inspiration ♥


peace

livet leker. upp och ner, ner och upp. jävla bergådalbana. men de går bra å. nu har ja packat väskan och åkter till min andra halva och kommer på bättre tankar. peace!

tjugoandra november

nää, inte orkade jag upp imorse eh.. mamma väckte mig 8 och jag började tjugo över så då var det lika bra att ligga kvar. jag har bara tagit det lugnt, varit ute och gått, duschat och kikat på film. fick ett jävla bra besked nyss också. kung liksom! det går bra nu, kompis.


-

klockan är mycket, jag är inte trött, ska upp om typ 5 timmar. snark.


you and me forever ♥

du är min klippa, dig kan jag alltid luta mig mot. du är min stjärna, du leder mig när jag är vilse. du är min hjälpande hand, du finns alltid där för mig. du är min sol, du får mig alltid att le. du är min dektetiv, du ser om något är fel. du är min vakthund, du gör mig trygg. du är min andra halva, du gör mig hel. jag älskar dig!



kvällen är räddad

åkte nyss ner på kiosken och köpte lite gotta. nu ska jag mysa ner i sängen och titta på step up 2 & 3.


i skogen och inte på vägen!

rådjur begriper inte att dom ska vara i skogen och INTE på vägen!


bad teacher


allt händer

exakt allt händer när jag & tascha är i farten. denna vecka har varit helt knas. och vilken jävla tur man får ha! här om dagen körde jag liiiite för fort, polisen kom bakifrån med blålysen men körde bara förbi!!! och samma dag parkerade vi på hemköpsparkeringen, gick på stan ett bra tag innan jag kom på att jag hade glömt att lägga fram p-skivan så vi sprang till bilen men inte hade ja fått nån böter eh.



just nu är jag hemma. jag ska snart gå och duscha och vila lite innan halva släkten kommer och firar mamma som fyllde 57 i torsdags. ♥

RSS 2.0