ni får se bilder på det jag köpte när jag kommer hem.

god morgon

hej alla glada. jag gick upp lite för tidigt idag, är klar nu såhär 30 minuter innan jag ska åka.. trött som bara den. efter skolan ska jag åka till sundsvall med amanda :)

i am legend

just nu visas filmen "i am legend" på kanal 3. jag har sett den flera gånger men jag tycker att den är bra. jag har precis klätt av mig och ska somna till denna film. imorgon har jag, som alla måndagar, sovmorgon till 10 :) godnatt alla glada.


what a girl wants


boda borg


jobb ikväll

imorse ringde bemanningen och ville att jag skulle jobba kl 1. men eftersom jag inte skulle hinna det så tackade jag nej. så efter skolan när jag var på väg till mammas jobb ringde dom igen och frågade om jag ville jobba mellan 15-20 så då tackade jag ja.

jag har nyss ätit lite, gjort kycklingsallad tills imorgon som jag ska ha när vi åker till boda borg och nu ligger jag i sängen och vilar. när jag slutar ikväll åker jag till älsklingen, tittar på idol och sover.


skön dag

vilken skön dag det har varit idag. kortdag på skolan, den gick verkligen superfort! efter skolan gick jag på stn och shoppade lite som ni vet och sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. legat i sängen, tittat på film, tittat på några serier och chillat. imorgon slutar jag 11.45, skönt att sluta tidigt på en fredag! vad helgen har att erbjuda vet jag inte riktigt. tror att jockes mamma har planerat att vi ska åka på boda borg på lördag men har inte hört något mer av det så jag vet inte riktigt hur det blir.

nu ska jag klä av mig, bädda ner mig i sängen och sova, förhoppningsvis.

shopping

gina tricot; jeans 499 kr, linne med döskalle 129 kr.
h&m; lila och vinrött nagellack 9,50 kr st, lila ögonskugga 19,50 kr och en mascara 139 kr.


vilse i mitt eget hus - undra om jag är trött?

jag går vilse i mitt eget hus. jag gick nyss ner med disken och gick rakt in i badrummet så kom jag på mig själv. "vad fan ska jag in hit och göra?" haha, undra om jag är trött?

onsdag 14 september

dötrött som jag var imorse åkte jag till skolan. hade svenska, idrott och allmän inriktning. gjorde även klar min naturkunskapsläxa idag som ska in på måndag! efter skolan åkte jag direkt till iggesund för att vara barnvakt. jag kom hem typ halv 9 och då fick jag reda på en tråkig sak. nu ligger jag i sängen, nyduschad och har precis tittat på svenska miljonärer där foki var med. godnatt.


tusen gånger starkare


tisdag 13 september

ja, jag vet att jag har blivit dålig på att uppdatera min blogg. dels för att jag är så trött när jag kommer hem från skolan och för att jag inte har så mycket intressant att skriva om. jag har iaf gett er 2 filmtips nyss.

+ att jag känner mig inte riktigt mig själv. allt bara krånglar och jag hatar när det krånglar! det känns som att jag måste vila upp mig lite. hörs!

red riding hood


big mommas; like father, like son



lördag

precis efter att jag hade publicerat det förra inlägget så dog datorn. så bra väder hade vi igår! men det blev marknaden igår ändå. det var soligt i stan, fast det kom lite regn då och då. jag åkte en karusell med brorsans barn, köpte jättegott nybakt tunnbröd, några piecingar och 14 par strumpor.
vi kom hem vid 23 tiden och då laddade vi upp med lite godis och chips framför en film och somnade.

idag klev vi upp vid 10, åt frukost sen åkte jocke iväg för att ladda inför en match. efter att jag hade duschat så åkte jag och tittade på matchen. det slutade med 3-1 till jockes lag!

nu har vi nyss ätit tacos. vi ligger i sängen och smälter maten nu. snart ska jag byta om och fixa håret för att sedan åka till ström och fira åsa (min farbrors fru) som fyllde år igår. min kusin (deras barn) är även där och hon fick sitt första barn förra lördagen så det ska bli spännanade att se det lilla miraklet :)

ikväll ska vi
bara ta det lugnt, ligga hemma och titta på tv/film för att sedan kliva upp tidigt och gå på marknaden igen. imorgon är det ju sista dagen för marknaden och då brukar det gå att pruta så jag ska försöka hitta en väska.

en gammal bild på mig för att puffa upp inlägget lite.

tråkigt väder

det har regnat hela dagen och just nu åskar det. jag sitter och håller tummarna för att det ska sluta regna så att man kan gå på marknaden ikväll. det är marknad i hudiksvall hela helgen för er som inte vet. men om det skulle spöregna ligger vi nog hemma och mysr framför tvn.

bakat en tigerkaka idag

innan middagen idag så gjorde jag en tigerkaka som vi åt för en stund sedan. farmor kom hon också, så vi har spelat lite kort-bingo fram tills nu. även fast jag förlorar så vinner jag ändå. jag brukar få pengarna som farmor vinner :)

nu väntar jag på att joakim ska komma, slå igång en film och sova. imore sov jag över, det ska jag inte göra imorgon. imorgon är det helg och marknaden som gäller.


paket i postlådan

jag fick nyss ett paket i brevlådan. och i paketet fanns en telefon som jag köpt på blocket. jag kände för att ha en telefon med knappar. och framförallt en sony ericsson!


onsdag

igår körde jag samma som iförrgår. var i gymmet, gjorde sit-ups och var ute och sprang. idag har jag träningsverk i magen. det känns bra.

just nu sitter jag i
skolan, har lunch. jag har bara en lektion kvar och det är en lektion som man ska jobba med saker man ligger efter i eller sånt man känner att man måste jobba med. men jag har inte fått nå böcker än, förutom i engelska. och vi har heller inte fått nå uppgifter som jag kan jobba med.

efter skolan så ska
jag & joakim åka till sundsvall för att hämta mia och ulf vid flyget. ikväll åker vi troligen hem till mig och sover. jag har inte sovit hemma på en vecka nu så jag känner att det ska bli skönt.

duktig tjej!

nu har jag varit i gymmet. gjort sit-ups, tränat mage, ben, armar, bröst och rumpa. + att jag tog med lexus på en springtur. även att jag känner att jag skulle kunna gå ut och springa igen.. nu hoppas jag att jag håller detta iaf i 3,4 dagar i veckan.
nu ska jag gå ut och röka, duscha och sova. jag har sovmorgon till 10 imorgon.

dagarna rullar på

igentligen har jag inget speciellt att skriva. skriver lite bara för att liksom. dagarna rullar på och veckorna går så fort. jag är redan inne i vecka 3 på skolan. allt känns bra, fått nya vänner och jag är så glad över att jag bytte skola. jag känner mig starkare och vågar mer saker nu.

jag och joakim har nyss
kikat på idol. nu tror jag att jag tänker ställa mig i gymmet och köra lite. problemet är bara att det är nå jävla fel på avloppet så det lukat illa där inne..

jag är supersugen på att
börja dansa. helst streetdance! jag vill ha ett intresse, något att göra på dagarna och något som får mig att känna mig lycklig, något som får tankarna att försvinna en stund.



mys-söndag


the roommate


red shoes

jag hatar mitt internet! det fungerar bara vissa dagar. iförrgår fungerade det hur bra som helst, så gick jag ner och åt och sen när jag kom upp igen så fungerade det inte. och nu när jag kom hem från skolan så fungerar det helt plötsligt..

jag som hade tänkt visa bilder på vad jag köpte igår men jag har sakerna hos jocke. fast skorna har jag här, så dom kan ni få se.

som sagt så är jag hemma nu. jag ska strax packa lite kläder och åka till jocke för att gå och ut och med lexus och laga mat. kom hem sent från sundsvall igår så gick vi ut och gick när vi kom hem så vi la oss kl 11.30 så jag är jättetrött just nu. fryser gör jag också!

röda fejk-converse-skor. 199 kr


letters to juliet

så himla fin film! den är jättebra och det kom tårar flera gånger under filmen.


1 september

igår åkte jag hem lite tidigare från skolan för att jag och jocke skjutsade mia och ulf till deras flyg så nu är dom i turkiet. fuskigt! på vägen hem stannade vi i birsta där jag köpte ett par skor, ett linne och ett par tights.

nu sitter jag i skolan och har slutat. väntar bara på att det ska bli min tur att prata med min mentor en snabbis. här regnar det, men jag hoppas att det inte regnar hemma. jag måste gå ut och gå med lexus och vill inte göra det i regnet!

RSS 2.0