en prinssessas dagbok

nu ska jag dricka te, äta smörgåsrån och titta på en film, en prinssessas dagbok 1.
joakim åkte hem för en stund sen, så jag sover själv inatt. klockan är ställd på 07:00. jag ska till trafikskolan imorgon för att plugga och köra.


bakning

jag hade ställt klockan på 09.00, vaknade men stängde av klockan och somnade om tills jocke ringde och väckte mig vid halv 12. då klev jag upp och bakade med marlene. det blev inga bullar men det blev chokladmuffins och rulltårta. rulltårta är min favorit! smaskens.

nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. jag vill ut och åka bil, men joakim är ju och jobbar. han kommer hem vid 5 så vi får se vad som händer då. jag ska ju upp 7 imorgonbitti så det blir nog ingen sen kväll.



årets första dopp...

...i en pool. ;)

yes, jag fick köra 40 hela vägen till jocke, typ en mil.. jätteroligt. det var ännu roligare att få möte.. stenskott vill man inte ha..

när jag kom fram åt jag glass, spelade kubb, badade i spöregn, åt popcorn och nu ska jag titta på en film med marlene. jocke ligger och sover, han ska upp och jobba imorgonbitti.
imorgonbitti ska jag och marlene troligen baka bullar :)



tisdag

trött? - ja!
men varför? jag sov skapligt länge inatt och jag har inte gjort så mycket ansträngande idag. när jag kom till stan gick jag först in på kvantum för att köpa mer tomma skivor. jag brände 2 st igår. "the best of gyllene tider" och "absolute dance summer 2010". skönt med lite ny musik i bilen!

sen har jag varit på trafikskolan tills halv 4. det gick jättebra att plugga idag :) när jag kom hem körde jag en sväng med pappa men dom håller på med vägen här så det ligger lösgrus över hela vägen. just nu håller jag på att packar, ska snart köra till harmånger och bada i jockes pool. fast det regnar här, lika så i hudik. det kommer säkert börja regna i harmånger också men det blir bara mysigt. ha en bra kväll för det ska jag!

outfit

inatt har dino sovit med mig. han har legat och kurrat hela natten skulle jag tro. även att han väckte mig vid 8. men det var mysigt att vakna upp med honom brevid sig :)

nu har jag gjort mig klar. jag har klätt på mig, ätit frukost, fixat håret och sminkat mig. 10:55 går min buss in mot stan och trafikskolan. idag har jag en körning 14:10 och jag kommer dit halv 12 ungefär så då tänkte jag passa på att plugga lite fågor på datorn.

så ser jag ut idag.


måndag

imorse ringde klockan 06:00. inte mycket sömn inatt inte. menmen, jag klev upp, klädde på mig, åt frukost och åkte ner till bussen som tog mig in till stan. hade en körning kl 8 sen mellan 9 och 4 satt jag och pluggade frågor på datorn. kl 2 hade jag körning igen och vid 3 kom jocke och hämtade mig. då åkte vi ner på stan, jag köpte ett linne och en kjol och jocke köpte ett par badshorts och en tröja. sen åkte vi vidare till öb & dollar där jag köpte grejs till skivorna i bilen, en temugg och en kattställning.
innan vi åkte hem så hälsade vi på jockes mormor och morfar. där var även börje, elias och nellie. efter en stund åkte vi hem och åt, brände skivor till bilen osv. nu är jocke hemma och ligger och sover. han ska upp tidigt och jobba med ulf imorgon.

sen jocke for har jag duschat och donat lite. nu tänkte jag göra lite te och mysa ner mig i sängen framför en film och sova. klockan ringer 09:00 imorgon.

en jättefin bild på en nyduschad linda i hennes nya kläder.


my car


söndag

imorse sov vi lite för länge, vaknade halv 1 tror jag. då flög jag upp och åt frukost sen ringde tobbe och frågade om vi ville komma och bada med han och dennis så vi packade och åkte iväg. men där var det inte alls lite varmt som det var här hemma.. fötterna badade iaf. lite senare kom mamma, pappa, jörgen och moster. då lagade vi tacos, åt, spelade kubb, fikade och sen vid 9tiden åkte vi hemåt. jag som tänkte gå och lägga mig i tid somnade vid 1..

det var faktiskt väldigt skönt i vattnet, 20 grader. synd att det var så kallt i luften. tobbe och dennis trivdes iaf som fiskar.


söndag

imorse sov vi lite för länge, vaknade halv 1 tror jag. då flög jag upp och åt frukost sen ringde tobbe och frågade om vi ville komma och bada med han och dennis så vi packade och åkte iväg. men där var det inte alls lite varmt som det var här hemma.. fötterna badade iaf. lite senare kom mamma, pappa, jörgen och moster. då lagade vi tacos, åt, spelade kubb, fikade och sen vid 9tiden åkte vi hemåt. jag som tänkte gå och lägga mig i tid somnade vid 1..

det var faktiskt väldigt skönt i vattnet, 20 grader. synd att det var så kallt i luften. tobbe och dennis trivdes iaf som fiskar.


movietime

nu ligger jag och joakim och tittar på film, kim novak badade aldrig i genesarets sjö. vi firar även 15 månader idag ♥
och imorgon kanske jag blir bilägare.


lite kortfattat

idag har jag ätit frukost, duschat, hjälpt pappa med veden, gjort rent kattlådan, övningskört, ätit på pizzan, bäddat rent sängen och städat lite. snart ska jag göra om lite i garderoben utanför mitt rum som det just nu är gardiner i. men de ska jag ta bort och häva dit lite av mina kläder istället.

här har ni en bild på kläderna jag köpte igår när jag var i stan igår och var med linn :)


övningskörning

ikväll har jag övningskört. först körde jag till harmånger för att skjutsa hem jocke sen vidare till stan för att hälsa på brorsan men han var inte henna så jag & pappa åt lite glass på skutan istället sen åkte vi hem, eller jag hoppade av hos jocke.
nu sitter vi i sängen tittar på film, letar bilar på blocket och dricker te.


blocket



tyyypsikt. det var ju en här i fredags och köpte lilly (den vit/gråa) men hans barn och tjej har astma så lilly kommer tillbaka idag så nu har jag satt ut dom på blocket. så nu hopps jag på att det är någon/några som ringer på dom.

måndag

goddagens, hur står det till? idag är det måndag, igen, vilket betyder att det har gått en vecka på sommarlovet.
idag är det soligt, fast jättekallt. jag fryser ofta..
nu är jag trött på detta väder! jag vill att solen ska steka så att man kan ligga ute och få lite bränna..


jag har nyss ätit frukost (te med kaviar & ägg-macka, suuupergott!) och innan det duschade jag. det är jätteskönt att duscha precis efter att man vaknat och sen sitta och äta frukost i pyjamas/morgonrock.
om ett tag blir det nog en promenad till kiosken, träffa lollo och fika lite.

bubblor

satt och letade en bil på blocket och fann dessa puddingar.
ser ni att det är bilen herbie (neranför) från filmen herbie fulltankad?


söndag

idag sov vi till 12 nångång, åt frukost, klädde på osv också cyklade vi till niklas och lollo där vi har spelat spel, skrattat, ätit chips & dipp, tittat på film, ätit pizza/toast osv. vi är fortfarande här, sitter och tittar på en film som går på tvn fast niklas och lollo sitter på golvet och viker tvätt.

även att det kommer ut en 4 på twilight 2011 någongång. läste något om att det ska komma ut en femma också, fast jag vet inte hur mycket sanning det ligger i det.

eclipse bokat

4/7 ska jag, jocke, lollo & niklas se denna film :)


-

Dagens namn: Linda
jag har namnsdag idag :')

rekomenderar

wallander- indrivaren, mycket bra.

 


lugn lördagskväll

åh, jag får spunk på viktorias bröllop. aldrig i hela mitt liv att jag skulle sätta mig och titta på skiten! jag blir bara arg, fy. lika så denna jäkla fotboll som går på tv nu. VM va? jocke ligger bakom mig och tittar på skiten nu. okej att han tittar på fotboll men bröllopet får han fan inte titta på för mig, då får han gå till ett annat rum.

vi har nästan nyss kommit hem till stocka och jag har precis ätit jordgubbar med ovispat grädde, mummmms! idag har vi hållt på med volvon och fixat alla småfel (så nu är det bara att beställa besiktningstid och skatta pärlan), damsugit mazdan, sålt mazdan, ätit smörgåstårta och vanlig tårta. ikväll blir det lugnt. jag är snorig och jocke har hosta osv ikväll blir det bara filmtittning. jag tror arnström skulle komma och titta med oss.

jag måste bara säga att jocke gjorde en jävla bra affär idag. han köpte mazdan för 100 kr och sålde iväg det för ett antal 1000lappar.


fredag kväll

jag, jocke & mathias ska snart åka till harmånger för att skruva 740 och titta på film. jocke hävde ut sin bil på blocket idag och det är redan en som har hört av sig och hon kommer och tittar på den på söndag. hoppas han får den såld för då blir nog 740in besiktad och skattad. HÄR är en länk till bilen.


nu har lilly skaffat nytt hem och flyttat. jag kommer att sakna dig sötnos! ♥

det var ju dig jag tänkte behålla från början, fast jag ändrade mig när jag såg att du var tjej. hade du varit en kille så hade jag behållt dig!

 

fast dom som köpte lilly har astma och om det inte gick att ha henne så måste dom ge tillbaka henne.

 


marabou kokos

jag smakade marabou kokos idag och det var verkligen inte något för mig.
jag tyckte inte alls om det.
har ni smakat den? vad tyckte ni?


torsdag

imorse sov vi över lite. jag hade ställt klockan på 09:45 men vi vaknade kl 10:30. då hoppade jag in i duschen, åt frukost och gjorde iordning mig sen åkte vi till stocka för att hämta sanna sen vidare till min bror i lingarö där vi var ett bra tag. när vi åket därifrån så skjutsade vi först hem sanna, sen skjutsade jocke hem mig sen for han hem.
nu har jag ätit och ska nu lägga mig och chilla lite innan jocke kommer och hämtar mig efter sin träning. då ska vi och mathias åka/köra lite teräng i skogen sen ocher jag & jocke hem till honom och sover.


onsdag

igår kom vi hem sent från delsbo, det blev att vi stannade på en sen middag också. imorse när vi vaknade så åt vi frukost, gjorde iordning oss sen åkte vi till delsbo för att hämta sanna och hälsa på maja. vi var hos maja till kl 6 ungefär, träffade även linn en sväng innan vi for hem. när vi kom hem till stocka så åt vi och var ute på teräng med mathias. vi busade till det lite också, jag & mathias körde en sväng på en grusväg. jag bara längtar efter mitt körkort, så jävla skönt att köra bil! men snart så, det är nära nu.

nu sitter jag i chrilles rum. vi funderar på att åka till gnarp för att köpa lite gotta sen sätta oss och spela lite kort och umgås.

fullspäckad dag

efter middagen idag (som var jävligt god! fiskpinnar, spenat & pärer) så har vi spelat minigolf med sanna, druckit kaffe och spelat fotboll/frisbee med sanna, mathias och macke också har vi varit ute på äventyr med mazdan tillsammans med mathias. nu ligger vi i sängen och ska sätta igång en film och sova till den. imorgon ringer kl på 07:00. jag ska med 8bussen för att jag har körning också ska jag göra lite teori på datorn. senare ska vi skjutsa sanna till delsbo så jocke kommer och hämtar mig på trafikskolan. godnatt.

kan inte låta bli

under tiden som vi har hållt på ute idag så har katterna fått varit ute och sprungit av sig lite och nu är dom jättetrötta och ligger i sängen bakom mig. men även fast sanna är allergisk mot katter så kan hon inte låta bli att busa med dom ;)


duktig och stark

igårkväll gick det absolut inte att somna. det var jättevarmt i rummet och när jag öppnade fönstret så blev det för varmt.. vi var jättetrötta men vi hann se 1½ film innan vi somnade.
imorse klev jag upp vid 11tiden, åt frukost och klädde på mig. när jocke hade klivit upp så åkte vi och hämtade sanna, hans lillasyster, sen tillbaka hem hit för att ta bort staketet runt gården för att köna ihop lite pengar tills vi åker till västerås. läängtar! nu har jag nyss duschat och nu ligger vi i sängen som tre hösäckar. men jag har iaf kännt mig väldigt duktig och stark idag.

bildern från studenttåget & balen


söndag

god middag. hur mår mina läsare idag?
idag är det också dåligt väder fast absolut inte lite dåligt som igår. solen har tittat fram en stund idag men det blåser fortfarande.

farmor och farfar har varit på besök men dom åkte nyss. för en stund sen var jag, jocke och arnström nere på kiosken och fikade. nu är dom hemma hos jocke för att laga bilen, hoppas dom blir klar med den idag! jag ska snart ta en tur med bilen sen hoppar jag av hos niklas och lollo för att föra över bilderna till datorn och umgås lite. så ikväll får ni nog se bilderna som jag knäppte på studenttåget och balen.

tjuvkik

gu vad arg jag blir på vädret, usch. det var ingen bra start på sommarlovs-vädret. fyyy!
nu ligger jag och joakim i sängen och tittar på tv. efter att vi hade varit och tittat på alla fina studenter på balen så åkte vi och handlade och när vi kom hem åt vi toast och spelade kort med mamma.

alla kort som jag har knäppt på studenttåget och på balen är i lollos kamera och jag har ingen sladd till den så ni får vänta med att se dom bilderna. men jag lovar, dom kommer. så länge så får ni lite tjuvkik som jag hittat på facebook.


studenttåget, niklas i mitten.


anton andersson


elin & arnström på balen


elin & tessan på balen

lördag

fyfan vilket jävla väder det är idag. det blåser så mycket att det låter som att huset ska rasa snart. regnar gör det också.. dålig bal-dag för dom som tagit studenten.

vi vaknade vid 12 nångång idag. då gick jag ner och hämtade chips och dipp också tittade vi på film. väldigt nyttig frukost. vi har även duschat, städat rummet och bädda rent i sängen. lite senare efter maten så åker vi in till stan och kikar på balen.

igår var studenttåget, bilder finns men det kommer senare.

torsdag

igår vid 12 tiden åkte jag, jocke & viktor ner på stan. jag skulle köpa en klänning men jag hittade ingen.. vi åt på hot chili också, supergott som vanligt. när vi kom hem så åt vi och gjorde iordning oss sen for vi till stan igen. arnström var även med. det blev några varv runt stan sen åkte vi hem och sov.

imorse ringde klockan 10.00, då klev jag upp och släppte ut kissarna en stund medans jag åt frukost osv. vid halv 12 kom niklas och lollo och hämtade oss för att vi skulle in till stan. jag köpte en klänning, 2 örhängen, strumpbyxor, (se bilden neranför) en mascara, en pepino också fick jag en klocka av mamma som en skolavslutningspresent :)
när vi kom hem från stan så åt vi och gjorde iordning oss för jockes brors skolavslutning. nu har jag nyss kommit hem och jocke är på träning. när jocke kommer tillbaka ska vi till niklas och lollo en stund. jag ska låna lollos kamera och hon ska låna min ;p min är liten och lätt att ta med medans hon har en värsting som jag ska knäppa kort på studentåget med.


sommarlov :)


hårförlängning

detta är vad jag gjorde i bergsjö :)


skönt med sovmorgon

godmorgon. jag låg kvar i sängen till halv 11 ungefär. nu har jag klätt på mig osv. jag ska strax gå ner och äat frukost sen åka iväg till skolan.
efter skolan åker jag till bergsjö men inte förens ikväll får ni veta vad jag ska göra där :)

sötnosar söker nya hem



Vi är fyra stycket i kullen men två stycket är redan bortlovade. Våran mamma är en skogskatt och tyvärr så vet vi inte vem våran pappa är.

Vi är 10 veckor gamla och båda är honor, redo att flytta när vi är 3 månader gamla, den 21 juni. Vi är också rumsrena, väldigt leksjuka och gosiga.

Pris: 150 kr


måndagkväll

innan vi for hem från göran så åkte vi in till stan för att handla lite mat. när jag kom hem packade jag upp, gjorde rent kattlådan duschade osv. efter en stund kom jocke och alldeles efteråt kom mamma hem :) efter att mamma hade packat upp så åt jag, mamma och jocke kvällsfika och nu ligger vi här i sängen och ska snart titta på tv eller slå igång en film. pappa skjutsar mig till skolan vid tolv imorgon, jag hade sovmorgon till 12.45 ändå.

detta hade mamma med sig hem till mig från ålandsbåten :')

det är vodka i tubarna, ungefär som drinkar.


kissemissar


måndag

just nu sitter jag hos min bror göran. jag viille övningsköra lite och jörgen var hemma på middag så jag körde först med honom till stan så kom pappa och hämtademig hos honom så åkte vi hit. just nu är dom ute och tittar på bussen så jag passar på att skriva lite här.

imorse sov jag & jocke över lite. eller jag hade matte på morgonen och vi är klara med matten så jag började 11.45. jocke hade pyspunka på sin bil och däcket var alldeles tomt imorse när vi skulle åka till skolan så vi fick ta en annan bil för attåka till snäckan och låna hem en pump. men luften i den höll inte länge så vi fick ta bilen ändå till snäckan, vänta lite sen pumpa igen. när vi kom till stan hämtade vi linn sen åkte vi på däckia och fixade hålet i däcket. när jag äntliegn kom på lektion (20 minuter för sent), så skulle jag redovisa det gick bra. på idrotten spelade vi kubb.

snart ska vi åka hem, och jag hoppas mamma kommer hem snart också. hon är ute och åker ålandsbåt. hon åkte igår så hon kommer hem ikväll någon gång. joakim kommer även och sover med mig inatt :)


imorgon har jag sovmorgon, börjar 11.40. fast då har jag matte, vilket jag inte tror att jag har, så troligen så börjar jag 12.45 imorgon, sköööönt! fast självklart så går det superdåligt med bussar till stan..

min helg

i fredagskväll var vi ju i stan, det skulle var crusing där men det var bara några ynka bilar där. efter några varv på stan gick vi till min brors lägenhet där mamma & maja (jörgens barn) var. jörgen jobbade så mamma var barnvakt. det första maja gjorde när jag kom var att krama om mig och säga "du är min förebild, jag vill bli som dig. ta hål i läppen och färga håret svart." sötnos! efter att vi hade varit där en stund så gick vi på hemköp för att köpa chips och dipp, vi lånade även en film av jörgen. innan vi for hem skjutsade vi chrille till iggesund. när vi kom hem kröp vi ner i soffan, tittade på film och smaskade på chips.

på lördagen ringde klockan på 10.00, då skulle vi upp för att åka till stamnäs/via för att kika på rally. det var inge kul för att vi fick inte se en ända avåkning och solen låg på så in i helvete mycket. när vi kom hem grillade vi harmburgare och resten av kvällen var vi ute på äventyr med chrille och jimmie.

idag vaknade vi vid 12tiden, jag gick ner och åt frukost och tittade på tv sen åkte vi ner på kiosken och nu ska vi lägga oss och kika klart på filmen vi somnade ifrån i fredags.

just ja, det är ju sveriges national dag idag också.

fynd på dollarstore


svarta & vita muggar
10 kr för två stycken.


röd liten handväska 50 kr


crusing ikväll

som sagt, när jag kom hem igår så färgade jag håret medans jocke åkte hem och hämtade fotbollsgrejjerna. efter en stund och niklas och lollo för att dom skulle äta middag med oss. det blev tacos. åh, gud så gott det var. jag var mätt i flera timmar. jocke åkte iväg på träning vid 7 och vi förflyttade oss in till tvrummet och kikade på tv. när joakim kom tillbaka åkte vi hem till honom, tittade på film, myste och sov. trevlig dag!

imorse åkte vi bil till skolan. först hade jag bild sen var jag ledig till 12.30 pga att matten var inställd. innan vi for hem till harmånger åkte vi på dollar där jag köpte 4 muggar, en väska och lite godis.

just nu står jocke i duschen, han ska strax åka och klippa sig och medans han gör det stannar jag här med datorn :)
ikväll ska vi nog åka in till hudik en sväng, det är crusing fast det är ingen riktig crusing, eller det är inte arangerad kanske man säger. så det ska bli spännanade och se om det är några jänkare i farten.

härligt väder

igår var jag i skolan som vanligt, efter skolan var vi på dollar, en skoaffär, granngården och på H&M. jag köpte ett par skor fast jag ska lämna tillbaka dom idag, gillade dom inte när jag kom hem.. när vi var klar på stan åkte vi till iggesund för att hälsa på jockes morbror. vid 6tiden åkte vi in till stan igen för att umgås och äta en pubmacka med min kusin. vid halv 8 åkte vi tillbaka till iggesund för att jocke skulle hjälpa börja att spika tak. när vi kom hem somnade vi gott.

vi tog bilen till skolan även idag. vid halv 11 åkte jag, jocke, arnström och linn ner på stan för att jobba på brännan på möljen. underbart väder idag! vi åkte även till maln, jag och linn badade. fast vi doppade inte huvuden. nu sitter jag i skolan och lämngtar efter solan. jag slutar halv 4 typ.
när jag kommer hem blir det hårfärgning!

tisdag

på den ända lektionen jag hade idag så övade vi på livräddning med "minianne", en docka. vid 3 när jag slutade så mötte jag jocke och viktor och vi gick ner mot bussen. när vi kom hem till harmånger lagade vi pannkakor sen åkte vi till stocka, chrille var också med. efter att vi hade varit hos deras mormor så åkte vi till ström för att jocke hade träning. innan han skjutsade hem chrille så skjutsade han hem mig så jag skulle hinna duscha innan han kom tillbaka. nu har han kommit tillbaka och han står i duschen.

jocke gjorde ett jävla bra köp idag. han köpte en skattad & beskitad bil för 100 kr. han köpte den av sin lillasysters pappa som tänkte skrota den för att han hade köpt en ny bil. så nu är jocke ägare av en blå/lila mazda.

jag vill sova tidigt ikväll, jag ska försöka och jag hoppas att jag lyckas somna innan kl 12 iaf. imorgon står klockan på ringning 08:00. vi ska ta bilen till skolan imorgon för att vi ska utträtta några ärenden efter skolan så det blir en liten kort sovmorgon.

the school

när jag kom till skolan så åt jag frukost med baby, sen hade jag körlektion. mellan 10-15 till 11-40 har jag bara suttit typ. när mattelektionen började 11.40 så gick jag dit men då var det ju prov och det visste jag inte om så jag skulle få göra det på torsdag istället. så nu har jag suttit och gjort klart min uppgift om tatueringar. jag ska redovisa det på torsdag tror jag.

vi skulle skriva om nånting, precis vad som helst också skulle vi redovisa i 5 minuter. jag kom absolut inte på något att skriva om så jag pratade med min lärare igår och hon frågade om jag hade någon tatuering och då tyckte hon att jag skulle skriva om det, så tatueringar blev det!

nu ska jag rusa på min första och ända lektion för idag.


en bild på mitt arbete


RSS 2.0