when words are not enough

i love you! ♥


30 augusti

just nu sitter jag i skolan. jag trodde jag började 08.20 men när jag kom hit fick jag reda på att jag börjar kl 10. så nu har jag typ inget att göra i 1 timme.

igår efter att jag hade varit hemma och ätit middag så åkte jag till farmor och åt hennes underbara hemgjorde äppelkräm. + att hon hade bakat mina älsklingsbullar. farmor är bäst!


här är en bild på nästan hela min klass. bilden är från i fredags när vi var i moviken.


i am number four


helgens inköp

linne från pierre co 159 kr. fast det var halva priset på hela butiken så jag köpte två likadana fast olika färger som ni kan se.



jeans från gina tricot 499 kr

min helg

i fredags var jag på "utflykt" med min klass en bit ifrån delsbo. vi kikade på massa kostverk, en gammal masugn och grillade. efter det åkte jag till stan, köpte ett par jeans och efter det åkte jag till iggesund och hälsade på. lite senare på kvällen kom jocke dit. vi kom hem därifrån vid 10. då la vi oss i sängen, tittade på en film och sov.





sen på lördagen sov vi till 10 ungefär, låg kvar i sängen och tittade på en film, handlade lite på pierre och co, duschade och gjorde iordning oss för att åka till sundsvall på släktträff. det var trevligt på släktträffen även fast jag inte kände så många och vi hann leka några lekar innan åskan, blixtrarna och regnet kom. god mat var det också!

ost, kex och frukter


idag har vi bara tagit det lugnt. jag åkte hem vid 2tiden. då åt jag, duschade och åkte till ström och tittade på när jocke hade match. dom vann med 1-0. nu sitter jag och väntar på att han ska komma hit. när han gör det ska vi se en film och sova.

fast five


25 augusti

skolan går bra, än så länge. man börjar prata med lite mer folk osv. jag tycker iaf att det är jätteskönt att jag bytte skola och får träffa lite andra (vettiga) människor.

nu ska jag packa ner kläder jag ska ha på mig imorgon och åka till baby. vi ska på en liten utflykt med klassen imorgon så jag måste ha med mig regnkläder, massäck, kamera osv.

imorgon efter skolan åker jag direkt till iggesund så kommer jocke när han slutar. vi ska hälsa på lotta och barna. länge sedan nu!

23 augusti

kom på nu att jag har inte skrivit sen i lördags. förfesten var kanon, även fast det bara var jag och antonia. vid elva gick vi krogen och sen dess kommer jag inte ihåg något. jag har aldrig varit sådär full. och jag blir aldrig bakis, men i söndags blev jag, ända tills igår typ. jobbade ju i söndags, men fick gå hem tidigare. fyfan.

mer bilder finns på facebook.


jag har iaf varit i skolan igår och idag men har inte hunnit känns så mycket på hur det käns. blir nog bättre när man lär känna klassen. nu ska jag åka ner på kiosken och bjuda älsklingen på en mosbricka. vi firar 2 år och 5 månader idag! ♥


party like a rockstar

jag har nästan packat klart väskan och sitter nu och taggar med musiken på högsta volym. om en liten stund åker jag och hämtar antonia sedan åker vi till eriks lägenhet och har förfest där sen vidare till hogges!


Soul Surfer


sitter på jobbet

just nu sitter jag på jobbet och har lunch. jag slutar kl 2 idag. men det är sista dagen för en på jobbet så han bjuder på tårta idag så jag blir här en stund till efter att jag slutat.

det kanske behövs folk imorgon så jag kanske jobbar på dagen. om det blir så så ska jag måla naglarna och fixa lite när jag kommer hem eftersom jag inte hinner det imorgon då om jag behöver jobba. imorgon ska jag och antonia dansa för hela världen!

18 augusti

imorse var jag duktig och hade klockan på 08.30. då åkte jag hem och sen jag kom hem har jag ätit frukost, tittat på en film och jag har precis duschat. nu ska jag klä på mig, föna hårert, packa lite, äta middag och åka och jobba. jag böjar 14.30.

jag har även ändrat header. den är enkel men jag är nöjd!



flipped


shoppade lite igår

igår gick jag på stan en snabbis. jag gick på stan enbart för att jag skulle köpa lite smink men det glömde jag köpa.. jag köpte iaf en röd bh på hm, 99 kr. en parfym på hm, 40-50 kr och en bandea på lindex, 99 kr. jag köpte även hårfärg så nu är jag blackhead igen.



nu funkar internet

sådär! min kusin andreas var här för en stund sedan och fixade mitt internet. i måndags när jag kom hem funkade det inte. det brukar gå sönder när det är oväder.. men, nu funkar det iaf! idag ska jag jobba, börjar halv 3. också jobbar jag torsdag och fredag. på lördag ska jag ut på krogen med antonia, på söndag jobbar jag och på måndag börjar skolan.

mobiltömning

fredagsmys




efter ett 11timmars pass på jobbet var det skönt att komma hem, ta ett fotbad och ett glas vin.




när mia och ulf kom hem fick jag godis och duschgrejer för att jag hade varit snäll och varit ute och gått med deras hund medans dom varit borta.




buspalatset och käk på hoppes med tobbe, dennis och pappsen.



11 augusti

just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är superhungrig. efter maten ska jag åka till pojkvännen. jag blir där hela helgen, jag jobbar hela helgen och jockes föräldrar ska bort så vi är hundvakt. jockes dator har gått sönder så det blir nog inte så mycket skrivet här under helgen.


jumping the broom


middag med morsan & brorsan

igår åkte jag och mamma in till stan för att äta middag på kina med brorsan. supergott var det, alla åt så vi kunde knappt gå därifrån. var mätt ända tills jag somnade.. när vi hade ätit klart åkte vi till brorsan för att fika och innan vi åkte hem handlade vi lite. när jag kom hem tittade jag på två avsnitt av supernatural med jocke sen somnade vi.





jag satt upp en rullgardin i mitt rum häromdagen och ända sen dess sover jag jättelänge. jag har typ nyss ätit frukost. nu tänkte jag lägga och i sängen och titta på en film.

10 augusti

idag när jag vaknade klev jag upp, åt frukost och gick och la mig igen. jag har precis duschat, rakat benen och haft hårinpackning i håret. mamma och pappa åkte nyss till farfar och när dom kommer hem igen så ska vi åka in till stan och äta på kina! :)

snart inne på säsong 4

strax kommer älsklingen och då ska vi se några avsnitt av supernatural, (dean i serien är grymt snygg!). vi har två avsntt kvar av säsong 3 och jag har laddat ner säsong 4. till det ska vi äta lite dipp, morötter, chips, godis och dricka cola! mystisdag!


no strings attached


i ♥ shopping

här kommer det lite bilder på vad jag har handlat dom senaste dagarna. fast jag kom på nu att jag inte knäppt kort på allt. typ som en tjocktröja (som är hos jocke), ett vanligt vitt linne, shotsglasen, ett halsband och en piercing.


fullt upp

haft fllt upp dom senaste dagarna! i lördags var vi barnvakt i iggesund. vi sov över där och på söndagen klev vi upp tidigt för att åka och shoppa i sundsvall. på eftermiddagen åkte vi till min bror göran för att fira honom och hans barn. jag köpte två jättefina skjortor till brorsan. igår åkte jag till stan och shoppade med svärmor och elin. några timmar senare följde elin och marlene med mig. då rensade vi min garderob och dom fick typ hälften. på kvällen åkte jag, svärmor och elin på säcken i gnarp. jag hittade ingenting förutom 4 shotsglas.


jag och nellie :)


mysigt väder

det spöregnar och blixtrar här. fast det är lite mysigt ändå. jocke har åkt till bjuråker för att spela match, men tror den blev inställd. jag ska packa lite snart och senare åker jag till jocke och myser lite. imorgonbitti åker vi till sundsvall och shoppar!

5 augusti

jag har jobbat onsdag, torsdag och idag. och både i onsdags och i torsdags efter jobbet så har jag badat. med mia (jockes mamma) båda gångerna. och i onsdags efter jobbet var jag hos frissan. mina ögonbryn blev bra men jag tycker att håret blev jättekort trots att jag bara klippte topparna. jag hatar att klippa håret.

nu ska jag
lägga mig i sängen, titta på tv och vila lite.


egna jeansshorts

jag har användt mina jeansshorts så mycket att dom har töjts ut och blivit stora så jag klippte av ett par vanliga jeans och gjorde dom till shorts. blev super tycker jag.


en tur med båten

idag låg jag i sängen till nästan halv 12, hur skönt som helst. efter frukosten gick jag ut och vattnade blommorna sedan tog jag och pappa en tur med båten. vi åkte till mellanfjärden och åt glass. vi såg även johan svangren. han är inte dåligt snygg i filmen nattbuss 807. när vi kom hem åt vi lite mat och lax som vi köpte i mellanfjärden. nu tänker jag gå ner till havet och känna på vattnet.


du & jag, jag & du. livet ut.

jag älskar dig.

 


lördagens inköp

i lördags köpte jag en tröja på carlings och jag älskar den!


första augusti

idag är det den första augusti och jävlar vad tiden går fort nu. snart är sommarlovet över och då börjar jag i en ny skola, det ska bli jättespännande!

idag låg jag i
sängen till 11 ungefär. sen dess har jag ätit frukost, varit och kötp schampoo & balsam, damsugit & dammat mitt rum, damsugit trappen, duschat och packat upp väskan som jag hade i leksand.


godnatt

det var länge sedan jag skrev sist. jag har haft fullt upp med att jobba (fast nu är jag ledig tills på onsdag) och varit med min pojkvän. jag måste erkänna att jag är inte så road av att skriva här längre. men det ska bli ändring på det, tror jag.

klockan är mycket nu,
jag är supertrött, jocke sover redan så jag ska sova nu jag också. godnatt allihop.

RSS 2.0