efterlyst

igårkväll när jag inte kunde somna så låg jag och tittade på efterlyst å gud så hemskt det var..
en 20årig tjej var tillsammans med en kille som hade åkt fast för både misshandel och våldtäckt förut men det hindrade inte henne att bli tillsammans med honom, hon var ju kär och då finns det inga hinder. men efter ett tag började dom bråka mer och mer, hon fick blåmärken osv så hon ville öra slut men hon gjorde det på skolan för hon visste inte hur han skulle reagera om dom var ensamma.

hon tog med sig en vän och gick till ungdomsmottagningen för att få någon att prata med också polisanmälde hon honom för misshandel. några dagar efteråt fick han tag i henne. han slet in henne i bilen, körde iväg och drog ut henne på en täckt. han våldtog henne och misshandlade henne grovt. hade inte polisen kommit i just de ögonblicket dom kom så hade hon inte klarat sig.

idag går hon med rulator, hon kan inte prata och inte äta. det ända hon kan göra är att häva tummen upp eller ner för att svara på frågor osv.
hennes liv är helt förstört och det är tack vare en idiot till pojkvän. fyfan vilka idioter det finns nu för tiden. allt går inte att lösa med våld men det har inte alla fattat riktigt än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0