funderar

nu är jag hemma från att varit hos niklas och lollo. nu sitter jag och funderar på om jag ska färga håret svart och sätta i hårförlängning igen.
nää, nu skiter jag i detta. nu ska jag klä av mig, mysa ner mig i sängen famför tvn eller nått och sen sova. jag har ju igentligen sovmorgon till 11.40 imorgon men jag har en körning 09.10 så klockan ringer 07.00.

måndag

middagen var super igår. det blev grillat med massa såser, baugette, majskolvar osv. till efterätt blev det tårta och kakor. jörgen skjutsade hem oss vid 6, eller det var jag som körde.


morsdags tårta

jag fick en tatuering av tobias ;)


igårkväll när vi kom hem så åkte vi till jocke och sov där. imorse tog vi 09.20 bussen till skolan. vid 3tiden åkte jag, jocke och viktor ner på stan, köpte nötter & jordgubbar och sedan satte vi oss på möljen. efter en stund åkte vi hem med niklas och lollo. när vi kom var det middag, potatis & lax. nu sitter vi i sängen och tittar på tv, ska gå ner till niklas och lollo om en stund.

soluppgången

igår åt jag & lollo på donken, vi var i forsa hos hennes kompis mia, vi var hos hennes pappa, vi var i stan och åkte runt också var vi i bergsjö på crusing vilket inte var såå livat.
när vi kom utanför mitt hus så satt vi och pratade i säkert 2 timmar och då såg vi att solen var på väg upp så vi åkte på hällarna och tittade på soluppgången, jättefint! så kl 4 kom jag i säng.

soluppgången

ja, jag vet. det är dålig kvalitet på bilden. den är knäppt med mobilkameran.



idag klev jag upp vid halv 11- 11, gav mamma en morsdags present (halsband & örhängen) också åt jag frukost och nu ska jag klä på mig och fixa iordning mig för att sedan åka till min bror och äta middag.
joakim kommer snart han med :)

världens bästa tjej

jag hade ställt klockan på 11.00 imorse, men vakade 10.57. låg kvar i sängen en stund sen blev det frukost och tvn.
nu ska jag fixa iordning mig för att sedan vara med världens bästa
tjej, louise
blomqvist tunelid

trevlig fredag med mycket skratt

jag har haft en väldigt trevlig dag! (det behövde jag verkligen också!) dagen startade med att jag och jocke var på stan. jag inhandlade morsdagspresent, skor och strumpbyxor. innan bussen gick så fikade jag, jocke & arnström på dackås. när vi kom hem så kom arnström och mathias hit på fika och busade med kissarna. efter att dom hade åkt så kom lollo och åt gomat med oss. det blev kött, pommes, baugetter, sallad och såser. till efterätt blev det jordgubbar med ovispad grädde. efter en stund kom niklas och viktor. då spelade vi skel och åt massa godsaker som morötter, dipp, tacochips och glass. även mamma gjorde oss sällskap hela kvällen.


nu har alla åkt hem och vi tackar för oss och säger godnatt.


jag och liv! :)

premiär av sex and the city 2

godkväll.
jag har precis kommit hem från preiären av sex and the city 2. den var kanon! vi åt även på hot chili, supergod mat. jag tog freterad kykling, sötsur sås och ris. lollo åt kykling, räkor och typ pasta också delade vi på räkchips.
vi plockade upp jocke efter vägen också, han står i duschen nu. jag har precis duschat så nu ska jag fixa mig, sängen och en film väntar.

tre bilder till


long sleepmorning

idag har jag sovit till kl 12. (ja, jag blev hemma idag.) det var jätteskönt att få sova ut. jag har bara hunnit ätit frukost och lagt in bilderna som knäpptes igår på datorn. om en stund kommer joakim och vid 4 ska jag åka till stan tillsammans med lollo. vi ska käka och gå på bio. vi ska se sex and the city 2 och äta massa popcorn.

pix

här kommer lite bilden som liv knäppte på mig igår.
och jag hade jättetrevligt med liv hela dagen och kvällen igår. du är bra!
pubmacka, bockarna, dansgolvet & tequila.





cooling

den gillade jag


onsdaaaaaag

det blev inte av att vi åkte och dumpade buskar och rötter igår, tog en sväng med bilen istället. efter joakims träning kom älsklingen och hämtade mig. när vi kom hem till honom så duschade vi och myste i sängen innan vi somnade :)

nu sitter jag på min enda lektion idag. jag slutar halv 12, och då åker jag med liv till bergsjö. jag ska umgås med henne hela dagen och senare ikväll ska vi på bockarna. så inatt sover jag hos min bror här i stan.

världens bästa mamma

världens bästa mamma åkte nyss på kiosken för att köpa jord. så sa jag såhär till henne innan hon åkte:
- ska du köpa diamglass också?
- nej, vi har glass i frysen.
- ja, men inge diamglass...


så åkte hon. så hörde jag nyss att hon ropade nerifrån. då hade hon köpte en diamglass åt mig ändå :)
jag kommer bli fet snart för så mycket diamglass som jag äter.

shopping

i reklambladen vi gick igår såg jag en fin klocka från clas olsson som jag ville ha och när jag var där idag och skulle köpa den så hade dom redan tagit slut och dom skulle få hem nya i mitten av nästa månad.. surt!
jag fick iaf med mig en bh, en tubtopp, schampoo, balsam och kattsand hem.
lollo var i stan så jag åkte hem med henne. niklas och arnström åkte även med. när jag kom hem var jörgen här, vi har nyss ätit och snart ska jag åka iväg och dumpa buskar och rötter i skogen.

tubtopp & bh


tisdag

god morgon. klockan är nu 10:26 och jag är redo för att åka till skolan. min buss går 10:55 så jag ska gå strax. det är så skönt att ha sovmorgon, men jag kliver alltid upp tidigare än vad jag behöver.

idag har jag bara en ändaste lektion, matte. jag ska igentligen ha OP i 2 timmar också. men jag har en körning kl 1 så jag missar den lektionen. efter att jag har kört ska jag på banken och ta ut pengar, sola solarium, gå på stan och köpa en klocka.

trevlig promenad

jag har nyss kommit hem från en trevlig promenad tillsammans med lollo. vi gick runt skäret. 4 km ungefär. jag känner på mig att jag kommer få träningsverk imorgon efter allt jag har gjort idag..
nu sitter jag och dricker te, ska strax mysa ner mig i sängen brevid världens underbaraste pojkvän.
sov gott, godnatt.

älska

detta är den bästa glassen jag vet.

så otroligt god!


klippa buskar

när jag kom hem från skolan så var sandor (min morbror från malmö) och jörgen här. när sandor cyklade hem till mormor i harmånger så gjorde mamma mat åt mig och jörgen. efter att vi hade ätit kom jocke och mamma & jörgen åkte till stan. jörgen skulle hem och mamma skulle gå blodomloppet.
jag och joakim har nyss varit och klippt bort stora buskar från gården. den var skitjobbigt, jag kommer troligen få träningsvärk i armarma efter det här. även att vi hade orientering på idrotten. gick först 2,5 km rakt in i skogen, sen sprang runt och leta alla såna där grejer. usch.

nu ska jag lägga mig i sängen med baby, äta glass och titta på tv :)


måndag

då var det måndag igen. seg och jävlig är man idag. som på alla måndagar.

jag sitter i skolan just nu, men har ingen lektion. mea, våran svenska- och engelskalärare är sjukskriven och vi hade ingen riktig vikarie så vi hade lektorn halva lektionen. vi skulle jobba om hjärtinfarkt i par. jag har andrea blev klar nyss så nu är det bara att vänta tills idrotten börjar, 14.20.

när idrotten är slut ska jag på Ö&B för att köpa tamponger sen tar jag bussen hem och förmodligen så kommer baby till mig idag.


här är en bild på vårat arbete.


hemligheten

jag har nyss pratat med älsklingen i telefonen. har sagt godnatt osv. jag ska strax krypa ner under täcket och sova. klockan ringer 07.00 imorgonbitti. usch, jag hatar måndagar!

wallander - hemligheten slutade nyss och den hade jag inte sett tidigare. otroligt att det fortfarande finns wallanderfilmer man inte sett tidigare. men iaf, den var jättebra och rörande i slutet. jag började nästan gråta när stefan tog självmord..


min helg

jag har haft fullt upp hela helgen så jag har inet hunnit tillbringat någon tid vid datorn så jag sammanfattar min helg lite kort.

fredag: var i skolan som vanligt. tog en fika och solade solarium tillsammans med linnea. när jag kom hem övningskörde jag till mellanfjärden och tillbaka. när jag kom hem igen var jocke hos mig och då lagade vi mat sen åkte vi till delsbo tillsammans med chrille för att hälsa på madde, richard & saga. vi kom hem vid 12 och då somnade vi tror jag.

lördag: vaknade upp hos jocke, duschade och gjorde oss klar sen åkte vi hem till mig. sen övningskörde jag till stan för att gratta maja. när vi kom fram gick jag & jocke på stan med maja så hon fick bestämma själv vad hon ville ha i present. åt god tårta, och innan vi åkte hem så handlade vi mat. när vi var hemma så gjorde vi kyklingsallad sen åkte vi till söderhamn på crusing med pia & kenta. trevlig kväll med massa folk och bilar. jag somnade på vägen hem och vaknade när vi var utanför huset, kom hem vid 2 och somnade direkt. (jag såg många fina bilar men det blev tyvärr inga bilder)

söndag: vaknade vid 12, åt frukost sen kom farmor och farfar på besök så vi fikade lite och så. sen vid 3 kom ulf och hämtade oss och skjutsade oss till norrfjärden för att jocke hade match. det blev 1-0 till gnarp, fast ström spelade mycket bättre än gnarp! när vi kom hem till jocke åt vi och myste lite sen kom pappa och hämtade mig så jag övningskörde hem. nu ligger jag i sängen, nyduschad, äter mackor, dricker te och tittar på wallander som går på tvn.

här är tårtan som jörgen bjöd på. smaskens!


födelsedagsbarn

grattis maja som fyller 10 år och grattis skrållan som fyller 2 år idag! ♥

 

även att jag och joakim har varit tillsammans

i 14 månader idag. ♥


så ser min stortå ut just nu



min granne är fotvårdare så jag var nyss över till henne. men hon kunde inte göra så mycket annat än att peta lite med en sax noch plåstra om med sån där sprit så skulle jag komma tillbaka om det blev värre.
det såg inte ut som att det vargeltrång iallafall. men det kunde vara en början av en nageltrång.

hoppas att jag kan använda mina ballerina imorgon, men jag tror nog inte det med den där stora tån.

hot sun

idag var det skola som vanligt. fast jag skulle igentligen sluta kl 4, men så länge orkade jag inte stå ut så jag tog halv 3 bussen hem för att umgås med lollo i den heta solen. vi åkte även till sjöarna en sväng för att känna på vattnet, men det var såklart jättekallt.
lite senare åkte vi in till stan och tog mat med oss hen från donken som lollo och niklas skulle äta.

jocke kom för en stund sen så nu är jag hemma. siter även och väntar på en fortvårdare som ska komma och titta på min stortå. jag tror att jag har fått nageltrång..

torsdag

hej alla glada.
härligt väder idag, hoppas det håller i sig åtminstone hela dagen! awesome. när jag kommer hem, på eftermiddagen eller lite senare på kvällen så tänkte jag och lollo gå och ut gå, så jag hoppas att det är fint hela långa dagen.

just nu har jag gjort en uppgift som tjocktarmscancer och stomi. vi skulle igentligen jobba i grupper men klassem började med detta igår då jag var borta så jag har gjort ett eget arbete. jag behöver otrligen inte redovisa, för det hatar jag. läraren får gärna visa min powerpoint men redovisa, det gör jag bara inte. absolut inte nu när jag är själv!


~

finns det sanna vänner som ställer upp i vått och tort, som hör av sig flera gånger om dagen, som vill umgås ofta, som kan hålla hemligheter och berättar saker och ting för en? en vän som helt enkelt bara finns där för en?

dags att gadda sig snart

bygga på denna tatuering lite till kanske? både neråt, uppåt och åt sidan.
jag har inte den blekaste aning om hur jag vill att den ska se ut. jag hade tänkt säga åt tatueraren att bara göra något som passar till och blir snyggt.

det skulle ju vara skitsnyggt nu till sommaren. men man får ju varken sola eller bada på flera veckor efteråt så detta får nog vänta tills hösten..



resultat efter att ha solat solarium tre gånger


halkbanan avklarad

idag har jag varit ledig från skolan. så istället för att varit i skolan idag har jag varit i bergvik och gjort halkbanan. skitroligt! jag som gruvade mig så, haha vilken tönt jag är. tur att elias var med och gjorde det samtidigt som mig! :)
våltbilen man skulle sitta i var däremot inte lika kul. man skulle sitta i den så snurrade en gubbe på bilen så man fick känna på hur det är att volta. då bilen hamnar åt sidled eller upp&ner. där fick jag panik! alla minnen från olyckan jag var med om för 3 år sedan. usch!

vid 5tiden kom vi tillbaka till stan, då köpte jag en klänning/tunica också åkte jag med mamma och hennes jobbarkompis hem. sen jag kom hem har jag bara ätit och duschat.

här är en bild på bilen som jag voltade i.



här är en bild på klänningen jag köpte idag.
bilden är inte så fin och jag hittade tyvärr ingen bild på den på deras hemsida.

älska dessa reklamer





sex and the city 2 bokad

jag och lollo ska se denna film nästa torsdag, premiären. :)

kvällsfika

nu sitter jag och äter kvällsfika och alldeles precis nu kom joakim :) han har varit på träning. det är kokhett i mitt rum, svettas fan ihjäl. just nu fick jag en stor lust av att ta en kvällspromenad, men får se hur det bli med den saken. är så slut så jag vill helst bara ligga rakt upp och ner i sängen framför tvn. nu kommer niklas & lollo, så nu ska vi ut och göra dom sällskap med att röka.

kvällsfika: kalaspuffar, oboy och en macka.


bruno

jag solade ju solarium idag igen, gud såå skönt det är! jag tänker sola imorgonbitti också, om jag hinner. jag har blivit liet brun, men jag vill bli mer brun och jag vägrar använda brun utan sol! + att när det är underbart väder, då solen skiner, sitter man ju INNE i ett klassrum på skolan..
så jävla typsikt!


måste bara tillägga att
jag är så jävla less på falska människor!
att dom ens orkar leva..

tisdag

idag började jag 11.40 så jag hade sovmorgon imorse. otroligt skönt! fast det är fan när man får sova läneg som man blir tröttare.. efter skolan följde andrea med mgi till bruno för att jag skulle sola. andrea fyller även år idag, så stort grattis på din dag stumpan! ♥

när jag kom hem övningskörde jag till harmånger för att handla och äta pizza med pappa. på vägen dit mötte vi jörgen så han följde också med och åt. sen jag kom hem har jag bara duschat.

nu har den sista fått sitt namn

så, nu har alla katter fått namn. denna sötnos är nu döpt till Rosa. dom andra heter ju Dino, Lilly och Hugo. på fredag blir småkissarna 2 månader.


måndag

idag har det varit som vanligt. jag kom till skolan vid halv 9, åt frukost sen haft lektioner ända till halv 4. sista lektionen var det idrott och det skulle vi ha ute i den varma solen och spela fotboll. det var kul men jävligt varmt! jaja, man ska inte klaga. när jag kom hem så åt jag och sen kom niklas och lollo, då satte vi oss på hällarna en stund sen åkte vi hem till dom och tittade på film och nu sitter jag här hemma i min säng och längtar efter att sova,
så godnatt.

marabou polka..

..är helt underbar. skitgod!
har ni smakat den? vad tycker ni?
för min del är det helt klart en favorit!


-

så, nu är filmen slut. nu ska jag bara häva fram kläderna jag ska ha på mig imorgon, gå på toa, borsta tänderna, klä av mig, lägga mig i sängen, ringa och säga godnatt till älsklingen sen sova.

ännu mer kommentarer


movie



det blev att jag tittade på wallander. jag kände inte igen den från början. men nu sådär efter en timme så kom jag på att jag har sett den tidigare men jag kommer inte ihåg hur den slutar så jag ska fortsätta kika på den nu. det har precis varit lång reklam, nyheter osv. så medans det var tröck jag över och kikade på the perfect man en sväng.

can't be tamed

hon är snygg och hon har en jävla bra röst.
hoppas att hon blir jättestor en vacker dag!

miley cyrus- can't be tamed

roligt med kommentarer

jag har ca 50 besökare om dagen och får inte såå mycket kommentarer, men idag har det blivit några. fortsätt så alla besökare :)


i like

H&M; 129 kr


enkel middag

så, nu har jag duschat, bäddat rent i sängarna, lagat mat och ätit mat. jag var så hungrig att jag inte orkade tänka på vad det blev för mat så det fick bli enkelt idag; makaroner och korv.



ikväll går det två st filmer på tvn som jag vet om. synd att dom är samtidigt..
på 3an: the perfect man, kl 21:00
på 4an: wallander - jokern, kl 21:00.

eftersom jag har sett the perfect man så tror jag att jag kommer att titta på wallander. men jag är inte säker på om jag har sett den eller inte så det återstår att se vilken film det blir för min del.

söndag

jag & jocke sov till halv 1 idag. det var verkliegn skönt med tanken på vilken tid vi kom hem inatt. efter att vi hade myst lite och ätit frukost åkte jocke till ström för att han har match. sen han åkte har jag damsugit hallen, mitt & mammas rum. sängkläderna hänger på tork och jag tänkte göra mat så att den är klar när mamma kommer hem, hon är i sundsvall just nu.

ikväll blir det slappt. jag har tänkt att duscha och ligga i sängen framför en film eller nått sånt.


föresten så älskar jag mina nya fina leopardskor.

efter mycket om & men

efter mycket om och men så blev det crusing i stan ändå för oss. och kvällen blev jävligt bra! :) åkte raggarbil hela kvällen. först med en kompis till jockes pappa, kenta, och sen körde jocke åt kentas kompis.
ett + var ju ändå vädret. helt underbart crusingväder! förra året det var crusing i stan så regnade det, tror jag? eller det kanske var förre året. iaf så var det inte alls kallt och solen håll i länge! :)
och jag var väldigt förvånad på hur mycket folk det var i lilla hudiksvall. och mycket bilar var det också för den delen.

vi kom hem vid halv 4 ungefär. och innan vi åkte hem så skjutsade vi hem chrille och johnnie. chrille var inte lite full, fyfan. synd att jag inte hann filma hans vurpa :(


bytte outfit igårkväll


kvällens outfit


solen skiner

vi kom hem kl 2 inatt från niklas & lollo, tror jag iaf. då la vi oss i sängen, tittade på tv och sov. imorse ringde klockan på 09:30 men låg kvar en stund. åt frukost, åkte till stan, var på flygplatsen och nu är jag hemma tillsammans med joakim. mamma stannade i stan så pappa är och hämtar henne nu.

åh, det är såå härligt väder idag. helt underbart! solen skiner för fullt. ikväll blir det crusing i hudiksvall, så jag hoppas att vädret håller i sig!

mormor, hoppas du blir bra igen och får komma hem snart! <3

fredag

jag har nyss kommit hem efter en cykeltur till kiosken. snacka om att man har dålig kondition.. fyfan. jag har även damsugat och lagat mat idag. jag är så slut i kroppen så jag tror jag lägger mig i sängen framför tvn en stund. joakim kommer väl om en stund hoppas jag.

nu får det duga

ja, just det. nu får det duga.
jag orkar inte hålla på med headern nå mer. jag är ändå inge duktig och det blir inge fint. så det får bli en sån här enkel header tills vidare.


inte nöjd

med lite hjälp av en anonym kommentar så fixade det sig med headern. fast.. nää, den var inte alls nå fin, jag är inte alls nöjd.

lite hjälp, kanske?

nu blir jag arg. den första headers var för stor och nu har jag suttit och gjort en ny. tror ni att den funkar eller? nej! jag blir tokig. vad är det som är fel? ;s
det blir jätteknepigt..


ser ni?
hela bilden får liksom inte plats.

ny header, fast den strejkar

jag har precis fått till en ny header men den är tydligen för stor så den får inte plats. dåligt arg jag blir!! aja, jag ska försöka fixa dedär på något vis. jag vägrar göra om hela skiten.

nu är jag iaf hemma i stocka, pappa kom och hämtade mig vid halv 2 ungefär. joakim är fortfarande hemma hos honom men han kommer hit senare ikväll. vi kanske ska umgås med niklas och lollo ikväll, det beror alldeles på vilken tid dom kommer hem. annars om vi inte ska vara med dom så har jag ingen aning om vad vi ska göra, något bilr det nog.
mamma åkte till stan för en stund sen och pappa jobbar så jag är ensam hemma, förutom katterna då. jag börjar bli lite hungrig så jag ska nog gå ner och äta lite middag snart.

såhär ser header ut.


i can't control my ego

åh, vilket underbart väder det är idag, not. varför ska det regna? jag vill ha sommar och sol!
klockan stog på ringning 10:30, fast vi låg kvar i sängen en stund. vi har nyss ätit frukost och nu sitter jag och diggar musik.

igår medans jocke var på träning hade jag så tråkigt så jag följde med johnny till stan en sväng för att äta på donken. vi tog även några varv på stan men det var alldeles dött. sen när vi åkte hem hoppade jag av i harmånger hos min joakim.

the kelly family- ego.

skrattar ihjäl mig

haha, jag tror jag skrattar ihjäl mig.


undercover angel

jag & joakim tittade nyss på undercover angel. en jättebrafilm!
jag rekomenderar den stort.


torsdag

åh så skönt det är att vara ledig och kunna få ligga i sängen hur länge man vill. klockan ringde kl 10.00 imorse, men vi låg kvar till halv tolv.. när vi klev upp så åt jag frukost, vi duschade och fixade oss lite sen åkte vi ner till stocka motor och fritid. dom hade 1 års jubileum där idag. sen har vi inte gjort nånting, bara legat och kikat på tv. alldeles nyss åkte jocke på träning, han kommer tillbaka vid 9. undra vad man ska göra tills dess, eller undra vad man ska göra resten av kvällen..

godnatt

hemma efter en sväng i stan tillsammans med jocke och johnny. nu ska jag & älsklingen krypa ner i sängen och sova framför en film. :)

jag och linnea provade på bruno, solarium idag. skitskönt! bestämde att vi skulle sola där igen på tisdag. jag bara älskar att sola solarium, asskönt! synd att dom är sååå jävla dyr, annars hade jag haft ett här hemma.



uppe med tuppen

klockan är nu 06:39 och jag är vaken.. nu ska jag först väcka pappa så att han kan skjutsa mig till bussen sen gå ner och borsta tänderna, packa ner en dricka och lite godis sen åka iväg till skolan.

tisdag

vi åkte mot gävle vid halv 12 ungefär och när vi kom fram skulle britt-inger först till sjukhuset och medans hon var där så fikade jag och mamma. när brille var klar så åkte vi till centrum och gick i affärer. ni ser i det förra inlägget vad jag köpte.
jag hittade även ett till par skor men jag köpte dom inte för jag tänkte gå vidare och se om jag hittade några andra som jag skulle tycka om bättre. men det gjorde jag inte och självklart så glömde jag bort dom första jag hittade så det blev bara ett par skor.. jag hittade heller ingen skinnjacka så jag får väl försöka hitta någon här hemma i stan istället.

på vägen hem åt vi på tönnebro. skitgod middag blev det. lax, potatis och sås. när jag kom hem så packade jag upp, jocke kom en sväng så vi gullade lite, jag har städat mina lådor så nu är dom fin och nu ligger jag i sängen och tittar på NCIS.

imorgonbitti står klockan på ringning 06:00, min buss går 06:55. jag har nationella i matte imorgon så jag börjar kl 8.

detta är vad jag..

..har shoppat idag.



LINDEX: bikiniöverdel: 129 kr, bikiniunderdel: 129 kr, armband: 39,50 kr, döskalleväska: 29,50 kr

ÅHLÈNS: diadem: 25 kr, 3 trosor: 100 kr, hårspray: 45 kr

H&M: ballerinaskor: 99 kr, 5 trosor: 79,50 kr, brunpuder: 59,50 kr, tunica/klänning: 99 kr

GLITTER: halsband "L": 79,90 kr

CUBUS: kofta: 199 kr

BIK BOK: tjocktröja: 399 kr, vitt/rött linne: 99 kr, lypsyl: 19 kr

GINA TRICOT:
leggins: 99 kr, strumpor: 39 kr, 3 trosor: 99 kr

owl city - fireflies

dagens låt, eller kvällens låt kanske man ska säga.

lilly gömde sig


lilly försvann ett tag så jag & pappa gick och letade henne och såhär hittade pappa henne. busunge!

kläder/skor


SKOPUNKTEN.
grå textilsko: 179 kr.
ballerinaskor, leopard (gula): 149 kr.
ballerinaskor, leopard (vita): 199 kr.
sandal: 299 kr.
slip-in: 199 kr.


GINA TRICOT.
svart/vit scarf: 99 kr.
svarta armband: 119 kr.
armband: 159 kr.
leggins: 99 kr.
linne: 99 kr.



BIK BOK.
hoodtröja: 399 kr.
shorts: 249 kr.
jag skulle även vilja ha ett par mjukisbyxor från bik bok, men jag hittade inga såna på hemsidan.


detta är saker jag skulle vilja inhandla imorgon när jag åker till gävle men tyvärr så har jag inte så mycket pengar att jag kan köpa allt så vi får se vad som följer med i kassarna hem.
det jag helst skulle vilja ha med mig hem är en skinnjack, legginsen, shortsen och några skor.
en sak till jag skulle vilja ha är en skinnjacka med luva.


skinnjackan hittade jag på google så jag har ingen aning om vart den kommer ifrån..

krypa ner till kojjs

nu ska jag krypa ner i sängen brevid joakim, fast han ska sova.. det ska inte jag, jag ska först kika på NCIS sen två avsnitt av 2½ män. sen, efter det, då ska jag sova. :)


måndag

jag orkade inte stanna kvar i skolan tills 4 så jag åkte hem med lollo vid 1 ungefär. hanna följde även med till stocka en sväng. vi satt och drack kaffe och pratade massa skit. efter ett tag åkte hanna hem, niklas kom hem och jocke kom. vid 6tiden åkte vi hem och lagade mat.

jag har nyss varit nere och spelat kort tillsammans med mamma & pappa och under tiden har jocke legat och tittat på tv.

sitter i skolan

nu sitter jag i skolan, eller rättare sagt, i bibblan. jag har lunch. det har jag haft från 10:30 till 11:45. idag slutar jag halv 4, 4. lååång dag, men det klarar jag nog. jag är ju ledig imorgon, på torsdag & på fredag.
imorgon ska jag troligen åka till gävle och shoppa :)

igårkväll tog jag skogsvägen hem till niklas och lollo. vi tittade på wallander och när jag kom hem, vid 12, duschade jag och la mig i sänegn och sov.


biosugen

jag & älsklingen funderar på att gå på premiärerna av
levande begravd och eclipse.
jag tycker inte att eclipse verkade så bra på trailern som dom andra, men jag måste ju se den ändå. men levande begravd verkade däremot jäkligt bra.

HÄR kan du se trailern av levande begravd och
HÄR kan du se trailern av eclipse.

premiär:
beck - levande begravd: 22 juni 2010
twiligth - eclipse: 30 juni 2010



min helg

fredag: först skola som vanligt, sen hem och åt. senare på kvällen åkte jag, älsklingen, arnström och mathias in till stan för att träffa tascha och fika på skutan jag åt bananasplit. sen åkte vi bara runt och runt och senare vidare hem till mig för att sova.

lördag: vaknade hemma hos mig. efter frukosten åkte vi till harmånger, lämnade av jocke hemma hos honom och medans han duschade och grejs så åkte jag och pappa på pierre och co för att kika på lite kläder. när jocke var klar åkte vi till iggesund till börje för att vara chaufför åt honom och hans familj. under tiden vi väntade på att dom skulle ha skjuts hem åkte vi runt i stan och var med tascha och trepp. senare, vid 1tiden åkte vi till stocka och hämtade viktor. vi kom hem vid 5, och då var det skönt att lägga sig i sängen och sova!

söndag: jag och älsklingen vaknade vid 12 medans viktor sov till typ 2. jag åt lite frukost och umgicks med älsklingen en stund och vid halv 3 kom pappa och hämade mig och viktor. när jag kom hem så grillade jag med mamma.
älskling är i friggesund och spelar fotboll. han har match och nu hoppas jag att dom vinner! :)
nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv. jag är alldeles slut efter 2 km cykeltur till kiosken fram och tillbaka.


maten var skotgod! :]


friday

imorse, närmare bestämt kl 6 så var alla fyra kattungarna inne i mitt rum medans skrållan stog vid dörren och mjaouade. tror ni att jag vaknade? jadå! halv 7 blev jag less och slängde ut dom och somnade om och sov till 07.15.
skolan var som vanligt och nu är jag hemma. sitter i sängen, tittar på tv och väntar på att maten ska bli klar. idag blir det fiskpinnar, pärer och spenat. gott va? :)

fem veckor kvar nu va?

nu har jag duschat, druckit te och ätit en macka tills kvällsfika. just nu sitter jag här i morgonrocken och tittar på tv. imorgon är det fredag och helg redan. veckorna går sååå fort nu för tiden.
fem veckor kvar till sommarlov nu va?


sötnosen lilly ♥


torsdag

klockan är 19:45 och jag är faktiskt jättetrött, undra om det blir en tidig kväll ikväll? nu sitter jag i sängen tillsammans med dino. jörgen och moster åkte nyss, dom har varit här på middag och fika. på våran sista lektion idag, svenskan, så hade therese och malin gjort en fördjupning i svenskan så dom hade tagit med en ambulansförare till lektionen för att dom skulle intervjua honom. intresant!

jag har länge tänkt köpa en sån här stor grej till katterna som dom kan leka och sova i, men det har inte blivit av än. måste göra det snart!

en sån här ungefär, fast en lite mindre då förstås.


i skolan

just nu sitter jag på skolan och jobbar om rörelseorganens sjukdomar, igen. men strax är det lunch, tacoinspirerad köttfärs i ugn, tomatsås, potatis. det låter inte så gott men jag hoppas att det är gott för jag är hungrig! ( imorgon är det kyklinggryta och pasta, mumms! ) efter lunchen har jag 2 eller 3 lektioner till sen får jag åka hem.

fyfan så trist

då var andra avenyn slut.. fyfan så trist, jag hatar att det är slut!
men själva slutet i dagens progam var faktiskt bra. markus fick sitt straff och lika så katarina! och rasmus fick äntligen sitt barn. kitty fick leva tillsammans med sitt barn och kim & liv blev tillsammans igen :) det kunde inte bli så mycket bättre slut. synd att tony hamnade i fängelse bara..

hugo

nu har jag döpt en till katt, den gråa hanen till Hugo.
så nu är det bara en katt som inte har något namn än, den gråa honan. men jag kommer nog på något snart, hoppas jag!


cupcakes

när jag kom till niklas & lollo så kom mathias nästan på en gång och då fikade vi. lollo hade bakat cupcakes, mumms! lite senare kom joakim och vid 7tiden for vi in mot bockarna. supergott med pubmacka! tack för ett trevligt sällskap. nu ligger jag & joakim i sängen och ska kika på sista avsnittet av andra avenyn :( ♥


besviken

fyfan vad arg jag är!! hur kan dom göra såhär efter 3 långa jäkla år??
jag blir fan riktigt ledsen. det ända programmet/tv-serien jag följer på tvn är andra avenyn och det är sista jäkla avsnittet idag. ååååh!


onsdag

hejhopp.
just nu sitter jag i skolan i datasalen. jag har nyss jobbat om röreleorganens sjukdomar. inte så roligt men jag slutar nu och ska snart ta en buss ner på stan tillsammans med joakim och sen åka hem för att övningsköra lite, äta något sen åka till niklas och lollo. senare ikväll ska vi och joakim åka in på bockarna och äta en pubmacka.

nu blire kvällsfika

när jag kom hem från skolan idag så tog jag cykeln och cyklade ner till kiosken för att köpa kött och potatissallad så när jag kom hem stekte jag köttet, gjorde sallad och blandade lollospecialsås. suuuupergott!
en stund efter att jag hade ätit så kom lollo på en kopp kaffe sen hämtade vi niklas och åkte till harmånger för att dom skulle äta på pizzan. när vi skulle åka hem tog vi lla möjliga knepiga vägar.
när jag kom hem så kom älsklingen. just nu ligger han i sängen och tittar på nyheterna medans dino ligger brevid honom och sover. jag ska slita upp honom nu för att han ska följa med mig ner och äta lite kvällsfika :)

föresten, jocke och hans lag förlorade på matchen idag.
dom spelade mot forsa.



tisdag

det var inte meningen att jag skulle till skolan imorse. jag hade bestämt mig för att stanna hemma men mamma väckte mig vid 10tiden så jag klädde på mig och åkte till skolan ändå..
nu har jag OP, jag åker hem med 14.25 bussen och när jag kommer hem ska jag bara lata mig i sängen framför tvn. jag kanske åker till harmånger för att kika på när jocke har match, vi får se.

dino ♥



vill ha en ny design

är det någon som är bra på att göra designer?
jag skulle verkligen behöva en ny och fin.

ny tunica

 

igentligen mår jag alldeles fö dåligt för att skriva här men jag lovade ju er en bild på min nya tunica. så här har ni.


3 maj

hejhej.
nu är jag jättemätt. vi har nyss gjort och ätit våfflor. innan det så var vi i stan. tog bussen in för att hämta mia och ulfs bil som var inne på service. vi gick även på stan en snabbis, eller medans jocke var och hämtade bilen så gick jag på stan tillsammans med tascha. jag köpte gröna strupbyxor, osynliga bhband och en tunica som ni kan få kort på lite senare ikväll.
innan vi åkte hem sprang vi in på dackås och köpte två negerbollar att ta med som vi åt i bilen.

om en timme ungefär har jocke fotbollsträning så pappa kommer och hämtar mig. jag tänkte köra en sväng innan vi åker hem också :)

söndag

dagen har verkligen gått fort och jag har hunnit med massa saker. imorgon är jag ledig. lärarna på broman har studiedag så alla elever är lediga vilket är underbart. jag hatar måndagar, det är så jäkla jobbigt att kliva upp.. så imorgon kan jag sova länge, åtminståne till kl 10. längre vill jag inte sova. och på tisdagar börjar jag 11.40, underbart!

nää, nu ska jag borsta håret och krypa ner under täcket tror jag. älsklingen är så tråkig, han sitter bara och spelar cs. hoppas att det är något vettigt på tvn då iaf.

shopping i sundsvall

imorse eller vid 12 tiden åkte jag, älsklingen och chrille till stocka för att hämta mathias för att sedan åka till sundsvall och shoppa. jag köpte jeans, leggins, 4 linnen/tunica och ett armband. när vi hade shoppat klart åt vi på max sen åkte vi till fredrik och hälsade på en sväng.
när vi kom hem åt vi frukt, maränger och grädde. nu ligger jag i sängen efter en runda ute med hunden.


rekomenderar denna film

det blev att jag & älsklingen åkte och tittade på filmen och den var jättebra. jag var nära på att grina i slutet. lite dumt slut, men de brukar de vara i dom flesta filmer..


1 maj

imorse, eller idag vaknade jag och joakim kl 1. då klev vi upp, jag åt frukost och nu ligger vi i sängen igen. vi ska snart åka och hälsa på jockes pappa & syster som är här över helgen tror ja. ikväll blir det kanske bio, vi får se vad som händer.
om vi går på bio så vill jag se remember me. någon som redan sett den?

bilder från gårdagen


RSS 2.0