my fake fiancé


Life is a climb but the view is nice

i torsdags efter skolan fick frida för sig att vi skulle åka till sundsvall så vi åkte först in till stan för att hämta upp evelina sen åkte vi till sundsvall. gick på birsta, på ikea, åt mat, gick inne i stan, besökte en pub en sväng, åt lite till, åkte och skulle se en innebandymatch som inte var, åkte runt, åkte hem till mig, åkte runt lite inne i hudiksvall och sist åkte vi hem till frida för att sova.
-
-
i fredags när jag och frida vaknade bakade vi scones, åt frukost, tittade på tv, åkte in till stan, gick i massa affärer, åt middag och när vi kom tillbaka till frida packade vi våra väskor och åkte till evelina, sminkade oss, klädde oss snygga och förfestade. väl inne i stan var vi först på gossip, sen vidare till manis, till gossip igen, köpte pizza på jag & du sedan fick vi skjuts av johan hem till frida.
-
imorse vaknade jag väldigt tidigt men somnade om ett tag till. när vi båda att vaknat igen åt vi frukost och slappade framför tvn innan jag åkte in till stan och åt middag med morsan och farsan på hot chili. efter det hyrde vi filmer och när vi kom hem tittade vi på två av dom. snuten i varuhuset och änglagård - tredje gången gillt.
-

what's your number?


If people are trying to bring you down, it only means that you are above them

dagarna rullar på och allt i mitt liv känns så bra just nu. det kommer jag ingen få förstöra. just idag har jag bölat lite efter mitt låååånga fina hår. men alla har dåliga hårdagar, så äre bara. det var en vecka sedan jag klippte och färgade håret och jag har redan fått utväxt. så de dröjer nog inte så jävla länga innan jag har långt hår igen.
-
jag har precis tagit mig en lång och skön dusch, rakat mig och smörjt in kroppen. nu ska jag lägga mig i sängen, plugga lite till provet imorgon och kika på en film.

I should not have to tell you that I feel bad, you ought to see if you are a true friend

jag gillar inte söndagar, men just denna har varit skön. jag har inte gjort ett piss. legat i sängen hela dagen, tittat på film och lyssnat på musik. om ca 30 minuter börjar big brother och efter det ska jag sova.
-
denna helg har varit väldigt lugn. ovanligt lugn. det kommer troligen nästa helg bli också. kanske jag hittar på något roligt med mamma och pappa eftersom det är sista helgen jag bor hemma för alkoholen kommer jag nog spara på tills ännu nästa helg då hogges öppnar!

i dont know how she does it


just today I am strong

nu har jag börjat vänja mig vid min nya extremt korta frisyr. det är mycket roligare att fixa håret nu också och jag kommer på fler och fler frisyrer jag kan göra.
-

tvivla aldrig på dig själv.

mitt liv är så bra just nu. allt går bra. nära till flytt, nära till sommaren, det är varmt om dagarna och vägarna är bar.
jag gick och funderade länga på om jag skulle klippa av mig håret. men gick hela tiden och funderade "kommer jag att passa i kort hår?" "tänk om jag ångrar mig?" men sen bestämde jag mig för att göra det och det känns så skönt! jag får komplimanger nästan varje dag och alla tycker att jag passar så bra i kort hår. alla är så snälla och fina.
-
-
puss på er! ♥

Friday, March 16

idag efter skolan åkte jag in till stan med pappa och åt middag. efter det gick vi en sväng på stan och jag hittade ett gäng bra böcker som är perfekt för mig nu när jag ska flytta! matbröd, fika för vänner, smoothies & juice, matpusslet och håkans drinkar. jag tror att dom flesta kommer att vara till stor nytta och jag bläddrade genom "håkans drinkar" nyss och alla drinkar såg såååå goda ut att jag vill pröva allihop!
-
jag har nyss kommit hem från stan. pappa åkte hem och jag stannade kvar och var med tascha. det har varit helt underbart väder idag, soligt och varmt! nu är jag lite trött, men vill inte riktigt sova än.

tried not to be perfect for anyone, but wait for someone to love your mistakes.


good with a change

jag kan inte förstå att jag vågade klippa av allt mitt långa hår. men jag är supernöjd och tur är väl det!
-

will it be empty?

nu är hanna widerstedt ute ur big brother huset och vad tycker jag om det?
det vet jag faktiskt inte. jag ogillar henne väldigt mycket och stör mig i princip på allt hon säger, så fort hon öppnar käften. MEN, jag tror att det kommer bli tomt och lite tråkigt i huset utan henne men det hoppas jag verkligen inte att det blir!
det ska bli spännande att se morgondagens avsnitt.

take advantage of the nice moments

igår: jag och mina fina flickor frida & cim satt och findrack en sväng, sen gick vi vidare till manis, en snabbis på skutan och sedan skakade vi rumpa på gossip! när de stängde åkte vi till brorsans lägenhet en snabbis sen drog vi till rickard på efterfest. sen nångång åkte vi på statoil, till lägenheten och duschade sen tillbaka till rickard. frida lyckades somna en sväng men jag sov inte en ända minut. roligaste kvällen/natten på jävligt länge! vid 10 skjutsade jag frida till johanna och jag åkte till brorsans lägenhet och somnade en sväng framför tvn innan jag åkte hem.
-
jag har nyss ätit middag och nu ska jag bara ligga och chilla innan big brother börjar. imorgon är det skola igen och jag vågar nästan påstå att jag har saknat den lite. och nu är det bara 20 dagar kvar tills jag flyttar, läääängtar!



styrkan finns där inne någonstarns, jag ska bara hitta den.


man ska inte tveka, jag vet.

jag är så jäävla sugen på att klippa kort! det är så grymt snyggt och man ser oftast äldre ut. men jag vet inte riktigt om jag vågar.. vad tror ni? tror ni jag skulle passa i kort hår?
-
2an, 5an, 1an.. jag kan inte bestämma mig vilken jag tycker är snyggast.. jag tror nästan att jag tycker att rihannas (5) frisyr är snyggast.


I'm aiming for the top, as far as I can reach

jobb, jobb och åter jobb. men jag klagar inte. tvärt om. jag tycker om att jobba och tjäna pengar. jag längtar så mycket tills jag gått klart skolan så jag kan försörja mig själv och sluta leva på mamma och pappa.
-
måndag, tisdag, torsdag, fredag & lördag blir det jobb denna vecka! jag hade ändå inte tänkt gjort nå speciellt på lovet så det är lika bra att jobba. på lördag ska jag ut på krogen efter jobbet (så lite hinner jag roa mig!) men jag har ingen aning om hur jag ska orka med det. upp kl 5 - jobba - hem - duscha - äta - jobba - byta om - sminka mig/fixa håret - åka in till stan - möta upp frida - krogen - komma hem någongång mitt i natten. fullsmäckad dag, jag kommer få dricka mycket kaffe på jobbet om jag ska orka med.
-
-
när jag kom hem från jobbet idag la jag mig direkt i sängen, och har nu precis tittat klart på gårdagens big brother. jag kommer nog ligga kvar i sängen hela dagen. imorgon börjar jag 13.30 men tänkte ändå ställa klockan tidigt för att hinna göra lite saker och vakna till liv innan det är dags att bege sig mot jobbet.

a lost Stockholmers

igår efter jag slutat jobba kom frida hit. det var så roligt, hon kände sig som en vilsen stockholmare.. vi tittade på film, åkte lite bil och snackade en massa skit. imorse vaknade vi att vi båda tittade på varandra kl 10. lite roligt! då åt vi frukost och gjorde iordning oss och åkte in till stan, fikade och pratade mer skit.
-
jag har just tvättat av mig sminket och ska bara ta det lugnt och hoppas på att kunna somna tidigt för imorgon väntas det jobb. klockan ringer 05.15.. snark. det borde vara förbjudet att börja så tidigt..

working on like never before


money roll in.

jahapp, åkte på en delad tur idag. skulle egentligen sluta 14.00 men nu är jag hemma på lunch och ska tillbaka 15.30 och jobba till 21.30. ska även jobba imorgon, torsdag och på fredag. ja, jag har lov men det är mycket bättre att jobba och få pengar än att sova bort hela lovet. + att jag behöver alla pengar jag kan få nu när jag flyttar till eget.
-
även att mamma håller på att göra världens godaste mat (!!!!!!) och har bjudit hem brorsan och farmor men jag ska jobba ja.. jäklar om dom inte spar mat till mig! :)

do not say anything unless you mean it

igår åkte jag till iggesund och hälsade på familjen annorlunda som jag tycker så mycket om. vi fikade och hade det mysigt. vid halv 10 bytte jag om och gjorde mig ordning för krogen. jag och frida skakade rumpa som aldrig förr. det är faktiskt roligt att gå på krogen nykter!
-
efter krogen skjutsade jag hem några och klockan hann bli 4 innan jag kom hem vilket gjorde att jag sov till kl 2 idag. så när jag vaknade fick jag väldigt bråttom eftersom vi skulle vara hos min kusin karin och fira henne kl 3.
-
-
när vi kom hem snabbade vi ihop lite tacos och nu ligger jag i sängen och snart ska sova för att orka upp och jobba imorgon 7.30-14.00.

Take me as I am or watch me as I go


live it, do it, love it.

idag efter skolan åkte jag in till stan och fikade med johan och tascha. efter att vi hade fikat åkte johan hem medans jag och tascha gick i massa affärer, gjorde lite impuls-grejer och värsta kap-affärerna!
nu är jag hemma, har nyss duschat, gjort håret rödare och ska nu lägga mig i sängen, kika på gårdagens big brother och sova.
-
-
iförrgår färgade jag håret rött, igår gjorde jag sidecute och idag piercade jag örat. impuls är alltid bäst!

RSS 2.0