31/11

kaffet stog klart och det var framdukat på bordet när farmor och farfar kom och som vanligt så var det roligt att få besök utav dom. jag vann på bingon, 35 kr ;) jag tror att jag har förklarat hur vi spelar förut? vi spelar iaf med 50öringar och kronor, så 35 kr är mycket att vinna =)

åh, nu blir jag galen på tatueringen! den bara kliar hela tiden!!! och man vågar inte riktigt klia tillbaka heller.. tänk om färgen skulle försvinna helt? ;o nej, det vill jag inte riskera.
nu ska jag bädda ner mig i sängen, titta på riverside och sova. jag har en liten sovmorgon imorgon, så jag åker med inger (mammas kompis) in till stan. det går ju så jäkla dåligt med bussar, så jag har tur att jag har inger! annars hade jag fått suttit på skolan och väntat i en timme och 40 minuter.. det är ju inte så roligt.

nu är det bara 44 dagar kvar tills jag fyller 18. jag längtar väldigt mycket samtidigt som jag är närvös och stressad. körkortet gör mig stressad!
inte för att man måste skaffa körkortet på en gång man fyller 18, men jag vill ha det så fort som möjligt.

nää, nu måste jag leta lite kläder och lägga mig i sängen.
godnatt allihopa.

sista november

när jag satt på bussen på väg till skolan imorse så mådde jag inte ett dugg bra, var spyfärdig och allt. men när jag kom fram till skolan och hade ätit lite frukost så mådde jag mycket bättre (: jag slutade 13.15 idag ungefär. eller igentligen så skulle jag sluta kl 15.00. vi hade idrott, skridskor, nere på glysis. men jag har inte stått på ett par skridskor på flera år och om man inte skulle vara med på det så måsta man gå ut och gå (och det regnade ute), så jag struntade i idrotten denna vecka så jag smsade milla och frågade vad hon gjorde och hon slutade nästan då och ville fika med mig så joakim skjutsade ner oss på stan på hans rast. på fikade på dackås, underbart goda negerbollar och underbart att träffa och umgås med milla igen!
vi funderar även på att hitta på något i helgen. det var sååå länge sen jag var med någon vän, utan joakim, så det ska nog bli roligt. och vi funderar även på att dricka vilket jag inte har gjort på ett halv år ungefär.. så det läre bli en billig fylla iaf ;)

vid 4 ungefär så kom joakim ner på stan och hämtade mig och skjutsade hem mig. jag har inte gjort något sen jag kom hem. bara suttit här, tittat på tv och slagit in min första julklapp iår. jag köpte en julklapp till joakim när jag och milla gick på stan. ska troligen köpa en till imorgon eller någon annan dag i veckan.
jag ringde farmor nyss, hon och farfar kommer hit om en stund och fikar med mig och mamma. vi spelar nog även lite kort. vi brukar spela bingo (med en kortlek) när vi hälsar på varandra.



joakims julklapp. ♥


första advent

idag är det första advent. snart är det julafton, jag längtaaaaaaaaar. vi har inte fått upp någon stake med ljus att tända än eftersom mamma inte har hittat staken än.. men jag hoppas hon gör det snart så vi kan tända det första ljuset, jag hoppas också att det kommer lite snö snart, för vad är en jul utan snö? inte för att jag tror att det hinner komma nå mycket snö, men det kan ju iaf komma lite snö så marken och träden blir vita.




~ tänd ett ljus och låt det brinna ~

 


söndag 29/11

arnström kom förbi en sväng igårkväll så jag bjöd han på en kopp kaffe och rulltårta som jag har bakat (: efter det for han hem sen kom han och hämtade oss vid halv 12 ungefär, så for vi till hudik och snurra. kom hem vid 4 inatt igen så vi sov till 12-halv 1 idag också. så hoppas man kan somna lite tidigt ikväll iaf!
idag har vi inte gjort så mycket, bara legat i sängen, suttit vid datorn och tittat på tv. vi tänkte åka till folkets hus på julmarknaden men vi struntade i det. vi tittade på en film nyss som gick på disney chanel, 'cheetah girls 2', men hann tyvärr inte se klart hela för maten blev klar när det var 20 minuter kvar av filmen. och den finns inte att ladda ner.... typiskt!

ikväll går filmen 'mitt stora feta grekiska bröllop' på 4an, så jag tänkte titta på den innan jag somnar. nu sitter joakim och tittar på 'south park', vilket jag hatar! så det blir väl att jag sitter här en stund till.


fredagkväll 27/11

efter skolan åkte vi först hem till joakim, åt och sånt där. sen senare på kvällen åkte vi hem till mig. när vi kom hem till mig la vi oss i sängen och väntade på att idol skulle börja, viktor kom en sväng han också.
mariette åkte ut från idol igår tråkigt nog! men tove är ju fortfarande kvar, och hon ska vinna hela skiten! det ska stå mellan tove och erik i slutet tycker ja, då kommer det bli en tuff match!
vid 23.00 när idol var slut så kom arnström och hämtade oss också åkte vi till stan, han fick även böter. jävla idiotpoliser! vi for runt och sjutsade folk hela natten tror ja. kom hem vid 4, men jag somnade på vägen hem, vid via ungefär. sen blev det sängen på en gång när vi kom hem!!

jag vaknade vid halv 1 idag, åt frukost och nu sitter jag här. joakim sov lite längre. ikväll har jag ingen aning om vad som händer, hör av er!

min tatuering



jag tog bort dom småa stjärnorna för dom passade inte riktigt in. sen någon gång skulle jag vilja fylla på den där lite och göra lite längre upp osv. lägga till lite rött kanske och lite mer stjärnor.
det gjorde ondast på själva magen att tatuera sig, det sägs ju att det gör ondast att tatuera sig på magen också. men det gjorde faktiskt minst ont att tatuera på benen, det var skönt på nå vis, man behöver ju inte trycka ner nålen lika långt där heller.


nu ger jag..

..upp! det är både tråkigt och värdelöst att sitta vid datorn, iaf just nu.
så jag tar mitt pick & pack och sitter mig på en bänk med min bok och väntar på joakim istället.

vi har börjat läsa en ny bok på svenskan, eller vi ska börja läsa den fast jag har redan börjat ;) den heter 'rani & sukh' och handlar om omöjlig kärlek. Rani och Sukh har olika kulturer så dom får igentligen inte vara tillsammans, så dom är tillsammans i smyg.

freeeeeeeeeedag

jaha, då var det fredag igen. veckorna går snabbt nu, nästan för snabbt!
julen är snart här och det är fortfarande +grader ute och ännu ingen snö. jag hoppas det kommer iaf lite innan jul, det blir så tråkigt med gröna jular...

älsklingen börjar ju tidigare än mig så han for tidigare än mig imorse och jag åkte med mia till bussen och när jag kom till skolan åt jag frukost. första lektionen var bild, och jag hatar min bild som jag håller på med just nu. vi ska rita ett ansikte men jag har suddat så många gånger så papperet har fått skavsår så det ser skit ut :/ iaf, efter det hade vi en lång mattelektion sen lunch. det var fisk & potatis idag!
sista lektionen var det data, och den slutade nyss men jag sitter fortfarande på skolan och väntar på joakim som slutar vid 2, halv 3. suck, jag hatar att vänta!

ikväll är det idol, undra vem som åker ut. jag vill nästan att Calle ska åka ut. inte för att jag vet varför, han sjunger bra men dom andra 3, Mariette, Erik & Tove har varit och är mina favoriter!

jag sov otroligt dåligt inatt pga min tatuering. det gjorde ont att ligga på sidan, (eftersom tatueringen är på sidan av magen) och jag brukar oftast ligga på sidan. så jag vaknade flera gånger inatt och vaknade även kl 6 imorse av väckarklockan och trodde att det var jag som skulle kliva upp, men det var det ju inte. det var min kära pojkvän.. så det var bara att somna om igen!

torsdag 26/11, tatuerat mig.

idag slutade jag 2 timmar tidigare för att jag skulle ner till glysis till sjukgymnasten för att undersöka mina fötter. och tydligen så har jag bananfötter. haha. iaf, så följde ju min kusin med mig dit och jag följde med henne hem efter eftersom det bara tog en kvart att kolla fötterna. och hemma hos henne väntade en nybakt ckokladkaka, mumma!

efter ett tag gick jag till öb och där mötte joakim mig. sen for vi till systemet för att hämta pengar hos mamma sen till banken och sen vidare till niklas. och JA, det gjorde ont att tatuera sig! jocke tatuerade sig före mig men satan vad närvös jag blev och mina ben levde sin egna lilla värld.
jag har tyvärr ingen bild nu eftersom jag fortfarande har plasten  på, men det kommer säkert en bild imorgon (:
nu ska jag äta något litet sen sova, sova, sova!

onsdag 25/11

sitter hemma hos joakim har har just skrivit ut några tatueringsbilder eftersom jag och joakim ska tatuera oss imorgon. jag både längtar och gruvar mig! det kommer ju säkert göra superont men samtidigt så får man ju inte lida så mycket igentligen, eftersom man ska ju ha tatueringen i hela sitt liv medans man lider i 1 timme + lite mer. det gör ju ont dagen efter också. men jag hoppas att det ska gå bra (:
jag har hittat några fler tatueringar så nu kan jag inte bestämma mig för vilken jag ska göra imorgon poch jag tänker inte visa er vilka jag ska välja mellan, för det får bli en överaskning tills jag har fått en bra bild på min alldeles egna tatuering (:

nu är det bara en månad kvar tills det är julafton, en månad och en vecka tills det är nyår och en månad och 3 veckor kvar tills jag fyller 18.

måndag 23/11 ♥

jag har typ inte rökt på 2 månader.. det känns väldigt skönt men ändå tomt ibland. men jag känner mig väldigt duktig!
också är det min & joakims 8 månaders dag idag, så säg grattis (:
skola som vanligt idag, efter skolan gick jag, joakim & viktor ner till frasses där dom åt sengick vi på öb för att älsklingen skulle köpa snus, sen satt vi bara och väntade på att bussen skulle komma. när vi kom hem till mig så åt jag plättar också har ju skolkatalogen komme så jag kikade genom den också :D man ser lika cp ut varje år.
nu ligger vi bara och tittar på tv, jag ska snart packa lite sen skjutsar pappa oss till joakim, eller det blir nog jag som kör.



jag älskar dig min joakim walther ♥


saknar ♥




Caroline, Hanna, Frida, Tascha, Josefine & Amanda. ♥
jag saknar våran tid, den var helt underbar! det är så synd att man glider ifrån varandra! jag vill vara bästa vän med er allihopa fortfarande! jag älskar er, det ska ni veta. vart tog vi vägen? jag saknar oss.

Hanna olsson saknar jag också, väldigt mycket!
har tyvärr ingen bild på oss..


söndag 22/11

det finns inte så mycket att säga om denna dag. babe och jag har bara legat i sängen hela dagen och chillat. vi har tittat klart på 'crank 1' som vi somnade ifrån igår också tottade vi på 'crank 2' efteråt, vi har även tittat på den nya wallander 'läckan'. skitbra! sen var det mat, korvstroganoff med ris. efter att vi hade ätit så kikade vi på en film som handlade om 50 cent. den filmen var kanonbra! och gu vad bra han är på att sjunga! filmen hette iaf 'get rich or die tryin'.

jag ska försöka sova tidigt ikväll trots att jag sover själv ikväll :( älsklingen åkte för en stund sen. det känns tomt. vi har ju inte sovit utan varandra på 2 veckor nu. men det går säkert bra ändå.
han har redan börjat smsa och han saknar mig redan. gullig pojk jag har!
innan jag somnar ska jag kika på riverside.

50 cent- candy shop

lördag, 21/11. bio med älsklingen

jag och joakim sov till 12 idag, otroligt skönt! vid halv4 åkte vi till lingarö fira lillgrabben som hade fyllt år. vi kikade även på deras buss som dom har köpt. mycket trevligt där, satt och pratade lite, drack vin och åt tårta. sen vid 6 åkte vi in mot stan eftersom jag och älsklingen skulle gå på boi, new moon. den var inte lika bra som jag trodde den skulle vara men det var bra, fast lite seg. iaf, när den var slut så åkte vi några varv runt stan men det var lika dött som vanligt. eller vi va upp på håsta en sväng och hälsade på viktor som var på fest och drack som vanligt.

vi kom hem för en timme ungefär och vi har inte gjort något alls. vi ska strax lägga oss i sängen, mysa och titta på en film. baby vill se 'crank' och jag vill se den nya wallander, 'läckan'. så vi får väl se vilken av dom det blir.



less på anonyma

nu är jag ganska så less på mina anonyma kommentarer som jag får! hur fan orkar du/ni? stå för vem du är och vad du säger istället tönt.
jag fattar inte vinken med att vara anonym. stå för dig själv!
jag förstår inte ens varför man kan vara anonym, kommentera anonymt osv.
totalt onödigt!

fredag 20/11

det blev en kort skoldag idag, slutade kl 12. och då for jag & joakim till iggesund för att skjutsa markus & stefan till stan sen efter det så åkte vi till delsbo för att hälsa på richard, madde & saga men vi hann inte träffa madde så länge för hon for och jobbade. men saga var på bra humör, oh gu så söt hon är lillgumman (: vi var där till 5 typ, sen for vi in till stan, hämtade biobiljetterna tills imorgon också for vi till lidl en snabbis och handlade lite. vi handlade även mat och sånt när vi var i delsbo. och hemma väntade en hungrig mamma så vi gjorde iordning maten på en gång när vi kom hem, och det blev tacos!

sen har vi bara legat i sängen och kikat på idol och en film som gick på tv1000, 'livet är en schlager'. - den filmen är helgrym, jag älskade den! iaf så åkte reza ut från idol och erik fick stanna kvar. YES säger jag bara. äntligen!
idol börjar bli riktigt spännande. nu är dom bara 4 stycken som är kvar och jag undrar vem som vinner. jag tycker calle ska åka ut nästa gång, sen erik och sen ska det stå mellan mariette och tove.
men alla 4 år så otroligt duktig på olika sätt.



cool brud ♥


home sweet home

nu ligger jag i mina egna säng hemma i stocka med älsklingen, lovely :D
vi ligger och tittar på 'zombie strippers', helsjuk film.
nattinatti.

goodnight

nu sitter jag här nyduschad och älsklingen ligger nyduschad i sängen och spelar lite tv-spel. innan jag duschade så städade jag barummet, tyckte att det såg förjävligt ut så vi får väl se hur länge det hålls rent när christian kommer hem..

så ser det ut nu, rent & fint (:
jag känner mig duktig!



måste bara tillägga en sak.
jag gjorde ett väldigt bra fynd idag när jag var på dollar, jag köpte nämligen en parfym och en deodorant för 50 kr, hur billigt som helst ju! och dessutom så luktar dom gott! underbart pris.


'fabio verso', märket är väl inte sådär jättekänt, vad vet jag.
gött luktar det iaf, och vad spelar priset/affären för roll när det går och använda och dessutom luktar gott? ;)
priset var bara en bonus, för jag måsta vilket fall som helst köpa en ny parfym.

nä, klockan tickar alldeles för fort ibland, helst när man inte vill att den ska göra det! goodnight everyone.

onsdag 18/11

imorsen klev jag upp vid 07.15 ungefär, gjorde iordning mig och sen gick jag till bron och hoppade på bussen. imorse åkte jag 30ian, tycker mycket bättre om den även fast det tar 1000 år att åka den. men det är så otroligt mycket folk på 29an så man får typ knappt plats att sitta .-.
iaf så hade vi OP hela dagen vilket vi har alla onsdagar. vi hade även prov idag, på sista lektionen. men det gick ju skit eftersom att hon inte ens har gått i genom hälften av vad som var med på provet.

iaf så kom mamma & pappa och hämtade mig på skolan när jag slutade sen for vi ner på öb, dollar och lidl sen tog jag över ratten och körde hem (: hörde ni, jag har varit hemma i STOCKA idag, utan joakim. när jag kom hem så packade jag lite, åt och satt mig vid datorn en snabbis för att föra över lite saker om min USB. sen väntade jag bara på att mamma skulle sy klart mitt hår, så nu har jag långt hår igen :) när hon var klar med det så skjutsade jag henne till måsen eftersom hon skulle städa där idag sen for jag till kiosken och postade en sak (: sen for jag hit till harmånger till älsklingen.
om en stund ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog mys och tv-tittning.


jaja, jag vet att jag lovade en ny bild på mitt nya fina hår :D men det får bli en 'gammal' bild just nu. jag har inte knäppt någon ny bild än heller.


mys

nu ska jag mysa ner mig i sängen med älsklingen och titta på andra avenyn och sova (: det har tyvärr inte blivit så mycket plugg idag så vi får se hur det går imorgon...

tisdag, 17/11

tisdag idag, vilket betyder sovmorgon till kl 10.10 så jag tog 09.20 bussen till skolan imorse. men när jag väl var i skolan så var jwan sjuk idag IGEN. så vi hade ingen data och ingen matte så vi började kl 12.40 idag. gu så less jag blev! det borde finnas någon länk på bromansidan om vilka lärare som är sjuka så man vet INNAN man kommer till skolan. för jag menar, det är ju jätteroligt att sitta i skolan hur länge som helst. och det finns sååå mycket att göra..

aja, då vi väl började så hade vi OP, tog pulsen osv på varandra. gjorde även några olika stationer vid sängarna, och det gick väl bra! eller hur stina & rebecca? ;) haha.. sen så sket jag i svenskan och tog halv 4 bussen hem till harmånger istället. jag kände att det var viktigare att åka hem och plugga till provet vi har imorgon vilket kommer gå åt pipan. det käns inte alls nå bra.
aja, känns som att jag inte har tid att sitta här. jag borde plugga, men känner ändå att jag inte kommer klara det eftersom det är första gången jag läser igenom det vi har på provet idag. och det var inte alls länge sen vi fick reda på att vi skulle ha prov. så vi får se hur det går med den saken..

18års fest?

jag funderar på om jag ska ha någon sorts fest när jag fyller 18.. man kanske skulle kunna hyra någon lokal. i harmånger, ström eller kanske i hudiksvall. men helst skulle jag då vilja ha i harmånger, kort och skönt hem! :)
jaja, jag vet att det är ungefär 2 månader kvar men jag vill planera lite..
så vad tycker ni? skulle ni komma om jag hade någon sorts fest? =)

måndag 16/11

godkväll.
ännu en dag att vakna upp brevid älsklingen, eller rättare sagt. det är han som vaknar upp brevid mig eftersom att han redan har åkt till skolan när jag ska kliva upp. ja, skolan var som vanligt idag. hade idtorr, och var med!! spelade innebandy, fyfan vad jobbigt det var! men jag är glad att jag var med, jag var med förra gången också. jag har börjat tagit tag i det här med idrotten tror jag. jag har aldrig tyckt om det och jag har nästan jämt (under alla år) 'glömt' idrottskläderna hemma bara för att jag inte har velat varit med. men det är ju bara att vara ombytt så har man ett G (y). aja, nog pratat om idrotten. när idrotten var slut så gick jag in till skolan och pussa på min älskling som hade suttit och väntat på mig. sedan gick vi till bussen i regnet(..), tog bussen ner på stan och köpte hårfärg sen for vi hem. när vi kom hem till harmånger så åt vi sen for vi hem till stocka för att jag skulle hämta lite kläder sen for vi tillbaka hit och då färgade jag mitt hår.
så nu är jag svarthårig igen (bilder kommer kanske om någon dag, fast ni har ju sett mig svarthårig förut), precis som jag vill ha det! fast jag skulle ju vela att det var längre men jag har löshår hemma som jag kanske börjar använda igen, ska be mamma sy fast spännerna (:

just nu ligger älsklingen i sängen och spelar tv-spel, men han ska strax gå och duscha så jag passar på att skriva lite här. så om en stund ligger vi i sängen och myser! :} skola imorgon, även älsklingen har det (: fast sen har han praktik onsdag & torsdag men inte fredag :D för då har han nationella så han måste vara på skolan då!



nu längtar jag tills på lördag då jag & baby ska se denna film (:
någon mer som vill/ska se den?

söndag 15/11

idag har det inte hänt så mycket. vi vaknade vid 10-11 tiden, åt frukost sen spelade vi wii ett bra tag. sen gav vi upp och jag satte mig vid datorn medans baby la sig i sängen och spelade lite tv-spel. ungefär mitt på dagen åkte vi ner på ica och köpte lite gotta och sen hem till wii igen. och jag kan ju lova att jag har träningsvärk i armen!!! nu sitter jag här igen fast nyduschad och älsklingen har spelat mer tv-spel men just nu står han i duschen.

när han är klar i duschen så ska vi mysa ner oss i sängen, mysa, äta lite gotta och kika på antligen 'här med förklarar jag er chuck and larry' eller 'heartbreak hotel'. han har inte riktigt bestämt sig vilekn han vill se än så det återstår att se vilken han väljer.
aja, nu säger jag godnatt och hoppas ni har haft en bra helg!
det har iaf jag, har ju tillbringat hela helgen med älsklingen vilket är underbart! ♥

öronorgasm ♥

det finns ingen bättre än dig, akon. ♥
jag älskar din röst!

akon feat david guetta- sexy bitch

alla som är anonyma kan dra åt fan.

varför kan man vara anonym igentligen? vad känar det till? det har jag inte förstått.. man vill ha något sagt men ändå inte? man vågar inte stå för vem man själv är.. har man något att säga tycker jag att man ska kunna stå för det också annars kan man lika gärna hålla käften! och du/ni som kommenterar min blogg anonymt kan dra åt fan. jag vill inte ha er här!
så, nu har jag sagt mitt!

new style?

jag skulle vilja byta stil helt och hållet!
jag älskar svart, vitt, rött, grått, döskallar, kors, rosor, stjärnor, piercingar, tatueringar, tärningar, jeans med hål i och sånna saker. jag har redan mycket svart och vitt. piercing i naveln och i läppen. min nästa piercing kommer bli i tungan. jag har långe velat haft hål i tungan men mamma tillåter mig inte göra det så det får bli nu i januari, när jag fyller 18! men hon tillåter mig att tatuera mig, så det blir nog snart det med! jag har kommit på några saker jag vill tatuera. en stor stjärna på handleden, en kedja runt fotleden och nå grejs på magen som jag inte riktigt kan beskriva.



lördag 14/11

igårkväll när vi kom hem till mig så tittade vi på idol och eddie åkte ut :( jävla skit! när fan ska dom skicka hem reza då?! okej, hon sjunger bra men hon ska absolut inte vinna idol!! arg blir jag, hoppas hon åker ut snart iaf!

idag har det inte hänt så mycket, vi har bara varit här hemma i stocka och tagit det lugnt. vi tänker snart åka hem till harmånger och spela wii, älsklingen ska bli så ägd :) nå mer händer nog inte ikväll. en skön hemmakväll med älsklingen, det är alltid lika underbart!

längtar tills nästa lördag, för då ska vi se new moon!
och lady gaga har gjort en ny låt 'bad romance', som är asgrym!

gokväll, eller kanske..

..godmorgon, det skulle jag vilja säga! älsklingen låg i sängen och spelade tv-spel så jag la mig brevid honom och båda två somnade. vi sov nog i nästan 3 timmar skulle jag tro. och irriterad blev jag när vi vaknade! klockan var nästan 21.00 och vi som hade tänkt åka på ica och köpa lite godis innan dom stängde men det blev ju inte av.. vi tänkte också se idol, men missade det ju. så vi ska strax åka hem till mig och se idol från datorn.
hejja mariette och tove!


- jag vill igentligen att båda ska vinna, jag kan inte bestämma mig för en av dom. dom är mycket bra båda två, fast på olika sätt!

onödigt

eftersom att jwan var sjuk igår så tänkte jag stanna hemma idag eftersom att vi hade bild imorse i 1 timme sen skulle vi ha jwan resten av dagen. men det var ingen som visste om hon skulle komma eller inte. men jag for till skolan ända. har varit vaken sen kl 6 eftersom att älsklingen klev upp då..

och när jag kom fram till skolan så fick jag reda på att jwan var hemma och var sjuk ändå. så det var ju ganska onödigt att åka hit. jag kom hit 08.40, lekitonen började 09.20 och slutade 10.30, KUL! nej..
jag ska iaf ta 12.15 bussen hem till älsklingen sen vänta på att han kommer hem sen far vi hem till mig.

nu måste jag dra,
kanske skriver mer senare idag.

torsdag 12/11

vaknade brevid älsklingen imorse, alltid lika underbart! även fast han åkte så tidigt och inte kunde mysa något innan :/ iaf så var det skola som vanligt. först hade jag OP i 2 timmar, det måste jag verkligen plugga på, prov nästa vecka. efter det så skulle vi ha matte men våran riktiga lärare var sjuk så vi hade en annan lärare och samtidigt var det typ en kosnert inne i aulan så vi fick gå dit och titta på den istället för att plugga mate om vi vela (: fast halva klassen stannade kvar och jobbade... sist hade vi engelska och svenska. linnea åkte hem på luchen, hon har 40 graders feber :/ krya på dig gumman! ♥ när vi sluade så promenixade jag & stina ner på stan, vi stannade även på öb för att köpa lite godis. sen tog jag 29an hem till älsklingen.

just nu sitter vi hemma hos mig, jag måsta hem en sväng för att hämta akon-uppgiften som ska in imorgon. vi ska strax åka hem till älsklingen igen och jag ska sova där, igen! lovely!

onsdag 11/11

gårkvällen var helt underbar. jag var med min älskling och vi satt och myste under en filt i soffen hela eftermiddagen/kvällen. först kikade vi på riverside sen andra avenyn och efter det så tittade vi på 'little man' som gick på tvn. brasan var även tänd och älsklingen gjorde te åt mig. det var otroligt mysigt iaf! och ännu nästa lördag 21/11, då ska han bjuda mig på bio (: gulligt va? vi ska se 'new moon', längtar!

idag var det skola som vanligt och jag har sovit här hos min älskling sen i måndags, ska även sova här inatt. iaf så åt jag frukost med linnea när jag kom till skolan och vi hade OP hela dagen idag, slappt som tusan. efter skolan följde linnea med mig till ö&b för att jag skulle köpa en big påse (450g) ostkrokar, smaskens! sen promenixade vi ner på stan, genom guldsmeden och fyren sen vidare till busstationen för att ta bussen hem. när jag kom hem så spelade jag lite kort med pappa sen duschade jag. vid halv 5 började jag laga mat så att den skulle stå färdig på bordet när älsklingen kom. efter att vi hade ätit så la vi oss och tittade på 'rånarna' som vi tydligen hade sett här om dagen (fast jag hade glömt bort det). sen låg vi bara och prata och nu ligger jag i christians säng och skriver här medans älsklingen ligger brevid och spelar lite tv-spel. vi ska strax gå och sova. imorgon är det skola och älsklingen har praktik, suck!

10 november

just nu är jag med min älskling och har det underbart.
jag hatar en falsk jävla ***.. det som hände igår kommer förändra allt, inget kommer bli sig likt. visst, jag har förlåtit dig, men det är bara för att jag älskar dig så nå grymt mycket!

godmorgon

klockan är nu 07.25 och jag är nästan klar, har bara håret kvar att fixa. och gissa hur jag vaknade? jo, självaste älsklingen ringde och väckte mig. jättegulligt :} underbart att få höra hans röst det första man gör på morgonen!
strax ska jag ta en promenad till bussen, och jag tycker att det är alldeles för långt.. 1km att gå på morgonen på kallan, brr!
fast det är skönt också, mest på sommaren ;)

det behövs så lite..

..för att bli glad.
jag satt precis och tänkte på joakim också fick jag ett sms av honom; 'jag älskar dig <3' och jag skrev tillbaka; 'och jag älskar dig underbara du! så fick jag tillbaka; 'sötis <3'
i so happy with you babe! jag blir så glad när jag får sånna sms bara ändå, helt underbart. man bara ryser till och känner sig speciell.
kärleken är underbar!

ja, då var..

..helgen slut. trots att jag hat haft långhelg (onsdag-söndag) så är jag dötrött! joakim åkte hem för en stund sen. jag har bara hunnit duschat och nu sitter jag här och skriver medans jag tittar på 'skruva den som beckham' som går på tv400.
tidigare idag har det varit full rulle här. vid 12-tiden kom jana, göran, tobias, dennis, maja & jörgen på besök eftersom det är farsdag idag. jag tycker att det borde finnas en dag som skulle kallas för 'barnsdag' eftersom det både finns farsdag och morsdag. det är ju orättvist! iaf så har jag bara varit hemma, fikat och ätit idag. eller jag och älsklingen tänkte åka till farmor och farfar en sväng senare på kvällen men dom var inte hemma så vi for till lennie en sväng istället. när vi kom tillbaka hem till mig så myste vi lite sen for älsklingen :/

igårkväll åkte vi in till stan vid 8tiden, viktor ville ha skjuts in till stan så vi passade på att skjutsa in honom eftersom vi ändå skulle hämta mamma senare på kvällen.  efter att vi hade lämnat av honom så for vi till min bror och var där en stund sen åkte vi ner på gretas och där träffade vi arnström och mathias som satt i bilen och tittade på film 'män som hatar kvinnor' (mathias hade med sig hans dator). så vi satt där i 2½ timme och tittade på filmen sen vid halv 2 ringde mamma och ville ha skjuts hem. åh gud så skönt det var att komma hem, lägga sig i sängen och sova!


just det, min arm har slutat värka. jag har inte ont längre!
äntligen kan jag ligga riktigt i sängen! :}

idol

jag & joakim tittade nyss på idol eftersom att vi missade det igår.. och jag förstår inte hur mariette kunde hänga löst.. och jag förstår heller inte hur rabih kunde hänga löst denna vecka. jag tycker att han var bra denna vecka mot för vad han brukar vara. nästa vecka är det 'top 10' som tema och jag hoppas att reza åker ut, jag gillar verkligen inte henne. det varierar mycket på vem som är bäst tycker jag. dom är olika bra för varje fredag som går. men mina favoriter är mariette, tove & erik

Mariette Hansson; because the night


Tove Östman Styrke; in the ghetto


Erik Grönwall; the show must go on

filmmys

älsklingen kom igår :D vi gjorde inte ett piss. eftersom att han var sjuk så låg vi i sängen hela dagen/kvällen och tittade på tv/film och myste. underbar kväll! nu har vi sett alla johan falk filmerna. (vi såg 'de fredlösa' igår) tittade även på 'the football factory' och innan vi somnade så kikade vi på 'twilight', (första gången jag såg den så tyckte jag inte att den var så bra men igår när jag såg den var det mycket bättre), måste bara se tvåan!
nu sitter jag här vid datorn lite medans älsklingen ligger och tittar på hockey. vi kanske åker till stan ikväll och hämtar mamma, beror på hur älsklingen mår.

krya på dig älskling

jag somnade vid 4 inatt så jag blev hemma idag. älsklingen ringde och väckte mig kl 12. det var riktigt skönt att få sova ut!! men älsklingen är fortfarande jättesjuk, han spydde inatt :/ jag som så gärna vill träffa honom. han ligger och sover just nu så jag hoppas att han är bättre när han vaknar igen! ♥

torsdag, 5/11-09

det blev ingen tatuering idag heller.. börjar bli less, men snart så!
eftersom jag blev så dålig av sprutan jag tog igår så stannade jag hemma idag, har fortfarande jätteont i armen.. iaf så kom älsklingen och var med mig hela dagen. tyvärr så var han också dålig idag, hoppas han är bättre imorgon!
föresten så snöar det här idag.

tatueringar

jag ska tatuera mig och jag har två olika tatueringar jag vill tatuera, men jag kan inte riktigt bestämma vilken av dom jag ska göra. och bland alla jag har frågat så har alla sakt olika.
antingen så vill jag göra stjärnan på höger handled (den svart/vita) eller den där andra på högra sidan av magen (den med färg).
fast om jag ska göra den med färg så ska jag inte ha rosa! möjligen rött.


vaccinationsspruta

idag tog jag  på skolan, det kändes knappt och det hände inget för mig. men andra blev lite dålig och svimmade. och självklart när jag sätter mig på bussen för att åka hem så blir jag alldeles yr och spyfärdig.. det blev lite bättre när jag kom hem och stoppade några mackor i magen. direkt efter så lagade jag mat för att älsklingen var på väg och han var jättehungrig så jag var gullig och lagade mat åt honom (: annars låg vi bara i sängen, satt vid datorn, kikade på tv och myste. vi åkte även till kiosken och köpte lite godis också. det var ju igentligen meningen att viktor skulle komma och titta på skräckfilm med oss men han dök aldrig upp.

älsklingen åkte hem vid 21.00 och just nu sitter jag och gör en uppgift som vi fick istället för prov, sånt gillar jag! vi ska göra ett bildspel i powerpoint på 7 sidor och jag skriver om Akon ♥
vi får se imorgonbitti om jag åker till skolan men jag skulle tro att jag stannar hemma imorgon och försöker att inte bli sjuk.


just ja, jag har ju även varit på stan och shoppat lite med linnea idag. inhandlade en till sån där tröjja som jag köpte i förrgår fast en svart också köpte jag ett linne. och tyvärr så hittade jag inga jeans. tror ni att jag blev förvänad? nej, inte ett dugg!



här är min första sida på min powerpoint-uppgift.

tisdag, 3/11-09

skola som vanligt idag, orkar inte skriva om den.. men efter skolan så åkte jag och älsklingen till harmånger för att ta bilen till sundsvall. älsklingen skulle lämna vinterdäck till killen som köpte hans förra bil. och jag passade på att köpa ett par skor och lite kattsaker. bland annat kattsalami som hon älskade! när vi var klar så bjöd jag älsklingen på middag, det blev max. vi hade även rabattkuponger på max, men tror ni att jag kom ihåg att använda dom? nej, självklart så kommer jag på det precis när vi var på väg till bilen för att åka hem.. iaf så har det varit en underbar dag tillsammans med älsklingen! :}

jag förstår inte hur folk kan sjunka så lågt. vart är världen på väg? den rasar. är det fel att låta mig få leva mitt eget liv? ni ska då fan inte lägga er i mitt liv, för det är underbart!


här är mina underbart sköna nya skor! (:

älskade älskling

joakim walther, ända sen jag såg dig första gången så har du betytt lite extra för mig. du är underbar på alla sätt och vis. jag känner att jag vill dela min framtid med dig så jag vill aldrig förlora dig! och bara för att några idioter till människor har spridit massa falska rykten om dig så betyder det inte att jag kommer att lämna dig. det kommer att fortsätta som vanligt, för inget eller ingen kan gå imellan och förstöra det vi har tillsammans. du är det absolut bästa som har hänt mitt liv och jag älskar dig precis som du är. ♥


godmorgon

ja, god morgon! klockan är nu tjugo över åtta och jag ska snart gå till inger för att åka med henne till stan. trött som ett gnu, jag somnade inte förens vid 1tiden ungefär. like allways..

outfit;

tröjja- gina tricot
linne- gina tricot
byxor- vero mode

this is real

klockan är strax 00.00 och jag är fortfarande vaken.. det går bara inte att somna tidigt, inte före tolv iaf. typiskt! imorgon är det skola som vanligt och efter det följer jag med älsklingen till sundsvall :}
godnatt & dröm sött.

this is real, this is me, i'm exactly where i'm supposed to be now..

måndag, 2/11-09.

imorse vaknade jag ensam, det är alltid lika tråkigt! jag längtar tills jag & joakim kan köpa en egen lägenhet och bo tillsammans. det vore underbart just nu! iaf så var det ju skola idag.. tråkigt som vanligt, men det gick bra. först hade jag matte sen engleska och svenska. sista lektionen hade vi idrott men den var jag inte med på. vid halv 3 åkte jag, älsklingen och viktor ner på stan där jag köpte ett nytt och större minneskort till min telefon och en underbart skön tröjja. när jag kom hem så åt jag några mackor sen övningskörde jag lite.

kl halv 8 bosatte jag mig i sängen, glaet skönt! just nu tittar jag på 2½ men och pratar med älsklingen på msn. jag tittar även på kläder på gina tricot på internet. och gissa om jag hittar underbart snygga kläder!? det skulle inte sitta fel att vinna lite pengar nu...



här är tröjjan jag köpte idag, hur skön som helst! jag hade inte svårt för att bestämma mig när jag skulle köpa den. antingen grå, svart eller vitt. så älsklingen fick bestämma åt mig och då blev det den där gråa :) jag hade ju tänkt köpa ett grått linne också, men det fanns inte min storlek..


tryck på bilden för att få den större.
dom där jeansen ska jag prova på onsdag (tror jag), och jäklar om jag inte får på mig dom.. för dom där vill jag ha! jag har knappt nå jeans, så jag bara måste kunna ha dom..
bilderna är hittad här.


nu ska jag krypa ner i sängen och kika på riverside, längta tills på torsdag och tänka på älsklingen vilket jag gör jämt, men ändå. imorgon har jag sovmorgon till 10.10. antingen så måste jag ta 8bussen eller så har jag tur och får åka med inger vid 9tiden :} forsätt läs min blogg & lämna gärna ett spår av er innan ni går.

håller tummarna igen

föresten så blev det ingen tatuering idag, det blir förmodligen på torsdag istället! :] och nu håller jag tummarna på att han får rätt saker. (Y)

första november

igår när vi var påväg hem till joakim i harmånger så åkte vi till robert före för att han hade fest. och precis när vi kom dit ville han ha skjuts till brytte så vi skjutsade han dit fram och tillbaka. när vi var tillbaka till harmånger så åkte vi till joakim en sväng sen vidare till sundsvall för att hämta christian. och precis när vi kom dit så blev det världens bråk så vi for därifrån på en gång. precis då vi åkte därifrn kom polisen... så vi for först till gnarp, släppte av chrille, markus & anna sen for vi hem till joakim. och vid 1tiden skjusatde vi mats-erik (joakims morbror) till ilsbo sen for vi hem och sov! å gu så skönt det var att lägga sig i sängen då.

idag låg vi ganska länge sen gick vi upp och åt lite frukost sen la vi oss i sängen igen! efter en stund åkte vi till gnarp och hämtade christian. dirket när vi kom hem ungefär så åkte vi till hudik för att vi tänkte äta middag på sibylla men det var tyvärr stängt så vi åt på frasses istället. mätta och belåtna åkte vi hem och jag & joakim spelade lite wii sen la vi oss i sängen och myste lite innan jag skulle åka hem. vid halv 9 unegfär kom pappa och hämtade mig, jag körde hem.

just nu ligger jag och tänker på att lovet är slut och det är skola imorgon.. usch & fy! fast det är ju bara några veckor kvar sen är det JULLOV, vilket betyder julafton! det är redan november. tiden går så snabbt. och bara 2 månader kvar tills januari :}


RSS 2.0