shopping

imorse åkte jag till stan för att skjutsa mamma till jobbet och jag passade på att shoppa lite. när jag kom hem lämnade jag in bilen på lagning, igen! jag har precis fått tillbaka den men den ska dit igen nästa vecka. efter att jag hade lämnat in bilen åkte jag, pappa och farmor till stan för att hälsa på min bror. nu ska jag duscha sen åka till pojkvännen.

bikinidelar 50 kr st från H&M, gul sommartröja 30 kr från H&M, långt linne 50 kr från carlings.


gårdagen

jag tänkte lägga ut lite bilder som jag knäppte igår. men jag glömde min kamera i iggesund.. typiskt! så bilder får ni den dagen jag åker och hämtar kameran. efter att jag hade varit hos tandläkaren så åkte jag direkt till iggesund. vi började med med båttur. vi åkte ut till hölick och åt glass, mysigt! sen åkte vi hem och åt lunch och sen vidare mot stranden där vi solade och bada!


denna bild tog jag från lottas facebook.


godnatt

jag har solat så mycket idag så att jag är bränd och det sviiiiiiider! jag är jättetrött och orkar inte skriva mycket. jag berättar mer om vad jag gjort idag imorgon. nu ska jag lägga in lite bilder och musik på min telefon som jag fick tillbaka idag. (den har ju varit på lagning). godnatt!

Erin Brockovich

imorse började jag jobba 7.30 och slutade kl 14. det gick super! :) när jag kom hem svalkade jag fötterna i havet och solade. vid halv 7 åkte jag och älskligen till iggesund och hälsade på elias, nellie, nicole och lotta. jag har nyss duschat och ätit kvällsfika. nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film som går på 4an. imorgon ska jag upp tidigt och åka till tandläkaren.


uppe med tuppen

uppe med tuppen idag, pappa väckte mig halv 8. då åt jag frukost, klädde på mig osv sen åkte vi iväg för att lämna in min bil. lite småfix sådär. så nu är jag utan bil och pappa måste skjutsa mig på jobbet. jag börjar 13 idag och slutar 20. när jag kommer hem måste jag sova direkt för att jag börjar 7.30 imorgon.

och bara för att jag ska jobba idag så är solen framme.. (bild från mitt sovrum)


stolt över mig själv

sådär, jag har precis cyklat 5 km och duschat. så nu ska jag bädda rent sängen, göra en stor kopp te och mysa ner framför en film och förhoppningsvis somna i en rimlig tid.

jag måste bara säga att jag är lite stolt över mig själv. nu hoppas jag bara att jag inte blir för lat och struntar i att röra på mig. jag har inte "rört" på mig på hur länge som helst. på flera månader. det betyder mycket att jag lyckats kommit igång nu! det ända som är svårt är att sluta äta godis.


gåbingo

imorse ringde kl 9 för att jocke skulle åka och ha match så jag åkte hem och åt frukost. efter frukosten gick jag, mamma, pappa och farmor gåbingo och jag fick alla rätt! :) efter det åkte vi till farmor och fikade sen gick jag hem därifrån. så idag har jag gått 3 km. tänkte cykla 5 km lite senare idag.


slappa katter

såhär brukar mina katter ligga halva dagarna. dom öppnar dörren in till mitt rum också lägger dom sig i min säng. tror nästan att jag måste köpa egna sängar åt dom snart!


25 juni

det började regna precis när vi tände grillen igår, men det gick bra ändå. vi åt god mat och efterätt. vid 9 åkte vi till iggesund för att vara barnvakt för att börje och lotta skulle åka båt men jocke följde med dom så jag var barnvakt själv. vi kom hem sent så vi somnade direkt.

idag har vi inte gjort något alls. bara legat i sängen och tittat på några avsnitt supernatural. jocke åkte hem för ett tag sedan men jag ska snart packa väskan och åka till honom.

en bild på våran efterätt

trevlig midsommar

jag har nyss tagit en kalldusch efter att ha varit ute i skogen och plockat midsommarblommor. om en stund ska vi åka fram på kiosken för att ta lite lotter, lyssna på när dom sjunger och äta glass. senare idag ska vi grilla.
trevlig midsommar på er allihop! :)


cyklat igen

jag har precis varit ute och cyklat. men eftersom vädret är som det är och det ser ut som att det ska regna när som helst så blev det bara 2 km denna gång. men jag får ta igen det någon annan dag! jag har laddat net säsong 1 & 2 av eva och adam, är på avsnitt 6 på säsong 1 just nu. så nu ska jag lägga mig och fortsätta kika.



urtrist väder

idag spöregnar det ute, så man har absolut inte någon lust till att göra något. jag har nyss spelat monopol med pappa, jag vann! :) och nu tror jag att jag ska lägga mig och kika på en film innan middagen. idag ska vi äta pärer och surströmming.

någon annan än jag som tycker om surströmming? :)
det är ju inte så vanligt bland ungdomar men jag älskar det.

ska göra egna smycken

pubmackan var supergod som vanligt! och till pubmackan drack jag en jättegod alkoholfri drink :) när vi kom hem åkte jocke till harmånger för att titta på en fotbollsmatch och jag stannade hemma för att fika med mamma, pappa och moster. vi åt mackor, drack te och åt jordgubbar med grädde.

innan vi åkte på bockarna svängde vi förbi dollar för att köpa lite saker så att jag kan göra egna smycken så det ska jag sätta mig och göra nu!


bockarna

jag har nyss bokat ett bord på bockarna så jag och älsklingen ska snart åka dit och äta. kanske att antonia kommer, hon visste inte riktigt vilken tid hon slutade.


en uppfriskande cykeltur

jag har nyss varit ute och cyklat 5 km. jag har inte cyklat på hur länge som helst så jag är helt slut! hade nästan glömt bort hur man gör.. men uppfriskande var det iaf! solen skiner och det är alldeles kvaft i luften.

sarah jessica parker

jag ligger i sängen och tittar på sex and the city i väntan på min pojkvän. och gud vad sarah jessica parker är vacker! hon har en ursnygg klädstil och unik är den också.


med i en tävling

jag är med i en tävlinghttp://shoppingandfashion.se/'s blogg. man ska göra ett kollage med den bästa festival-outfiten och tävlar om 5000 kr på halens.



jag valde dessa kläder för att dom är enkla, lediga men samtidigt snygga. jag älskar läder, svart, vitt och zebrafärgat så därför valde jag dessa. och väskan är ett måste så att man kan förvara kamera osv så att man alltid minns festivalen.

firehouse dog



känner mig redo

jag har precis värmt mig med en varm dusch. jag fryser så otroligt mycket, det känns som att jag håller på att bli sjuk.. nu är jag iaf ledig tills på måndag om det inte krisar med personal, då ringer dom. det gick bra att jobba igår också och jag känner mig redo!

idag är det
dåligt väder och det känns som att jag bara vill ligga i sängen och titta på film hela dagen med en påse godis.

happyface bara för att

jag har nyss ätit middag och gjort iordning en matlåda tills imorgon när jag har min sista intro-dag. så imorgon jobbar jag mellan 7 och 15.30. nu ska jag packa lite för att sedan åka till min underbara pojkvän och sova :)


spontan utgång

igårkväll var vi ju som sagt barnvakt i iggesund med massa bus, chips och dipp. när börje och lotta kom hem åkte jag och lotta in till stan igen för att gå ut på gossip. även fast jag var nykter så hade jag mycket trevligt!

vi kom hem vid 4 och somnade inte förens vid 5 så vi sov till halv 12 idag. sen vi vaknade har vi legat och tittat på några avsnitt av supernatural. superbra serie!



a new dress

när jag kom hem så såg jag att mamma har köpt en klänning åt mig :) jag prövade den här om dagen när vi var i stan men jag köpte den aldrig och mamma tyckte att jag var så fin i den så nu har hon köpt den till mig :)


pearl harbor

igårkväll kom antonia och erik hem till oss och tittade på pearl harbor med oss. till det åt vi lite godis, chips och dipp. jag tycker att det blir lite långtråkigt att titta på långa filmer men denna film var bra.



vi har nyss kommit hem till mig och jag har precis duschat. just nu ligger vi i sängen och tittar på föräldrarfällan som går på 4an. när den är slut ska vi äta middag och sedan åka till iggesund för att vara barnvakt.

16 juni

nu ska jag vila lite sedan ska jag klä på mig och göra mig iordning för att åka och jobba. idag börjar jag 13.30 och slutar 21.30. så jag åker direkt till älsklingen och sover eftersom jag börjar 07 imorgon.


myskväll

jag har nyss duschat och nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på the proposal som går på tv1000 drama. om ett tag kommer älsklingen och då ska vi mysa med tända ljus, chips, dipp och en film.

svar på frågestunden

1. vad lyssnar du helst på? - jag lyssnar nästan på allt, det mesta iaf.
2. har du pojkvän? - ja, han heter joakim och vi har varit ihop i snart 27 månader.
3. vad vill du jobba med i framtiden? - jag har alltid velat jobba med barn på ett dagis men jag skulle också vilja vara fotograf.
4. favoritläsk? - jag dricker helst fanta, hallonsoda och portello.
5. vart bor du? - jag bor i stocka, ca 2,5 mil från hudiksvall.
6. vad ska du göra i sommar? - jag ska jobba på ett älderboende så mycket jag kan också ska jag åka till leksand och campa med min pojkvän, linn och linus.
7. favoritmaträtt? - jag älskar fisk!
8. vad är din favoritoutfit? - jag tycker mest om att ha tights och ett linne.
9. håller du på med någon sport? - nej, det gör jag inte.
10. gillar du att baka? - ja, ibland så.
11. vad bakar du helst? - äppelpaj, kakor och bullar.
12. hur ofta färgar du håret? - jag färgar håret ca en gång i månaden. fast nu har jag köpt en jättebra hårinpackning som gör så att håret blir rödare varje gång jag använder det så nu behöver jag inte färga håret lika ofta.
13. vilken färg använder du? - jag använder vivas röda härfårg.
14. när och varför borjade du blogga? - jag började blogga i februari 2009. varför vet jag inte riktigt. jag har inget direkt syfte med min blogg. bara att få skriva av sig ibland och tipsa om saker osv.
15. vart har du köpt handduken som du la upp igår? - den är köpt på ICA MAXI

frågestund


supermätt

för en stund sedan åt jag en supergod middag. isterband och stuvad potatis. till efterätt åt vi jordgubbar med rinnande grädde. nu är älsklingen här och vi ligger i sängen och tittar på tv, jag är fortfarande supermätt sedan middagen.


shopping

efter att jag och mamma hade varit och fixat låset till min bil så åkte vi till stan för att fika och handla lite. jag köpte även jordgubbar och gräslök som jag ska plantera.

vita converse 199 kr, jobbarskor 299 kr, väckarklocka 59 kr, handduk 49 kr och tröja 99 kr.



min första intro-dag

idag hade ju jag min första intro-dag. och för er som inte vet vad intro betyder så är det att man följer med en personal och hjälper till och ser hur man ska göra osv. jag har två till intro-dagar denna vecka. på torsdag och fredag. sen är jag ledig nästa vecka och veckan efter det börjar jag jobba.

vid 5 åkte jag och jocke in till stan för att lämna in min telefon så nu har jag en lånetelefon. jag har nyss duschat och ska snart sova. jag ska upp ganska tidigt imorgon också, ska åka och få mitt lås på bilen fixat.


åker till pojkvännen och sover

sådär, nu har jag gjort matlåda (blev kuckligsallad), packat, tagit bort lagellacken, klippt naglarna så nu åker jag till älsklingen för att sova. jag jobbar 7-14 imorgon. efter det ska jag åka in till stan för att lämna in min telefon. det har blivit nå fel på den så det går inte att prata i den..

12 juni

igår efter att vi hade varit i stan och tittat på balen så åkte vi hem, bytte om och drog på förfest hos erik. vid 12 gick vi på hogges och sen var det efterfest på ballkongen! vi kom hem vid 5 nångång och jag är sliten idag, fast inte bakfull. och skönt är väl det!

dålig bild, fast det var den ända jag tog på hela kvällen.


maja, tobbe, dennis, farmor och jörgen
är här, vi har nyss ätit middag. jag ska strax göra iordning matlåda tills imorgon då jag har min första intro-dag på ålderdomshemmet i harmånger. så om ett tag ska jag packa väskan och åka till älsklingen och sova.

balen 2011


studenttåget/studentmiddag


minigolf

jag och älsklingen har nyss varit framme vid kiosken och spelat minigolf. jag trodde jag skulle äga ut honom men han vann två gånger ;p nu ska jag duscha och fixa lite oh sedan åker jag, jocke och pappa till jättendal för att äta på grillen.


ska försöka sova

trots att vi sov till halv 1 idag så är vi supertrött nu. så vi har klätt av oss och ligger nu i sängen, tittar på tv och ska sova. åtminstone försöka, det känns som att det är 40 grader i rummet..

True Confessions of a Hollywood Starlet


better picture

imorse när jag vaknade tog jag bort plasten och sköljde rent tatueringen så här har ni en mycket bättre bild än den ni fick igår.

vivere diem tamquam suprema - lev dagen som om det vore din sista


gårdagens shopping

skärp från h&m 50 kr, ring från accent 59 kr, två armband från h&m 5 kr, schampoo & balsam (gör så att färgen fastnar i håret och inte åker ut när man duschar) från h&m (kommer ej ihåg vad de kostade), blå tunika från gina tricot 49 kr och gult linne från gina tricot 49 kr.


nygaddad och nöjd

bättre bild kommer imorgon då jag tagit bort plasten.
linjen runt stjärnan kommer försvinna när den har läkt och då kommer det bara vara skuggor kvar.


svar på kommentar



svar: jag förstår inte riktigt frågan. råd med allt? jag tycker inte att jag köper saker hela tiden. och jo, jag lever på studiebidraget. jag har även sparat pengar väldigt länge och ibland får jag pengar av mina föräldrar. det får nog alla som bor hemma med sina föräldrar. hoppas du är nöjd med svaret! :)

vivere diem tamquam suprema

jag har precis duschat, nu ska jag klä på mig, föna håret, vila lite och sedan åka till pojkvännen och sova. imorgon ska jag till stan och fixa lite ärenden. bla. köpa en kjol, schampoo, balsam, tatuera mig, umgås med linn, lämna lite saker i skolan och hämta en sak till bilen.


biker boyz


sveriges nationaldag

efter att jag hade vaknat, ätit frukost, rakat benen och målat naglarna imorse så la jag mig ute och solade ett tag. underbart skönt väder idag! eftersom det är sveriges nationaldag idag så var det försälning av kaffe, våfflor, soppa och bakelser, musik, lotter och lite annat framme på kiosken. nu är maten klar så nu ska jag äta.

uppdatering: jag hade själv ingen kamera med mig men jag hittade några bilder nu.


gilla mig på fecebook

tryck HÄR för att gilla min blogg på facebook! :)


kvällsfika

älsklingen kom för en liten stund sedan och vi ligger i sängen och tittar på irene huss på 5an. jag har precis ätit kvällsfika. tomat-ost-skink&gurkmacka med te, supergott var det!


rastlös

jag är hur jävla rastlös som helst. jag vill göra något men vet inte vad. det hade varit skönt att bara åka iväg på en liten tripp eller nått. typ åka flera mil bara för att köpa en glass.

jag har
suttit i drygt en timme nu och försökt leta fram lite smådetaljer till min kommande tatuering. jag har inte sett någon som har det jag ska tatuera så jag berättar inte hur den kommer att se ut förän den sitter där den ska. då får ni en bild :)

tough love

det är tough love-maraton på 3an idag, jag har tittat på det sedan jag vaknade nästan.


5 juni

igår åkte jocke till tallåsen för att ha match och under tiden umgicks jag med jessica och melody. åh gud så söt hon är! :) efter en stund blev vi hungriga så vi åkte in till stan och åt på en restaurang. på kvällen låg jag och älsklingen i sängen, tittade på film och åt dipp & chips.

just nu är jag hemma i stocka, kom nyss hem. jag ska städa ur garderoben och sortera lite kläder som jag inte vill ha osv.

4 juni

jag har varit väldigt oaktiv dom senaste dagarna men det beror på att jag har haft mycket att göra så jag har inte haft tid att sitta vid någon dator.

detta har jag gjort:
hjälpt jockes pappa att flytta, sola, varit med jessica, tittat på fotboll, varit på krogen, grillat, varit ute och ätit, åkt in till stan några gånger, tittat på brännboll också har jag säkert gjort nå mer som jag inte kommer ihåg.

nu är jag bara hemma en snabbis för att jag skulle hämta lite saker men nu ska jag åka tillbaka till min älskling, titta på film, äta chips och mysa!



nurti color creme 500

jag tänkte tipsa om en hårinpackning som jag använde nyss när jag duschade. håret blev så mycket rödare och det glänser verkligen rött i solen. helt värt pengarna! 205 kr på trudes.

fast just denna
passar bara på rödhåriga, men det finns naturligtvis till andra färger också.



andra juni

ja, som sagt så var vi på stan igår. jag köpte en tunika på rean inne på gina tricot för 49 kr också hittade jag en supersnygg kjol fast jag köpte den inte.. när vi var klara på stan åkte vi till iggesund, busade, åt pizza, myste framför tvn och åt nybakad sockerkaka som var supergod!



jag har precis
kommit ur duschen och innan det åt jag frukost. om en stund ska vi åka iväg och hjälpa jockes pappa att flytta. vad ska ni göra idag? :)

en stor boll

just nu sitter jag i pyjamasbyxor och har håret uppsatt i en stor boll på huvet. jag är fortfarande supertrött även fast jag har varit vaken i nästan 3 timmar. men nu ska jag byta om och fixa håret lite och sedan åka in till stan med älsklingen.

RSS 2.0